• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar sabah erkenden doktora gittim ve bahsettiğim detoks menüsünü verdi menü aşağıdaki şekilde hepiniz öptüm ben biraz da uyuyucam dün çok yorulmuşum :(

Kalkınca: 1 kivi + 2 bardak su
Kahvaltı: Zencefilli limonlu tarçınlı çay + 2 dilim peynir (ligth) + Yeşillik maydonoz domates salatalık yeşil kırmızı biber + 2 dilim ekmek (uno denge ligth)
Ara: Beyaz Çay
Öğle: 1 Kepçe Sebze çorbası + Balık + Bol salata + 4 y.k. Yoğurt
Ara: 1 Yeşil Elma
Ara: 1 Nar
Akşam: 1 Kepçe Sebze çorbası + 8 10 y.k. Sebze yemeği + 1 dilim ekmek +Bol salata
Son ara: 1 kivi veya 2 dilim ananas + Meyveli su

Notlar: Brüksel lahanası,lahana,karnıbahar,kabak,brokoli sarımsak,zencefil bol bol yenicek
Zencefilli limonlu tarçınlı çay tüm günü içilebilinir. Detoks boyunca yumurta kırmızı et siyah çay kesinlikle yok
Günde 3 litre su
Akşamda meyveli su şu şekilde yapılıcak ( 1 litre suyun içine evde ne mevye varsa karışık atılıcak mandalina portakal elma nar 30 dkka bekletilicek ve su içilicek meyveler yenmicek böylelikle vitaminlerini alıcaz kalorileriniz değil.

Cnm sonucunu merak ediyorum:) çok güzel görünüyo bence liste.

1 Gogo yarin lustedemisin
2 kizlar Damla ve kararlisabirli icin listeye girip girmemeleri hakkinda fikirkerinizi bekluyorum. Acilllllllllllll liste yapilacak

2 kizlar Damla ve kararlisabirli icin listeye girip girmemeleri hakkinda fikirkerinizi bekluyorum. Acilllllllllllll liste yapilacak

Yarın girmiyim listeye canom haftaya gireyim hem kilo aldım hem adet oncesiyim.ortalama çok düşer.

***4. TAKIM 347. ETAP***

beril77 (73.3/ / /% )
Ebrueva(76.4/ / /% )
masumcuk(84.3/ / /% )
Adigegupse(70.9/ / /% )
oluröylebazen(79.0/ / /% )
Merve10er(77.2/ / /% )
Poem35(76///)
kendi isteğiyle ayrıldı

4.TAKIM ORTALAMASI: %

***4. TAKIM 347. ETAP***

beril77 (73.3/ / /% )
Ebrueva(76.4/ / /% )
masumcuk(84.3/ / /% )
Adigegupse(70.9/ / /% )
Merve10er(77.2/ / /% )
Poem35(76///)
kendi isteğiyle ayrıldı

berilim guzum yatıcam şimdi diye acele ettim listeyi hazırladım bu şekilde bi bak olmuşmu :17:

Bence kesin olmalilar :))
Kızlar ben o kadar komik bir sey yaptım ki.kocaman bir tabak patates kızartdım.kocam istemişdi.benim de genelde bayıldığım bir yemektir.şöyle kalem gibi sarı sarı ohhhh.kızartmaya baslayınca çok acıktığımı fark ettim kesin yiyecek gibi duruyordum.hemen dereotu çiynemeöe başladım.,gecenlerde beril tokluk hissi yaratdığını söğlemişti. Sonra 1bardak su içtim.bunu da arkadaşlardan biri söylemişti.baktım olmuyor e sonuçta öğlen geçmiş daha bir şey yememişom.hemen lahana ve yeşilliklei incecik kıydım.1kasr yoğurda katıp koccccaman bir kase yedim.kocaç nefus patates uerken ben şu salatayı yedim.e sonra baktım ki bir tabak daha kalmış düsündüm ki bu kalırsa ben bunu gidip gelip yerim.hemen kaynanamı çağırdım ısrar kiyamey yok annecim yeyin aç kalmayın deyip kadın a yedirdim....oh iyi yaptım yoksa kesin yerdim...sonra o kadar güldüm ki yaptığıma...ama sonuçta yemedim ve yerine faydalı lahanalı yeşillikli yoğurtlu bir salata yediç.kendimi müthiş hiss ediyorum...

Super yapmidin valla :))) iradene hayran kalınır :)

Günaydıııııın benim tatlı tombiklerim...kalkın da tartılara çıkln.hadi.çlkında güzel haberler verin.ben sabahın köründe kalkdım pılı pırtımı topladım 3günlüyüne annemlere geldim,kocam işe giderken bıraktı bizi de.veeeeeee sabah tartıya çıkdımmmm mı?eveeeeet çıkdım.kaç kilomuyum?söylüyor uuuu um. ...70.800.1hafta önce kaçmıydım? 73.300......evet canlarım tam 2.500 vermişim.sizin yardımınız desteyinizle...bu sonuçtan dolayı her kese sonsuz teşükkür ederimmm.hepinizi tek tek seviyorum...kendimi de....sizden de güzel haberler bekliyorum..

Son düzenleme:
***4. TAKIM 347. ETAP***

beril77 (73.3/ / /% )
Ebrueva(76.4/ / /% )
masumcuk(84.3/ / /% )
Adigegupse(70.9/ / /% )
Merve10er(77.2/ / /% )
Poem35(76///)
kendi isteğiyle ayrıldı

Kendimi listede göremedim diye çok üzüldümmmm...

Damla ve kararsabir hedef kilo gecen haftaki kilo bu haftaki kilolarinizi ogrenebilirmiyim.

Yarın girmiyim listeye canom haftaya gireyim hem kilo aldım hem adet oncesiyim.ortalama çok düşer.
Tmmm
berilim guzum yatıcam şimdi diye acele ettim listeyi hazırladım bu şekilde bi bak olmuşmu :17:
Ben gece yapmisim sagol canim
Günaydıııııın benim tatlı tombiklerim...kalkın da tartılara çıkln.hadi.çlkında güzel haberler verin.ben sabahın köründe kalkdım pılı pırtımı topladım 3günlüyüne annemlere geldim,kocam işe giderken bıraktı bizi de.veeeeeee sabah tartıya çıkdımmmm mı?eveeeeet çıkdım.kaç kilomuyum?söylüyor uuuu um. ...70.800.1hafta önce kaçmıydım? 73.300......evet canlarım tam 2.500 vermişim.sizin yardımınız desteyinizle...bu sonuçtan dolayı her kese sonsuz teşükkür ederimmm.hepinizi tek tek seviyorum...kendimi de....sizden de güzel haberler bekliyorum..

Ooooo super.

Gunaydinnnnnn
Bu persembede ayran tedoksu sayesinde ortalamanizi etkilemedim300 gitti.gogo haftaya Kapidan girer beril bacadan kacar

Back
X