• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkesin işi varmış gerçekten bir durulma olmuş topikte.

masumcuk geçmiş olsun canım.bebişin hasta olmuş kıyamam.

defne kolay gelsin canım.biz daha almadık bakalım ne zaman verecekler kursu.gerçi, ilk liselerden başlanıyor.bize daha var.

berilim maalesef insanlarda bir vurdumduymazlık var.sırf muhabbet olsun diye çoüu zamanda meraktan karşı tarafı kırıcı konuşuyorlar ve hiç farketmiyorlar yaralarımızı.en iyisi sükuttur bu durumda.karşılık versen daha da sinir oluyorsun çünkü.en kısa zamanda geçer gider bu koşturmada herkes hayatına geri döner.

damla evine kavuşmuşsun ama yine düğünlerdesin be bacım.çok çektin bu düğünlerden be bacım:)

gogocum cansuyu listeye almışmıydık.

herkesin işi varmış gerçekten bir durulma olmuş topikte.

masumcuk geçmiş olsun canım.bebişin hasta olmuş kıyamam.

defne kolay gelsin canım.biz daha almadık bakalım ne zaman verecekler kursu.gerçi, ilk liselerden başlanıyor.bize daha var.

berilim maalesef insanlarda bir vurdumduymazlık var.sırf muhabbet olsun diye çoüu zamanda meraktan karşı tarafı kırıcı konuşuyorlar ve hiç farketmiyorlar yaralarımızı.en iyisi sükuttur bu durumda.karşılık versen daha da sinir oluyorsun çünkü.en kısa zamanda geçer gider bu koşturmada herkes hayatına geri döner.

damla evine kavuşmuşsun ama yine düğünlerdesin be bacım.çok çektin bu düğünlerden be bacım:)

gogocum cansuyu listeye almışmıydık.

Sağol canım evet hasta kuzucuk...

Gunaydin canlarim
Hepinize tesekkürler
Dun gelemedim Gelen Giden eksilmiyor.bugunde edirneden cenazeye gidemeyen tanidiklar gelecekmis.pisir tasir hizmet yorumu oluyor.birde Ben sevmem bu bas sagligi muabbetlerini.bana ölümü hatirlatan herseyden uzak dururdum ama yapacak Birsey Yok suan.arada densizler cikip benim hastaligimi didikledikce kovasim geliyor.yok ya Ben buyuk gelin olmaktan istifa etmek istiyorum.
Bugun sakin olursam gelirim.hepinizi öpüyorum.

Canım benim hoşgeldin öncelikle özledik seni... Allah sabır versin ölümü kabullenmek zor.

Günaydın canlarım.yine durgunluk durgunluuuuk...umarım herkes yoğundur yani soğuma yoktur....ve her kes diyetiyetine uyuyordur....ben su ve spora uyamsam da diyetime uyuyorum...spor adlna mutlaka hergün dışarıya çıklyorum ve yürüyüşle bir yerlere gidiyorum...ve hepinizi özlüyorum. ..

***4. TAKIM 351. ETAP***

Ebrueva:(73.1/ 72.5/ 0.6/% 0.82)
masumcuk:(83.6/ 83.2/ 0.4/%0.48 )
oluröylebazen:(77.5/ 77.5/ 0/%0 ) kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
Merve10er:(76.5 /76.0 / 0.5/% 0.65)
Damlanur10:(69.8/ 68.6/ 1.2/%1.72 )
Kararrrsabirr:(89.6/ 89.1/ 0.5/%0.56 )
gogo2405:(69.3/69.3 / 0/%0)kilosu sabit
defne2222:(57.8/57.2 / 0.6/%1.04 )
tutatse85:(60.7/ 59.2/ 1.5/% 2.47)
cupcake22:( 84.0 /81.0 / 3/% 1.79)yeni üye hedef kilosu 55 kilosu ikiye bölündü
Cansu544:(108.6/108.6/0/% 0) yeni üye hedef kilosu 75 kilosu sabit

4.TAKIM ORTALAMASI: % 0.87

Liste bu şekilde yarın duzenlerim .

Kızlar unutmadan bugünün menüsünü de yazayım.

Kahvaltı: 1 dilim ekmek, 2dilim peynir, 5 zeytin, bol maydanoz

Ara : 10 fındık, 2 yemek kaşığı kuru üzüm, 10 bitkili çay

Öğle; 1 porsiyon tavuk şiş, 1 bardak ayran, 2dilim ekmek

Ara : 1 sade soda, 4tane form bisküvi

Aksam : 6 yemek kaşığı nohut yemeği, 1 su bardağı yogurt, 2dilim ekmek

Ara : 2 küçük muz, 1 su bardağı bol tarçınlı süt

Su; 2 litre

güzel menülerin arkadaşım..ama muz biraz kabızlık yapar bende:)

Günaydın canlarım.yine durgunluk durgunluuuuk...umarım herkes yoğundur yani soğuma yoktur....ve her kes diyetiyetine uyuyordur....ben su ve spora uyamsam da diyetime uyuyorum...spor adlna mutlaka hergün dışarıya çıklyorum ve yürüyüşle bir yerlere gidiyorum...ve hepinizi özlüyorum. ..

ayy cnm diyette bir sorun yok devam da aşırı bir yoğunluk var gelemiyorum:(:(:(

Bende bakıp çıkıyorum bu hafta herkes yoğun galiba. Nobetciyim bugün yarın napicam bakalim bide reglim başladı bugün. İki gündür tatlı aseriyom dun azcık yedim pasta.

Bende bakıp çıkıyorum bu hafta herkes yoğun galiba. Nobetciyim bugün yarın napicam bakalim bide reglim başladı bugün. İki gündür tatlı aseriyom dun azcık yedim pasta.

Gogo icecegin suyu bir şişeye doldur akşamdan icine de 1tane çubuk tarçın at beklesin onu iç tatlı ihtiyacın gecer.

Back
X