• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkese günaydın dünkü menümü yazayım hemencik.
sabah:
1 subardağı süt 5 kaşık yulaf ezmesi,
ara:
4 adet kuru kaysı
öğle:
2-3 kaşık şehriye çorbası,
yarım kıymalı pide (küçüktü belirteyim)
1 bardak ayran,
3 kaşık ezme salata,
ara:2 adet kaysı,
akşam:
sadece ekmek ve yarım acı közlenmiş patlıcan..(ekmek 1 simit büyüklüğünde yuvarlak kepek ekmek)kayınvalidemdeydim yiyecek birşey bulamadım yemek çok yağlıydı pilavda öyle oturup ekmek yedim.berilciğim ekmekci oldum galiba:53:
su:5 lt,
spor:2,5 saat yürüyüş,

sabah:
ara:
4 adet kuru kaysı
öğle:
1 bardak ayran,
3 kaşık ezme salata,
akşam:
sadece ekmek ve yarım acı közlenmiş patlıcan..(ekmek 1 simit büyüklüğünde yuvarlak kepek ekmek)kayınvalidemdeydim yiyecek birşey bulamadım yemek çok yağlıydı pilavda öyle oturup ekmek yedim.berilciğim ekmekci oldum galiba:53:
eyvah beril gelsin çekeceğin var senin yandıııııınnnnn:18: nasıl yani bir simit büyüklüğünde ortası boş mu dolu mu eğer doluysa koskoca bir ekmek oluyor, hayal edemedim birden:44:

Günaydinlarrr:16:

insallah atanirsin cnm,temiz kalplisin sen,icten dua edersen olur:16:
günaydın fıstık:3:

dünki menümü yazayım bende
sabah
2 dilim ekmek arasına 4 ince dilim sucukla yapılan tost

ara
1 nektarin

öğlen
1 tabak dünki az yağlı patlıcan oturtma

ara
1 paket specl kraker

akşam
bi alabalığı 4 parçaya böldüm.2 sini fırında yapıp yedim
büyük bir tabak salata

su 4 lt
30 dk yürüyüş

sabahki sucuklar cısss:) krakeri değiştir bence artık bünye alıştı canım akşam menüsü güzel

evet maalesef.9.30-10. gibi geliyor akşam.artık onla yemek yemiyorum.zaten bu kadar kilo almamda sebeplerden biriside geç saatte onla yemek yemek.ama ne yalan söyleyeyim ona bir şeyler hazırlarken cnm istemiyoda değil. tutuyorum kendimii:(:(

inş olur cnm istediğin yer.bende kpssye atanırken neler çektim neler:(

menüyede sporada diyecek söz yokk.beğendimm. tabi nescafe şekersizse:)

öğle harici güsel. bi de muz azcık kalorili bir meyve.dikkatli olmak gerekio yerken. öğleni beğenmedim ama.misafirin varmış gerçi.insan onun yanında yemeye mecbur kalıyooo::(

inş cnm sende en yakın zamanda tadarsın bu duyguyu.annelik çokk güsellll...
tatlandırıcı kullanıyorum ben canım şekersiz içemem mümkünü yok :))

Toorak canm biliyrm deneme asamasindaym.ama bn tatldn glne kadar izn isteyebilir.miyim carsamba ya kadar canm bnm
bu perşembe seni oylamaya sokmayız canım tatil dönüşünde liste için oylamaya girersin, iyi eğlencelerrr:3:

Adim gizem
23 yasindaym boga burcuyum 11.05.1990
Beyaz tenli kumral sacli kahverengi gozlu tosun gibi biriyim
Boyum 1.65
2 kardesiz abim v ben babam emekli astsubay annm ev hanimi abim haciz memuru evli 4 ay sonrw bebisi olacak ins gelindeb yana dertliyiz kuzumu sevdirecegji.hic.sanmiyrum
Aslen.amasyaliyim antel dogumluyum esimden dolayi bolulu oldum ;)
ev hanimiyim:( acikogretm iktisat fakulteeinde okuyorum esim memuriyet harici calismami istemiyor :(
11 aylik evliyim henuz bebisimiz yok
Henuz yapmadim
Esimle yanistigimda 70 kiloydum nisanimza kadar 78.oldum dugunde 84 grdum smdi 96 yim :(
Kocisle sevhlykn.fastfoodu fazla abarrtk nisanliykende hamarayligimi gstereym dedm evlndik pasta borek sonuc ben 26 kocs 32 kilo.aldik :(
Kocam cok kilk verdi Bende Bende yaninda tosun gbi grunuyrm birde dogum yapardam iyice kotu olurjm :( birde belli kilo uzerinde dogum yaoarsan.sezeryan olmak.zorundasin bnde norml istyrm.hayrlisiula ins verebilirim
Favorim titanik yillrdr kac kere izledm.bilmem her sefernde de aglarm muzikte kocamla sozde nisanda dugunde ilk dans muzigimiz olan kutsi melek sanatci sebnem ferah
Kedi kopek kus su kaplumbagasi balik besledm suanda 6 aulik bir kusum var ohlusumla herseyi beraber yapiyrz suandad tlfnjma tunemis msj yazan parmaklarimi.kovliyr :) yemk yerkende kasigima tuner beraber yemk.yeriz cay bile iciyrz ohlusumla:)
Koltuguma uzanip tv izlemek en sevdgm hobimdir :) kitap okumaya bayilirim basladigim gun btrmezsem icim rahat etmrz
Arkadas araciligiyla tanistik bnm en.yakin arkadasm beji skstryrdu.sevhlmn arkadasyla tanistrcam.dye bn isymyrdm karyr yapvm dye :) snra brhn gel seni sevhlimle tnistraym dedi pknge gttik baktm kocisimde gelmis ilk grste askla basladi maceramiz
Okudugim kitap tutu farakymz.hepsini okirum
En.kizdigim sey ikiyuzliluk parahozluluk ve horkillanma.bunlarin hepsini.barindran ve beni.cok uzen GORUMCEM en muylu oldugum seynkocamn yaninda.oldugun.her n onunlayaptigim her sey
Allah nasip ederse anne olacagm ;)

tanıştığımıza sevindim, sen de küçükmüşsün daha:)) hamile kalmadan zayıflaman gerek çünkü çoğumuz hamilelik kilolarını vermeye çalışıyoruz sonra çok zorlanırsın:20:

Dunku.menum sabah domates sslatalik pynir haslanmis yumurta

Ara 1 muz.

Oglensafrm vrdi 1 kurabiyr birazckt kisir ( oslemisim yafu)

Ara yok

Aksam mantar sote (6 kasik)

Su 2 ltre

Spor 2.5 saay kocisin pesinde kostura kostura gezmece(tatl.icin alinacaklar vardi magazalar kapanmasin dye kostra kostara gzdk)yarm saat yuruyus
ara öğünde yarım muz yemelisin tatlım 1 muz çok :34:

Kizlat ben.dun.cok yorgundum tlfn sayfayi acana kadar uyuyakalmisin :( hemen cvplasam okur mu
Canim Allah kavustursun ben geride kldm.nereye gttiler
sağol canım cevaplamışsın pegasusun dediği gibi biraz zor anlaşılıyor ama olsun
çocuklar Ayvalıktalar canım

eyvah beril gelsin çekeceğin var senin yandıııııınnnnn:18: Nasıl yani bir simit büyüklüğünde ortası boş mu dolu mu eğer doluysa koskoca bir ekmek oluyor, hayal edemedim birden:44:

Günaydın fıstık:3:

Sabahki sucuklar cısss:) krakeri değiştir bence artık bünye alıştı canım akşam menüsü güzel

bu perşembe seni oylamaya sokmayız canım tatil dönüşünde liste için oylamaya girersin, iyi eğlencelerrr:3:

Tanıştığımıza sevindim, sen de küçükmüşsün daha:)) hamile kalmadan zayıflaman gerek çünkü çoğumuz hamilelik kilolarını vermeye çalışıyoruz sonra çok zorlanırsın:20:

Ara öğünde yarım muz yemelisin tatlım 1 muz çok :34:

Sağol canım cevaplamışsın pegasusun dediği gibi biraz zor anlaşılıyor ama olsun
çocuklar ayvalıktalar canım
ortasıııııııııııııııı doluuuuuuuuuuu dop doluuuuuuuuuuuuuuuuuuu simit kalınlığındaydı ama lütfen sonuçta başka birşey yemedim 200-250 calorilik sadece ekmek yedim..adımı ekmekçiye çıkaracak yanarım yanarım ona yanarım.:9:

sabah:
ara:
4 adet kuru kaysı
öğle:
1 bardak ayran,
3 kaşık ezme salata,
akşam:

yaaaaaaaaa közlenmiş patlıcan yazmışım biber olacaktı..:9::9::9::9:patlıcan değil yani..:34:

ortasıııııııııııııııı doluuuuuuuuuuu dop doluuuuuuuuuuuuuuuuuuu simit kalınlığındaydı ama lütfen sonuçta başka birşey yemedim 200-250 calorilik sadece ekmek yedim..adımı ekmekçiye çıkaracak yanarım yanarım ona yanarım.:9:

sen beril gelmeden kaynana zulmünden neler çektiğini yaz cezan kesin hafifler:52:

sabah

ara
1 nektarin

öğlen

ara
1 paket specl kraker

akşam
büyük bir tabak salata

su 4 lt
30 dk yürüyüş
CANIM BENİM MENÜN GENEL ANLAMDA İYİ AMA keşke sucuk yerine peynir kullansaydın ama genede menün güzel ama spor neden yok bakım..
Adim gizem
Boyum 1.65
2 kardesiz abim v ben babam emekli astsubay annm ev hanimi abim haciz memuru evli 4 ay sonrw bebisi olacak ins gelindeb yana dertliyiz kuzumu sevdirecegji.hic.sanmiyrum
ev hanimiyim:( acikogretm iktisat fakulteeinde okuyorum esim memuriyet harici calismami istemiyor :(
Henuz yapmadim
Esimle yanistigimda 70 kiloydum nisanimza kadar 78.oldum dugunde 84 grdum smdi 96 yim :(
Kocisle sevhlykn.fastfoodu fazla abarrtk nisanliykende hamarayligimi gstereym dedm evlndik pasta borek sonuc ben 26 kocs 32 kilo.aldik :(
Kocam cok kilk verdi Bende Bende yaninda tosun gbi grunuyrm birde dogum yapardam iyice kotu olurjm :( birde belli kilo uzerinde dogum yaoarsan.sezeryan olmak.zorundasin bnde norml istyrm.hayrlisiula ins verebilirim
Favorim titanik yillrdr kac kere izledm.bilmem her sefernde de aglarm muzikte kocamla sozde nisanda dugunde ilk dans muzigimiz olan kutsi melek sanatci sebnem ferah
Kedi kopek kus su kaplumbagasi balik besledm suanda 6 aulik bir kusum var ohlusumla herseyi beraber yapiyrz suandad tlfnjma tunemis msj yazan parmaklarimi.kovliyr :) yemk yerkende kasigima tuner beraber yemk.yeriz cay bile iciyrz ohlusumla:)
Koltuguma uzanip tv izlemek en sevdgm hobimdir :) kitap okumaya bayilirim basladigim gun btrmezsem icim rahat etmrz
Arkadas araciligiyla tanistik bnm en.yakin arkadasm beji skstryrdu.sevhlmn arkadasyla tanistrcam.dye bn isymyrdm karyr yapvm dye :) snra brhn gel seni sevhlimle tnistraym dedi pknge gttik baktm kocisimde gelmis ilk grste askla basladi maceramiz
En.kizdigim sey ikiyuzliluk parahozluluk ve horkillanma.bunlarin hepsini.barindran ve beni.cok uzen GORUMCEM en muylu oldugum seynkocamn yaninda.oldugun.her n onunlayaptigim her sey
ahhhhhhhhhhhhh canım memnun okudum da okurken çin işkencesi çektirdin bana haberin olsun.ünlü harfleri hiç kullanmamışsın ünsüzlerde eksin.okurken anlayamadım üzgünüm..:43::27:
ben de menümü yazıp çıkayım

