- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 37
Desene bana çekmişsin kuzum.ben de aynen öyle. Yasaksa yemem.ama benim diyetisyenim sizlersiniz sağ olun.yoksa ben ömrü hayatımda 3hafta ard arda güzelce diyet yapmadım...bekarken hep 3 4 kilo fazlam olurdu bunu da şok diyetlerle hall ederdim . doğumdan sonraysa hiç uzun süreli yapamadım 2gün yaptlm 3gün misafirlikse yedim hiç sakınmadım.ama şimdi canım bile çekmiyor.azcık yiyorum yanında yoğurt ve siyah ekmek oh ne güzel doydum...cnm çikolata bnm için kaçamak değildi diyet listemde olan bir ara öğün o yüzden yedim. mısır için de diyetisyenim o şekilde yememe izin verdiği için yedim yoksa ben kolay kolay diyet listesinin dışına çıkmıyorum biraz o konuda ısrarcıyım yani tadımlık bile yemem yasak şeyleri.
Ben de kendi azmime şaşırıyorum.yukarıda da belirttiyim gibi ilk defadır böyle hem diyet yapıp hem mutlu oluyorum.bunu da hakketen ilk önce berile ( bu kilolardan kurtulursam ona ömür boyu minettar kalıcam)sonra da sizlere borçluyum.iyiki tanımışım sizi...Ben geldim sen gitmişsin :) Canım azmine hayranım böyle devam bizi de gaza getiriyorsun..
Kızlaaarrrr Merhaba,
Dünkü Menüm;
Kahvaltı :
- 1 Açma
- 1 bardak çay (şekersiz)
Ara Öğün :
- 1 Portakal
Öğle :
- 1 kase Şehriyeli Çorba
- Az miktarda spagetti
- Yeşil Salata
Ara Öğün :
- 1 Portakal
Akşam :
- 5 yemek kaşığı Ispanak
- 1 kase yoğurt
Litre bazında su miktarı:
2 litre su
Spor :
1 saat yürüyüş yaptım. (Yarım saat dışarda, yarım saat evde)
Öpüldünüz![]()
Mesaj yazma şeklin ne güzel tatlım. Hep tertipli düzenli.eminim hayatında da böğlesindir.menyüde sanki spagetti ve şehriye yan yana olmamıç.bakalım kızlar ne diyecek.