- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 37
ben de seni merak etmiştim.ama yarışmaya daha çabuk katılmak istiyorsan yazmalısın güzelim.Çünki 5mesaj zorumluluğu var her gün....2hafta da denem süresi...ama sağ olsun kızlar benim katılımımı güzel bulmuşlar ki bu hafta takımdayım...darısı başına...dün ve bügun yazamadım çünkü üçretli öğretmenlik e başlayacağım onun evlaklarını hazırladım ondan yazamadım ama iyi oldu en azından evde oturup durmam hareket etmiş olacak cumartesi pazar da kursa gidelim hayatımı her şekilde değiştireceğim artık börek çörek kurabiye kolu cips bunları kafamdan sildim kilo evet fazla 105 ama haftaya 103 olacak söz size bugün sebze yemegi yedim arada iki kilo su içmişim baya su yu ben çok seviyorum başka meşrubat bana göre değil iki üç arası içiyorum devam li zayıflayacağım inşallah
Kızlar kardeşimin dogum günü var herkes bizde ortalık pasta börek dolu yaaa(( üstüne bir de yeee yee bir kereden bisey olmaz diye ısrar ediyolar
((((
Sakın yeme güzelim.Ya da çok istoyorsan tat sadece...ama fazla yeme...verdiyin kilolara yazık.bir haftalık zahmetine yazık tatlım ya...kıymaaa...