Herkese Merhaba,
Dün belirttiğim sebeplerden ötürü gündüzleri artık takıma katılım yapmam söz konusu değil. Gece de geçmişi okıyım yorum yapıyım derken spora ayırmam gereken süreyi PC başında geçiriyorum. Dün gece herkesin yorumlarını okudum tam cevaplamaya başladığım anda laptop başında uyuyakalmışım saat 01:30 du. Sabaha kadar bu şekilde uyumuşum. Gerisini siz düşünün. Bu durumdan çok huzursuzum. Takıma gerekli katılımı sağlayamadığım gibi, spor da yapamaz oldum bu yüzden . Kilo veremiyorum ama hala şiddetle kilo vermek istiyorum. Bu sebeple bir müddet izne ayrılmak istiyorum. İzne ayrıldığım dönemde doktora gidip neden kilo veremediğimi öğrenmek, bununla ilgili gerekenleri yapmak ve biraz kilo vermiş olarak aranıza geri dönmek istiyorum. Her hafta listede olup kilo verememek moralimi çok bozuyor ve bu moral bozukluğu beni diyetimden daha da uzaklaştırıyor. İzne ayrılmayla ilgili bana bilgi verebilir misiniz? KAç hafta izinli sayılabilirim bir sınır var mı? İzinliyken müsait olduğumda takıma gelip sohbete katılabilir miyim ? Ayrıca eğer listede izinli olmam takım ortalamasını etkiler derseniz buna da saygı duyarım ve hiç kırılmam o zaman takımdan ayrılmam için prosedür neyse onu uygularız. şimdiden herkese herşey için çok teşekkür ederim. Zayıflamaktan asla vazgeçmedim, sadece bu aralar konsantrem çok dağıldı ve motivasyonum çok düştü ne kendime ne de size bir faydam olamaz aksine zararım olur. Kendimi toparlamam için kısa bir zamana ihtiyacım var...Hepinize sağlıklı zayıflamalar diliyorum.