Kızlaaar benim oğlan buzdolabının derecesini 5'e getirmiş ve ne varsa donmuş,Bugün sabah ne yiyeceğimi şaşırdım, Eşimin vaktide yok markete gitsin,bütün günne yapacağım ben
Kuru fasulye koydum ocağa yanınada turşu, tüm günböylemiidare edeceğizyaa
Ne meyve kalmış ne birşey 
Neyse dönüyorum dün kimenümü yazmaya
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Kahvaltı; Yaşadığım stresten dolayı midem bulanıyordu sadece 1bardak süt içip gittim sınava Arkadaş orda da simit verdi 1 lokmalık kopardım yedim
Ara; eti form mısır patlağı 2 tane
Öğlen; Kahvaltı yapmaıdğımdan eşim kahvaltı hazırlamış, 1 haşlanmış yumurta,bol yeşillik, 1fincan çay, birazcık peynir
Ara; Uyudum yok
Akşam; 7 kepçe Mercimek çorba
3 dilim ekmek
Ara; bitki çayı, 3 dilim üçgen karpuz
Su; 25 lt
Spor; yine sınav :26:
Bugün diyeti sil baştan yapacaktım, Ama oğlumun azizliğine uğradım. Mersin'e muhtemelen Bu perşembe bile gidebilirim, Maaşı bekliyoruz, Yattığı gibi en ucuz hangi günse o zaman alacağız bileti kesin birşey söyleyemiyorum. Ablamın evde interneti var, İnşallah ordan girmeye özen göstereceğim...
10 gündür evi doğru düzgün temizlemiyordum, ben kaçtım, pasaklı bir ev beni bekler
Kalkar kalkmaz 1 bardak su
Kahvaltı; Yaşadığım stresten dolayı midem bulanıyordu sadece 1bardak süt içip gittim sınava Arkadaş orda da simit verdi 1 lokmalık kopardım yedim
Ara; eti form mısır patlağı 2 tane
Öğlen; Kahvaltı yapmaıdğımdan eşim kahvaltı hazırlamış, 1 haşlanmış yumurta,bol yeşillik, 1fincan çay, birazcık peynir
Ara; Uyudum yok
Akşam; 7 kepçe Mercimek çorba
Ara; bitki çayı, 3 dilim üçgen karpuz
Su; 25 lt
Spor; yine sınav :26:
Bugün diyeti sil baştan yapacaktım, Ama oğlumun azizliğine uğradım. Mersin'e muhtemelen Bu perşembe bile gidebilirim, Maaşı bekliyoruz, Yattığı gibi en ucuz hangi günse o zaman alacağız bileti kesin birşey söyleyemiyorum. Ablamın evde interneti var, İnşallah ordan girmeye özen göstereceğim...
10 gündür evi doğru düzgün temizlemiyordum, ben kaçtım, pasaklı bir ev beni bekler