sevgili takım arkadaşlarım
ben kendi adıma doğru bulduğum şekilde elimden geldiğince size destek olmaya ve tabi size destek olurken kendime destek olmaya gayret edeceğim. Hepinize gayretinizden dolayı teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum ve hakkımızda hayırlısını diliyorum.

Arkadaşlar aşağıda takım kurallaımızı alıntılayıp taleplere göre biraz değişiklik yaparak yayınlıyorum. Yarın akşam saat 22:00 son olmak üzere konuyu konuşup son haline ulaştırmamızı öneriyorum. Lütfen fikirlerinizi belirtiniz.
Yanlız konuşurken uygalama ile kural maddelerini karıştırmayalım.
Örneğin; günde 5 mesaj yazmak zorunludur
( bir kural olabilir)
takım arasında rekabet için ikili yarışlar yapılacaktır
( bu ise uygulama olabilir)
çünkü daha sonraki üyeler bunu yapmak istemeyebilir ya da şu an birileri yarışırken birileri yarışmayabilir.
4.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır. Hafta boyunca en aktif üye oylama ile belirlenecek ve kendisine de ödül verilecektir.
buradaki 49 sayısını genel bir itiraz konusu olduğu için düşürerek diğer takımların da kural olarak benimsedikleri sayıyı yazdım. Bu konuda fikirlerinizi yazabilirsiniz. Bunlar daha önce konuşuldu ne kadar çok katılım yaparsak o kadar motivasyonumuz artıyor, bu nedenle hedefimize ulaşabilmek için buraya da mesai harcama zorunluluğumuz var. Hepimiz için tecrübe ile sabit ki defalarca tek başımıza bunu denedik kimi zaman başardık kimi zaman yarım kaldık. Önümüze koyduğumuz bu hedefi gerçekleştirebilmek için mecburiyetten değil kendimiz için, bedenimiz, sağlığımız, güzelliğimiz ve özgüvenimiz için burada bulunmak zorundayız arkadaşlar. Kiloluyken her nekadar etrafı kandırıp biz kendimizle barışığız biz mutluyuz desek de kendimizi kandıramayız ve bunun böyle olmadığını biliyoruz. O yüzden bahaneleri bırakalım ve mutlu, enerjik ve pozitif olmak için birbirimize destek olacağımız bu platformda buluşalım. E daha ne diyim gelin işte bol bol 

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
bu kuralı kanıksadık zaten sorun yok sanırım, kaçamaklarımızı yazalım lütfen. kaçamak yapmak ayıp değil yemek yemeyi sevmeseydik kilolu olmazdık, ama buradaki irade bize spor yaptıracağı için en azından yediğimiz vücuttan atılacak. Ben bu cezalara ödül olarak bakıyorum siz de öyle görmeye çalışın
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
burda da sorun yok sanırım, sadece birşey söylemek istiyorum; lisedeki edebiyat öğretmenimiz eleştirilere mutlaka önce iyi yönü bildirip sonra hatalı bulduğumuz noktayı söylememiz gerektiğini öğretmişti. Yapıcı olmaya çalışalım, nefis en büyük düşmanımız ve biz ona yenik düşmeye çok müsaitiz insanolu olarak, bu gerçeği kimse yadsıyamaz
4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.
listenizi yazarken kaçamak olduğunu düşündüğünüz kısmın yanına günü itirafı diye yazabiliriz. Bu durumda sütlü tatlı ya da simit
ceza almaz
bir öneridir yine fikirleri bekliyorum
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.
eveeeeeeeeetttttt gelelim fasulyenin faydalarınaaaa 
şimdi bu kuraldaki yapılamak istenen şey çok doğru, bu bilimsel bir gerçek ve bizim böyle bir kuralımız olamlı kesinlikle. Yanlız bizler normal bir diyet uygularken arada zamansızlıktan, hastalıktan vs.vs. vs. sebepten bazı şaşmalar yaşabiliriz. Burada diğer üyelerden toplumsal baskı rica ediyorum ben de ön uyarı yapacağım. Amma velakin kişi kasıtlı olarak bu tarz diyetleri uygulamakta ısrar ediyorsa 3 uyarıdan sonra takım dışı kalacaktır. Yine fikirleri bekliyorum.
6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
bu konuda itirazı olan?????
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.
bu konuda itirazı olan?????
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
[/B]
UYGULAMALAR
1- takım içi rekabet
2- günlük yapılan sporlar kayıt altına alınarak en çok spor yapana ödül verilebilir
3- en istikrarlı su içme, en düzenli liste vs. enlere ödüller, bu ödüller yemek olmak zorunda değil
benim şimdilik aklıma gelenler bunlar şimdi de siz buyruuuuunnnnnnnnnn