• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tuzlu suyla da gargara yapabilirsin o da iyi gelir diğer arkadaşların dediklerini duydum ama yapmadım. Aktara gidene kadar tuzlu suyu dene aktardan alcaklarını alınca da onları yaparsın. Geçmiş olsun , stresten olur biliyorsun di mi? Rahatla biraz...

Zeynep abla ben yarın iş yerinde nöbetçiyim yarın da çalışıcam yani, senin dediğin o yürüyüşü yapamıycam, üzgünüm. Ama iki bardak su içip parmak ucunda 50 kere zıplarım merak etme:-)

İş bulma kurumuna form doldurdun mu canım sen mutlaka geri dönüş yapıyorlar.

Hadi geçmiş olsun ilkini atlattınız, yarın da inşallah iyi geçer, Allah yardımcınız olsun. Allah emeğinizi karşılıksız bırakmasın, yorma kendini dinlen.

evet canım ya stresten oluyor malesef bendekide :26::2:

Yetiş bacı kimin için yapıldıysa Allah kabul etsin...

Aus dan haberi olan var mı? Kızcağız sınava gidebildi mi acaba? İnşallah ağrısı geçmiştir ve sınava gidebilmiştir ve inşallah sınavı güzel geçmiştir.

Yanlış hatırlamıyorsam cimcime de bugün sınava girecekti , onun nasıl geçti acaba?

yetiş bacı nasıl bişeeyy :44::44:

Dünkü menü

sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
1 çay kaşığı bal

Ara
yarım portakal

Öğle
1 dilim ekmek
3-4 kaşık menemen
2-3 kaşık yoğurt

Ara

1 salatalık

Akşam
1 porsiyon ızgara balık
salata
1 dilim ekmek
yarım bardak kola

Gece
1 çilek
2 erik

doymadım

1 bardak çilekli süt de içtim

Spor 30 dk plates (bek , göbek, kalça hareketleri)
7 dk trambolin
100 mekik ( Kaptan normalde bu mekiği çekçek halim yoktu çok yorgundum cezama niyetle çektim, ama yok sporun az olmuş bunu cezaya saymam dersen o da kabul)
su 2 lt
canım azıcık kolanın dısıda bi problem yok :34:

yetiş bacı nasıl bişeeyy :44::44:

işe girmek için evlenmek için veya başka ne istediğin bişey varsa onlar için yapılyormuş 2 defa yapıyosun üçüncüyü istediğin olduktan sonra yapıyosun yasin okunup helva yapılıyo bi komsu bi dilegi için yapmak istiyomuş uzun süredir biri de ben yaptım hemen oldu deyince yapalım dedi onun icin yaptık

Bugün iş yerinde iki kişi eksikti resmen anam ağladı öldü bittim yorgunluktan bir aşağı bir yukarı dizlerim titredi .

Bugün kimseye yorum yapamadım ama hepsini çok hızlı şekilde okudum. Dün akşam da iş çıkışı koştura koştura pazar alışverişi yaptım. Poşetleri eve bıraktım jet hızıyla market alışverişi yaptım. Eve geldiğimde 10 du , baktım buzdolabının temizlenmesi lazım o saatte bi de dolap temizlemeye kalkıştım. Aldıklarımı yerleştirdim . Kızımı uyuturken uyuya kalmışım sanırım Elif Durudan önce uyudum . Bide yarın nöbetçiyim sabah 9 akşam 8. Şimdi söyle bana Zeynep abla ben ne zaman yürüyüş yapayım
:32::26::36:

bu hafta izinli degilmiydin canım benim sen :44:

işe girmek için evlenmek için veya başka ne istediğin bişey varsa onlar için yapılyormuş 2 defa yapıyosun üçüncüyü istediğin olduktan sonra yapıyosun yasin okunup helva yapılıyo bi komsu bi dilegi için yapmak istiyomuş uzun süredir biri de ben yaptım hemen oldu deyince yapalım dedi onun icin yaptık

peki yaılan sey ne canım helva mı :44: bende evlenmek için yapsam :9::9:

tuzlu su yaptım canım ilaçım var fısfıs sıkıyorum sürekli bide benimki sitresten oluyo zatn hep annem felan hemen neye canın sıkıldı der agzım yara oldu dedimmi:1:

Canım benim kardeşimde de ağız yarası aft çok çıkardı ve annem karbonatlı suyla gargara yaptırırdı, faydası çok..

