• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar 6 yillik iliskim vardi ya ablatmistim.bugun ..... iliskuye girdigi prnosunu yakaladim ayrildik arkadasimdayim..

Son düzenleme:
Aaaa bak onu yazmayı unuttum bugün ilk kez spor yaptım:) çok fazla dgl ama bi yerden başlamak lazım. 130 ip atladım.
Ooh iyi başlamışsın...ben 300 yapmak için seni bekliyorum ha...haberdar et..bugün sırttın kolların acıycaq...
Ben varım ama dizi izliyorum :))
Ben hem dizi izleyip hem yazlşmaya bayılırım...
ne güzel bizde ziyaret ederiz..
Benim de vaaaar.ama azerice www.damlaningunluyu.blogspot.com diye...
kızlar nasılnız. bugünkü menümü paylaşmayayım sizi de dinden imandan çıkar mak istemem çünkü.bir de kaç gündür sol gözümde bir seyirme var ki sormayın. nasıl sinir etti beni anlatamam. geçmiyor nerdeyse 1 hafta oldu. ücretli için de dün aradılar kabul eder msinz diye olur dedm sözde arıcaklardı evraklar için ama bugn bekledm hep elim telefnda aramadılar :/ o da ayrı bir stres yaptı. son dk.da birşey cıkmasa bari :/
Ama kızım sen de bizi dinden imandan çıkarıcak şeyler yemese ne.olmaz ama böyle kuşum..
Kizlar 6 yillik iliskim vardi ya ablatmistim.bugun ..... iliskuye girdigi prnosunu yakaladim ayrildik arkadasimdayim..

Belki yanlış anlama vardır?ya da eski bir şeydir. ?i yisindir inşallah...

çok severim ben örgüyü sigarayı bırakırkende çok işime yaramıştı.yardımlaşırız.bu aralar pek bakamıyorum..
tamam canım yardımlasalım valla benım ıhtıyacım var çok sevinirimm

üzgünüm demek ısterdım ama boyle bırınden ayrılmn senın için daha hayırlı olmus canım hiç kendını üzmee..

damlanur sende erkencısın masallah:)günaydın:16:

Günaydın güzelim. Burada o kadar sa erken düyil.2saat fark var aramızda. ..ben eskiden uyanamıyordum aslında.şimdi sağolsu takım arkadaşlarım.akşam yazdıklarınızı okuyorum ve güzelce uykum kaçıyor...bu arada bloğun güzel olmuş.baktım yorum attım.olur da tanımazsan Aynure benim güzelim. ..

Cicegim bocegim modunda bir Gunaydin yolluyorum hepinize
Laaaaa laaaaaa laaaaaa

kızlar mümkünse gerçek isimlerinizi de verirmisiniz?

ben mehtap canım

Kahvaltı çok az cnm, akşamda iki lahmacun çok olmuş 1 tane olmalıydı bence.birde ara öğünlere dikkat atlama lütfen!!

haklısın canım.bu hafta kızdan dolayı düzeni tutturamadım.inşallah önümüzdeki hafta daha düzenli olacak

Kızlar bugün giremedim fazla kusuruma bakmayın kendıme blog açmakla meşguldum:1::1: Valla çok hevesle açtım bakalımm bana yenibir uğraş olduuu:9::9: çok heyecanlıyım milyonlara ulaşmak istiyorum markka olucam benn (şaka tabi milyonlarla,markayla alakam yokk:1::1:)

hayırlı olsun yeni uğraşın canım.

gogoya bularak en buyuk yardimi yaparsin

günaydın güzelim. Burada o kadar sa erken düyil.2saat fark var aramızda. ..ben eskiden uyanamıyordum aslında.şimdi sağolsu takım arkadaşlarım.akşam yazdıklarınızı okuyorum ve güzelce uykum kaçıyor...bu arada bloğun güzel olmuş.baktım yorum attım.olur da tanımazsan aynure benim güzelim. ..

