• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Demmaycım sağlıksız diyetlerin birçoğunu yaptım o konuda tecrubeli olduğumdan denemem bile artık. Biraz spora ve aileme vakit harcamak istiyorum.. Bu takımda olmayı çok seviyorum aklım hep burada o yüzden kendime kota koydum diyelim takıma geri gelebilmek için birkaç kilo vermem lazımmış gibi düşünmek istiyorum diyelim. İnan bana kendimi listede kilo verememiş ya da almış gördüğümde çok üzülüyorum. Döndüğümde de takımda kim gitcek kim kalcak tüm taşlar yerine oturmuş olur, ben de birazcık da olsa kilo vermiş olacağım için tekrar neşem yerine gelmiş olurum. Ne bileyim , içimden böyle yapmak geliyor.

goncam akşamı biraz esmi geçtin sanki

kocaelinde deniz yokmu :53: :53: :1: :1:
akşam nöbette yemek güzel değildi ve diyetede uygun değildi o yüzden biraz atıştırma gibi oldu

kocaelide deniz varda ben buralı değilim benim memlekette deniz yoktu ben karasal iklim çocuğuyum doğayı daha çok severim :))
dün neler yedim :) ?
sabah 2 ardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
1 kupa yeşilcay
2 dilim tam.bug.ekmeği arası hellimli tost
1 domates
bol maydonoz
3 tane yeşil zeytin
ara 1 kutu ayran
öğlen
100 gram tavuk döner
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
akşam
5 kaşık fasulye yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara 1 ç.bardagı süt
1 portalak
2 kupa yeşil cay 7si bir arada olanından
su 3.5 lt
spor 2.5 saat yürüyüş
45 dakika hoca ile
45 dakika spor aletleriyle hareket en çokta mekik çekme aletiyle

güzell tabikide :)

Demmaycım sağlıksız diyetlerin birçoğunu yaptım o konuda tecrubeli olduğumdan denemem bile artık. Biraz spora ve aileme vakit harcamak istiyorum.. Bu takımda olmayı çok seviyorum aklım hep burada o yüzden kendime kota koydum diyelim takıma geri gelebilmek için birkaç kilo vermem lazımmış gibi düşünmek istiyorum diyelim. İnan bana kendimi listede kilo verememiş ya da almış gördüğümde çok üzülüyorum. Döndüğümde de takımda kim gitcek kim kalcak tüm taşlar yerine oturmuş olur, ben de birazcık da olsa kilo vermiş olacağım için tekrar neşem yerine gelmiş olurum. Ne bileyim , içimden böyle yapmak geliyor.

tatlım beni yanlış anlamanı istiyorum yaptığın sence doğru olabilir ama bence yanlış. en güzel motive olma yeri burası bence ailem denince Akansular durur canım burda kaldığın yerden devam et canım. çok giremeye bilirsin o konuda toprak yardımcı olur bence kilo vermende bence sorun yok istersen birde benim diyet listemi bir hafta dene derim .benim şahsı fikrim böyle. son karar senin

Canım babyliss'i tek geçerim :34:

Sende mi :14::14:

Kızlar Merhaba tekrardan :) Kafa izni kullanacaktım cuma gününe kadar ama nedense benim kafa hep zayıflamada hep burada :9: Yine de Hazır izin almışken menümü ve kilomu Cuma günü paylaşacağım...

Herhalde izinliler ve kalıcılar bu Cuma belli olacaktır, grubumuz eksi motivesini, şevkini, keyfini ve muhabbetini bulması dileğiyle, Bu Cuma bizim için Milat olur inşallah :21:
bu markayı nette çok övüyorlar sende hangi modelini kullanıyosun canım:12:
ben çıkıyorum kızlar son toparlamaları yapıyım da mesai bitmeden öptümmmm:34::16:
abla cacık yapmayı unutma bu sefer kesin taze fasulye var:27::56:
:9::9::9: siparişleri duydunmu toprak:)
1 kupa yeşilcay
1 domates
bol maydonoz
3 tane yeşil zeytin
ara 1 kutu ayran
öğlen
100 gram tavuk döner
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
akşam
5 kaşık fasulye yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara 1 ç.bardagı süt
1 portalak
su 3.5 lt
spor 2.5 saat yürüyüş
45 dakika hoca ile
hellim yemişsin zeynoşum :9: afiyet olsun menün sporun harika yine :54:
cok kafana takma canım agır gider ama özden gider bir dahada gelmez:)
kabızlığa karsı pegasus sabahları ac karnınıza bir tane kivi yiyordu bir de sen dene bakalım bende gecen öyle oluyor gibi oldu ve kivi işe yaradı kuzum :)

az değil

menün güzüel ben beğendim ama hem sabah hem öğlen kıyma agır olmadını ?

