- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Bende canim :) :)baharcim ve zeynep ablacim ikinizlede tanistigima coook memnun oldummmm
Erman tombik tombik biri canim :):) benim dilim de tuy bitti zayofla diye ama o istemiyo bi ara zayifdi simdiye baka seksen kiloydu kil donmesinden ameliyat oldu cok zor gecti ameliyati iki ay kalkmadan yatti o zaman hoooop geldi kilolar onun uzerine dahada ekledi zayiflamasini isteyen bi benim ama ailesi ye oglum ye tosunum deyip cocugu ete yavuga alistirmislar sebze namina bisey yemez ilerde evlenek onu sebze manyagi yapacam :):):)gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar alıntılarım sılındı
goncam uzuldum canım allah sabır versın benıde babaannem buyuttu kaybettıgımde yıkım olmustu.
canan cım tanıstıma sevındım sen banlıyken bende kendımı tanıtmıstım
bahar o ne ask hıkayesı yav... sen ermanınında dıyete sok bence senın zayıflaman daha kolay olur.enıste tombıkmı suan...
rapunsel tartı ısın dogru olabılır bende cok su toplarım sıserım
ramazanda saldım cayıra modundayım oysa tatılede cok az kaldı ama neyse....bu ayın guzellını yasayacam bananeeeeeeeeeee
Menu guzel gonca ablaGünaydın dünkü menüm.
sabah ılık limonlu su bir peynirli çörek yesil çay
ara bi parça ananas
öglen salata yagsız
üç kasık eriste ayran
ara yok çalısıyodum.
aksam iki kepçe yesil çorba küçük dilim ekmek
bi kasık börülce salatası
su 1 ,5 lt.
spor 1 st yürüyüş 15 dk.spor aletleri
dokuzlu çay
Baharcigim atama isin ne oldu,yazdinmi..Ben görmedimmi...
Enistenin is durumu daha hallolmadimi:44:
Senide evereydik bi,juniour baharlarida göreydik,iyiydi![]()
Aayyy canim senmi geldin
Cok tatlisin yaaa bebislerimiz bi olsaydi ah ah :) once bi evlenmeyi basarsaydik
Atama isi olmadi canim yaa benimki zaten dusukdu olmazdida erman 85 cekmisti oda yerlesemedi ona cok sasirdik ben baya bi bunalima felan girmistim 82,83 puanlilar yerlesmis bu nasil yerlesemedi anlamadik simsi calistigi isde iyi deil ben gelin isteyin diyorum anasi isi iyi degil olmaz diyormus su ramazanda gecsin bi gelmesinler artik neler yapiyom gorecekler :) :)