çok tesekkur ederım canımm

kızlar nasılnız. bugünkü menümü paylaşmayayım sizi de dinden imandan çıkar mak istemem çünkü.bir de kaç gündür sol gözümde bir seyirme var ki sormayın. nasıl sinir etti beni anlatamam. geçmiyor nerdeyse 1 hafta oldu. ücretli için de dün aradılar kabul eder msinz diye olur dedm sözde arıcaklardı evraklar için ama bugn bekledm hep elim telefnda aramadılar :/ o da ayrı bir stres yaptı. son dk.da birşey cıkmasa bari :/

strestendir o seyirmeler canm.biraz rahatlasan kendiliğinden geçer.bugünlerde papatya be karabaş otunu demle seni zihnen rahatlatır.

büyük bir hayal kırıklığı ve yıkım senin için .anlayabiliyorum canım.hiç bir kelime senin acını dindirecek değil tabiki.konuşma imkanınız oldu mu herhangi bir açıklama yaptı mı.bunun bir bahanesi olmaz ama.sana kendini nasıl savundu.
böyle acıların en iyi ilacı zamandır.emin ol geçecek ama şimdi değil.

sabah:kepekli ekmek peynir

ara:elma,muz(küçük)

akşam:kıymalı makarna,brokoli,salata,yoğurt (malesef öğünüm kaydı.okuldan gelip hestaneye geçtik kızla eve geldiğimde zaten satt 3 ü geçiyordu)

ara:portakal,kivi,yarım armut,bir avuç çerez

çok dengesiz oldu.farkındayım

benim kızı sormuşsun 1 yaşına girdi ocakta canım.

bu arada sen azerbaycandamısın aybalam.geçen görümcen geldi diye problem olmuştu sanırım.aynı evde kayınvaliden ve bekar görümcen mi var.eğer öyleyse planlarını yaparken onlarla da vakit geçirecek aktiviteler yaparsanız sters yaşamazsınız o kadar.çünkü bütün günü beraber geçiriyorsunuz.

Sikma canini dun 78 Ken bugun 75.6 yim ilaclardan giecek o Ödem meraklanma emi

Göz seyrimesi beyin ve goz sinirlerinin yorgunlugundan oluyomus dinlensen gecer bide soğuk çayla pansuman yap iyi gelir.
Üzülme canım değmez ama belki senden once olan birşeydir anla dinle öncelikle.
Ooh iyi başlamışsın...ben 300 yapmak için seni bekliyorum ha...haberdar et..bugün sırttın kolların acıycaq...

Ben hem dizi izleyip hem yazlşmaya bayılırım...

Benim de vaaaar.ama azerice www.damlaningunluyu.blogspot.com diye...

Ama kızım sen de bizi dinden imandan çıkarıcak şeyler yemese ne.olmaz ama böyle kuşum..

Belki yanlış anlama vardır?ya da eski bir şeydir. ?i yisindir inşallah...
Senin blogunada bakacam canım.
Cicegim bocegim modunda bir Gunaydin yolluyorum hepinize
Laaaaa laaaaaa laaaaaa
Günaydın sevgi kelebegim.
sabah:kepekli ekmek peynir

ara:elma,muz(küçük)

akşam:kıymalı makarna,brokoli,salata,yoğurt (malesef öğünüm kaydı.okuldan gelip hestaneye geçtik kızla eve geldiğimde zaten satt 3 ü geçiyordu)

ara:portakal,kivi,yarım armut,bir avuç çerez

çok dengesiz oldu.farkındayım
Eh biraz dengesiz

Menümü yazayım. Sabah ılık limonlu su
bol yeşillik peynir 2 dilim ekmek1 domates kurusu

ara az badem

Öğlen 1 kepçe corba az karnıbahar kızartması Yoğurt

ara 1 minik kruvasan

akşam 1 kepçe corba az kıymalı makarna salata

ara elma

su 2.5 lt spor 30dk yürüyüş

Back