Kızlar ya bugün çok düzensiz yedim ve çoook yedim, gereksiz şeylerde yedim, yarın yazmasam olur mu, utanıyorum kendimden :30: 2 haftadır serbet gün yapmıyordum bunu ona sayalım olmazmı, yarın toplayacağım hemen kendimi söz :17:

Dünkü menü

sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
1 çay kaşığı bal

Ara
yarım portakal

Öğle
1 dilim ekmek
3-4 kaşık menemen
2-3 kaşık yoğurt

Ara

1 salatalık

Akşam
1 porsiyon ızgara balık
salata
1 dilim ekmek
yarım bardak kola

Gece
1 çilek
2 erik

doymadım

1 bardak çilekli süt de içtim

Spor 30 dk plates (bek , göbek, kalça hareketleri)
7 dk trambolin
100 mekik ( Kaptan normalde bu mekiği çekçek halim yoktu çok yorgundum cezama niyetle çektim, ama yok sporun az olmuş bunu cezaya saymam dersen o da kabul)
su 2 lt

menüde sporda güzel çilekli süt yerine sade süt içsen daha iyiydi..

Canım benim kardeşimde de ağız yarası aft çok çıkardı ve annem karbonatlı suyla gargara yaptırırdı, faydası çok..

Kızlar ya bugün çok düzensiz yedim ve çoook yedim, gereksiz şeylerde yedim, yarın yazmasam olur mu, utanıyorum kendimden :30: 2 haftadır serbet gün yapmıyordum bunu ona sayalım olmazmı, yarın toplayacağım hemen kendimi söz :17:

olsun canım ya yazsen yinede hafta içi dikkat edersin bol bol spor yapar dengelersin sıkma canını sınavında bitiyor yarın nasılsa :32:

iyi geceler kızlar öğlen en son yazdığımdan beri hastanedeyiz, biraz önce geldik:( kızım uyandığından beri kusuyor, 3-4 kereden sonra doktora gittik, serum taktılar tahliller falan şimdi yatırdık arada hala kusuyor yavrum, çok üzgünüm :((
yarın görüşürüz kızlar iyi pazarlarrrrrrrrrr

iyi geceler kızlar öğlen en son yazdığımdan beri hastanedeyiz, biraz önce geldik:( kızım uyandığından beri kusuyor, 3-4 kereden sonra doktora gittik, serum taktılar tahliller falan şimdi yatırdık arada hala kusuyor yavrum, çok üzgünüm :((

Çook geçmiş olsun canım benim benim yiğenimde kaç gündür 40'ların üzerine çıkıyor ateşi, nedir bu çocukların Hali :( Allah acil şifalar versin.. Tezzamanda iileşsin inşallah

çok geçmiş olsun canım.

Günaydın kızlaaar,yoğun isteküzerine dün kimenümü yazacağım ancaaak Her türlü cezaya razıyım, inanın dün yeme konusunda biraz rahat davrandım, yorgunluk sınav stresi vs vs neyse siz cezamı belirlediğinizdesınavımbitmiş ve görmüş olacağım o yüzden hiç acımayın benim gibi pis boğaza :22:

Kalkar kalkmaz;1 bardak su

Kahvaltıda ; 3 poğaça,bol yeşillik, şekerli yarım fincan çay, yarım cevizli sucuk

Ara ve öğlen; Eti form mısır patlağı 4 tane, 3 tane missbon

Akşam; 1 tabak makarna (kaç kaşık olduğunu bilmiyorum) , 2 kase cacık

Ara; 1 kurabiye, 1 poğaça, 1,5 cevizli sucuk
Su; 3 lt
Spor; yok

:17::17::17::17:

Bugün iş yerinde iki kişi eksikti resmen anam ağladı öldü bittim yorgunluktan bir aşağı bir yukarı dizlerim titredi .

