• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Uygulamayı tekrar indirdim deniyom nasil alıntı yapıp cevapliyoz acaba çözemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet bendim :1: böyle lafa pat diye girmek istemezdim aslında cuma günü gelip kendimi tanıtıp öyle başlamayı düşünüyordum.. e madem yazmaya başladık takıma sırasıyla olsun işler değil mi:1: öncelikle kendimi tanıtayım;
153 boy şuan 56.2 kg dayım hedefim 50 yaşım 33.. evliyim 5 yaşında bir kızım var, çalışıyorum normalde sağlık teknisyeniyim ama şuan ücretsiz izindeyim.. 9. takımdan size geldim, kurallarınızı okudum ve tam benlik bu takım dedim:1:..23 nisanda kızımın gösterisine kadar 52 kg ilk hedefim olacak :52: zamanla daha da tanışırız umarım..

hoşgeldin aramıza..hadi bakalım inşallah:1:

günaydın canım... bende takımda yazdım geçeceğimi o yüzden buraya da yazıyorum artık... bu geçiş dönemi de bir tuhaf nereye yazsam nereye baksam şaşırdım...:1:

Tamam buldum alıntı cevaplamayiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar günaydın, herkes iyidir umarım.
Dün hep bir umut baktım düzeldimi site diye maalesef düzelmemisti. Bugün ilk iş baktim yine.Alışmışım buraya yazmaya çok garip geldi dün.
Dünkü menümü yazıp kızımın kahvaltısını hazırlayacagım.
Sabah:1 tane sokak simidi,1 domates,2 ince dilim kaşar peyniri,1 kk beyaz peynir,1kupa çay.
1 saat 10 dakika yürüyüş.
Ögle:4 yemek kaşığı zeytinyağı ıspanak,2 yemek kaşığı yoğurt
1 saat yürüyüş
Ara:yovita kayısı tahıl
Akşam: ızgara tavuk göğüs, yeşil salata
20 dakika yürüyüş.
Birde dün dağ gibi ütú yaptım kızlar, baya hareketli bir gün oldu benim için.
Guzeller gecmişe bakamadım, kahvaltî faslını halledip geleceğim.
Sevgiler.

iyi yolculuklar canım antebın guzel yemeklerınden cok kaçırmaaa
Yiye yiye bu Hale geldim bacim yawww

yaaa ne kadar kalacaksınız.çok güzel bir şehir.şimdi diyette olmasan orada tadılacak çok şey var.neyse sen taziye dolayısı ile gidiyorsun sanırım.fırsatını bulursan gezilecek yerlerini bi gez.aslında fırsatınız olsa dönüşte de adanaya uğrasanız sizi misafir etsek yüzyüze tanışsak ne güzel olurdu.

ay çok hoşsun ya.şifreli şifreli ne güzel yazışıyorsunuz siz öyle:)
Canim esim urfali ama antepte yasiyor ailesi.karis karsi bilirim oralari ama yaza belkide Cat kapi yaparim.evet Canim hafta sonlari kaynanama gidiyom yardima vs...pazar gece yine evdeyim.bu sefer tartiyi goturemem laf soz olur

günaydın berilcim diğer taraftan ayrılmadan gelmek olmaz diye buralarda değilim.. okuyorum geçmişi takımı tanıyorum ama bu hafta diğer listede olduğum için uygun olmayacağını düşündüm.. kendi grubuma da ayrılacağımı yazdım. cumadan sonra sizinleyim bir aksilik olmazsa.. iyi yolculuklar bu arada..
Bizi ifsa ettin.........Gel be sekerim kasma buldugun yere yaz bir selam

günaydın şifreyi ben açık ettim galiba :1:
Malesefffff

Hayırlı yolculuklar canım size. Arkadaş haftaya gelicek canım görüştük.

Güzel olmuş. Su bu ara bende 2 yi zor içiyorum bazen az bile oluyo.
Tsk canimmmm

günaydın canım... bende takımda yazdım geçeceğimi o yüzden buraya da yazıyorum artık... bu geçiş dönemi de bir tuhaf nereye yazsam nereye baksam şaşırdım...:1:
Gel bana
Bana Gel
Hiiii hadise gibi hissettim kendimi bir an
kızlarrr günaydın ayy bütün aksilikler beni buldu yahu:(:( dün sitede çalışma vardı giremedim zaten. sonrada site şifremi kabul etmedi habire hatalı diyo sıfırlıyom yeni şifre alıyom yine hatalı diyo. ama neyse sonunda düzeldi ve bende girebildim siteye sonunda:):)

napıyonuz nasıl gidiyo?

