Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri tatilmi dedi :) bende 30 agustortan sonra izinliyim 2 hafta,kızımın yanına gitcem izmire inşallah![]()
Yok Tatlim esmn arkadasnn.esi dogum.yapti serzeryan oldu ynnd kalacak kimse yoktu ben.kaldm mecburen ya.bnm.dun.aksam.cok.ktuydu 7 gbi ymk.yedm.gefe hastanede cok.acktm mecbiren 1 er saat arayla 2 kurabiye biskuvi 2 dilimde.kir pidesi yedm sabahta 1 ppgaca biliyrm.cok.kotu ama inanin.baska carem yoktu kantin.disarda.uzaktaydi gece gece gdemedim.zatn.cikarmiyrlarda oule
begendimGünaydınlar.menümü yazayım.
sabah 1 dilim ekmek peynir salatalık
ara az üzüm
öglen yogurtlu salata 1 kaşık et 4 kaşık farulye
ara elma
akşam 4 köfte yogurt 1 dilim ekmek
su 2 lt.
spor yok.
biraz dengesiz geldi banagünaydın kızlar
menümü yazayım hemen
sabah
yarım kepekli b.peynirli tost
çay
ara
1 ıntense
öğlen
yarım kase sütlaç
ara
yarım kase sütlaç
akşam
yarım karnıyarık
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
su 2- 2,5 arası
spor 1 saat yürüyüş
öğlen dışarıdaydım kuaföre gittim yemek yemedim bir kek aldım ayaküstü eve gidince de canım bişey istemedi akşam yemeğine kadar bir sütlacı tırtıklayıp durdum
karnıyarık da közde bu arada kızartma değil
boyozu bilmeyene yağlı geliyo ama biize hic yağlı gelmiyo tadı gercekten çok güzel keske zayıf olsaydım da rahat rahat yeseydm ama yinede vazgeçemiyorum arada yiyorumoo süpersin canım, sporlar da harika:)
evet aslında hiç olmasa daha iyi, çünkü kutu meyve sularından içinde şeker var:/ şekersiz olsaydı iyiydi:/
Tebrikler canım:)
Harika yine, bu menü ve sporlar kesin zayıflarsın canım, çok istikrarlı:)) Ben de böyle istiyorummm:)
Boyoz harikaa ama birazcık yağlı:) boyozu haşlanmış yumurtayla yiyor izmirliler, öyle çok hoş oluyor:)
Hoşbulduk canım Deniz benim ismim, seninki ne:)
Canım menün iyi iskenderde yağ yoksa:)
güzel begendimGünaydınlar:))
Dünkü menüm:
Sabah:
1 dilim tahıllı ekmek, 1 kk light beyaz peynir
Ara:
Şekersiz nescafe
Öğle:
2 kaşık semizotu, 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık mercimek çorbası
Akşam:
Enginarlı barbekü soslu tavuk
(Bu yemeği restoranda yedim, barbekü soslu 2 tavuk göğsü fırınlanmıştı yanında da kavrulmuş soğan, ıspanak, enginar gibi sebzeler vardı, bir de yanında 2 kaşık patates püresi)
Ara:
3 form bisküvi, 4 incir
Su: 2.5 litre
Spor: yok maalesef
saol cnmçok iyisin soydaşım :))
geçmiş olsun hayırdır, görümcenin bebişi mi hastamenü de idare eder canım akşam olmamış
çok başarılı
yaa zeynoşum arada kaçamak yapmayacaksan ne anlamı var bunca koşturmanın
çok iyisin canım her zamanki gibi:)))
kiloya sevindim:)) kaynana için Allah kolaylık versin
bende seni seviyorum canısı
menü de spor da çok güzel canımcım, kolay gelsin ayrıca sana da
İstanbulda mı oturuyorsun canım?
