• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biri tatilmi dedi :) bende 30 agustortan sonra izinliyim 2 hafta,kızımın yanına gitcem izmire inşallah :D

Yok Tatlim esmn arkadasnn.esi dogum.yapti serzeryan oldu ynnd kalacak kimse yoktu ben.kaldm mecburen ya.bnm.dun.aksam.cok.ktuydu 7 gbi ymk.yedm.gefe hastanede cok.acktm mecbiren 1 er saat arayla 2 kurabiye biskuvi 2 dilimde.kir pidesi yedm sabahta 1 ppgaca biliyrm.cok.kotu ama inanin.baska carem yoktu kantin.disarda.uzaktaydi gece gece gdemedim.zatn.cikarmiyrlarda oule

Allah analı babalı büyütsün canım

Günaydınlar.menümü yazayım.
sabah 1 dilim ekmek peynir salatalık

ara az üzüm

öglen yogurtlu salata 1 kaşık et 4 kaşık farulye

ara elma

akşam 4 köfte yogurt 1 dilim ekmek

su 2 lt.
spor yok.
begendim :34:
günaydın kızlar

menümü yazayım hemen

sabah
yarım kepekli b.peynirli tost
çay

ara
1 ıntense

öğlen
yarım kase sütlaç

ara
yarım kase sütlaç

akşam
yarım karnıyarık
2 yemek kaşığı bulgur pilavı

su 2- 2,5 arası
spor 1 saat yürüyüş

öğlen dışarıdaydım kuaföre gittim yemek yemedim bir kek aldım ayaküstü eve gidince de canım bişey istemedi akşam yemeğine kadar bir sütlacı tırtıklayıp durdum

karnıyarık da közde bu arada kızartma değil
biraz dengesiz geldi bana
oo süpersin canım, sporlar da harika:)

evet aslında hiç olmasa daha iyi, çünkü kutu meyve sularından içinde şeker var:/ şekersiz olsaydı iyiydi:/

Tebrikler canım:)

Harika yine, bu menü ve sporlar kesin zayıflarsın canım, çok istikrarlı:)) Ben de böyle istiyorummm:)

Boyoz harikaa ama birazcık yağlı:) boyozu haşlanmış yumurtayla yiyor izmirliler, öyle çok hoş oluyor:)

Hoşbulduk canım Deniz benim ismim, seninki ne:)

Canım menün iyi iskenderde yağ yoksa:)
boyozu bilmeyene yağlı geliyo ama biize hic yağlı gelmiyo tadı gercekten çok güzel keske zayıf olsaydım da rahat rahat yeseydm ama yinede vazgeçemiyorum arada yiyorum

benim adım elif sen geldiğinde ben tatildeydim seninle tanısamadık kac yasındasın evlimisin çalışıyomusn
ben de istanbulluyum ama izmirdeyim istanbula gelmeye pek fırsatım olmuyo 1 kere geldim o zaman da en cok görmek istediğiim yeri göremedim inş. bidahaki sefere
Günaydınlar:))
Dünkü menüm:
Sabah:
1 dilim tahıllı ekmek, 1 kk light beyaz peynir

Ara:
Şekersiz nescafe

Öğle:
2 kaşık semizotu, 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık mercimek çorbası

Akşam:
Enginarlı barbekü soslu tavuk
(Bu yemeği restoranda yedim, barbekü soslu 2 tavuk göğsü fırınlanmıştı yanında da kavrulmuş soğan, ıspanak, enginar gibi sebzeler vardı, bir de yanında 2 kaşık patates püresi)

Ara:
3 form bisküvi, 4 incir

Su: 2.5 litre
Spor: yok maalesef
güzel begendim:34:
çok iyisin soydaşım :))

geçmiş olsun hayırdır, görümcenin bebişi mi hasta:( menü de idare eder canım akşam olmamış

çok başarılı:34:

yaa zeynoşum arada kaçamak yapmayacaksan ne anlamı var bunca koşturmanın:52:

çok iyisin canım her zamanki gibi:)))

kiloya sevindim:)) kaynana için Allah kolaylık versin:33:

bende seni seviyorum canısı:54:

menü de spor da çok güzel canımcım, kolay gelsin ayrıca sana da

İstanbulda mı oturuyorsun canım?
saol cnm:34:
Biri tatilmi dedi :) bende 30 agustortan sonra izinliyim 2 hafta,kızımın yanına gitcem izmire inşallah :D

senin kızın izmirdemii neresindee

dünkü menüm

sabah 2 dilim ekmekle tost

ara 2 erik

öğlen 4 kaşık makarna 1 kase yogurt

ara 1 bardak süt

akşam 4 kaşık menemen 1 bardak lıght kola kalorisine baktım 0.2 miş 3 küçük ince dilim patates kızartması babama yapmıstım canım cok istedi uzun zamandır yemiyodum

ara 1 bardak süt

su 2 lt
spor 2.5 saat yürüyüş

bu diyet listemden pek memnun değilim diyetisyenimi değiştirmeyi düşünüyorum bakalım değişiklik olcakmı

boyozu bilmeyene yağlı geliyo ama biize hic yağlı gelmiyo tadı gercekten çok güzel keske zayıf olsaydım da rahat rahat yeseydm ama yinede vazgeçemiyorum arada yiyorum

benim adım elif sen geldiğinde ben tatildeydim seninle tanısamadık kac yasındasın evlimisin çalışıyomusn
ben de istanbulluyum ama izmirdeyim istanbula gelmeye pek fırsatım olmuyo 1 kere geldim o zaman da en cok görmek istediğiim yeri göremedim inş. bidahaki sefere

güzel begendim:34:
Memnun oldum Elifcim, İzmir'de yemiştim ben de boyozu harika ötesi bişey milföy hamuru gibi dimi:) Ben 22 yaşındayım, evli değilim ama 2014 yazında evlenebilirim:) Üniversite okuyorum, İstanbul Üniversitesi Makine Mühendisliğinde, okulum ocağın sonunda bitiyor, ama şu an bir işte çalışıyorum yazı değerlendirmek için:) Sizin durumlar nasıl, hepinizi merak ediyorum:)

dünkü menüm

ara 2 erik

ara 1 bardak süt

akşam 4 kaşık menemen 1 bardak lıght kola kalorisine baktım 0.2 miş 3 küçük ince dilim patates kızartması babama yapmıstım canım cok istedi uzun zamandır yemiyodum

ara 1 bardak süt

su 2 lt
spor 2.5 saat yürüyüş

bu diyet listemden pek memnun değilim diyetisyenimi değiştirmeyi düşünüyorum bakalım değişiklik olcakmı
Diyet listen biraz karbonhidrat ağırlıklı, bana kalırsa sebze ve protein ağırlıklı olması her zaman daha iyidir:) Aslında fazla da bişey yememişsin, yazınca çok gibi duruyor:) Bu arada menemeni o kadar özledim ki, bu aralar yapıp yicem, onda bir sınırlama var mııı:))

ara az üzüm

ara elma

su 2 lt.
spor yok.
goncam cok güzel canım

Bende yazaym.menuju sbah uyuycm ins gremeyebilirin
Sabah 2 dilim.kepekli.ekmekle.yaplmis yalanci.pizza(peynir.domstes ve 1 dilm sucugu karstrdm.ekmeklern.uzerne surup frinladm )

Ara armut

Ohlen iskendern sdece etlerini yedm(50 grm).ekmek.ve yag kullanmadm

Ara uzum.armut

Aksam.butun gece hastanede olcgm icin 6 yk patats ymegi 1 dilim ekmek 1. Kasik plav trtkldm

Spor butun gece hastanede.bebis pesinde kostrmca ;)
Su 2.5 lyre
allah analı babalı büyütsün canım meninde düzensiz gizemim :) :34:

günaydın kızlar

menümü yazayım hemen

sabah
çay

ara
1 ıntense

öğlen
yarım kase sütlaç

ara
yarım kase sütlaç

akşam
yarım karnıyarık

su 2- 2,5 arası
spor 1 saat yürüyüş

öğlen dışarıdaydım kuaföre gittim yemek yemedim bir kek aldım ayaküstü eve gidince de canım bişey istemedi akşam yemeğine kadar bir sütlacı tırtıklayıp durdum

diyicek laf yok kaptanım sen bu işi çözdün :)

Dünkü menüm:
Sabah:

Ara:
Şekersiz nescafe

Öğle:

Akşam:
(Bu yemeği restoranda yedim, barbekü soslu 2 tavuk göğsü fırınlanmıştı yanında da kavrulmuş soğan, ıspanak, enginar gibi sebzeler vardı, bir de yanında 2 kaşık patates püresi)