goncam akşamı biraz esmi geçtin sanki

afferin baharım :42: :42: yürüyüşlerin harıka

kocaelinde deniz yokmu :53: :53: :1: :1:

bende 59 olursan bir tane daha bebek yapıcam :37: :37:

ablan zaten evrim geçirmiş fıstık gibi zaten :)

geçmiş olsun canım cuma günü bak tartıda - çıkarsın :)

degilmi yani:)
anneme dedim bugün al diye siparişi verdim :9::9::9:

ben de çıkıcam eve, yaaa bişey diyim mi cadılıktan değil de kız özlüyo beni galiba yanımda yatmak istiyo ellerini yanaklarıma kayuyo öyle ama çok uzun zamanda uyuyor, beni de uyutuyor. Bazen kızıyorum akşamlarım gidiyo diye ama cidden çoooook tatlı bir koklaşıyoruz ki sorma, kurban olurum ben onun yollarına
oooooy kuzum yaa kıyamam annesini mi özlermiş fıstık yaa olsada öpsek heryerlerini :55::55:

inşallah istedigin gibi olur herşey canım yaaa:16::16::16:

bu markayı nette çok övüyorlar sende hangi modelini kullanıyosun canım:12:

:9::9::9: siparişleri duydunmu toprak:)

hellim yemişsin zeynoşum :9: afiyet olsun menün sporun harika yine :54:

anneme dedim bugün al diye siparişi verdim :9::9::9:

oooooy kuzum yaa kıyamam annesini mi özlermiş fıstık yaa olsada öpsek heryerlerini :55::55:

inşallah istedigin gibi olur herşey canım yaaa:16::16::16:

Canım benim maşa babygliss, saç düzleştiricim rowenta

Gunydiin herkeze :)
Dunki menumu yazim
Sabah iki dikim ekmek az peynir bi kac lokma tereyag cay domates salatalik
Ara 5 kuru kiraz bi ceviz
Oglen 100 gram doner bol salata bi dilim ekmek
Ara 6 kuru kiraz cok kucukler bi ceviz 3 kasik yogurt onceki gunden kalmisti baktim dolapda duruyo onuda yedim :))
Aksam 5 kasik patates yemegi etsiz 4 kasik yogurt 4 kasik bulgur pilavi yarim dilim ekmek
Ekmeklerim tam bugdaydi
Su 3 lt
Spot sadece yuruyus sabah 1 saat aksam 40 dakka
Bide 100 tvist vardi buroda yapmistim kimse yokken :)

Son düzenleme:
günaydınlarrrr:34:

hemen menümü yazıyım:)

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

ara
2 adet diet bisküvi

öğle
Piliç Madalyon
salata

ara
yarım dilim ekler:36:

akşam
akşam ablam siparişlerimi yapmıştı:1:
taze fasulye
2 kaşık pilav
cacık:52:

2 lt su
spor için yine bekledim ablamı ama uyuya kalınca o yine ben de 100 mekik çektim sadece:32:

Dunki menumu yazim
Ara 6 kuru kiraz cok kucukler bi ceviz 3 kasik yogurt onceki gunden kalmisti baktim dolapda duruyo onuda yedim :))
Aksam 5 kasik patates yemegi etsiz 4 kasik yogurt 4 kasik bulgur pilavi yarim dilim ekmek
Ekmeklerim tam bugdaydi
Su 3 lt

sanki ekmekler pilavlar biraz çok olmuş canım ya:44:

günaydınlar...
çok kötü uyanarak başladığım bir günden herkese merhaba.miğdemde bıçak var sanki parçalanıyor resmen..öldüm şimdi süt aldım çay ocağına verdim ısıtıp getirdiler inşallah azda olsa rahatlatır.
dün yediklerimide yazayım:15.05.2013 çarşamba.
sabah:
1 bardak sirkeli su,
1 adet haşlanmış yumurta 5 adet yeşil zeytin,
1,5 dilim çavdar ekmeği,
1 domate,
3 yaprak marol,
ara:
2 adet badem
öğle:
150 gr tavuk döner,yarım lavaş ekmek,
1 bardak ayran,
ara:
yarım elma,
akşam:
150 gram et döner,yarım lavaş bol yeşillik
1 bardak ayran. ..............(eşim yemek yapma ben gelip yapacağım dedi.sonrada onunda işi uzadı aksilikler çıkmış yemek yapamayınca döner getirmiş birde geç saatti aç olmasaydım yemezdim.evdede başka birşey yoktu o yüzden yedim..)
su:2,25 lt
spor:
30 dak b-fit
15 dak.pilates,
20 dak.yürüyüş.

