slm arkadaşlar aranıza kabul ettiğiniz için tşk ederim..yaş 34 boy 1,60 kilo 69,7 hedef 57 bugün başladım.. umarım sık sık görüşürüz..
günlük menüm :
sabah: bir kibrit kutusu kadar peynir
bir haşlanmış yumurta
bir bardak süt
öğlen.: 1 kivi
akşam : avuç içi kadar haşlanmış tavuk ve - az yeme alışkanlığı için çerez tabaklarını kullanıyorum..- çok az da salata günü kapattım..
yarın görüşmek dileğiyle sevgiler![]()
hoşgeldin canım.gogo kaptanımız sana gerekli açıklamayı yapmış.umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsın.bu grup seni bu anlamda motive edecektir.bu arada öğlen olmamış.bir kiviyle atlama lütfen.
sabah
1 simir
2 dilim peynir
3 zeytin
kiraz sapı çayı
1 ceri domates
öğle
domates peynir ve yeşillikli sandaviç
akşam
1 tabak tavuk corbası
1 dilim ekmek
yarım saat yuruyus
güzel olmuş canım.
bu arada geri barışmışsınız.hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.herkes hata yapabilir.önemli olan tekrarlanmaması.ilişkinizin bundan sonrası tabiki eskisi gibi olmayacak.bu bir milat olmuş sizin için.sağlıklı ve sağlam bir ilişki oldukça zordur.bunun bozulması dengeleri altüst ediyor maalesef.kafandaki soru işaretlerini mutlaka onunla paylaş ve içine sinmişmi verdiği cevaplar bir düşün.seninle paylaştığı mahrem ve özel anların sadece ikiniz arasında olup almadığına dikkat et.hiç kimseyle ömrünün sonuna kadar beraber olma garantisi yok.yani ben kendime bir kural edindim.asla üçüncü bir şahsa gösteremeteceğim bir foto ya da video çekmem.sonrası için asla garantim yok çünkü.anladın mı demek istediğimi.eşimi çok seviyorum ama herşeyi düşünmek zorundayım