Ara:
3 form bisküvi, 4 incir

merhaba bebegim adın deniz galiba pek sohbet etme fırsatını bulamadık seninle çok g,iremez oldum bu aralar ramazan bayram tatil derken şimdide spora başladım pek giremiyorum foruma ama okuyorum hep

gonca sizde elifle görüşseniz sonra faceye resim ekleseniz biz çigdemim aysunla bulustuk ve tadına doyamıyacıgım bir gün gecirdim allah kısmet ederse aysun kayseriye gelicek o zamanda görüsücez ve seneye mersinde olursa çigdemimle gene görüşücez çigdemi cok seviyorum cok tatlı bayılıyorum o na :) harıka bir insan

dünkü menüm

ara 2 erik

ara 1 bardak süt

ara 1 bardak süt

su 2 lt
spor 2.5 saat yürüyüş

ablacıgım gayet başarı menün neden memnun kalmadın anlamadım ki gayet te güzel kilo veriyorsun yakında 6 lı haneler iniceksin istikrrlı ol bence

goncam cok güzel canım

allah analı babalı büyütsün canım meninde düzensiz gizemim :) :34:

diyicek laf yok kaptanım sen bu işi çözdün :)

merhaba bebegim adın deniz galiba pek sohbet etme fırsatını bulamadık seninle çok g,iremez oldum bu aralar ramazan bayram tatil derken şimdide spora başladım pek giremiyorum foruma ama okuyorum hep

gonca sizde elifle görüşseniz sonra faceye resim ekleseniz biz çigdemim aysunla bulustuk ve tadına doyamıyacıgım bir gün gecirdim allah kısmet ederse aysun kayseriye gelicek o zamanda görüsücez ve seneye mersinde olursa çigdemimle gene görüşücez çigdemi cok seviyorum cok tatlı bayılıyorum o na :) harıka bir insan

ablacıgım gayet başarı menün neden memnun kalmadın anlamadım ki gayet te güzel kilo veriyorsun yakında 6 lı haneler iniceksin istikrrlı ol bence

Amin Ablacim. Abla cok.karstj hastanede daha kotu oldu mgden yandikca 1 saat arayla bseyler attm.agzma oda mecburen 2 kurabiye 2 kie.pidesi yedim 1 tanede.pogaca
Disari cikil.diyet bskuvi.flan da.alamadm

slm kizlar.afyona geldik sonunda...dunki menumu yazayim gecmise dalicam
sabah
biber kabak kizartma aktif fryda
ceyrek bazlama
ara
3-4findik ve badem
oglen
6 izgara kofte

ara
light cola
aksam
bes yemek kasigi taze fasulye
su
uc litre
spor jullian otuz dk
ebru salli plates bir saat yirmi dk

Allah analı babalı büyütsün canım

günaydın kızlar

menümü yazayım hemen

sabah
çay

ara
1 ıntense

öğlen
yarım kase sütlaç

ara
yarım kase sütlaç

akşam
yarım karnıyarık

su 2- 2,5 arası
spor 1 saat yürüyüş

Canm.oglen yemk yeme imkanin.yok muydu daha iyi olurdu sanki onun.harcnde.cok guzel ttlm

günaydın kızlar.bugünün ilk mesajı benden olsun.kardeşimin tercihlerini yapıyoruz.laptopu elinden almak mümkün değil. bide aynı anda düğün hazırlıkları.çok fazla giremiyorum maalesef.
sabah
aktif fryda kabak ve biber kızartması
yoğurt
çeyrek bazlama
ara 5 fındık
yoldaydık öğlen yok maalesef

akşam 6 gibi
6 ızgara köfte
avuç içi kadar pide
bol salata
2 çatalda acılı ezme yedim
su 3 lt
spor jullian 30 dk

dünkü menüm

ara 2 erik

ara 1 bardak süt

ara 1 bardak süt

su 2 lt
spor 2.5 saat yürüyüş

ilk başta karbonhidrat ağırlıklı gibi gözüküyo ama aralarda süt içerek dengelemişssin bence proteini.beğendim cnm menünü...

Yok Tatlim esmn arkadasnn.esi dogum.yapti serzeryan oldu ynnd kalacak kimse yoktu ben.kaldm mecburen ya.bnm.dun.aksam.cok.ktuydu 7 gbi ymk.yedm.gefe hastanede cok.acktm mecbiren 1 er saat arayla 2 kurabiye biskuvi 2 dilimde.kir pidesi yedm sabahta 1 ppgaca biliyrm.cok.kotu ama inanin.baska carem yoktu kantin.disarda.uzaktaydi gece gece gdemedim.zatn.cikarmiyrlarda oule
allah analı babalı büyütsün cnm.hastanede bebiş zor olluyoo biliyorum
Evet İstanbul'da oturuyorum:) Sizler nerelerdesiniz:)
ankarada oturuyorum cnm şimdi gecici bir süre afyondayım
Dünkü menüm:
Sabah:

Ara:
Şekersiz nescafe

Öğle:

Akşam:

Ara:
3 form bisküvi, 4 incir

menün güsel cnmda spor yap biraz
günaydın kızlar

menümü yazayım hemen

sabah
çay

ara
1 ıntense

öğlen
yarım kase sütlaç

ara
yarım kase sütlaç

akşam
yarım karnıyarık

su 2- 2,5 arası
spor 1 saat yürüyüş

orda bir intense gördüm sanırım gökçee.öğlen bi şey yemediğin için bişey demeyceğim.dengelemişssin.aslında fena fikir değil ya öğle yemeğinde intense....olsada yesek ...canım istedi şimdi... gerci yiyememki... başımda gardiyan kardeşim var. 10 günde seni zayıflatacam diyo hadi hayırlısı bakalımmm

ara az üzüm

ara elma

su 2 lt.
spor yok.
menün güsel gonca ablam
Bende yazaym.menuju sbah uyuycm ins gremeyebilirin
Sabah 2 dilim.kepekli.ekmekle.yaplmis yalanci.pizza(peynir.domstes ve 1 dilm sucugu karstrdm.ekmeklern.uzerne surup frinladm )

Ara armut

Ohlen iskendern sdece etlerini yedm(50 grm).ekmek.ve yag kullanmadm

Ara uzum.armut

Aksam.butun gece hastanede olcgm icin 6 yk patats ymegi 1 dilim ekmek 1. Kasik plav trtkldm

Spor butun gece hastanede.bebis pesinde kostrmca ;)
Su 2.5 lyre
akşam fazla karbonhidrat olmuş cnm
dünkü menüm

sabah
domates paynir
1 bardak çay
1 boyoz

ara
3 tane form bisküvi

öğlen
5 kaşık taze fasulye
salata

ara
1 bardak süt

akşam
5 kaşık kabak yemegi 1 dilim ekmek

su 2.5 lt
spor 2 saat yürüyüş
menü güsel begendimm
menümü yazıyım yatıyım kızlar yoruldum
sabah 2 bardak sıcak su
50 zıplama
1 dilim tam.bug. ekmegi
1 tane domates
3 zeytin 1 kk kadar peynir
ara
2 incir 1 kutu sür
öglen gezmedeydim hiç pastadan yemedim
3 bardak cay domates salatalık yedim
:32: :32:
ara
1 elma
akşam
1 kase yogurt
yarım dilim ekmek
2 tane tavuk parca elim kadardı
salata
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile yarım saat kendim calıştım
bu hocamız yeni geldi eski hocamız hamileymiş
ama hoca süperdi bütün kaslarımın calıştıgını hissettim :)
öğlen az olmuş zeynep ablam.genel olarak begendim. sporunda güselll
sana bayılıyorum ya harıkasın
annemgilin yanındaki 10 günün kıymetini bilmem gerekiyo zeynep ablam.yapabildiğim kadar spor yapıcamm
öğlen ve akşam az olmuş nurdancım ekmek felan yiyeydin.
evde tam bugday ekmeği yoktu.daha doğrusu ekmek yoktu yiyemedim gonca ablamm

günaydın kızlar
menümü yazıyım
sabah
1 kk kadar peynir
4 tane zeytin
maydanoz
domates salatalık
3 tane yeşil biber
1 kupa yeşil cay
1 dilim ekmek
ara
yok
öglen
yok diyetisyenime gittim :)
ara
1 nektari
akşam
5 kaşık bol dere otlu kabak yemegi
yarım kase yogurt
1 dilim ekmek
bollll salata
spor
harikaydı dün hoca bütün kaslarımın calıstıgını hissettim
:)
50 dakika hoca ile
30 dakika kendim
1 saat yürüyüş
kaptanım cezamıda yapıyorum bu arada hergün 30 dakika evde kendim spor yapıyorum :)
su 2 lt