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

ara
2 adet diet bisküvi

öğle
Piliç Madalyon
salata

ara

akşam
taze fasulye
2 kaşık pilav

2 lt su
spor için yine bekledim ablamı ama uyuya kalınca o yine ben de 100 mekik çektim sadece:32:
canım benim menün çok güzel...:46::46::46:
Dunki menumu yazim
Ekmeklerim tam bugdaydi
Su 3 lt
canım benim akşam yemeğinde patates var onun yanında pilav ve ekmek olmamış bence:47: .patatesin oldu yerde mümkün mertebe ekmek olmamalı piavda 2 kaşığı geçmemeli geçen yıl diyetisyenim demişti:34:

Günaydın arkadaşlar :3:

Dünkü menüm ;

Sabah:

1 fincan yeşil çay
1 kepekli tost (ilk kez ve uzun zaman sonra kaşarla :56: )
Domates

Ara:

Bir küçük kase kiraz
2 diyet bisküvi

Öğle:

1 tabak kısır
1 bardak ayran

Ara:

Sütlü kahve

Akşam:

4 kaşık kabak yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Tavuklu salata

Öğleden sonra tüm gün dışarıdaydım . Akşam yemeğe eve gelip tekrar çıktım .Geceya kadar da arkadaş muhabbetindeydik oğlumla .

Bugünde ameliyat için önerilen bir doktorla görüşmeye gideceğim öğleden sonra. Hayırlısı .

Kandilinizin mübarek olsun arkadaşlar :16:

günaydınlar...
çok kötü uyanarak başladığım bir günden herkese merhaba.miğdemde bıçak var sanki parçalanıyor resmen..öldüm şimdi süt aldım çay ocağına verdim ısıtıp getirdiler inşallah azda olsa rahatlatır.
sabah:
1 bardak sirkeli su,
1,5 dilim çavdar ekmeği,
1 domate,
3 yaprak marol,
ara:
2 adet badem
öğle:
1 bardak ayran,
ara:
yarım elma,
akşam:
1 bardak ayran. ..............(eşim yemek yapma ben gelip yapacağım dedi.sonrada onunda işi uzadı aksilikler çıkmış yemek yapamayınca döner getirmiş birde geç saatti aç olmasaydım yemezdim.evdede başka birşey yoktu o yüzden yedim..)
spor:
30 dak b-fit
15 dak.pilates,
20 dak.yürüyüş.

Günaydın canım , geçmiş olsun .
Süt gaz yaparak mide ağrını tetiklemesin?
Çok et ağırlıklı olmuş yediklerin , eşinin işi ile ilgili biliyorum ama yemek olmadığı zaman akşamı kahvaltı ile ya da büyük bir porsiyon salata ile atlatman senin için daha iyi olur bence.

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

ara
2 adet diet bisküvi

öğle
Piliç Madalyon
salata

ara

akşam
taze fasulye
2 kaşık pilav

2 lt su

Eftelyacım , yine klasik bir eftelya menüsü olmuş.Kasmadan yavaş yavaş :34:

Dunki menumu yazim
Ekmeklerim tam bugdaydi
Su 3 lt

Kuzucum güzel canım , ama akşam patates ve bulgur + ekmek aynı grubun yiyecekleri olarak fazla olmuş.

Dun aksam kimsecikler gelmemis :(

Büyü bozuldu bir kere :ssz:

günaydınlar...
sabah:
1 bardak sirkeli su,
1,5 dilim çavdar ekmeği,
1 domate,
3 yaprak marol,
ara:
2 adet badem
öğle:
1 bardak ayran,
ara:
yarım elma,
akşam:
spor:
30 dak b-fit
15 dak.pilates,
20 dak.yürüyüş.

geçmiş olsun canım süt daha kötü yapmaz mı mideni acaba şu sirkeli su dan olabilir mi acaba:44: lavaşlar fazla mı olmuş acaba ama spor iyi:27:

Günaydın arkadaşlar :3:

Dünkü menüm ;

Sabah:

1 fincan yeşil çay
1 kepekli tost (ilk kez ve uzun zaman sonra kaşarla :56: )
Domates

Ara:

Bir küçük kase kiraz
2 diyet bisküvi

Öğle:

1 tabak kısır
1 bardak ayran

Ara:

Sütlü kahve

Akşam:

4 kaşık kabak yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Tavuklu salata

Öğleden sonra tüm gün dışarıdaydım . Akşam yemeğe eve gelip tekrar çıktım .Geceya kadar da arkadaş muhabbetindeydik oğlumla .

Bugünde ameliyat için önerilen bir doktorla görüşmeye gideceğim öğleden sonra. Hayırlısı .

