• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

mesaj sayımızı iki haftalıkmı yazcez gökçe geçen cuma yazmadık yaa :17::18:yoksa benimki bi haftalık çok az hep telefondan yazdımyaa ondan :50::50:

Gunaydin hanimlar ne durjmdayz bilmiyorum :) dun gldi 5 saat bynca knsmadik ben aglamaya baskayncada kavgaya basladik sonra uyuya kaldi Bende sarildim uyudum sabah kalkincada optu satildi ise gtti bilmyrm ki nolduk biz simdi ;)

***4. TAKIM 320.ETAP***

topraks : (69,5///)
bahar2106 :( 56,9///)
zeynep_canan :( 56,3/ // )
gogo2405 :( 68,9/ //)
RrapunzelL :(76,7///)
nurork :(65,9/ // )
gizemli_1105 :(97,5/ / / )
cimcimesude: (62,5///)

4.TAKIM ORTALAMASI %

günaydın kızlar
su uyandı ben kilomu yazıp çıkıcam işe gidince listeyi düzenlerim

$IMG1615A.webp

Kilom :( 97.1 kilo farkim 0.4 kizlar dun hic ttli yemdeim ne gusel diyil mii gerci dun.hicbsey yiyemedim menumu yazayim

Sabah
Salatalik domates 1 tane patates kizartmasi
1 ince dilim kasar 2 zeytin

Ara nektari
Oglen yok

Ara yarm.nektri yarm elma

Aksam 3 yk sakatat 1 haslanmis papates 1 lokma menemen
Ara elma.uzum.nektari azar azar

Su 1.5 lyre spor yok

günaydın şekerler kilo vermemişim daha doğrusu vermiştim ama bu sabah farklı çıktı.yine 62,500 çıktı.
dünkü menümü yazayım:
sabah:
2 dilim ekmek,
2 közlenmiş acı biber,
1 kupa çay,
ara yok,
öğle :1 kzlenmiş biber yarım lavaş ta döner,
1 kupa çay,
ara yok:
akşam:
1 lahmacun,
1 kase ayran çorbası,
2 bardak çay
su:2,5 lt,
spor :yok.

Kilom :( 97.1 kilo farkim 0.4 kizlar dun hic ttli yemdeim ne gusel diyil mii gerci dun.hicbsey yiyemedim menumu yazayim

Sabah

Ara nektari
Oglen yok

Su 1.5 lyre spor yok
canım benim menün çok düzensiz olmuş.ama bu defalık dünkü durumunda dolayı olduğundan eleştirmeyeceğim.:54:

günaydın kızlar

Eki Görüntüle 779687
Ooooo super Tatlim Allah nazarlardan saklasin gokce yaaa hedefne az kaldi hedefini.50 ye cekkkk bu gdsle bu ayn snunda mezun olcan.bak oraya gelr doverm seni berlle bahatda gtti zatn

canım benim menün çok düzensiz olmuş.ama bu defalık dünkü durumunda dolayı olduğundan eleştirmeyeceğim.:54:

Tatlim benm.moralim bozuk oldugunda yemek yiyemem abur cubura verrm.kendimi dun onuda yememk icin ne.savaslar verdim bir bilsen. Meyvelerimi wuyumu aldim mutfagi kyledm anahtari komidinin arkasjna.attm aksam esim gelince cikarsin.dye bir ara kriz gecrdim tatli icin.delirdim.ama anahtari alamaynca mecbur meyveule idare ettm :) bugundenkilitliycem ins ;) aksamda sirf ilac icmek icin yedim

günaydın şekerler kilo vermemişim daha doğrusu vermiştim ama bu sabah farklı çıktı.yine 62,500 çıktı.
dünkü menümü yazayım:
sabah:
2 dilim ekmek,
2 közlenmiş acı biber,
1 kupa çay,
ara yok,
1 kupa çay,
ara yok:
akşam:
1 lahmacun,
1 kase ayran çorbası,
2 bardak çay

