• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hepinize iyi geceler 5 saatlik uykuyla duruyorum kızlar, bu gecede deliksiz uyku uyurmuyum bilmem, kızım 9 da uyudu muhtemelen gece uyanabilir ve bu gecede uykusuzluğa dayanamam bu sebeple her ihtimale karşı uyumak istiyorum.
Hepinize tatlı rüyalar dilerim.
Sevgiler.

Hepinize iyi geceler 5 saatlik uykuyla duruyorum kızlar, bu gecede deliksiz uyku uyurmuyum bilmem, kızım 9 da uyudu muhtemelen gece uyanabilir ve bu gecede uykusuzluğa dayanamam bu sebeple her ihtimale karşı uyumak istiyorum.
Sevgiler.

İyi geceler canım.

kizlar ya eve gidemiyorum bu aksam yarin okula da burdan gitmem gerekiyo pof pof yani ansizin kalma isinden nefret ediyorum yuruyus yapamicam bu aksam :/:/:/ ödevde kaldi resmen :43:

Slm gogo evet okudum yasakmis sagliksiz olduğundan diyor ama bu şok diyet deyilki hersey yeniyor seker un pirinç uzak duruyorum bunlari yemiyorum .ama salatalar sebze protin vs var peki simdi ne yapacam kafam karıştı :(
Sent from my HTC Incredible S

Gayet güzel sevindim senin adına.

Evet kurallar ilk sayfada tekrar oku isteistersen canım. :20:

gogo evet okudum yasakmis sagliksiz olduğundan diyor ama bu şok diyet deyilki hersey yeniyor seker un pirinç uzak duruyorum bunlari yemiyorum .ama salatalar sebze protin vs var peki simdi ne yapacam kafam karıştı :(

gogo evet okudum yasakmis sagliksiz olduğundan diyor ama bu şok diyet deyilki hersey yeniyor seker un pirinç uzak duruyorum bunlari yemiyorum .ama salatalar sebze protin vs var peki simdi ne yapacam kafam karıştı :(

Kurallar genelde aynı takimlarda yapicak bişey yok canım. Yediklerin sağlıklı ama 2 öğün yediğin icin sağlıksız olarak değerlendiriliyo

Kurallar genelde aynı takimlarda yapicak bişey yok canım. Yediklerin sağlıklı ama 2 öğün yediğin icin sağlıksız olarak değerlendiriliyo

Yok canim ben 3 ogün yiyorum ara ogunde aç olursam birseyler yiyorum sadece sabah ceviz yada badem yiyorum birde ekmek yemiyorum günlük olarak listeme bakabilirsiniz cnm sade ölümcul rejime bende karsoyim

Bugünkü yediklerim
Sabah avuç ici kadar peynir, 1 salatalik,2 kayisi yumurta ,1 ince belli çay bardağı ceviz,3 zeytin ,4 kuru kayisi $1395180352491.webp

Öğlen salata 2 parça ceviz ve 4 badem $1395180431888.webp
Ara 1 elma
Aksam 6 y.k sebzeyemegi salata Eki Görüntüle 1029111

Spor 1 saat yürüyüş
Su 2.5 lt belki gecede bilir yatana kadar

Sevgiler.

Tatlı uykular

Yok canim ben 3 ogün yiyorum ara ogunde aç olursam birseyler yiyorum sadece sabah ceviz yada badem yiyorum birde ekmek yemiyorum günlük olarak listeme bakabilirsiniz cnm sade ölümcul rejime bende karsoyim

Sorun yok öyleyse karatay ekmeğe karşı değiştirerek yiyosun ekmek yerine ceviz falan.
Bugünkü yediklerim
Sabah avuç ici kadar peynir, 1 salatalik,2 kayisi yumurta ,1 ince belli çay bardağı ceviz,3 zeytin ,4 kuru kayisiEki Görüntüle 1029108

Öğlen salata 2 parça ceviz ve 4 badem Eki Görüntüle 1029110
Ara 1 elma

Spor 1 saat yürüyüş

Az olmuş sanki bi süre sonra kilo vermen yavasliycak sorun yasarsin.

Sorun yok öyleyse karatay ekmeğe karşı değiştirerek yiyosun ekmek yerine ceviz falan.

Az olmuş sanki bi süre sonra kilo vermen yavasliycak sorun yasarsin.