Biri tatilmi dedi :) bende 30 agustortan sonra izinliyim 2 hafta,kızımın yanına gitcem izmire inşallah![]()
Memnun oldum Elifcim, İzmir'de yemiştim ben de boyozu harika ötesi bişey milföy hamuru gibi dimi:) Ben 22 yaşındayım, evli değilim ama 2014 yazında evlenebilirim:) Üniversite okuyorum, İstanbul Üniversitesi Makine Mühendisliğinde, okulum ocağın sonunda bitiyor, ama şu an bir işte çalışıyorum yazı değerlendirmek için:) Sizin durumlar nasıl, hepinizi merak ediyorum:)boyozu bilmeyene yağlı geliyo ama biize hic yağlı gelmiyo tadı gercekten çok güzel keske zayıf olsaydım da rahat rahat yeseydm ama yinede vazgeçemiyorum arada yiyorum
benim adım elif sen geldiğinde ben tatildeydim seninle tanısamadık kac yasındasın evlimisin çalışıyomusn
ben de istanbulluyum ama izmirdeyim istanbula gelmeye pek fırsatım olmuyo 1 kere geldim o zaman da en cok görmek istediğiim yeri göremedim inş. bidahaki sefere
güzel begendim![]()
Diyet listen biraz karbonhidrat ağırlıklı, bana kalırsa sebze ve protein ağırlıklı olması her zaman daha iyidir:) Aslında fazla da bişey yememişsin, yazınca çok gibi duruyor:) Bu arada menemeni o kadar özledim ki, bu aralar yapıp yicem, onda bir sınırlama var mııı:))dünkü menüm
sabah 2 dilim ekmekle tost
ara 2 erik
öğlen 4 kaşık makarna 1 kase yogurt
ara 1 bardak süt
akşam 4 kaşık menemen 1 bardak lıght kola kalorisine baktım 0.2 miş 3 küçük ince dilim patates kızartması babama yapmıstım canım cok istedi uzun zamandır yemiyodum
ara 1 bardak süt
su 2 lt
spor 2.5 saat yürüyüş
bu diyet listemden pek memnun değilim diyetisyenimi değiştirmeyi düşünüyorum bakalım değişiklik olcakmı
Ooh gözünaydın canım:))Biri tatilmi dedi :) bende 30 agustortan sonra izinliyim 2 hafta,kızımın yanına gitcem izmire inşallah![]()
goncam cok güzel canımGünaydınlar.menümü yazayım.
ara az üzüm
ara elma
su 2 lt.
spor yok.
allah analı babalı büyütsün canım meninde düzensiz gizemim :)Bende yazaym.menuju sbah uyuycm ins gremeyebilirin
Sabah 2 dilim.kepekli.ekmekle.yaplmis yalanci.pizza(peynir.domstes ve 1 dilm sucugu karstrdm.ekmeklern.uzerne surup frinladm )
Ara armut
Ohlen iskendern sdece etlerini yedm(50 grm).ekmek.ve yag kullanmadm
Ara uzum.armut
Aksam.butun gece hastanede olcgm icin 6 yk patats ymegi 1 dilim ekmek 1. Kasik plav trtkldm
Spor butun gece hastanede.bebis pesinde kostrmca![]()
Su 2.5 lyre
diyicek laf yok kaptanım sen bu işi çözdün :)günaydın kızlar
menümü yazayım hemen
sabah
çay
ara
1 ıntense
öğlen
yarım kase sütlaç
ara
yarım kase sütlaç
akşam
yarım karnıyarık
su 2- 2,5 arası
spor 1 saat yürüyüş
öğlen dışarıdaydım kuaföre gittim yemek yemedim bir kek aldım ayaküstü eve gidince de canım bişey istemedi akşam yemeğine kadar bir sütlacı tırtıklayıp durdum
merhaba bebegim adın deniz galiba pek sohbet etme fırsatını bulamadık seninle çok g,iremez oldum bu aralar ramazan bayram tatil derken şimdide spora başladım pek giremiyorum foruma ama okuyorum hepGünaydınlar:))
Dünkü menüm:
Sabah:
Ara:
Şekersiz nescafe
Öğle:
Akşam:
(Bu yemeği restoranda yedim, barbekü soslu 2 tavuk göğsü fırınlanmıştı yanında da kavrulmuş soğan, ıspanak, enginar gibi sebzeler vardı, bir de yanında 2 kaşık patates püresi)
Ara:
3 form bisküvi, 4 incir
gonca sizde elifle görüşseniz sonra faceye resim ekleseniz biz çigdemim aysunla bulustuk ve tadına doyamıyacıgım bir gün gecirdim allah kısmet ederse aysun kayseriye gelicek o zamanda görüsücez ve seneye mersinde olursa çigdemimle gene görüşücez çigdemi cok seviyorum cok tatlı bayılıyorum o na :) harıka bir insanBiri tatilmi dedi :) bende 30 agustortan sonra izinliyim 2 hafta,kızımın yanına gitcem izmire inşallah![]()