Gunaydin tatlim lahmacunun kalorisjni az saniyrdim ben ama bir ara biri daha yemisti baya tepki almisti ttlim kalorisi baya bi vardi ama calisinca hersey isyedgn.gbi.olmuyr piyasaya ayak.uydurmak gerekiyr birde yiyebilirsen tavuk doneri ekmek araei degilde tabakta iste Tatlim yanjndada 1 yada 2 dilim tam bugday cavdar yada yulafli.ekmek bulindur ( tam.bugday beji.hic acktrmiyr :) ) doneri lavassiz yada beyaz ekmekai yemis.olursun zaten izgra gbi pisiyr doner oohhh tadindan.yenmez kalori acisindan Tatlim :) kilom.aniden cktysa siskiktr Kuzum.ne hikmetse bizkm.bunyeler heo cjma.sisecegi tutar dun.Bende 96.1 gorduydum.sabit flan.dedn.surpriz yapacaktm guyaaaaa :(

dünkü menümü yazayım:
sabah:
2 dilim ekmek,
2 közlenmiş acı biber,
1 kupa çay,
ara yok,
1 kupa çay,
ara yok:
akşam:
1 lahmacun,
1 kase ayran çorbası,
2 bardak çay

Bu atada kozlenmis.aci biber ve kozlenmis KIRMIZI biber netabolizmayi hizlandiriyrmus
Dogru secm :)

Suyumu.meyvemi alip cikolata hemde almanyadan helen.cikolatalarla anteo.baklavalariyla konya hurma sekeriule tklim tikkim dolu mutfahimin kapisini.kitleyio anahtari yutuyorummm aah ah horun.bir tagli sevdasi yuzunden neler cekiyrm.;)

ııhh bisküviler garnitürler cıss
Canım ben de bisküvi yemek istemiyorum ama sırf kahvaltı yapmak için aldım başka seçeneğim yoktu, işe geç kalmıştım, son iki gündür öyle:( Garnitürün için de patates ve bezelye olduğu için mi cıks:)

bugün ki menüm
sabah bir bardak form bitki çayı üç adet eti form bisküvi
sabah 11 gibi kuşburnu çayı
öğlen çok az pilav ve patlıcan musakka salata
akşam bir kase çorba ve meyve olarak üzüm bir bardakta form bitki çayı
bir buçuk saat te spor salonunda çalışma
ve acayip derecede yoruldumm çok hamlamışım spor çok yordu beni
Menün kalori olarak az görünüyor, musakkada patlıcan kızartılıyor herhalde en başta. Ama spor yapman güzel, aman kendine dikkat et yorgun düşme canım:)

Suyumu.meyvemi alip cikolata hemde almanyadan helen.cikolatalarla anteo.baklavalariyla konya hurma sekeriule tklim tikkim dolu mutfahimin kapisini.kitleyio anahtari yutuyorummm aah ah horun.bir tagli sevdasi yuzunden neler cekiyrm.;)
Benim ev de bayramdan sonra tatlı doldu:( Çikolatalar, annemin verdiği baklavalar, iradeyi sağlam tutmak lazım:)

Gunaydin tatlim lahmacunun kalorisjni az saniyrdim ben ama bir ara biri daha yemisti baya tepki almisti ttlim kalorisi baya bi vardi ama calisinca hersey isyedgn.gbi.olmuyr piyasaya ayak.uydurmak gerekiyr birde yiyebilirsen tavuk doneri ekmek araei degilde tabakta iste Tatlim yanjndada 1 yada 2 dilim tam bugday cavdar yada yulafli.ekmek bulindur ( tam.bugday beji.hic acktrmiyr :) ) doneri lavassiz yada beyaz ekmekai yemis.olursun zaten izgra gbi pisiyr doner oohhh tadindan.yenmez kalori acisindan Tatlim :) kilom.aniden cktysa siskiktr Kuzum.ne hikmetse bizkm.bunyeler heo cjma.sisecegi tutar dun.Bende 96.1 gorduydum.sabit flan.dedn.surpriz yapacaktm guyaaaaa :(

