- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 37
Canım inşallah bu günleri geride bırakırve gerçekten istediyin başarıyı elde edersin.ama diyet açısından böyle olmaz ki.izne ayrıl bence,hayatını düzene soktuktan sonra geri gelirsin.gogo ne der bilemem ama bence doğrusu bu olur.kızlar bir kaç gün giremedim öncelikle hepninzden özür diliyorum. ilk boş vaktimde geçmişi okucam. maşallah sizde bu sürede sayfalar atlamışsınız. uyku, yeme aklınıza gelebilcek her konuda çok düznsz bir 3 gün geçirdim. bu okul bni mahvetti. okula başladgm günden beri sürekli program hazırlıyorum öğrencilerin eksk oldugu konuları belirlemek zorunda kalıyorum. bir görsenz sözde ortaokul derslerine giriyorum ama 8. sınıflarda dahil olmak üzere çoğu çocuk hersey bir haber. sırf okula gelmek için geliyorlar. ne kitaplarda ne defterlerde yazılı birşeyleri var. gelen hocalar hep keyfi keyfi hareket edip 1 ay çalışıp bırakmışlar tabi arada olanda bu cocuklara olmuş. derslere başladıgım günden beri örrtmenim siz niye daha önceden gelmediniz biz köyde okuyoruz diiye mi bilmem çoğu hocamz bizle adam akıllı ilgilnmedi dediler şok geçirdm. kaç gündür ne yapsam da durumlarını toparlasak (en azından kndi bransm adına) diye düşünüyorm. ve kargasada da ne düzn kaldı tbi ne birşey. şimdi de çıkmam gerek. sabah 6 da kalkıcam. öpüyorum hrpinizi![]()