sabah
1 dilim tam buğday
bir parça b.peynir
3 yeşil zeytin
çay
kapanış bir lokma çilek reçeli

ara
3 kuru kayısı

öğlen
1 tabak taze fasulye
1 dilim tam buğday

ara
2 mavi yeşil mısır patlaklarından

akşam
2 ızgara tavuk biftek
çok az makarna
yoğurt

ara
1 çay bardağı süt

ara
1 sütlü neskafe

su 2,5 lt
spor
sabah 30 dk( 200 mekik+bel hareketleri+20 dk trambolin):nazar:
öğlen 40 dk( bisiklet+kürek):nazar:
akşam 40 dk ( 200 mekik cuma gününün borcu+30-35 dk mezdeke):nazar:

şimdi cuma+pazar+salı yapıldı , cumartesi ve pazartesi kaldı :8:

:nazar::nazar::nazar::46::46::46::46:menüde sporda süper....

Son düzenleme:
sen beril gelmeden kaynana zulmünden neler çektiğini yaz cezan kesin hafifler:52:

dün sanki inadına kabak oturtma yapmışlardı kabaklar yağda kulaç atıyorlardı pilavda tabakta yağ içindeydi dolabı açtım sebze yerim dedim baktım birşey yok.onlarıda tepsi yapıp fırına vermişler onlarda yğlıydı.dün 2,5 saat kızım için sağlık ocağı dolaştım onun üzerine çok acıkmıştım indim yakındaki fırından o ekmeği buldum.az az koparıp yiyiyordum birde baktım bitmiş ama dürüst olmak gerekirse hiç doymadım akşam yatarken karnımdan grultular geliyordu su içip bastırmaya çalıştım.:37:

dün sanki inadına kabak oturtma yapmışlardı kabaklar yağda kulaç atıyorlardı pilavda tabakta yağ içindeydi dolabı açtım sebze yerim dedim baktım birşey yok.onlarıda tepsi yapıp fırına vermişler onlarda yğlıydı.dün 2,5 saat kızım için sağlık ocağı dolaştım onun üzerine çok acıkmıştım indim yakındaki fırından o ekmeği buldum.az az koparıp yiyiyordum birde baktım bitmiş ama dürüst olmak gerekirse hiç doymadım akşam yatarken karnımdan grultular geliyordu su içip bastırmaya çalıştım.:37:

CANIM KIYAMAM SANA YAAAA, NE ÇEKTİN BE GÜLÜM KAYGANADAAAAAANNNNN
beril duy kızımızın sesiniiii

bu arada nerde bu kız yaw, dün gece çok tatsızdı umarım keyfi yerine gelmiştir:50:

CANIM BENİM MENÜN GENEL ANLAMDA İYİ AMA keşke sucuk yerine peynir kullansaydın ama genede menün güzel ama spor neden yok bakım..

ahhhhhhhhhhhhh canım memnun okudum da okurken çin işkencesi çektirdin bana haberin olsun.ünlü harfleri hiç kullanmamışsın ünsüzlerde eksin.okurken anlayamadım üzgünüm..:43::27:

tatlım peynir yiyemiyorum maalesef sevmiyorum. 30 dk yürüyüş yaptım onu spordan saymıyomusun:)

eyvah beril gelsin çekeceğin var senin yandıııııınnnnn:18: nasıl yani bir simit büyüklüğünde ortası boş mu dolu mu eğer doluysa koskoca bir ekmek oluyor, hayal edemedim birden:44:

günaydın fıstık:3:

sabahki sucuklar cısss:) krakeri değiştir bence artık bünye alıştı canım akşam menüsü güzel

tanıştığımıza sevindim, sen de küçükmüşsün daha:)) hamile kalmadan zayıflaman gerek çünkü çoğumuz hamilelik kilolarını vermeye çalışıyoruz sonra çok zorlanırsın:20:

ara öğünde yarım muz yemelisin tatlım 1 muz çok :34:

sağol canım cevaplamışsın pegasusun dediği gibi biraz zor anlaşılıyor ama olsun
çocuklar Ayvalıktalar canım
biliyorum sucuk cısss ama sabahları ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım.çeşitlilik arıyorum:)ama sucuklar gercekten inceydi:(

sabah:
ara:
4 adet kuru kaysı
öğle:
1 bardak ayran,
3 kaşık ezme salata,
akşam:

kıyamam sana. neyse genede yağlı şeyleri yemektense ekmeği tercih etmişsin.ekmeği çook seviyosun galiba cnm:) 5 lt su içmek zararlı değil mi. böbreklerin için.sporda güsel. sen tabi benimkini spordan saymassın.bebbiş olduğu için 30 dkyı bile zor yürüyorum.oğlumu komşuya bırakıp evimin karşısında park var.30 dk yürüyüp geliyorum hemenn

tatlım peynir yiyemiyorum maalesef sevmiyorum. 30 dk yürüyüş yaptım onu spordan saymıyomusun:)

biliyorum sucuk cısss ama sabahları ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım.çeşitlilik arıyorum:)ama sucuklar gercekten inceydi:(

kıyamam sana. neyse genede yağlı şeyleri yemektense ekmeği tercih etmişsin.ekmeği çook seviyosun galiba cnm:) 5 lt su içmek zararlı değil mi. böbreklerin için.sporda güsel. sen tabi benimkini spordan saymassın.bebbiş olduğu için 30 dkyı bile zor yürüyorum.oğlumu komşuya bırakıp evimin karşısında park var.30 dk yürüyüp geliyorum hemenn

sayılır sayılır canım mümkün oldukça arttırırsın sen de, sabahları nesfit falan denesen sevmezmisin acaba?

aaaaaaaaaaaaa evet ben neden görmedim.:9:30 dak.olunca gözümü doldurmadı galiba:9:şaka şaka hiç yoktan iyi tabi.canım ekmeği severim ama yemesemde olur olmazsa olmazım değil.ben öyle aldım birşeylerle bir parça yerim dedim.yiyecek başka birşey olmayınca ekmeğin tamamını yedim.:37:

aaaaaaaaaaaaa evet ben neden görmedim.:9:30 dak.olunca gözümü doldurmadı galiba:9:şaka şaka hiç yoktan iyi tabi.canım ekmeği severim ama yemesemde olur olmazsa olmazım değil.ben öyle aldım birşeylerle bir parça yerim dedim.yiyecek başka birşey olmayınca ekmeğin tamamını yedim.:37:
kötü olmuş tamamını yemen. gerçi bi de sıcaksa ekmekkk insan ne kadar yediğini anlamıyor .

sayılır sayılır canım mümkün oldukça arttırırsın sen de, sabahları nesfit falan denesen sevmezmisin acaba?

nesfit sütle yeniyor ya cnm. ben maalesef süt de içemiyorum.

şimdi siz bana diyeceksiniz. onu yemio bunu yemio diye. ama ne yapayım. süt ve süt ürünlerini sevmiyorum. yiyebildiğim tek süt ürünü yoğurt. o da ya cacık olacak. ya da iyice ezilecek. içine sarımsak, nane falan konulacak. biz küçükken doktorlar yumurta,peynir, zeytin vs. gibi şeyleri çocuklara bulamac gibi yapıp yedirin demişler.o yüzden tiksiniyorum, yiyemiyorum

kötü olmuş tamamını yemen. gerçi bi de sıcaksa ekmekkk insan ne kadar yediğini anlamıyor .

nesfit sütle yeniyor ya cnm. ben maalesef süt de içemiyorum.

