• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhabalar:) Ben Gökçe ve Çise'nin kuzeniyim.zaten benden bahsetmiş size. Gruba katılsam benim için çok iyi olacak kurallarınızı okudum uyabileceğimi düşünüyorum ki zaten iki haftalık deneme süreciniz varmış. Şimdi kısaca kendimden bahsedeyim.Bu sene üniversiteden mezun oluyorum bir sonraki ay hayırlısıyla:) boyum 1.60 kilomsa(yeni yemek yedim hoş çok bir şey fark etmez ama)şu an şok geçirdim kilomu ögrenince çünkü 118 çıktım.Ve inanılmaz moralim bozuldu. Hedefim 60 kilo olmak bayagı bir yolumuz var yani.İnş hep beraber güzelce ilerleyiz bu yolda. sevgiler:)
merhaba canım aramıza hoş geldin:) yigenimin adından adın:) diyetle beraber sporda yapıcaksın en az benim yaptığım kadar tamam mı canım senin yasın daha cok genç daha cabuk kilo verirsin :)

merhaba kizlar,sükür kavusturana:9:

anca geldim,acliktan ölmek üzereyim

dilan kilomu bildirmis,hesaplayamamis,kusura bakmayin bu hafta böyle oldu,paylasima bi baktim derecede yok bu hafta saglik olsun,haftaya telafi ederiz
liste ögrenme kuralinin ne kadar isabetli bir kural oldugunu bu gün daha iyi anladim,eger herkes liste hazirlamayi bilmeseydi b hafta kalacakti listemiz,ellerinize saglik kizlar,süpersiniz:16::16::16:

bu gün dandik bir gün oldu:9:ne yedigimi anladim,ne yemedigimi,yarin görürsünüz zaten:18:

dilan corba yapmis,bende cok acim,kuzularimi ve kendimi doyurup,aksam gelirim

kilo verenleri tebrik ediyorum,veremeyenleride kendilerine havale ediyorum:33:
canım benim hoş geldim :) sen onları kendilerine değil bana havale et :47: :47: cok kızdım büyümeyen babye :16: :16: :16: :29: :29:

kızlar resimleri harici diske taşırken gördüm iki resmi birleştirdim, biri kızım 6 aylıkken yenisi hafta sonu 1,5 sene geçmiş bile aradan

Eki Görüntüle 705852

canım benim resmen evrim geçirmişin sen bayıldım bayıldım bir daha bayıldım sana :)

1- adını bildirecekmisin
2- nerede yaşıyorsun, aslen nerelisin
3- eş, çocuk durumları nelerdir
4- kaç yıldır evlisin, kaç yaşındasın
5- ne iş yapıyorsun, ne mezunusun
6- nasıl kilo aldın, boyun, saçın, tenin biraz dış görünüşünden bahsedermisin
7- senin için mutluluk nedir,seni en çok ne mutlu eder
8-doğum günün ne zaman , ne burcusun
9-görünce dayanamıyacağın cıssssss yemek :))
10- arkadaş çevrende nasıl tanınırsın

1-adım:arzu,
2-şanlıurfa da yaşıyorum aslen elazığlıyım.
3-eşim urfalı,2 kızm var 4,5 yaşında diğeri 16 aylık,sudenaz ve melisa su isimleri,
4-2006 22 ağustos ta evlendim-7 yıl bitecek,
5-üniversitede memurum başkan sekreterliğine bakıyorum-ayniyat ve tüm ünv.personel devam kontrollerini internet üzerinden yapıyorum,antikor yani uzaktan internete bağlanmak isteyenlere onay veriyorum.sistem üzerinden bilgisayarlara veri girişi yapıyorum.
6-kilolarımı doğumlarımda aldım 2. doğumumda doğuma 73 kilo girdim-72 kg çıktım birdahada gitmedi ilginç oldu ama doktor son ay yediğim 32 lt seruma bağladı ancak yürüyüşlerle gideceğini söyledi.boyum:160-saç rengimin doğal rengi kestane ama şuan kahve boya var.buğday esmer arasıyım.Eki Görüntüle 705848 Eki Görüntüle 705850
7-benim için mutluluk eşim ve çoçuklarım la geçirdiğim vakitler.çocuklarımın kahkahaları beni çok mutlu eder.
8-20.09.1983 doğumluyum kimlikte ama aslında 84 doğumluyum.başak burcuyum.aşırı titiz aceleci ve simetri hastasıyım resmen herşey düzgün olmalı.
9-iskender ve tavuk budu şiş..taze fasulye.
10-aşırı titiz ve dikkatli oluşumdan KAYNANA derler işyerinde,diğer arkadaşlarımda kalori diyiyor artık yıllardır diyette olunca :9::9:
samimi cevaplarından ötürü tebrik ederim seni sende cok hos bir bayansın :)
hafta sonu kaçamak yapmak yok cimcime :)