Evet cnm ekmek yemiyorum onun yerine ceviz badem yada findik yiyorum . Bugunluk böyleydi cnm diğer gunler et balık filan ekleme yapacagim alış verişe gitmem lazim :)

Kizlar nasilsiniz bu cumartesi sinavlarim bitiyor.
Sonrasinda tam gaz devam etmeyi dusunuyorum.bu arada kotu haber 2 kilo aldimmm yeni uyemiz hosgeldin

Kizlar dun it gibi yorulmusum yaaaa
Dunun iyileri hic tatli yemedim
Plav vardi yemekte tenezzul etmedimde
30 dakika bantta yurudum 250 kez trambolinde hopladim
Kotulerrrrrt
Yaklasik Gun boyu 5 dilim ekmek 6 tanede tac kraker yedim.cok degil ama yedigin Saat Gecenin 12.30 u ustunede uyudummmm
Alisacam biliyorum zorr ama ya
Bugunun plsnlari
40 dakika yuruyus
Hoplamak istiyorum yine
Cissiz bir Gun istiyorummmm

Gogo karar bana yemekten sonra demisti
Sen yarim Saat once diyon...
Birde faydasini gordunmu

Cayi icen diger kizlar nasil iciyorsunuz bir el altin bana yaaa

günaydın kizlar gene kosusturmacali bir gün bu gün islerim erken biticek kendimi hemen eve atmak istiyorum spor yapmam lazim birazda uyumam lazim :/:/

Bugünlük bıraktım temizliği kalani yarina artık çok yoruldum spor sayilirmiki acaba

ısınma sayılabilir ancak canım:)

KIZLARRR HEPSİNİ AYRINTILI YAZMIŞTIM AMA UÇUP GİTTİLER Bİ ANDA İNTERNETİN AZİZLİĞİNE UĞRADILAR:(

DİYETE BAŞLAMA:15.01.2014: 96 Kg
2 AY SONRA: 18.03.2014: 88.2
TOPLAM KG KAYBI:7.8
TOPLAM YAĞ KAYBI:7.1
AYY ÇOK MUTLUYUM HEHEHEHE:):):)

LİSTEMDE BİRAZ DEĞİŞİKLİK YAPILDI. 15 GÜNDE TOPLAMDA 1.6 KG VERMİŞİM NORMALE GÖRE GAYET GÜZEL AMA METABOLİZMAN VERİLEN LİSTEYE ÇABUK UYUM SAĞLIYOR OLABİLİR DEDİ DİYETİSYEN ABLA BAZI DEĞİŞİKLİKLER YAPTI. ARA ÖĞÜNLERDE BİRAZ AZALTMA ÖRNEĞİN KURU KAYISI FINDIK İKİLİSİ AYNI ANDA DEĞİLDE BİRİ TERCİH EDİLECEK.
İKİNDİ GALETA SODA YOK YERİNE 1 MEYVE VEYA 2-3 KARE BİTTER ÇİKOLATA. AKŞAM 2 DİLİM DEĞİL 1 DİLİM EKMEK. AKŞAMLARI HAFTADA 2 KEZ YEMEK YERİNE HAŞLANMIŞ SEBZE YENİLECEK YANINDA YOĞURT VEYA AYRANLA BİRLİKTE. ONUN DIŞINDA ÇOK DEĞİŞİKLİK YOK. ŞU AN İÇİN MECBURİ VERİLEN BİR SPOR YOK YAPABİLDİĞİM KADAR HAFTA İÇİ İP ATLAMAYA ÇALIŞCAM HAFTA SONLARI DA YÜRÜYÜŞ İNŞ:):)

çok güzel tebrik ederim canım.doğru demiş diyetisyenin.ben de kendimde farkettim onun için bu hafa haşlama sebze ve daha küçük porsiyon ayarladım

selam tekrar ben heheh yemek yedim geldim ancak halen eve gidebilmia degilim malesef eve gittigim gibi sporumu yapicam
Evet gelelim bugün neler yemisim
Sabah 8:00 1 beyaz peynirli tost 1 yumurta 1 avuc maydanoz 1 salatalik
Öglen 12:00 1 kase domates corbasi 1 tabak salata 4 kasik ıspanak yemegi ve 1 kasik yogurt
Ara 14:30 1 elma
Ara 17:00 1 dilim ekmek 1 k.k kasar peynir 1 donates 4 zeytin
Aksam 19:30 mercimek yemegi salata ve 1 kase yogurt

