neye güldün canım anlamadım yaaaaaaa. neyse gülmüşsün neticede buna sevindim.ne mutlu bana :)))ay canım yok bayb de senin gibi küsmüş ona yazdım dur sana da yazayım ya küsme :))
buna çok güldüm, hatta şu an cevap yazarken de gülmeye devam ediyorum
ama işte buna koptum şu an ofiste 5 arkadaş sohbet ben kahkahayı basınca millet de şaşırdı, Allah iyiliğini versin
kim kime dum duma :))))
aynen aynen, regl bahar şişliği felaaaannnn yani o kadar da dikkatli yeyip hareketli yaşadım nereden çıktı bu kilolarrr![]()
aslında adamıda tanıyoruz ama işte canımı çok yandı diye düşündük karısını çok sever aslında.ya asıl mesele adam sigortasız çalışıyor.kadının babasının üzerinden faydalanıyordu.çocuklarda ücretsiz normalde ama artık arkadaş rahimde oluşan bir kitle yüzünden tadavi olması lazım ama oda bekarlık karnesi ile olmuyor mecburen kıydı nikahı durumları yok eşini doktor masraflarını karşılayamayacağı için imam nikahlılardı yani.uzun mesele aslındada.ya buralarda bu dürüma ben çok alıştım benim kaynım çocukları okula başlayınca kıymıştı nikahını.diğer 2 eltimde bebkleri dünyay gelmeye yakındı kıydılar.alıştık bu duruma ben de nikahımı düğünden 1 ay önce kıydırmıştım.tayin içindi yoksa düğün esnasında kıyılması en güzeli..![]()
hımmm anladım canım. neyse adaamın günahını almıştım. tam ben dicektimki aman nikahsız durma Allahtan yaptırmışsın almışsın tapuyu.