• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlaaar ben derse dönüyorum, herkese keyifli sohbetler :32: Kalan şu 5-6 kiloyu haftalık bireysel yarışlarda versem ne güzel olur, en azından tatile gidene kadar 4 kilo gider her hafta hırslanıp 1 kilo gitse :32:

beni özleyin anacımmm :16:

Kızlaaar ben derse dönüyorum, herkese keyifli sohbetler :32: Kalan şu 5-6 kiloyu haftalık bireysel yarışlarda versem ne güzel olur, en azından tatile gidene kadar 4 kilo gider her hafta hırslanıp 1 kilo gitse :32:

beni özleyin anacımmm :16:

Hadi bakalım sana iyi çalışmalar ,bende bugün ilk final çalışmama başlamayı düşünüyorum .Umarım sadece düşünmekle kalmam .

Haftaya da ikimiz kapışalım :18::18:

Son finale de rapunzele sözüm var. 3,2 kilom kaldı yaaa , hele ki 59,9 u göreyim :32::32::32:

Bende geldim.telefondan yazmak zor oluyo.yarışmamı var burda bakıyım.bu haftayı yaşanmamış sayalım önümüzdeki hafta birinci olalım.

haklısın canım ekmeğim bitmişti eşimden istedim oda çavdar bulamayınca normal ekmek almış.sabah sabahta başka şansım olmayınca yedim.öğlende döner olunca yanımdada ekmek yoktu lavaşta yedim.ama haftaya inşallah daha düzenli bir menüyle geleceğim.dün kabızlık için ilaç aldım onun azda olsa etkisi oldu.baskülün sonucu onun eseridir.çünü çarşamba tartıldığımda 65,8 kg idim.bir müddet kullanacağım.regli olmasam belki daha iyi bir sonuç çıkardı.:52:
canım ilacın adı ne zorda kalırsam artık bende ilaç takviyesi yapıcam
***4. Takım 309.etap***
topraks : (73,4/73,3 /0,1 /%0.14 )
pegasus07 : ( 58,5/ / / )
pokemon51 :( 67,0/ 67,0/0/%0 )
eftelya_blue: (63,2 /64.5 / -1,3/ %-2,06)
rrapunzell :(70,8 / / /)
ausencia :(63,1 /61,2 /1,9 /%3,01 )
bahar2106 :( 61,5/ // )
buyumeyenbaby:(72,4 / / / )
zeynep_canan :( 68,6/ 66.7/1.9/%2.77)
demmay: (59,5/ / /)
cimcimesude(65,9 /65,3/0,6 /%0,91)
gogo2405( 72.1 / / /)

4.takım ortalaması

günaydın kızlar aldığım kilodan ötürü hepinizden özür dilerim ama ben adet oldum dün gece o yüzden böyle çıktım yine de verilecek cezalara razıyım:26::5:

Dün kü menümü de yazıyım

sabah
çeyrek simit
peynir
çay

ara
2 adet bisküvi

öğle
sebze graten
mercimek çorba
salata

ara
1 meyva

akşam
3 adet patlıcanlı köfte
3-4 kaşık mercimekli bulgur pilavı
ayran

2 lt su
spor yapamadım dün gece dua ettim hep kandil olduğu için ...
öpüyorum:16:

canım menün güzel bi regl bu kadar fazla + mı cıkarıyor haftaya süper sonuçlar gelicektir o zman :52::52:

ooo ilerlettin bayağı işi sen :1:

Iyi tatlım , dolanıyorum öyle forumda konularda.

Pasta yedin mi sen bugün bakalım ?

yok canım 3-4 çatal yedim neden dicen evde kutlamadık arkadaslarım almış bi kafede öyle yarım saat kutladık bi dilim kestiler 3-4 catal aldım çünkü büyük pastayı pazara saklıyorum :9::9: Nacizane izninizle
bi cift arakdaslarımız var onlarla eshabı keyfe gidicez piknik yapcaz kutlicaz :9::9: Aşkımda pasta yaptırmış pazar gününe sipariş vermiş :32:

yok canım 3-4 çatal yedim neden dicen evde kutlamadık arkadaslarım almış bi kafede öyle yarım saat kutladık bi dilim kestiler 3-4 catal aldım çünkü büyük pastayı pazara saklıyorum :9::9: Nacizane izninizle
bi cift arakdaslarımız var onlarla eshabı keyfe gidicez piknik yapcaz kutlicaz :9::9: Aşkımda pasta yaptırmış pazar gününe sipariş vermiş :32:

Aşkın pasta yaptırır da yemeden olur mu yahu ?

Yeni yaşın tekrar hayırlı olsun tatlım .

Bu arada geçmişi okudun mu okuyacak mısın bilemem de sana yazdım 28 beden kot = 38 beden demek zaten . Aynı bedendeyiz tatlım yani :34:

Back
X