• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cuma kontrolüne geldim güzeller :3:

Bildirim yapan herkes kilo vermiş ne güzel :46::46::46:

Topraksım , balım sana ayrıca :nazar:

Baharcığımın da mezuniyeti gelmiş , onu da tebrik ediyorum çok .Sözünde en güzel elbiseyi giyer artık :12:

Yeni arkadaşlar gelmiş , onlara da kolay gelsin diliyorum .

Gogom , cimcimem :38:

Baharcığımın da mezuniyeti gelmiş , onu da tebrik ediyorum çok .Sözünde en güzel elbiseyi giyer artık :12:

teşekkür ederim canım arkadaşım:16::54:

teşekkürler canım ben bu hafta 61 olurum sandım geçen hafta cuma 61,700 düm 2 gün önce 61,200 düm kilo gider dedim.ama bilmedim ne oldu 1 haftadır yediğim dönerlerin eseri galiba..:53:yarın kesin kilom tekrar düşer cuma piskolojisinemi giriyorum anlamadım ki.:31:

teşekkürler canım ben bu hafta 61 olurum sandım geçen hafta cuma 61,700 düm 2 gün önce 61,200 düm kilo gider dedim.ama bilmedim ne oldu 1 haftadır yediğim dönerlerin eseri galiba..:53:yarın kesin kilom tekrar düşer cuma piskolojisinemi giriyorum anlamadım ki.:31:

Olsun canım , sen sonuca bak.:nazar:

Yakındır 50 lilerde göreceğiz seni de.

Benim eşimin mesleği o olsa , ben asla kilo veremezdim heralde , büyük başarı arkadaşım :46:

elif gelmiiiiiiiişşşşşşş:) bize güzel bir haber ver lütfeeeeeeeeeeeennnnnnn

Merhaba

kilom 74 iki hafta içinde biraz aldım biraz verdim sonuç bu. hesağlarsanız sevinirim. acelem var çıkmam lazım

doğum günümü yazlıkta kutladım doğal olarak pasta değil magnum vardı cezama razıyım.

mesaj sayım en son gecen hafta çarşamba çesmeye gitmeden önce 66 dı bi tane de dün yazdım 67...

***4. TAKIM 322.ETAP***

topraks : (69,5/68,1/1,4/%2,01)
bahar2106 :
( 56,9/55,7/1,2/%2,11)mezun olmak istiyor
zeynep_canan :( 56,3/ // )
gogo2405 :( 68,9/ //)
RrapunzelL :(76,7/74/2,7/%3,52)
nurork
:
(65,9/ 65.4/0.5/ %0.76)
gizemli_1105 :(97,5/97,1 /0,4 /%0,41 )
cimcimesude: (62,5/62,5/0/0)
kilosu sabit
4.TAKIM ORTALAMASI %

Son düzenleme:
Merhaba

kilom 74 iki hafta içinde biraz aldım biraz verdim sonuç bu. hesağlarsanız sevinirim. acelem var çıkmam lazım

doğum günümü yazlıkta kutladım doğal olarak pasta değil magnum vardı cezama razıyım.

mesaj sayım en son gecen hafta çarşamba çesmeye gitmeden önce 66 dı bi tane de dün yazdım 67...

doğum gününde yenene ceza yok, mutlu seneler

kesinlikle bende spor yaptığım için hiç sarkma olmadı sadece çatlak çok :((( o da doğumlardan

istersen yapabilirsin ama farketmez şu an listeye yazılmayacaksınız 2 gün çok az zaten hemen hemen aynı kilodasındır

doğru güzelim sorun yok

menün güzel eleştirinde çok haklısın, yeşilçayın mucizelerini keşfet:))))

canım kilonu istersen yazabilirsin haftaya takip etmek açısından ama kural değil şu an, mesaj sayımını bir ara anlatıcam fakat toplu alıntıları da 1 mesaj sayıyorsun, tek sayılıyo diye tek tek yazmak yok tabi:52: toplu alıntıya devam

kurtul onlardan ma mideye gitmeden:50:

:))))) ne yazayım bilemedim

olsun şişlikse haftaya daha iyi olur ha gayret

Allah iyiliğini versin, kurtul şu tatlı aşkından

hee 50 olayım da koca beni boşasın daha şimdiden yeterler başladı

teşekkürler tatlım:54:

güzel lahmacum hımmmmmmmmm :))))

sana dünden dolayı yorum yok tatlım, nasılsın bakalım bugün

Ayyyy tatli bnm.hayatim.gbi olmus yaaaa yemeyince.elim.ayagim.titriyi.krizlere griyrm mutfagi kitledm kapiyi acamiyrm kaynanamin cikolatalarina goz diktim ama cisss yemiycem yencem bu aski alistra alistra burakiyrm :) nikotin bantlari varya bunun birde karbonhidrat bandi olsa hic durmam alirimmmm :) iyi gibiyiz cnm bnde tm.farkina varamadim :).ben.dune gore cok daha iyifim.1.30 saat spor yaptim bde oyaladi baya bi :) taylim sen 50 ye cekte.mezun olma.zamanin geciksin.kilo berme.yne sabit kal yksa maksat sende gtme gden gelmiyr bidqha buralara

Son düzenleme:
Merhaba

Mutlu yillar sanaaaaa.mutlu yillar sanaaaaaaa

Merhaba

Merhaba, doğum günün kutlu olsun canım:)

Gunaydin hanimlar ne durjmdayz bilmiyorum :) dun gldi 5 saat bynca knsmadik ben aglamaya baskayncada kavgaya basladik sonra uyuya kaldi Bende sarildim uyudum sabah kalkincada optu satildi ise gtti bilmyrm ki nolduk biz simdi ;)
işte barışmışınız erkekler konuşmaz canım alışsan iyi olur savaşma seviş diye bi söz varya onu erkekler söylemiş olmalı önce yumuşat sonra güzellikle konuş ailesine kötü söz söyleme alttan alttan yavaşça işliycen yani :33:
***4. TAKIM 320.ETAP***

topraks : (69,5///)
bahar2106 :( 56,9///)
zeynep_canan :( 56,3/ // )
gogo2405 :( 68,9/ //)
RrapunzelL :(76,7///)
nurork :(65,9/ // )
gizemli_1105 :(97,5/ / / )
cimcimesude: (62,5///)

4.TAKIM ORTALAMASI %
kilooom 68.1 fotoğraf çekemedim hesaplama doğrumu bilmem 1.16 :32:
Kilom :( 97.1 kilo farkim 0.4 kizlar dun hic ttli yemdeim ne gusel diyil mii gerci dun.hicbsey yiyemedim menumu yazayim

Sabah
Salatalik domates 1 tane patates kizartmasi
1 ince dilim kasar 2 zeytin

Ara nektari
Oglen yok

Ara yarm.nektri yarm elma

Aksam 3 yk sakatat 1 haslanmis papates 1 lokma menemen
Ara elma.uzum.nektari azar azar

Su 1.5 lyre spor yok
az yimişin bebbeeem
günaydın şekerler kilo vermemişim daha doğrusu vermiştim ama bu sabah farklı çıktı.yine 62,500 çıktı.
dünkü menümü yazayım:
sabah:
2 dilim ekmek,
2 közlenmiş acı biber,
1 kupa çay,
ara yok,
öğle :1 kzlenmiş biber yarım lavaş ta döner,
1 kupa çay,
ara yok:
akşam:
1 lahmacun,
1 kase ayran çorbası,
2 bardak çay
su:2,5 lt,
spor :yok.
menü güzel olmuş canım.
Canım ben de bisküvi yemek istemiyorum ama sırf kahvaltı yapmak için aldım başka seçeneğim yoktu, işe geç kalmıştım, son iki gündür öyle:( Garnitürün için de patates ve bezelye olduğu için mi cıks:)

Menün kalori olarak az görünüyor, musakkada patlıcan kızartılıyor herhalde en başta. Ama spor yapman güzel, aman kendine dikkat et yorgun düşme canım:)
evet canım garnitür patates ve bezelyeden dolayı cıss
Kızlar, hepinize günaydın:)
Dünkü menüm:
Sabah:
1 paket tahta gibi olan form bisküvi

Ara:
Şekersiz nescafe

Öğle:
1 parça fırında tavuk göğsü, 2 çorba kaşığı patates püresi, 3 çorba kaşığı mantar çorbası, 3 ç.kaşığı çoban salata

Ara:
Şekersiz nescafe

Akşam:
Sezar salata

Ara:
Şekersiz nescafe, şekersiz limonata

Su: 2 litre

Spor: Maalesef yok

Kendi kendime bir eleştiri: Farkettim ki dün çok nescafe içmişim, onun yerine şekersiz çay ve bitki çaylarına yönelmeliyim:)
bak yine bisküvi yemişin bebeğim yarımını yiseydin bari.nescafe sütsüz ve şekersizse iç metabolizmayı hızlandırıyor türk kahvesi daha iyi tabiki.
sabah
1 kase tarhana çorbası

ara
1 armut

öğlen
yeşil mercimek salatası

ara
dörtte bir seftali

ara
3 yemek kaşığı yoğurt
içinde bi kabak kızartması var
ama 1 tatlı kaşığında aktif fryda
işte ne olduysa bundan sonra oldu.davete gideceğimizi söylemiştim.gideceğimiz kişi malesefki kanser ve durumu cokta iyi değildi.çok iyi balık ve salata yapardı.aslında cok yemeyecektim ama her defasında ısrar edince mecbur kaldım

