- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooh iyi başlamışsın...ben 300 yapmak için seni bekliyorum ha...haberdar et..bugün sırttın kolların acıycaq...Aaaa bak onu yazmayı unuttum bugün ilk kez spor yaptım:) çok fazla dgl ama bi yerden başlamak lazım. 130 ip atladım.
Ben hem dizi izleyip hem yazlşmaya bayılırım...Ben varım ama dizi izliyorum :))
Benim de vaaaar.ama azerice www.damlaningunluyu.blogspot.com diye...ne güzel bizde ziyaret ederiz..
Ama kızım sen de bizi dinden imandan çıkarıcak şeyler yemese ne.olmaz ama böyle kuşum..kızlar nasılnız. bugünkü menümü paylaşmayayım sizi de dinden imandan çıkar mak istemem çünkü.bir de kaç gündür sol gözümde bir seyirme var ki sormayın. nasıl sinir etti beni anlatamam. geçmiyor nerdeyse 1 hafta oldu. ücretli için de dün aradılar kabul eder msinz diye olur dedm sözde arıcaklardı evraklar için ama bugn bekledm hep elim telefnda aramadılar :/ o da ayrı bir stres yaptı. son dk.da birşey cıkmasa bari :/
Kizlar 6 yillik iliskim vardi ya ablatmistim.bugun ..... iliskuye girdigi prnosunu yakaladim ayrildik arkadasimdayim..
tamam canım yardımlasalım valla benım ıhtıyacım var çok sevinirimmçok severim ben örgüyü sigarayı bırakırkende çok işime yaramıştı.yardımlaşırız.bu aralar pek bakamıyorum..
Kizlar 6 yillik iliskim vardi ya ablatmistim.bugun ..... iliskuye girdigi prnosunu yakaladim ayrildik arkadasimdayim..
damlanur sende erkencısın masallah:)günaydın![]()
kızlar mümkünse gerçek isimlerinizi de verirmisiniz?
Kahvaltı çok az cnm, akşamda iki lahmacun çok olmuş 1 tane olmalıydı bence.birde ara öğünlere dikkat atlama lütfen!!
Kızlar bugün giremedim fazla kusuruma bakmayın kendıme blog açmakla meşguldumValla çok hevesle açtım bakalımm bana yenibir uğraş olduuu
çok heyecanlıyım milyonlara ulaşmak istiyorum markka olucam benn (şaka tabi milyonlarla,markayla alakam yokk
)
gogoya bularak en buyuk yardimi yaparsin
günaydın güzelim. Burada o kadar sa erken düyil.2saat fark var aramızda. ..ben eskiden uyanamıyordum aslında.şimdi sağolsu takım arkadaşlarım.akşam yazdıklarınızı okuyorum ve güzelce uykum kaçıyor...bu arada bloğun güzel olmuş.baktım yorum attım.olur da tanımazsan aynure benim güzelim. ..
kızlar nasılnız. bugünkü menümü paylaşmayayım sizi de dinden imandan çıkar mak istemem çünkü.bir de kaç gündür sol gözümde bir seyirme var ki sormayın. nasıl sinir etti beni anlatamam. geçmiyor nerdeyse 1 hafta oldu. ücretli için de dün aradılar kabul eder msinz diye olur dedm sözde arıcaklardı evraklar için ama bugn bekledm hep elim telefnda aramadılar :/ o da ayrı bir stres yaptı. son dk.da birşey cıkmasa bari :/
ben mehtap canım
haklısın canım.bu hafta kızdan dolayı düzeni tutturamadım.inşallah önümüzdeki hafta daha düzenli olacak
hayırlı olsun yeni uğraşın canım.
herkese günaydın![]()
teşekkür ederim canımm..takiplerinizi beklııyorum
Göz seyrimesi beyin ve goz sinirlerinin yorgunlugundan oluyomus dinlensen gecer bide soğuk çayla pansuman yap iyi gelir.kızlar nasılnız. bugünkü menümü paylaşmayayım sizi de dinden imandan çıkar mak istemem çünkü.bir de kaç gündür sol gözümde bir seyirme var ki sormayın. nasıl sinir etti beni anlatamam. geçmiyor nerdeyse 1 hafta oldu. ücretli için de dün aradılar kabul eder msinz diye olur dedm sözde arıcaklardı evraklar için ama bugn bekledm hep elim telefnda aramadılar :/ o da ayrı bir stres yaptı. son dk.da birşey cıkmasa bari :/
Üzülme canım değmez ama belki senden once olan birşeydir anla dinle öncelikle.Kizlar 6 yillik iliskim vardi ya ablatmistim.bugun ..... iliskuye girdigi prnosunu yakaladim ayrildik arkadasimdayim..
Senin blogunada bakacam canım.Ooh iyi başlamışsın...ben 300 yapmak için seni bekliyorum ha...haberdar et..bugün sırttın kolların acıycaq...
Ben hem dizi izleyip hem yazlşmaya bayılırım...
Benim de vaaaar.ama azerice www.damlaningunluyu.blogspot.com diye...
Ama kızım sen de bizi dinden imandan çıkarıcak şeyler yemese ne.olmaz ama böyle kuşum..
Belki yanlış anlama vardır?ya da eski bir şeydir. ?i yisindir inşallah...
Günaydın sevgi kelebegim.Cicegim bocegim modunda bir Gunaydin yolluyorum hepinize
Laaaaa laaaaaa laaaaaa
Eh biraz dengesizsabah:kepekli ekmek peynir
ara:elma,muz(küçük)
akşam:kıymalı makarna,brokoli,salata,yoğurt (malesef öğünüm kaydı.okuldan gelip hestaneye geçtik kızla eve geldiğimde zaten satt 3 ü geçiyordu)
araortakal,kivi,yarım armut,bir avuç çerez
çok dengesiz oldu.farkındayım