yaaaaaaaaaaaa bugün sporda hoca zorla bana termal kemer sattı bel ve karın bölgeme iyi geleceğini söyledi spor yaparken tak dedi farkı göreceksin dedi.dün eşime bahsettim alma dedi.ama ben alıverdim çok ısrar etti birde belime kendisi taktı hayır siyemedim.benim için iyide eşim ne diyecek bilmiyorum.:18:
sakın alma geri iade et ben streçfilim sarıyorum karnıma kollarma yürüyüş yaparken

inşalah açılmaz çünkü çikolata krizine girip 3.5 kilo aldım ben:43:artık sırf sizleri düşünüp kendimi frenliyorum:27:

bu nedirki ben siz söyleyince fark ettim nedir bu kalpler neyin göstergesi:44::44:
O cikolata krizleri benide mahvediyo canim ya hastalik gibi ayni
dünkü (çarşamba) menümü yazmamısım
sabah 2 dilim ekmekten peynirli tost 1 yumurta haslanmıs 1 bardak cay
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
öğlen misafir vardı 4 kasık makarna 4 kasık yogurt 1 minik poaca kendime özel minicik yaptım
ara 1 elma
aksam 4 kasık ıspanak yemegi 4 kasık yogurt iki dilim ekmek
ara 1 bardak süt
spor 35 dk twist step 200 mekik
su 2.5 lt
Canim menun ve sporun cok guzel olmus
Merhabalar :3: gecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.:14:
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı buraya :32: ben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi :24: neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.:41:
Ceza bumu canim yoksa spor felanda varmi zeynep ablanin eline dusseydim vay haline :) :) :)
dünkü menü
sabah
domates tabağı

ara
1 elma

öğlen( misafirlerimiz vardı)
4 kasık makarna (yoğurt ve salça sos)
1 minik poaca
puding

ara 1 elma

aksam 4 kasık ıspanak yemegi, yogurt 1,5 dilim ekmek

ara 1 bardak süt

spor :2 saat yürüyüş(misafirler gelmeden:23:)
su :2.5 lt
Tamda rapunzelle ayni yemisiniz dicektim kardes oldugunuzu hatirladim :) :) :) sende biraz sporu arttir canim rapunzelle birlikte yap sende :) o guzel mekik cekiyo gobusu kalmicak

Canım menün gayet güzel :32: 200 mekikte çok iyi :nazar:

İyi bir cezaymış, doğum günü ya da kutlamalarda kaçamak yapmama şansı neredeyse sıfır, keşke kolayı içmeseydiniz en azından :34:

Kahvaltı çok az olmuş onun haricinde diğerleri iyi :34:

canım ya verecek kilolar az olunca böyle gram gram gidiyor bizde napalım
Valla kilo vermesi bi ölüm sankicanim ya gram gram gidiyo
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar yıllar sonra 50'li rakamları gördüm, Çok şükür Allah'ıma, 54'e bir adım daha yaklaştım.... Çoook mutluyum, Azcık oynayayım müsadenizle sonra listemi yazayım;

[video=youtube;ot4u_FbY6Y8]https://www.youtube.com/watch?v=ot4u_FbY6Y8[/video]

:9::9::9::9::9:

Dün ki menün;

kalkar kalkmaz 1 bardak su

Kahvaltı; 1 yumurta, yarım dilim peynir, 1 dilim ekmek, bol yeşillik

Ara; 1 elma, 1 bardak süt

Öğlen, 1 kase çorba, 4 dilim karpuz ve 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek

Ara; 3 kuru kayısı, 3form bisküvi

Akşam, dünden kalan tavuk sote, 5 yk yoğurt, 1 dilim ekmek, salata

Ara; 1 bardak süt

Su; 3 lt
spor; 1 saat yürüyüş, 300 twist, 100 kere bir alette çalıştım ama adı ne bilmiyorum :9:
Canim yaaaa inan o kadar cok sevindimki 5 li rakamlara gecmeene kendim zayiflamis gibi hissettim darisi benim basima insallah8
kilomu yazıp çıkıcam okula gitmem gerek yalnız hesaplamayı bilmiyorum.. gruba ilk geldiğim kilo 73.1 bu sabah 72.1 gelince görüşürüz.
Canim benim cok guzel kilo vermissin tebrikler
bende bir 5 li rakamları görebilsem ne isterimki artık..:52:

Canim ben daha goremedim ya demmay gordu

kılzar ben menümü yazamadım hala

sabah; 2 dilim peynir, bol yeşillik 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 1 tabak bezelye 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 galeta 1 dilim peynir
akşam 3 köfte kadar hindi, 1 dilim ekmek,1 kase yoğurt
tatlım az gibi geldi bana :44:

evet olmaz mı ya iyi yönleride var inkar edemem sonuçta çocuklarımada bakıyor.çok dert te yanıyor ama idare ediyorum işte.
mesela bu pazar sınavdan çıkınca eşimle çocuklar için alışverişe gidecektik annesi aramış sınavdan çıkınca al gel biz piknik yapıyoruz diye.eşimde ne dersin gidelimmi dedi bende ya şimdi gene bir laf söyler canımı sıkar annen böyle ortamlarda gergin oluyor dedim.abartma dedi.gittik.nasıl bir yerde piknik yapıyorlardı görseydiniz.eşim buarayı çokmu aradınız dedi.bende çok diken var çocukları nasıl yapacağız dedim.döndö eşimin dayıları gelinleri yengeleri de vardı.onların içinde sana davetyemi yolladım ben seni değil çocukları çeğırdım dedi.bende gideyim dedim git yol orda dedi.sonra senin için bir değerim yokki ben kimim ki dedim sürekli öyler der kendisi o yüzden bende tekrarladım.sen sadece çocukların annesisin dedi.eşim evden çiğköfte tepsisi getirmeye gidiyordu bende geleyim dedim gittim yolda ben dönmeyeceğim istenmediğim yerde durmam ne dedimki o kadar milletin içinde beni azarladı dedim.eşim olmaz dayılarım da var gelmezsen olmaz dedi.ama bir daha annesinin olduğu hiçbir etkinliğe katılmayacağımı söyledim.ağlamamak için çok zor tuttum.gelen hayırdır aranızda bir problem mi var dedi benden yana yok ama onu bilemem dedim.:50:
iiiyyyy bendede var bitane ama genede bir sey demiyim kurban bayramına hacca gidicek inşallah

benimkinde çok fazla.oğullarının yanında sürekli dua yağdırır yanlızkende dünyanın azarını.sürekli bacısının gelinlerini söyler.ama azıcıkta bacısına baksaya..görmek istediği yönde..
:22:
aklıma ferziye teyze geldi( kaynanamın bacısı :47: :47: gıcık oluyorum o kadına :))
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Stand up gibi takımız yahuuuu , oyyyyyyyyyyyy gözlerimden yaşlar geldi.

Zeynebi tencere başında profiterol sosunu yalarken canlandırdım , 5 parmak :52:
hayır hiçte bile yalamadım peçete aldım yanıma ellerimi sildim :) hemde kendime verdiğim cezamda bitti hıh :) :27:

gecen defa 4 parmak girmisti,bu defa komple elden korktum acikcasi:9:

hıh aşk olsun kaptanım :27: :27:

kızlar çok pardon girdim ama miniğimi uyutma çalışmalarına başlıyım durmuyo, sonra gelicem inşallah

Gonca abla pegasus bana izah etmişti aynen kopyalıyorum

baslangic kilosundan bu haftaki kilonu cikar,farki 100 ile carp,cikan sonuctan baslangic kilonu cikar,elindeki sonucta virgülden sonraki 3.rakam 5 ve üzeriyse onu yuvarliyoruz
örnek
bu hafta 300 gr verdim diyelim
59-58,7=0,3
0,3.100=30
30:59=0,508.....
virgülden sonraki 3. rakam 8 oldugundan sonucu yuvarliyoruz yani
=0,81

Bu durumda senin ;
1,37 oluyor, yine de arkadaşlar kontrol etsinler :16:
Canim sen neyi hesapladin yanlis olmus bu 0.508 oldugun da yuvarlayinca 0.81 etmez ki 0.51 eder
dünkü menümü de yazayım 09.05.2013 perşembe,
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su,
yarım k.k.peynir,
3 adet yeşil zeytin,
1 adet salatalık
1 adet domates,
ara:
1 adet kuru kaysı,3 adet badem..
öğle:
150 gr tavuk döner,
3-4 kaşık salata,
1 bardak ayran,
1 kupa çay..
ara:
1 adet salatalık,
akşam:
yarım k.k.peynir,
5 adet yeşil zeytin,
1 salatalık,
1 domates,
1 yeşil biber,

2 bardak çay.

su:2,75 lt
spor:
30 dak b- fit
60 mekik,
300 twist:32:
30 dak.eliptik bisiklet :8:
Menun ve sporun guzel olmus canim
günaydın herkeseeee:16:

kilomu bildiriyim sonra geçmişe göz atarım menümü de yazarım...