Tatlim benm.moralim bozuk oldugunda yemek yiyemem abur cubura verrm.kendimi dun onuda yememk icin ne.savaslar verdim bir bilsen. Meyvelerimi wuyumu aldim mutfagi kyledm anahtari komidinin arkasjna.attm aksam esim gelince cikarsin.dye bir ara kriz gecrdim tatli icin.delirdim.ama anahtari alamaynca mecbur meyveule idare ettm :) bugundenkilitliycem ins ;) aksamda sirf ilac icmek icin yedim

gizemciğim mecburen o şeklide dönerleri istedim ama bu önümüzdeki hafta öyle olmayacak.lahmacunda 2 aya yakın bir süredir yememiştim o yüzden özlediğim için bir tane yedim.çok lezzetli olmuştu kendimiz hazırlıyoruz fırına veriyoruz.3-4 tane yyiyecek durumdaydım inanki ama bende kendimi ve bugüne kadarki emeklerimi düşündüm ve vaz geçtim.benim eskiden moralim bozuk olunca birşeyler yerdim.şimdi bozuk olunca içinden hiçbirşey yemek gelmiyor.bu bedenin beklentileride değişti galiba.yaş ilerliyor duygular değiştiği gibi davranışlarda değişiyor.:31:

günaydın kızlar

Eki Görüntüle 779687
Canım tebrikler:)) Bu arada ben de kilomu yazıyor muyum, bugün tartılamadım:/ Mesaj sayısı nasıl belirleniyor, örneğin ben bir mesajın içinde 3 alıntı yaparsam onu 3 mesaj olarak mı sayıyorum 1 mi?

Sabah

Ara nektari
Oglen yok

Su 1.5 lyre spor yok
Menün güzel bence, az kalorili:) Kilo verme biliyorsun bazen çok yavaşlıyor, biraz metabolizmanı hızlandıracak şeyler yiyebilirsin:)

dünkü menümü yazayım:
sabah:
2 dilim ekmek,
2 közlenmiş acı biber,
1 kupa çay,
ara yok,
1 kupa çay,
ara yok:
akşam:
1 lahmacun,
1 kase ayran çorbası,
2 bardak çay
Menün güzel, lahmacun yapılırken konan yağın dışında normal yemeklerden pek bir farkı yoktur diye düşünüyorum. Ama tabi yağın da kalorisi yüksek:)

Kızlar, hepinize günaydın:)
Dünkü menüm:
Sabah:
1 paket tahta gibi olan form bisküvi

Ara:
Şekersiz nescafe

Öğle:
1 parça fırında tavuk göğsü, 2 çorba kaşığı patates püresi, 3 çorba kaşığı mantar çorbası, 3 ç.kaşığı çoban salata

Ara:
Şekersiz nescafe

Akşam:
Sezar salata

Ara:
Şekersiz nescafe, şekersiz limonata

Su: 2 litre

Spor: Maalesef yok

Kendi kendime bir eleştiri: Farkettim ki dün çok nescafe içmişim, onun yerine şekersiz çay ve bitki çaylarına yönelmeliyim:)

selam şimdi geldim:) geçmişe bakıp kiloları yazıyım sonra cevaplarımı yazayım
:34:

***4. TAKIM 320.ETAP***

topraks : (69,5/68,1/1,4/%2,01)
bahar2106 :( 56,9///)
zeynep_canan :( 56,3/ // )
gogo2405 :( 68,9/ //)
RrapunzelL :(76,7///)
nurork :(65,9/ // )
gizemli_1105 :(97,5/97,1 /0,4 /%0,41 )
cimcimesude: (62,5/62,5/0/0)
kilosu sabit