ablacıgım gayet başarı menün neden memnun kalmadın anlamadım ki gayet te güzel kilo veriyorsun yakında 6 lı haneler iniceksin istikrrlı ol bencedünkü menüm
ara 2 erik
ara 1 bardak süt
akşam 4 kaşık menemen 1 bardak lıght kola kalorisine baktım 0.2 miş 3 küçük ince dilim patates kızartması babama yapmıstım canım cok istedi uzun zamandır yemiyodum
ara 1 bardak süt
su 2 lt
spor 2.5 saat yürüyüş
bu diyet listemden pek memnun değilim diyetisyenimi değiştirmeyi düşünüyorum bakalım değişiklik olcakmı
Evet Deniz ismim, konuşuruz canım daha ben buralardayım inşallah:)merhaba bebegim adın deniz galiba pek sohbet etme fırsatını bulamadık seninle çok g,iremez oldum bu aralar ramazan bayram tatil derken şimdide spora başladım pek giremiyorum foruma ama okuyorum hep
merhaba denizcigim bende zeynep canan takımın en ihtiyarıyım :) martta geldiginde 80 kiloydum su anda 56 nın altındayım :)Evet Deniz ismim, konuşuruz canım daha ben buralardayım inşallah:)
goncam cok güzel canım
allah analı babalı büyütsün canım meninde düzensiz gizemim :)
diyicek laf yok kaptanım sen bu işi çözdün :)
merhaba bebegim adın deniz galiba pek sohbet etme fırsatını bulamadık seninle çok g,iremez oldum bu aralar ramazan bayram tatil derken şimdide spora başladım pek giremiyorum foruma ama okuyorum hep
gonca sizde elifle görüşseniz sonra faceye resim ekleseniz biz çigdemim aysunla bulustuk ve tadına doyamıyacıgım bir gün gecirdim allah kısmet ederse aysun kayseriye gelicek o zamanda görüsücez ve seneye mersinde olursa çigdemimle gene görüşücez çigdemi cok seviyorum cok tatlı bayılıyorum o na :) harıka bir insan
ablacıgım gayet başarı menün neden memnun kalmadın anlamadım ki gayet te güzel kilo veriyorsun yakında 6 lı haneler iniceksin istikrrlı ol bence
Allah analı babalı büyütsün canım
Canm.oglen yemk yeme imkanin.yok muydu daha iyi olurdu sanki onun.harcnde.cok guzel ttlmgünaydın kızlar
menümü yazayım hemen
sabah
çay
ara
1 ıntense
öğlen
yarım kase sütlaç
ara
yarım kase sütlaç
akşam
yarım karnıyarık
su 2- 2,5 arası
spor 1 saat yürüyüş
ilk başta karbonhidrat ağırlıklı gibi gözüküyo ama aralarda süt içerek dengelemişssin bence proteini.beğendim cnm menünü...dünkü menüm
ara 2 erik
ara 1 bardak süt
ara 1 bardak süt
su 2 lt
spor 2.5 saat yürüyüş
allah analı babalı büyütsün cnm.hastanede bebiş zor olluyoo biliyorumYok Tatlim esmn arkadasnn.esi dogum.yapti serzeryan oldu ynnd kalacak kimse yoktu ben.kaldm mecburen ya.bnm.dun.aksam.cok.ktuydu 7 gbi ymk.yedm.gefe hastanede cok.acktm mecbiren 1 er saat arayla 2 kurabiye biskuvi 2 dilimde.kir pidesi yedm sabahta 1 ppgaca biliyrm.cok.kotu ama inanin.baska carem yoktu kantin.disarda.uzaktaydi gece gece gdemedim.zatn.cikarmiyrlarda oule
ankarada oturuyorum cnm şimdi gecici bir süre afyondayımEvet İstanbul'da oturuyorum:) Sizler nerelerdesiniz:)
menün güsel cnmda spor yap birazGünaydınlar:))
Dünkü menüm:
Sabah:
Ara:
Şekersiz nescafe
Öğle:
Akşam:
Ara:
3 form bisküvi, 4 incir
orda bir intense gördüm sanırım gökçee.öğlen bi şey yemediğin için bişey demeyceğim.dengelemişssin.aslında fena fikir değil ya öğle yemeğinde intense....olsada yesek ...canım istedi şimdi... gerci yiyememki... başımda gardiyan kardeşim var. 10 günde seni zayıflatacam diyo hadi hayırlısı bakalımmmgünaydın kızlar
menümü yazayım hemen
sabah
çay
ara
1 ıntense
öğlen
yarım kase sütlaç
ara
yarım kase sütlaç
akşam
yarım karnıyarık
su 2- 2,5 arası
spor 1 saat yürüyüş
menün güsel gonca ablamGünaydınlar.menümü yazayım.