[COLOR="#FF0000"]4. TAKIM 308.ETAP*** [/COLOR]
topraks : (74,6/ / /% )
pegasus07 : ( 58,6/ / /% )
pokemon51 :( 66,6/ / /% )
eftelya_blue: (64,3 /63,2 / 1,1/ % 1,71)
RrapunzelL :(71.1 / / /% )
Ausencia :(62.3 / / / % )
bahar2106 :( 62,0/61,5 /0,5/0,81% )
buyumeyenbaby:(72 / / /% )
zeynep_canan :( 70,1/ //% )
demmay: (60.5/ / /% )
cimcimesude(66,6 /65,9 /0,7 /1,05% )
gogo2405( / / / %)yeni üye,kilosu ikiye bölündü,hedef,60

menümü de yazıyım hemen:21:

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

öğle
domates soslu köfte
yarım dilim kepek ekmeği
cacık

ara
4-5 tane bisküvi

akşam
mememen
2 kaşık pilav
yoğurt

ara
bikaç tane kiraz
bi kaç tane erik

spor yapamadık ablam uyuya kaldı akşam su hanım zor uyudu da:27:
Camin tebrik ederim guzel zayiflamissin menun guzel spor eksik
doktora gittim tahlillerimi gösterdim gayet iyi bir problem yok dedi.diyetisyene yönlendirdi ama oda 2-4 arası burdaymış.:47:çok sinirlendim ya kaç gündür bu işi halledemedim şeytan diyiyor gitme ama uymamak lazım şytana:47:sürekli başkandan izin almaktan sıkıldım.en sonunda lafı sokacak ama ne zaman..:20:
Valla su sonuclar ciksada rahatlasan canim ya
Dünkü menümü yazıyım
sabah
1 yumurta
domates
4 zeytin
1 dilim peynir
2 dilim ekmek

ara
1 elma

ara
1 bardak süt

öğlen (misafir vardı) 2 kaşık patates salatası 4 sarma

ara
1 bardak süt

akşam
5 kasık kabak yemegi
4 kasık yogurt
2 dilim ekmek

ara
1 elma
1 bardak sütlü kahve
Guzel menu canim bemim spor yokmu
kızlar kusura bakmayın sabah açtım fakat acil notere gitmem gerekti şimdi geldim kilomu ekledim. dünkü menümü yazayım

sabah
nesfit+süt

ara
1 fincan yeşil çay
3 eti burçak
2 kuru kayısı

öğlen
1 tabak türlü
1,5 dilim tam buğday
1 ayran

ara
yarım kase sütlaç

akşam
menemen
1,5 dilim ekmek
1 yemek kaşığı pilav yoğurt
pilavı kaynar kaynar sofrayı hazırlarken yedim yoğurtla karıştırıp

su 1,75
spor
30 dk jillian 1. level
Eftelya spor yapmadik demisti :) o spordan kacmis anlasilan menu guzel canim kacamak pilav disinda :):):)
Günaydin
Ben Dilan,Helin benim yengem oluyor.Kilosunu yazmami istedi,hesaplamayida ögretmisti fakat ben unuttum,ben yazsam siz hesaplayabilirmisiniz?
Gecen hafta 58,6...Bu hafta 58,5..100 gr vermis.

Bide yengem gogo2405 isimli üyenin baslangic kilosunu ve bu haftaki kilosunu hesaplayacaginizi hatirlatmami istedi.

Iyi günler.[/QUOTE
Tesekkurler canim
geldimm.kızımın anneler günü etkinliği vardı onu izledim.anneye mektup yarışması yapmışlar benim kızım 1. olmuş mektubunu okudu bana çiçek verdi çok duygulandım ağlamamak için çok çaba sarfettim ..çok güzeldi..
hemen dünkü menümü yazayım
sabah ılık suu
çeyrek simit beyaz peynir
şekersiz çay

ara bir elma

öğlen tavuk sote,1 kepçe çorba
1 dilim kepek ekmeği

ara 1 elma

ara 1 küçücük tulumba tatlısı:17: dün yazmıştım Zeynep abla cezama razıyım diye

akşam ızgara balık
bol yeşil salata

1 st. sonra 4 çilek 2 erik yeşil çay( süt içcektim kalmamış)

1 saat yürüyüş
2.5 lt.su
GuEl menu canim tatli disinda cezan kesilmistir simdiye :):)
kızlar çok kötüyüm nooldu bana bilmiyorum dün akşamdan beri kalkamıyorum yataktan. kolumu kaldıracak halim yok. Elif tepemde bir yandan ona göz kulak olmaya çalışıyorum sersem gibiyim...