1 kepçe tarhana corbası(şansıma burdada aynı çorba vardı)
1 alabalık.derilerini yemedim ama
salata

su 4 lt
spor leslie 4 mil
bence güzel olmuş.
dünkü menümü yazmamışım

sabah
b.peynirli domatesli sandviç küçük
çay

ara
3 kuru kayısı

öğlen
ızgara köfte 3 tane
1 dilim ekmek
ayran

ara
3 kuru kayısı

akşam
2 yemek kaşığı dible( yeşillik)
2 yemek kaşığı taze fasulye
yarım dilim ekmek

su 3 lt
spor yok dün akşam yürüyüş arkadaşım hastaydı benim de arkadaşım gelmişti oturmaya gidemedim yürüyüşe yoksa kesin 67 leri görmüştüm bu sabah :43:
süpeeerrr

canım benim hoş geldin.

:60::60::60:

3 ay takımda kaldım , hiç böyle hileli kaçamaklar gelmedi aklıma yahuu:27:
Hehe anliyosun.dimi canim.benim tatli.askimi ya ben mart aynda ski bir spor yaptim.h.ici agzima fyet harici lokma.surmedm.her hafta cumaya kadar 2 kilo verdim h.sonu esimle yedim yedm p.tesi geri aldjm o 2 kiloyu 1 ay boyunca byle oldu Tatlim h.sonu yemeseydm en az 10 kilo verrdim ben ama tutamadm iste bi tutabilsem bigazimi biliyrm haftada 1 er 2 ser gdecek ama pufff efkarlandim gdeymde cikolatali pasta yiyeym :P

Hehe anliyosun.dimi canim.benim tatli.askimi ya ben mart aynda ski bir spor yaptim.h.ici agzima fyet harici lokma.surmedm.her hafta cumaya kadar 2 kilo verdim h.sonu esimle yedim yedm p.tesi geri aldjm o 2 kiloyu 1 ay boyunca byle oldu Tatlim h.sonu yemeseydm en az 10 kilo verrdim ben ama tutamadm iste bi tutabilsem bigazimi biliyrm haftada 1 er 2 ser gdecek ama pufff efkarlandim gdeymde cikolatali pasta yiyeym :P

Efkardan çikolatalı pasta yiyeni de ilk kez gördüm :52:

Gogocum alıntıya basmamışım , hoşbuldum tatlım :38:

işte barışmışınız erkekler konuşmaz canım alışsan iyi olur savaşma seviş diye bi söz varya onu erkekler söylemiş olmalı önce yumuşat sonra güzellikle konuş ailesine kötü söz söyleme alttan alttan yavaşça işliycen yani :33:

az yimişin bebbeeem

menü güzel olmuş canım.

bak yine bisküvi yemişin bebeğim yarımını yiseydin bari.nescafe sütsüz ve şekersizse iç metabolizmayı hızlandırıyor türk kahvesi daha iyi tabiki.

bence güzel olmuş.

süpeeerrr

canım benim hoş geldin.

Abla.Bende yuzeyselim.iste alttan isleyemiyrm.ben bi ara onuda denedim ama beceremdim bnden adm.olmaz icimde tutamiyrn istiyrn ki konusalim sorunlarimizi halledelim ama ben ne zamn agzimi acsam.bomba patliyo abla artk.akillnmisimdir.herhalde birdaha agzimi acmiycam iste :) az yedm bilirn abla icim.hicalmadi aksamda yemyvktm ilac icmek icin yedim onuda

az yimişin bebbeeem

menü güzel olmuş canım.

bence güzel olmuş.

süpeeerrr

canım benim hoş geldin.

Abla.Bende yuzeyselim.iste alttan isleyemiyrm.ben bi ara onuda denedim ama beceremdim bnden adm.olmaz icimde tutamiyrn istiyrn ki konusalim sorunlarimizi halledelim ama ben ne zamn agzimi acsam.bomba patliyo abla artk.akillnmisimdir.herhalde birdaha agzimi acmiycam iste :) az yedm bilirn abla icim.hicalmadi aksamda yemyvktm ilac icmek icin yedim onuda bu arad cok guzel vermissin abla yehoooo :)

Back
X