Bugün kimseye yorum yapamadım ama hepsini çok hızlı şekilde okudum. Dün akşam da iş çıkışı koştura koştura pazar alışverişi yaptım. Poşetleri eve bıraktım jet hızıyla market alışverişi yaptım. Eve geldiğimde 10 du , baktım buzdolabının temizlenmesi lazım o saatte bi de dolap temizlemeye kalkıştım. Aldıklarımı yerleştirdim . Kızımı uyuturken uyuya kalmışım sanırım Elif Durudan önce uyudum . Bide yarın nöbetçiyim sabah 9 akşam 8. Şimdi söyle bana Zeynep abla ben ne zaman yürüyüş yapayım
:32::26::36:
canım anlıyorum sizi çalışıyorsunuz ama sabahları birazdaha erken kalkıp yürüyebilirsiniz saatlerce spor salonunda spor yapın demiyorum ki size bir saat yürüyüş nerdeyse 350 kalori yakmak demek

Günaydın kızlaaar,yoğun isteküzerine dün kimenümü yazacağım ancaaak Her türlü cezaya razıyım, inanın dün yeme konusunda biraz rahat davrandım, yorgunluk sınav stresi vs vs neyse siz cezamı belirlediğinizdesınavımbitmiş ve görmüş olacağım o yüzden hiç acımayın benim gibi pis boğaza :22:

Kahvaltıda ; 3 poğaça,bol yeşillik, şekerli yarım fincan çay, yarım cevizli sucuk

Su; 3 lt
Spor; yok

canım benim biraz kaçmış ama bunuda sınav stresine veriyorum ben yarın sabahtan itibaren çiğdem geri gelicek eminim ve sporumuz dahada artıcak

kızlar hemen dünki menümü yazıyım kısın lahana haşlayıp dolaba koymuştum akşam çıkarttım lahana sarıyım salı günü cok kalabalık misafirim var nerdeyse 15 kişiden fazla hemde yemekli
sabah
2 kupa sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
2 dilim tam.bug.ekmeği arası hellim peynirli tost,
1 tane domates
5 tane zeytin
bol maydonoz
1 kupa 7 otlu yeşil cay
ara 1 ç.bardagı ayran öğlen,
100 gram tavuk haşlaması
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 greyfurt
akşam patlıcan kırmızı biber yeşil biber közlemesi
bol salata
3 kasık yoğurt
ara 1 kivi 1 ç.bardagı süt
2 kupa yeşilcay
spor sabah 9 da hoca ile 45 dakıka sonra 30 dakika kendim calıstım 10.30 da 45 dakika hoca ile caliştık 30 dakika yürüyüş bantında hızlı tempoda yürüdüm
toplam 3 saat spor yaptım eve kadar da yürücektim (10km) ama halim kalmadı
su 3 lt fazla

Son düzenleme:
cok gecmiş olsunn
Çook geçmiş olsun canım benim benim yiğenimde kaç gündür 40'ların üzerine çıkıyor ateşi, nedir bu çocukların Hali :( Allah acil şifalar versin.. Tezzamanda iileşsin inşallah
geçmiş olsun

Su; 3 lt
Spor; yok

gercekten biraz fazla olmus ama artık sınavların gectigine göre sporlar yakarsın sen bunları :34::34:

günaydın 4. takımın birbirinden güzel birbirinden sıcak ve samimi hanımları
:16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:
eşimle 10 km yürüdük geldik :) simdi temizlik zamanı öpüyorum hepinizi

Back
X