Canim valla salgin varya sanada bulasmis dikkat et kendine ben toparlandim gibi bugun daha iyiyim

menün ve aktiviten iyi canım, 4/4 lük bir liste olmuş gerçekten, Zeynep abladan sonra seni favorim ilan ediyorum :9:

Keşke öğlen o tost olmasaymış ama akşam toparlamışın canım :34:

Zaten sağlık sistemiiçinde sağlıklıysam bile hasta olursun , çok sevindim birşey çıkmadığına, darısı Ausun başına

gayet güze, ertesi gün Cuma olunca herkes 4/4 lük beslenmiş vallahi :9:

Çok iyi canım, menünüde sporunuda beğendim

Gonca abla ben olsam kesin ağlardım, bu yönlerden çok sulu gözlüyüm, :5: tebrik ederim kızınıda zaten maaşallah belli oluyor başarılı bir çocuk olduğu. bende anneme netten çiçek siparişi verdim, kıyfaet falan alacaktım bedenini bilmediğimden bu seferlik çiçekle idare edecek, bakalım napacak :1:

Menünde gayet güzel, sporunda güzel, :54:
Canim tost yememiski eftelya
çarşamba
sabah
2 dilim tam buğday
1 dilim peynir
domates salatalık
Ara
Annemle pazara gitmiştik yanıma aldığım
3 erik 2 ceviz
Öğlen
1 kepçe çorba
2 kuru dolma
2 kaşık yoğurt ( salata yemeliydim ama pazardan geldik çok açtım )
Ara
6 badem
yarım muz
Akşam
yarım tabak ekşili izmir köfte (patatesli sulu yemek)
2 kaşık yoğurt
salata
1 dilim ekmek
Gece
1 çay bardağı süt
3-4 badem
Spor
200 mekik
45 dk leslie
20 dk trambolin
Perşembe
sabah
2 dilim buğday arası peynirli tost
Ara
3 diyet bisküvi
şekersiz sade nescafe süt veya süt tozu yok
Öğlen
közlenmiş patlıcanlarımı eve hazırlamıştım ama kuaförde işim uzun sürdüğünden
1 gevrek
1 ayran
Ara
5 badem
2 kuru kayısı
Akşam
Fırında balık
1 dilim ekmek
salata

Spor
sabah 100 mekik
30 dk leslie
Akşam çok yorgundum
sadece 10 dk trambolin
150 mekik
20 dk Elif Durunun hatırı için mezdeke yapabildim

Guzel olmus canim menuleri ve sporun bide oglen zaten yogurt varmis salataya gerek varmiki

Hayırlı cumalar güzeller.

Sabah tahlilleri yaptırdım sonuçlar 10 gün sonra verilecek . Mr içinde ayın 1 ine randevu verdiler . Tüm bu sonuçlardan sonrada safra ameliyatını ayrıca olacağım .

Dün bildirdiğim kilo dün sabaha aitti ama bu sabahta da bir değişiklik yoktu , bu hafta takımın dibe vuranı oldum :26:
Canim olurmu oyle sey ya saglik cok daha onemli sen bi iyiles fazlasiyla telafi edersin zaten agrilarin biraz gectimi canim :(
Demmaycım listede ilk dikkatimi çeken senin kilondu, tebrik ederim. Kendim 69 olmuş kadar değilse de ona yakın sevindim gerçekten. Tebrik ederim. Ben dedim sana bırak bu diyetisyeni, bizim takım zayıflatır seni diye bak gördün mü. Mersine ne zaman gelicektin. HAziran yarısı mııydı? 1,5 ay var daha. 54 olmasa da yine biraz daha verirsin bence gidene kadar???
Mersin yaniyor bi deri bi kemik kalir demmay :))):)));)))
Hay çeneme zeval gelmeye :6::6:

4 gün hiç girmediğim ve izinli olduğum halde bu haftayı 57 mesajla kapamışım :52:
:) :) ;) ;) ;) yine supersin aus
Demmay geçmişe az sonra döneceğim ama bende tebrik ederim arkadaşım seni çok :46:

Nasıl bir moral olmuştur şimdi 5 ile başlayan haneler , ahhh ahhhh ben en son ilkokul 5. sınıfta boy/kilo ağacı yapmışlardı sınıfta duvara asılı , ağacın en tepe dalındaki elmada benim resmim vardı :52::52::52:

50 li kiloları bir o zaman hatırlıyorum :17:

Bende 3 sene once 56 ydim incecik olmak istiyorummm
Bugun yazlik bi elbise begendim anneme gosterdim sen onu giyersen hamile gibi gorunursun o gobegini eritmeden giyemen dedi moralimi bozdu iyice sinir oldum gobusume :( :( :(

:32::62::62::62::66::66::119:

su uyuduuuuuuuuuu:))) gündüz iç uyutamamış teyzem, şıp diye uyudu inşallah gece uyanmaz

dünkü (çarşamba) menümü yazmamısım
sabah 2 dilim ekmekten peynirli tost 1 yumurta haslanmıs 1 bardak cay
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
öğlen misafir vardı 4 kasık makarna 4 kasık yogurt 1 minik poaca kendime özel minicik yaptım
ara 1 elma
aksam 4 kasık ıspanak yemegi 4 kasık yogurt iki dilim ekmek
ara 1 bardak süt
spor 35 dk twist step 200 mekik
su 2.5 lt
gayet güzel canım

dünkü menü
sabah
domates tabağı

ara
1 elma

öğlen( misafirlerimiz vardı)
4 kasık makarna (yoğurt ve salça sos)
1 minik poaca
puding

ara 1 elma

aksam 4 kasık ıspanak yemegi, yogurt 1,5 dilim ekmek

ara 1 bardak süt

spor :2 saat yürüyüş(misafirler gelmeden:23:)
su :2.5 lt
sporun güzel canım menünde iyi :16:

dünkü menümü de yazayım 09.05.2013 perşembe,
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su,
yarım k.k.peynir,
3 adet yeşil zeytin,
1 adet salatalık
1 adet domates,
ara:
1 adet kuru kaysı,3 adet badem..
öğle:
150 gr tavuk döner,
3-4 kaşık salata,
1 bardak ayran,
1 kupa çay..
ara:
1 adet salatalık,
akşam:
yarım k.k.peynir,
5 adet yeşil zeytin,
1 salatalık,
1 domates,
1 yeşil biber,

2 bardak çay.

su:2,75 lt
spor:
30 dak b- fit
60 mekik,
300 twist:32:
30 dak.eliptik bisiklet :8:
harikaaaaaa gerçekten cok beğendim aynen böyle devam canım

Dünkü menümü yazıyım
sabah
1 yumurta
domates
4 zeytin
1 dilim peynir
2 dilim ekmek

ara
1 elma

ara
1 bardak süt

öğlen (misafir vardı) 2 kaşık patates salatası 4 sarma

ara
1 bardak süt

akşam
5 kasık kabak yemegi
4 kasık yogurt
2 dilim ekmek

ara
1 elma
1 bardak sütlü kahve
güzel canım

kızlar kusura bakmayın sabah açtım fakat acil notere gitmem gerekti şimdi geldim kilomu ekledim. dünkü menümü yazayım

sabah
nesfit+süt

ara
1 fincan yeşil çay
3 eti burçak
2 kuru kayısı

öğlen
1 tabak türlü
1,5 dilim tam buğday
1 ayran

ara
yarım kase sütlaç

akşam
menemen
1,5 dilim ekmek
1 yemek kaşığı pilav yoğurt
pilavı kaynar kaynar sofrayı hazırlarken yedim yoğurtla karıştırıp

su 1,75
spor
30 dk jillian 1. level
güzel olmuş canım benim :)

geldimm.kızımın anneler günü etkinliği vardı onu izledim.anneye mektup yarışması yapmışlar benim kızım 1. olmuş mektubunu okudu bana çiçek verdi çok duygulandım ağlamamak için çok çaba sarfettim ..çok güzeldi..
hemen dünkü menümü yazayım
sabah ılık suu
çeyrek simit beyaz peynir
şekersiz çay

ara bir elma

öğlen tavuk sote,1 kepçe çorba
1 dilim kepek ekmeği

ara 1 elma

ara 1 küçücük tulumba tatlısı:17: dün yazmıştım Zeynep abla cezama razıyım diye

akşam ızgara balık
bol yeşil salata

1 st. sonra 4 çilek 2 erik yeşil çay( süt içcektim kalmamış)