ara az üzüm
ara elma
su 2 lt.
spor yok.
akşam fazla karbonhidrat olmuş cnmBende yazaym.menuju sbah uyuycm ins gremeyebilirin
Sabah 2 dilim.kepekli.ekmekle.yaplmis yalanci.pizza(peynir.domstes ve 1 dilm sucugu karstrdm.ekmeklern.uzerne surup frinladm )
Ara armut
Ohlen iskendern sdece etlerini yedm(50 grm).ekmek.ve yag kullanmadm
Ara uzum.armut
Aksam.butun gece hastanede olcgm icin 6 yk patats ymegi 1 dilim ekmek 1. Kasik plav trtkldm
Spor butun gece hastanede.bebis pesinde kostrmca![]()
Su 2.5 lyre
menü güsel begendimmdünkü menüm
sabah
domates paynir
1 bardak çay
1 boyoz
ara
3 tane form bisküvi
öğlen
5 kaşık taze fasulye
salata
ara
1 bardak süt
akşam
5 kaşık kabak yemegi 1 dilim ekmek
su 2.5 lt
spor 2 saat yürüyüş
öğlen az olmuş zeynep ablam.genel olarak begendim. sporunda güselllmenümü yazıyım yatıyım kızlar yoruldum
sabah 2 bardak sıcak su
50 zıplama
1 dilim tam.bug. ekmegi
1 tane domates
3 zeytin 1 kk kadar peynir
ara
2 incir 1 kutu sür
öglen gezmedeydim hiç pastadan yemedim
3 bardak cay domates salatalık yedim
![]()
![]()
ara
1 elma
akşam
1 kase yogurt
yarım dilim ekmek
2 tane tavuk parca elim kadardı
salata
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile yarım saat kendim calıştım
bu hocamız yeni geldi eski hocamız hamileymiş
ama hoca süperdi bütün kaslarımın calıştıgını hissettim :)
annemgilin yanındaki 10 günün kıymetini bilmem gerekiyo zeynep ablam.yapabildiğim kadar spor yapıcammsana bayılıyorum ya harıkasın
evde tam bugday ekmeği yoktu.daha doğrusu ekmek yoktu yiyemedim gonca ablammöğlen ve akşam az olmuş nurdancım ekmek felan yiyeydin.