şimdi siz bana diyeceksiniz. onu yemio bunu yemio diye. ama ne yapayım. süt ve süt ürünlerini sevmiyorum. yiyebildiğim tek süt ürünü yoğurt. o da ya cacık olacak. ya da iyice ezilecek. içine sarımsak, nane falan konulacak. biz küçükken doktorlar yumurta,peynir, zeytin vs. gibi şeyleri çocuklara bulamac gibi yapıp yedirin demişler.o yüzden tiksiniyorum, yiyemiyorum
hımmm o zaman sana başka kahvaltı seçenekleri bulmak lazım:44:

ben seni arkadaş ekledim listemde yoksun ???:19: kabul etmedinmiiiii

bu olur mu nurdan baksana bir, yumurta yiyomusun hatırlamıyorum ama
:44:
AKDENiZ
OMLETi;

Malzemeler 6 KİŞİLİK
l 6 yumurta l 6 adet siyah zeytin
l 6 adet yeşil zeytin l 2 orta boy domates
l 2 adet çarliston biber l 90 gr. (6 ince dilim) hellim peyniri l 1/4 demet taze fesleğen
l 1/4 demet sapları ayıklanmış taze maydanoz
l 1/2 tatlı kaşığı tuz l 2 yemek kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı
Biberleri, domatesleri ve hellim peynirini küçük küpler halinde doğrayın.
Biberleri yapışmaz bir tavada zeytinyağıyla biraz yumuşayıncaya kadar kavurun.
Domatesleri ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin. Hellim peynirini ilave edin.
Yumurtaları sarıları bütün kalacak şekilde peynir ve domateslerin arasına kırın.
Zeytinlerin çekirdeklerini çıkartıp ikiye bölerek omletin üzerine yerleştirin.
Tavanın kapağını kapatıp yumurtaları istediğiniz kıvama gelinceye kadar pişirin.
İnce ince doğradığınız maydanoz, fesleğen ve tuzu omletin üzerine serpiştirin.

bugün pek ıssız burası ben de ofisimin şeklini değiştirdim

rüzgarlıııııı bugün röpörtaj sırası sende gelmişken vaktin varsa bakıver:3:

bak sen küçük hanımaaaaaaaa:9:
di mi birini kınadın mı başına gelir, benim pek kınamam yoktur da annemler kime bahane bulduysa benim çocuklarda çıktı:(( kişi ayıpladığı şey başına gelmeden ölmezmiş, çok doğru di mi:))
Aynen oyle fistik mutlaka basina gelio insanin
benim kız hemen satıyo bizi küçükkende aynıydı işi kimden bitcekse onun yanında olur hep.kime çektiyse artık birinimi kınadım ne. :9::1:
Olabilir :D
yeni gelen arkadaşlar profil ayarlarından son mesaj önce şıkkını işaretlemedikleri için sohbeti göremiyorlar sanırım, geçmişte kayboluyorlaaaaarrrrrrr
bir zamanlar bahardan ne çektik be:52::52:
Bunlaridami duyucaktim leley leley :D :D
inşallah olursun ben hala pes etmedim haftada 200 gr.vere vere gidiyorum bakalım artık.eskiden olsa çoktan pes etmiştim ya neyse
Pes etmek yyooookkk muah :D
ben de menümü yazıp çıkayım

sabah
1 dilim tam buğday
bir parça b.peynir
3 yeşil zeytin
çay
kapanış bir lokma çilek reçeli

ara
3 kuru kayısı

öğlen
1 tabak taze fasulye
1 dilim tam buğday

ara
2 mavi yeşil mısır patlaklarından

akşam
2 ızgara tavuk biftek
çok az makarna
yoğurt

ara
1 çay bardağı süt

ara
1 sütlü neskafe

su 2,5 lt
spor
sabah 30 dk( 200 mekik+bel hareketleri+20 dk trambolin):nazar:
öğlen 40 dk( bisiklet+kürek):nazar:
akşam 40 dk ( 200 mekik cuma gününün borcu+30-35 dk mezdeke):nazar:

şimdi cuma+pazar+salı yapıldı , cumartesi ve pazartesi kaldı :8:
Spora baakk massallah bebegim bole devam et :D
Dunku.menum sabah domates sslatalik pynir haslanmis yumurta

Ara 1 muz.