Kandilinizin mübarek olsun arkadaşlar :16:

senin de kandilin mübarek olsun canım menün gayet güzel beğendim:46:

1 kupa yeşilcay
1 domates
bol maydonoz
3 tane yeşil zeytin
ara 1 kutu ayran
öğlen
100 gram tavuk döner
3 kasık yoğurt
bol salata
ara
1 elma
akşam
5 kaşık fasulye yemeği
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek
ara 1 ç.bardagı süt
1 portalak
su 3.5 lt
spor 2.5 saat yürüyüş
45 dakika hoca ile

Sporda , yediklerinde gayet güzel . Özellikle düzenli spor yapıyor olman vücudunun sıkılaşması için çok önemli.

Herkese Merhaba,

Dün belirttiğim sebeplerden ötürü gündüzleri artık takıma katılım yapmam söz konusu değil. Gece de geçmişi okıyım yorum yapıyım derken spora ayırmam gereken süreyi PC başında geçiriyorum. Dün gece herkesin yorumlarını okudum tam cevaplamaya başladığım anda laptop başında uyuyakalmışım saat 01:30 du. Sabaha kadar bu şekilde uyumuşum. Gerisini siz düşünün. Bu durumdan çok huzursuzum. Takıma gerekli katılımı sağlayamadığım gibi, spor da yapamaz oldum bu yüzden . Kilo veremiyorum ama hala şiddetle kilo vermek istiyorum. Bu sebeple bir müddet izne ayrılmak istiyorum. İzne ayrıldığım dönemde doktora gidip neden kilo veremediğimi öğrenmek, bununla ilgili gerekenleri yapmak ve biraz kilo vermiş olarak aranıza geri dönmek istiyorum. Her hafta listede olup kilo verememek moralimi çok bozuyor ve bu moral bozukluğu beni diyetimden daha da uzaklaştırıyor. İzne ayrılmayla ilgili bana bilgi verebilir misiniz? KAç hafta izinli sayılabilirim bir sınır var mı? İzinliyken müsait olduğumda takıma gelip sohbete katılabilir miyim ? Ayrıca eğer listede izinli olmam takım ortalamasını etkiler derseniz buna da saygı duyarım ve hiç kırılmam o zaman takımdan ayrılmam için prosedür neyse onu uygularız. şimdiden herkese herşey için çok teşekkür ederim. Zayıflamaktan asla vazgeçmedim, sadece bu aralar konsantrem çok dağıldı ve motivasyonum çok düştü ne kendime ne de size bir faydam olamaz aksine zararım olur. Kendimi toparlamam için kısa bir zamana ihtiyacım var...Hepinize sağlıklı zayıflamalar diliyorum.

Verdiğin karar eğer kilo vermeni hızlandırmaya yarayacaksa amenna arkadaşım ama takım içinse sadece değişen bir şey olacağını sanmıyorum . 3 hafta izinli olsan , döndüğünde vermiş olduğun kilo yine 3 e bölünecek ve sonuç aynı olacak. Ama diyorsan ki , bu sorumluluk beni kasıyor ve kastıkça kilo vermem duruyor , o zaman tabii ki en önemlisi senin kilo vermen ve buna engel olan her durumu ortadan kaldırman .
Bende sanırım haftaya mezun olacağım , tartı onu gösteriyor :34:
Döndüğünde takımda olmazsam , buralardayım biliyorsun :38:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım süt daha kötü yapmaz mı mideni acaba şu sirkeli su dan olabilir mi acaba:44: lavaşlar fazla mı olmuş acaba ama spor iyi:27:

senin de kandilin mübarek olsun canım menün gayet güzel beğendim:46:

Sağol tatlım , biraz şaştı aslında düzen dün , sabah kaşarlı tostu pasta tadında yedim , her gün yağsız diyet peynirden sonra tadına vara vara yavaş yavaş yedim :9:

Öğlende sadece kısır ama koca bir tabak :36:

Günaydın canım , geçmiş olsun .
Süt gaz yaparak mide ağrını tetiklemesin?
Çok et ağırlıklı olmuş yediklerin , eşinin işi ile ilgili biliyorum ama yemek olmadığı zaman akşamı kahvaltı ile ya da büyük bir porsiyon salata ile atlatman senin için daha iyi olur bence.
evet gaz yapar ama sıcak süt miğde ağrısına iyi gelir genelde.ama bu defa işe yaramadı.geçmezse izin alıp eve gideceğim.çok fena çünkü..canım evde kahvaltılık dahi kalmamışstı:17:bugün alış veriş yaparız dedi eşim ama bakalım.bende akşam patates yemeği yapacaktım ama eşim yapma ben gelip süpriz birşey yapacağım dedi.gerçekten süprizdi et döner:47:
evet lavaş çok oldu öğlen akşam.ben öğlen yerken akşam yemeyi pilanlamamıştım.:37:

Back
X