Memnun oldum canım, müthiş kilo vermişsin maşallah azmine hayran kaldım, ben de senin kilolarına inmek istiyorum şu an:) Umarım kilonu her zaman korursun:))merhaba denizcigim bende zeynep canan takımın en ihtiyarıyım :) martta geldiginde 80 kiloydum su anda 56 nın altındayım :)
menü de güzel spor da:) bi ben yapamıyorum spor, hafta sonu yapmıştım vaktim olunca yapıyorum da, iş çok yoğun evime de çok uzak.. eve gelince kendime ayırabileceğim o kadar az vakit kalıyor ki. deneyeceğim bakalım bugün. Bir sonraki mesajına da cevap olarak yazdım aynı zamanda:))slm kizlar.afyona geldik sonunda...dunki menumu yazayim gecmise dalicam
sabah
biber kabak kizartma aktif fryda
ceyrek bazlama
ara
3-4findik ve badem
oglen
6 izgara kofte
ara
light cola
aksam
bes yemek kasigi taze fasulye
su
uc litre
spor jullian otuz dk
ebru salli plates bir saat yirmi dk
Yine güzel bir tablo:)) Sen yakın zamanda evleniyor musun canım? Ne zaman:) Eğer öyleyse tebrik ederim:)günaydın kızlar.bugünün ilk mesajı benden olsun.kardeşimin tercihlerini yapıyoruz.laptopu elinden almak mümkün değil. bide aynı anda düğün hazırlıkları.çok fazla giremiyorum maalesef.
sabah
aktif fryda kabak ve biber kızartması
yoğurt
çeyrek bazlama
ara 5 fındık
yoldaydık öğlen yok maalesef
akşam 6 gibi
6 ızgara köfte
avuç içi kadar pide
bol salata
2 çatalda acılı ezme yedim
su 3 lt
spor jullian 30 dk
Harikasın:) Sporu hayatına yerleştirmen iyi olmuş, sadece yememekle olmuyor sporla vücut gittikçe mükemmeleşiyor, sana çok özeniyorumm:))günaydın kızlar
menümü yazıyım
sabah
1 kk kadar peynir
4 tane zeytin
maydanoz
domates salatalık
3 tane yeşil biber
1 kupa yeşil cay
1 dilim ekmek
ara
yok
öglen
yok diyetisyenime gittim :)
ara
1 nektari
akşam
5 kaşık bol dere otlu kabak yemegi
yarım kase yogurt
1 dilim ekmek
bollll salata
spor
harikaydı dün hoca bütün kaslarımın calıstıgını hissettim
:)
50 dakika hoca ile
30 dakika kendim
1 saat yürüyüş
kaptanım cezamıda yapıyorum bu arada hergün 30 dakika evde kendim spor yapıyorum :)
su 2 lt
yok tatlım bir senedir evliyim hatta 6 aylık bir oğluşum var.kardeşim evleniyo daha doğrusu ikizim.o da öğretmen eş durumu tayinleriyle uğraşıyoruz.bu aralar kardeşim düğün hazırlıkları yüzünden acayip streslii.eylülün sonunda düğünü var.o zamana kadar yandıkkMemnun oldum canım, müthiş kilo vermişsin maşallah azmine hayran kaldım, ben de senin kilolarına inmek istiyorum şu an:) Umarım kilonu her zaman korursun:))
menü de güzel spor da:) bi ben yapamıyorum spor, hafta sonu yapmıştım vaktim olunca yapıyorum da, iş çok yoğun evime de çok uzak.. eve gelince kendime ayırabileceğim o kadar az vakit kalıyor ki. deneyeceğim bakalım bugün. Bir sonraki mesajına da cevap olarak yazdım aynı zamanda:))
Yine güzel bir tablo:)) Sen yakın zamanda evleniyor musun canım? Ne zaman:) Eğer öyleyse tebrik ederim:)
Harikasın:) Sporu hayatına yerleştirmen iyi olmuş, sadece yememekle olmuyor sporla vücut gittikçe mükemmeleşiyor, sana çok özeniyorumm:))
çok güsel zeynep ablam.öğlende olsa süper olurmuşgünaydın kızlar
menümü yazıyım
sabah
1 kk kadar peynir
4 tane zeytin
maydanoz
domates salatalık
3 tane yeşil biber
1 kupa yeşil cay
1 dilim ekmek
ara
yok
öglen
yok diyetisyenime gittim :)
ara
1 nektari
akşam
5 kaşık bol dere otlu kabak yemegi
yarım kase yogurt
1 dilim ekmek
bollll salata
spor
harikaydı dün hoca bütün kaslarımın calıstıgını hissettim
:)
50 dakika hoca ile
30 dakika kendim
1 saat yürüyüş
kaptanım cezamıda yapıyorum bu arada hergün 30 dakika evde kendim spor yapıyorum :)
su 2 lt