Evet kizlar suyumu ictim 2lt eve gidincede 40 dakika sporumu yapicam daha òdev yetistirmem gerekli ah ah :/ bu arada belirtiyim tekrardan ekmegi cavdar ekmek kullaniyorum :))menulerinize yazilariniza cevap vericem ancak telefondan cidde zor oluyo o yuzden yazamiyorum kusura bakmayin canlar :16::16:

güzel olmuş canım

İyi akşamlar hepinize,
Keyifler iyidir umarım.
Bugün çok yorgun hissediyorum kızım gece uyumak bilmedi 4de uyuyup 9 da kalktım. Hala ayaktayim.
Bugün menüm
Sabah: 2yumurta ile yağsız omlet (çeyreğini kızım yedi)
Yarım domates, yarım salatalık, 1ince dilim kaşar peyniri,1 ince dilim beyaz peynir,1 kupa şekersiz çay.
Öğle:2 köfte 1 küçük kase yogurt
Akşam: fileto mezgit (200gr kadar) yağsız tuzsuz salata
Ve maalesef 2 tk.sarelle.(regl oldum ciddi anlamda tatlı yemek istiyorum )
2 kupa yeşil çay
1 hibiskus
1 Türk kahvesi
Tabiki şekersiz hepsi.

menün güzel.salataya yağ dökmezsen salatanın vitaminleri açığa çıkmaz canımçaz yağ dök.işkence yapma kendine:)emziriyotmuşsun.ben de emziriyorum.açıkçası ben diyete başladıktan sonra sütüm çok azaldı.şuanda yok denecek kadar az.seninki memeye düşkünmüş.sıkıntı olmasın sana sonra.kaç aylıktı bebğin.benimki 14. ayda

Bugünkü yediklerim
Sabah avuç ici kadar peynir, 1 salatalik,2 kayisi yumurta ,1 ince belli çay bardağı ceviz,3 zeytin ,4 kuru kayisiEki Görüntüle 1029108

Öğlen salata 2 parça ceviz ve 4 badem Eki Görüntüle 1029110
Ara 1 elma

Spor 1 saat yürüyüş

öğlenin salatayla geçiştirilmiş canım.az olmuş.aşamalı olarak porsiyonları küçültürsen daha faydalı olur hem de vücut yoksunluk yaşamaz.vücudun buna alışıp kilo alman durduğunda daha da azaltamazsın meünün çünkü zaten çok az.en azından öğlene de bir et haşlama ve sebze haşlama ekle istersen.

Kizlar nasilsiniz bu cumartesi sinavlarim bitiyor.
Sonrasinda tam gaz devam etmeyi dusunuyorum.bu arada kotu haber 2 kilo aldimmm yeni uyemiz hosgeldin

hadi artık gel lütfen.ne bitmez bi düzen kurmaymış:)

Kizlaaar ozleyin beni tamam mi?

özledik zaten canım

Kizlar dun it gibi yorulmusum yaaaa
Dunun iyileri hic tatli yemedim
Plav vardi yemekte tenezzul etmedimde
30 dakika bantta yurudum 250 kez trambolinde hopladim
Kotulerrrrrt
Yaklasik Gun boyu 5 dilim ekmek 6 tanede tac kraker yedim.cok degil ama yedigin Saat Gecenin 12.30 u ustunede uyudummmm
Alisacam biliyorum zorr ama ya
Bugunun plsnlari
40 dakika yuruyus
Hoplamak istiyorum yine
Cissiz bir Gun istiyorummmm

güzel canım.iki günde hızlı başladın olaya.gerisi gelir.

Gogo karar bana yemekten sonra demisti
Sen yarim Saat once diyon...
Birde faydasini gordunmu

Cayi icen diger kizlar nasil iciyorsunuz bir el altin bana yaaa

ben yemekten 10 -15 dk sopnra içiyordum.zaten dolapta muhafaza edileceği için.çıktığında soğuk oluyıor.ılımasını bekleyene kadar yemek yiyorum.15 dk sonra da içiyorum.

günaydın kızçeleeeeeeeeeeeeerrrrrrr.sisli bir sabaha uyndım.severim sisi:)gerçi şimdi hava açıldı.

Back
X