1 saat yürüyüş
2.5 lt.su
goncam menün güzel

kızlar çok kötüyüm nooldu bana bilmiyorum dün akşamdan beri kalkamıyorum yataktan. kolumu kaldıracak halim yok. Elif tepemde bir yandan ona göz kulak olmaya çalışıyorum sersem gibiyim...
canım ebnim cok geçmiş olsun

:9::9::9:

10. takımın cezasına bayıldım. Haha kaptan kaçamak yapanı rezil ediyor bu şekilde yani , süpermiş. Biz de yapalım. Ben artık diğer takımlarla baya haşır neşir olurum. :1::1::1:

nasıl bir cezaymış babyım bende öğrensem :33:

Çene çalmaktan dün yediklerimi yazmamışım ;

Sabah:

1 fincan şekersiz çay
Yağsız menemen
2 dilim kepek ekmek

Ara:

Muzlu süt (ev yapımı )
3 adet diyet bisküvi

Öğle:

1 kase yayla çorbası
1 dilim kepek ekmek
4 kaşık yoğurt
4 kaşık bakla
Salata

Akşam:

4 kaşık bakla
4 kaşık yağsız yoğurt
Salata
2 dilim ekmek

Ara:

Şekersiz çay
3 galeta

3 litreye yakın su
Sadece yürüyüş.
balım menün güzel

Yahu hiç yağ oranı ölçmeden olur mu ?

Neye göre karar vermiş ki ideal kilon olduğuna , onu biz kadınlar kendi aramızda da konuşuyoruz zaten ne gerek var diyetisyene o zaman.

Neyse , sen yine listene uymaya çalış , bu listeler genelde gram gram da olsa kalıcı kilo verdiriyor.
bende seninle aynı fikirdeyim sen menünü kendin yap canım

arkadaşlar ben kaçıyorum.kendinize çooooooooooooook iyi bakın.iyi tatiller.:38::54::23::3::3::3::3::3::5::5:
sana da canım

Kizlaaar beb geldim aksama kadar giremedim isler cok tu gecmise baka baka bu gune geliyorum :)
hoş geldin

:32::62::62::62::66::66::119:

su uyuduuuuuuuuuu:))) gündüz iç uyutamamış teyzem, şıp diye uyudu inşallah gece uyanmaz
burda kalın ben yürüyüşe gidiyorum :16:

Canim olurmu oyle sey ya saglik cok daha onemli sen bi iyiles fazlasiyla telafi edersin zaten agrilarin biraz gectimi canim :(

Mersin yaniyor bi deri bi kemik kalir demmay :))):)));)))

:) :) ;) ;) ;) yine supersin aus

Bende 3 sene once 56 ydim incecik olmak istiyorummm
Bugun yazlik bi elbise begendim anneme gosterdim sen onu giyersen hamile gibi gorunursun o gobegini eritmeden giyemen dedi moralimi bozdu iyice sinir oldum gobusume :( :( :(
ay canım ya kıyamam ben de sinir oluyorum göbüşe hatta geçen sene hamile sanıp yer veriyolardı çok utanıyodum:(

Canim sen neyi hesapladin yanlis olmus bu 0.508 oldugun da yuvarlayinca 0.81 etmez ki 0.51 eder

Menun ve sporun guzel olmus canim

Camin tebrik ederim guzel zayiflamissin menun guzel spor eksik

Valla su sonuclar ciksada rahatlasan canim ya

Guzel menu canim bemim spor yokmu

Eftelya spor yapmadik demisti :) o spordan kacmis anlasilan menu guzel canim kacamak pilav disinda :):):)

canım beraber yapmadık akşam ben sabah kalkınca yapıyorum bir posta ama dünkü jillian akşam erken gelip yaptığım tektim :)))

canım benim resmen evrim geçirmişin sen bayıldım bayıldım bir daha bayıldım sana :)

samimi cevaplarından ötürü tebrik ederim seni sende cok hos bir bayansın :)
hafta sonu kaçamak yapmak yok cimcime :)

sakın alma geri iade et ben streçfilim sarıyorum karnıma kollarma yürüyüş yaparken

teşekkür ederim tatliş

merhaba canım aramıza hoş geldin:) yigenimin adından adın:) diyetle beraber sporda yapıcaksın en az benim yaptığım kadar tamam mı canım senin yasın daha cok genç daha cabuk kilo verirsin :)

canım benim hoş geldim :) sen onları kendilerine değil bana havale et :47: :47: cok kızdım büyümeyen babye :16: :16: :16: :29: :29:
damlacığımı senin ve pegasusun ellerine emanet ediyorum :52:

Son düzenleme:
kızlar geçmişe dalmış ben gidip çamaşır asayım bari, sonra sohbet ederiz:54:

Sağol canım hepimize hayırlı cumalar...

