- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Gunayydddiiin kizlar
Ben 62 kiloyum fistik 59 a 3 kilom kaldim :)
Oglen fazla olmus canim ya o kadar da masum degikben yarın gündüz mesaide olucam bu ay gündüz çalışıcam tek gün.inşallah böyle devam eder artık işyerindeki sorunlardan yoruldum.neyse bugünki menümü yazayım yarın akşama kadar giremiycem.
sabah 2 bardak su
2 dilim ekmek hellimli tost (hiç yağ falan yok)
1 fincan sütlü neskafe
ara 10 fındık
öğlen kankamla ve eşiyle dışarı çıktık
karışık ızgara istedim 1 dilim ekmek
1 köfte 2 adet şişte et
1 küçük parça ızgara sucuk
1 küçük parça kk. kadar et
birde onlar yumurta yiyolardı ekmeğimi onun sarısına batırıp yedim.bol protein oldu ama miktarlar azdı.
(kendimide tebrik ettim doğrusu)
ara 4 kuru kayısı
akşam 2 kaşık makarna
4 kaşık ıspanak
bol yoğurt
su 2,5 lt.(yeni bir su karışımı buldum 1,5 lt.suya 2 çay k. karbonat 2 limon suyu katıp sabahtan akşama içiliyor)
yağ yakıyomuş ödem söküyomuş.deniyorum bakalım.
spor yarım saat yürüyüş
yarım saatte geçen gün eklediğim videodaki level 1 i yaptım acayip kan ter içinde kaldım.
yoğun bir günmüş baya bende daha yeni fırsat bbuluyorumtam turuyorum başına hooop bişey çıkıyor hadi bu zamana kadar sarkıyor
motivasyon çok öznemli bak tekrar döndüm o canlı günlerime kilo vermeye hemen başlamışım
tabiki klasik kahvaltı diyete uygun kahvaltıdanama gerçekten üşeniyrum hergün aynı ölçüleri yazmaya
bir tembellik varki bende sorma gitsin
tarhana çorbası unla yapılıor ya pek tercihim değil ya çorbalar zararlı gibi geliyor nedense bana
daha 20 sayfam var okunacak açıklamasını sonra yaparım düşüncelerim belkide yersizdir konuşuruz yine
ekmeğide dediğim gibi unlu ya zaten ondan yemedim zaten çorbaya ekmek koymam hiç ben diyet yapmaya çalıştıkça hep zararlar beni buluyor
zaten çok zorlanıyorum
aralara bişey koymadım genel olarak bir listem var zaen benim ona uymaya çalışıyrum becerebildiğim kadarıyla :2:
insülin direci çok yüksek gizli şeker var var oğlu var yani düzeltmek için onun listesine uymam şart
haklısın ama akşam yemek yiyebilirdim ihmal ettim
o zaman şöyle yapalım isteyen koysun isteyen koymasın dicem ama bu seferde sizin içiniz yine rahat etmez onuda herkes kabul etmez ben anlamam nasıl konuşduğunu ben bilmem yapamıyorum beceremedim bahaneleri çıkar bu işin sonuca bağlanması imkansız yani ilerleyen sayfalarda ne konuşulmuş bilmiyorum ama havada kalır bu konuşma içinizi rahatlatacak bir sonua varmaz
bende senin giiyim gidişata göre bakıyorum ne yazıyor diye
ne kadar hoş olmayan bir durum ya insanın kuzeniyle nişanlanması bilmiyorum nasıl oluyor ama hiç hoşuma gitmiyor böle kuzeniyle evlendirilmekkuzen demek kardeş demek kardeş bana göre çok ters bir düşünce
bence bu konu biraz fazla uzadı kızcağız herşeyi açıklıyor ben konu hakkında daha fazla yorum yapılmasını hoş bulmuyorum açıkçası rahatsız olur böyle bişeyden ben rahatsız olurdum çünkü
benim hoşuma gidiordu ama:)
alınma cimcimesude arkadaşlar sadece daha sıcak daha dürüst daha disiplinli bir ortam için tartışıyorlarsonuçta herşey ortada
herkes kendi fikrini ve açıklamasını yapar ve konu bir sonuca bağlanır bağlanmışta galiba
geçmiş olsun:2:
çok az yemişsin kuzum sabah en azından 2 dilim yeseydin akşam salata az değilmi yemek ve ekmek niye yok spor niye yok
haklısın cnm dengesini bir türlü başaramıyorum oturtmayıamaa sporsuz günüm geçmedi buraya geldiğimden beri
hiç yapamazsam yürüyüş yapıyorum o günde yapmaşımdır mutlaka suda genelde 2 lt ile 2.5 lt arası oluyor hiç şaşmaz
5li rakamlarmı 9-8-7-6-5 92den 59a kaç var:44::44:
buğday pilavının yapımımı zor:44::44:gerçi bide hepsi hazr oluyor eti nohutu buzlukta hazır sadece buğday pişiyor karıştırıyoruzpekte sevmiyorum nedense
![]()
Ben 62 kiloyum fistik 59 a 3 kilom kaldim :)