- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
kızlar çok yoğunum sürekli toplantı oluyor katılmak zorundayım dün akşam işten 11 de çıktım sabah yine toplantı vardı giremiyorum benden haber gözlemenizide istemiyorum bana 1 hafta izin verin ama girdikçe yazıcam sizi takip edeceğim yanlız bırakmayacağım kilom 96,5 olmuş ama yediklerime dikkat etmedim etseydim daha iyi sonuçlar alabilirdim kendinize çok iyi bakın tombik kuşlarım![]()
kızlar kızmayın inanın yılbaşı öncesi işler felaket yoğun ama yılbaşından sonra inşallah rahatlayacaz ve hepinize söz veriyorum günde 10 mesaj 100 beğenme yapıcam :) hep aklım burda gogocum ben demiştim izin verin bana diye ama okuyamadın sanırım mesajımı hepinizi öpüyorum :) sabah akşam toplantı inanın bu iş temposundan çok sıkıldım ama yapacak bişey yok çok özür diliyorum hepinizden![]()
Sanırım ustteki mesajdan soz etmişsin canım. Katılım konusunda çoğu zaman idare ediyoruz herkesi.evet msj ina cvp yazmamisim ama ozel msj yazabilirdin izin için 2 haftadan az izin olmuuo zaten. Katılım ve msj sayısı konusunda kuralimiz var ama yinede idare edip cezayla falan gecistiriyoruz. Ama sen hic haber vermeden 3 hafta bildirimde bulunmadin.2. Bildirimde bulunmadiginda topige ugramistin yazdiklarima da bakmadin. Takım değil yarisma kuralları geregereği 3 hafta bildirimde bulunmadığın icin diskalifiye oldun.o yuzden 6 ay yarismaya donemiyosun. Bu kinuda ne yapılabilir bilmiyorum yine aynı sekilde davranmiycaksan püsküüt e sorarım. .