Ya çok saçma , niye bu kadar bekletiyorlar, tahlil sonucu niye 10 gün sürüyor ? Yıl 2013 yahu...İnsan canı bu kadar kıymetsiz mi ? Allahtan ağrıların geçti çok şükür,...

Sağol canım, hasta değilim ama yağmurlu havalarda hep böyle oluyorum, bacaklarım zonkluyor resmen hissediyorum, varislerim var biraz masmavi oluyorlar ve benim adım atacak halim olmuyor. Romatizma dan şüpheleniyordum ama yıllar önce gittim doktora değilmiş ama neden böyle oluyor bilmiyorum.

Saçlarım artık kısa ve düz kumral. Arkalar bombeli katlı kısacık, yanlar da çenemde arkalardan uzun. Baya bi kısa anlayacağın . Çok rahatladım. Resim istemişler ama ben nete resim koymaktan korkarım 7 sülale polis olunca her şeye böyle şüpheli bakıyorum napıyım. ama 10 yaş gençleştiğim ve daha modern olduğum kesin.
Saatler olsun fistik gule gule kullan yeni sacini :) :)
Guzel renk ve guzel model olmus fistik :)
Canım sana da hayırlı cumalar, sonuçların tertemiz çıkar İnşallah canısı, hastalık döneminde de birbirimizi idare etmiycekmiyiz ben de kilo aldığım hafta siz bana destek olmuştunuz, öyle düşünme

canım senin verdiğin linki iki gündür yapıyorum kollarım çok ağrıyor :)))

sen de kardeşimiz ol kıskanma yaw :)))

canısı menülerini beğendim saçın nasıl olduuuuuuu

sana da mı mikrop bulaştı yaaaaa

ben kesin hüngür hüngür ağlardım toprağın her gösterisinde ağlıyorum hatta eftelya mezun olurken de çooooooook ağlamıştım üniversitede :)))

:43::43: ama sütlü tatlı vaaaaarrrrrrr hem de kuş kadardı yani :((

güzel öğlen geçiştirme olmuş fıstık birazcık

uyma sen şeytana boşver laf söyleyen söylesin bişey olmaz, listeni merakla bekliyorum, yapacağımdan değil tabi listeli diyetler bana göre değil hiç ama olsun fikir alırız

aaaa ben kirazla erği yazmayı unutmuşum sende görünce aklıma geldi
kızlarrrrrrr ben de yedim erikle kiraz biraz

ayıp ya hala öğrenemedin şu ekleme yapmayı şanımı lekeliyosun:33::33:

tebrikler iyi gidiyosun :46::46:

o sporu yaptım ya hala ağrıyo biraz sonra yapayım diyorum nöbete gitmeden ama gözümde büyüdü.
tamam olurum kardeşiniz benim kız kardeşim yok ama eltimle görümcem var iyi anlaşıyoruz ama uzağız birbirimize:)

kızımın gösterilerinde hep gözlerim dolar ama benim huyum garip biraz başkalarının yanında ağlayamam sonuna kadar sıkarım kendimi neden bilmiyorum ama huy işte çocukken bile öyleydim bi keresinde teyzem çok üzmüştü beni saygımdan cevao veremedim annemde susturmadı onları sonra odama geçtim burnum öyle bi kanadıki durduramadılar ondan sonra annem kimsenin laf söylemesine izin vermemişti hiç unutmam:50:ama eve gelince ağladım şimdi çok gurur duydum izin verirse mektubun resmini çekip koyarım buraya:26:
Canim nasil tutarmisin kendini oyle ya burnun kanamis artik nasil kendini zorladiysan bende tobe tutamam iki saniye de gozumun cesmeleri akar yolda giderken bile aklima bisey gelsin yada erkek arkadasimla kavga edelim kimseyi gozum gormez oturur aglarim :):)
renkte modelde güzel.bende geçen yıl aynı renge boyatmıştım..:27:

Benim sac rengimde ayni suanda diyete baslamadan once kestirip boyatmistim simdi yazin acicam ama rengini

damlacım sen de okumuşsundur ama ben tekrar yazayım
her sabah bir önceki gün neler yedin onu yazıyosun
aynı mesaja ne kadar su içtiğini ve ne kadar spor yaptığını yazıyosun

sonra normal sohbetimiz haricinde kişilerin menülerine yorum yapıyosun

toplu alıntı yapmayı öğreticez sana

kaçamaklara kalorisi değerinde ek spor cezası alıyosun

kolay gele fıstık:54:

Back
X