Son düzenleme:
merhaba denizcigim bende zeynep canan takımın en ihtiyarıyım :) martta geldiginde 80 kiloydum su anda 56 nın altındayım :)
Memnun oldum canım, müthiş kilo vermişsin maşallah azmine hayran kaldım, ben de senin kilolarına inmek istiyorum şu an:) Umarım kilonu her zaman korursun:))

slm kizlar.afyona geldik sonunda...dunki menumu yazayim gecmise dalicam
sabah
biber kabak kizartma aktif fryda
ceyrek bazlama
ara
3-4findik ve badem
oglen
6 izgara kofte

ara
light cola
aksam
bes yemek kasigi taze fasulye
su
uc litre
spor jullian otuz dk
ebru salli plates bir saat yirmi dk
menü de güzel spor da:) bi ben yapamıyorum spor, hafta sonu yapmıştım vaktim olunca yapıyorum da, iş çok yoğun evime de çok uzak.. eve gelince kendime ayırabileceğim o kadar az vakit kalıyor ki. deneyeceğim bakalım bugün. Bir sonraki mesajına da cevap olarak yazdım aynı zamanda:))

günaydın kızlar.bugünün ilk mesajı benden olsun.kardeşimin tercihlerini yapıyoruz.laptopu elinden almak mümkün değil. bide aynı anda düğün hazırlıkları.çok fazla giremiyorum maalesef.
sabah
aktif fryda kabak ve biber kızartması
yoğurt
çeyrek bazlama
ara 5 fındık
yoldaydık öğlen yok maalesef

akşam 6 gibi
6 ızgara köfte
avuç içi kadar pide
bol salata
2 çatalda acılı ezme yedim
su 3 lt
spor jullian 30 dk
Yine güzel bir tablo:)) Sen yakın zamanda evleniyor musun canım? Ne zaman:) Eğer öyleyse tebrik ederim:)

günaydın kızlar
menümü yazıyım
sabah
1 kk kadar peynir
4 tane zeytin
maydanoz
domates salatalık
3 tane yeşil biber
1 kupa yeşil cay
1 dilim ekmek
ara
yok
öglen
ara
1 nektari
akşam
yarım kase yogurt
1 dilim ekmek
bollll salata
spor
50 dakika hoca ile
30 dakika kendim
1 saat yürüyüş
kaptanım cezamıda yapıyorum bu arada hergün 30 dakika evde kendim spor yapıyorum :)
su 2 lt
Harikasın:) Sporu hayatına yerleştirmen iyi olmuş, sadece yememekle olmuyor sporla vücut gittikçe mükemmeleşiyor, sana çok özeniyorumm:))

Günaydın kızlar dün giremedim.kankamla takıldık beyler bizde maç izlediler bizde sinemaya gittik.ilk defa böyle bişey yaptım evlendigimden beri.eglenceliydi.

Memnun oldum canım, müthiş kilo vermişsin maşallah azmine hayran kaldım, ben de senin kilolarına inmek istiyorum şu an:) Umarım kilonu her zaman korursun:))

menü de güzel spor da:) bi ben yapamıyorum spor, hafta sonu yapmıştım vaktim olunca yapıyorum da, iş çok yoğun evime de çok uzak.. eve gelince kendime ayırabileceğim o kadar az vakit kalıyor ki. deneyeceğim bakalım bugün. Bir sonraki mesajına da cevap olarak yazdım aynı zamanda:))

Yine güzel bir tablo:)) Sen yakın zamanda evleniyor musun canım? Ne zaman:) Eğer öyleyse tebrik ederim:)

Harikasın:) Sporu hayatına yerleştirmen iyi olmuş, sadece yememekle olmuyor sporla vücut gittikçe mükemmeleşiyor, sana çok özeniyorumm:))
yok tatlım bir senedir evliyim hatta 6 aylık bir oğluşum var.kardeşim evleniyo daha doğrusu ikizim.o da öğretmen eş durumu tayinleriyle uğraşıyoruz.bu aralar kardeşim düğün hazırlıkları yüzünden acayip streslii.eylülün sonunda düğünü var.o zamana kadar yandıkk
günaydın kızlar
menümü yazıyım
sabah
1 kk kadar peynir
4 tane zeytin
maydanoz
domates salatalık
3 tane yeşil biber
1 kupa yeşil cay
1 dilim ekmek
ara
yok
öglen
ara
1 nektari
akşam
yarım kase yogurt
1 dilim ekmek
bollll salata
spor
50 dakika hoca ile
30 dakika kendim
1 saat yürüyüş
su 2 lt
çok güsel zeynep ablam.öğlende olsa süper olurmuş

Kızlar, herkese günaydın!:)
Dün işe geç kaldığımdan düzgün bir kahvaltı yapamadım:/
Dünkü menüm:
Kahvaltı:
2 kuru üzüm, 1 fincan yeşil çay

Ara:
Yok (İşyerinde yanımda yiyecek bir şey yoktu)

Öğle:
3 kaşık sebzeli tavuk sote

Ara:
Yeşil ekşi elma

Akşam:
2 kaşık kabaklı havuçlu yoğurtlu salata, çeyrek simit, 2-3 fındık

Su: 2 litre
Spor: :(

Back
X