Oglensafrm vrdi 1 kurabiyr birazckt kisir ( oslemisim yafu)

Ara yok

Aksam mantar sote (6 kasik)

Su 2 ltre

Spor 2.5 saay kocisin pesinde kostura kostura gezmece(tatl.icin alinacaklar vardi magazalar kapanmasin dye kostra kostara gzdk)yarm saat yuruyus
Oglen disinda guzel canim
Adim gizem
Boyum 1.65
Henuz yapmadim
Tekrar tanistigima memnun oldum bebegim :D
Toorak canm biliyrm deneme asamasindaym.ama bn tatldn glne kadar izn isteyebilir.miyim carsamba ya kadar canm bnm
Izinemi ayriliyosunn :(
sabah

ara
1 nektarin

öğlen

ara
1 paket specl kraker

akşam
büyük bir tabak salata

su 4 lt
30 dk yürüyüş
Yine kraker vaarr :) cissss
günaydın hanımlar
az sonra buradayım
kocama sabah kahvesini yapayım, patronu kızdırmayalım :))))
çocuklar sağ salim ulaşmışlar Allah'a şükür:))
Gozun aydin bebegimm
Günaydinlarrr:16:

insallah atanirsin cnm,temiz kalplisin sen,icten dua edersen olur:16:

Insallah kabul olur canim yaa cok dua ediyorum yaa :(

bu olur mu nurdan baksana bir, yumurta yiyomusun hatırlamıyorum ama
:44:
AKDENiZ
OMLETi;

Malzemeler 6 KİŞİLİK
l 6 yumurta l 6 adet siyah zeytin
l 6 adet yeşil zeytin l 2 orta boy domates
l 2 adet çarliston biber l 90 gr. (6 ince dilim) hellim peyniri l 1/4 demet taze fesleğen
l 1/4 demet sapları ayıklanmış taze maydanoz
l 1/2 tatlı kaşığı tuz l 2 yemek kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı
Biberleri, domatesleri ve hellim peynirini küçük küpler halinde doğrayın.
Biberleri yapışmaz bir tavada zeytinyağıyla biraz yumuşayıncaya kadar kavurun.
Domatesleri ekleyip yumuşayıncaya kadar pişirin. Hellim peynirini ilave edin.
Yumurtaları sarıları bütün kalacak şekilde peynir ve domateslerin arasına kırın.
Zeytinlerin çekirdeklerini çıkartıp ikiye bölerek omletin üzerine yerleştirin.
Tavanın kapağını kapatıp yumurtaları istediğiniz kıvama gelinceye kadar pişirin.
İnce ince doğradığınız maydanoz, fesleğen ve tuzu omletin üzerine serpiştirin.

tatlım araştırdığın için çok teşekkür ederim ama maalesef.
yazayım uzun uzun yiyemediğim şeyleri:
peynir ve tüm çeşitleri
zeytin
bal,reçel, kaymak, tereyağı
yumurta ve içinde yumurta tadı baskın olan yiyecekler
süt ve süt tadı baskın olan yiyecek ve içecekler
bunların hiç birini yiyemiyorum mmaaaleeseffff:(:(

sabah:
ara:
4 adet kuru kaysı
öğle:
1 bardak ayran,
3 kaşık ezme salata,
akşam:
5 litre sumuuuu
Sporda muthis
Aksam yemegi olmamis tatlim kendi evinde olsan istedigin gibi pisirirsinde kaynanab cok yagli yapiyo ne cektin be bebisim :D
Ekmekciiii ekmekciiiii :D
yaaaaaaaaa közlenmiş patlıcan yazmışım biber olacaktı..:9::9::9::9:patlıcan değil yani..:34:
Bende dicektim neden yarim patlican bibermis patlican nie aci diyom bide :):):)

Bende hic okuyamadi. Gizemlinin roportajini

Gecmis olsun canim kizina ne oldu ekmekler fos bide canim yaa bi tabak salata yesen daha iyi doyuyon valla
Canim yulaf ezmesinin tadi nasil dun bende aktarin birinden aldim on milyon dedi bi deneyim bakim begenirim insallah :);)

Back
X