aralarda okurken berilcim çayın midesini bi tuhaf yaptığını söylemiş? sirke tadı kokusu geliyo diyodu yanlış değilsem. ben kokulara karşı çok hassasım tadı kötü olsa katlanırım ama kokusu kötü olunca kusuyorum direk hiç tahammülüm yoktur. ama öyle bir tadı ve kokusu olmaması gerekiyo çok güzel kokuyo kaynarken de sonrasında da. ne zaman içmeliyim diye sorarsanız kızlar bu tarifi ben tamamen diyetisyenimden aldım ve bana yemeklerden sonra dedi. berilin de dediği gibi buzdolabında olduğu için soğuk oluyo zaten yemeğe başlamadan ısınması için doldurup bırakıyorum bardağımı ılıyınca da içiyorum yemekten bi 15 dak. sonra falan yarım saat sonra da olur.
Canim yazmana sevindim kokuda sorun Yok tadi keskin resmen sirke gibi oldu bir Gun ictim ama Sabah icemedim.bu Gun yeniden yapip karanfilu biberi biraz az ekleyecegim
evet bendim :1: böyle lafa pat diye girmek istemezdim aslında cuma günü gelip kendimi tanıtıp öyle başlamayı düşünüyordum.. e madem yazmaya başladık takıma sırasıyla olsun işler değil mi:1: öncelikle kendimi tanıtayım;
153 boy şuan 56.2 kg dayım hedefim 50 yaşım 33.. evliyim 5 yaşında bir kızım var, çalışıyorum normalde sağlık teknisyeniyim ama şuan ücretsiz izindeyim.. 9. takımdan size geldim, kurallarınızı okudum ve tam benlik bu takım dedim:1:..23 nisanda kızımın gösterisine kadar 52 kg ilk hedefim olacak :52: zamanla daha da tanışırız umarım..
Hos geldin kisssssss
merveee koşu bandı daha mı rahat ? nasıl yapabiliyor musun? ben düşünüyorum ama maddi olarak beni aşıyor malum daha öğrenci sayılırım. yaa ben çok yoğun çalıştığım için dışarda yürüyüş yapcak kadar vaktim olmuyo hafta içi. akşamları da havalar soğuk oluyo. ben zatürre bronşit geçirdiğim için azcık serin bile olsa hava hemen hastalanıyorum günlerce ateşli yatıyorum o yüzden havanın çok sıcak olması lazım falan filan işte evde olsa iyi olur aslında fiyatlarına da hiç bakmadım bu aralar ne kadar özellikleri falan da pek bi fikrim yok.
Ben cevaplayim
Cok konforlu evde spor yapmak ama devamliligi saglatsan.her butceye uygunu var. Mesela benimkind sag yuruyusu, yokmus cikma gibi programlarida var ama bir gercek varki her sporda devamlilik sart

Dün hep bir umut baktım düzeldimi site diye maalesef düzelmemisti. Bugün ilk iş baktim yine.Alışmışım buraya yazmaya çok garip geldi dün.
Sabah:1 tane sokak simidi,1 domates,2 ince dilim kaşar peyniri,1 kk beyaz peynir,1kupa çay.
1 saat yürüyüş
20 dakika yürüyüş.
Sevgiler.
Tam seni yaziyordum nerdesin diye.gecmis yokki sekerim Gun bugundur

Kizlar opüyorum Ben kacar

Dun gercekten sporla kacaksiz goceksiz bir gune basladimmmm sonunda.

1 saat yürüyüş
20 dakika yürüyüş.
Sevgiler.

Canım takıma başladığın kilonu ve hedef kilonu yazarmisin yarın da sabah kilinu bildirmen gerek listeye yazicam senide.

Canim esim urfali ama antepte yasiyor ailesi.karis karsi bilirim oralari ama yaza belkide Cat kapi yaparim.evet Canim hafta sonlari kaynanama gidiyom yardima vs...pazar gece yine evdeyim.bu sefer tartiyi goturemem laf soz olur

Malesefffff

Tsk canimmmm

Gel bana
Bana Gel

Canim yazmana sevindim kokuda sorun Yok tadi keskin resmen sirke gibi oldu bir Gun ictim ama Sabah icemedim.bu Gun yeniden yapip karanfilu biberi biraz az ekleyecegim

Hos geldin kisssssss

Ben cevaplayim
Cok konforlu evde spor yapmak ama devamliligi saglatsan.her butceye uygunu var. Mesela benimkind sag yuruyusu, yokmus cikma gibi programlarida var ama bir gercek varki her sporda devamlilik sart
kuzum yeşil elma değilde normal kırmızı veya sarı elma kullan o ekşiliği keskinliği giderecektir bence??

***4. TAKIM 353. ETAP***

Ebrueva:(72.5/ / /% )
Merve10er:(76.0/ / /% )
Damlanur10:(68.6/ / /% ) 1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Kararrrsabirr:(89.0/ / /% )
gogo2405:(69.8/ / /% )
defne2222:(56.5/ / /% )
tutatse85:(59.9/ / /% )
cupcake22:( 80.0 / / /% )
Cansu544:(108.0/ / /% )
Beril77:( / / /% )izinden döndü
Ellanazz:( / / /% )yeni üye hedef kilosu

4.TAKIM ORTALAMASI: %

hoşgeldin cnm:)

hoşgeldin aramıza..hadi bakalım inşallah:1:

Malesefffff

Tsk canimmmm

Gel bana
Bana Gel

Hos geldin kisssssss

Ben cevaplayim

hoş bulduk canlarım...be bi temizlik bi kk yapınca cevaplar biraz geç oluyor:1: öğleden sonrada gezmelerdeyim şimdiden akşam yemeğini hazırlamam lazım.. bilen varmıdır bu fellak köftesi ağır birşey midir öğlen yemek yemeden gidip arkadaşta onu yesem nasıl olur ki?

Canım takıma başladığın kilonu ve hedef kilonu yazarmisin yarın da sabah kilinu bildirmen gerek listeye yazicam senide.

Tabiki canım.
89 ile başladım ama
84.700kg ile katıldım aranıza
Hedefim 60.
Ayyy çok teşekkür ederim canım ya, inşallah verebilmisimdir reglime rağmen de listenin hakkını verebilirim.
Öpüyorum hepinizi yürüyüş dönüşü geleceğim.
Sevgiler.

***4. TAKIM 353. ETAP***

Ebrueva:(72.5/ / /% )
Merve10er:(76.0/ / /% )
Damlanur10:(68.6/ / /% ) 1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Kararrrsabirr:(89.0/ / /% )
gogo2405:(69.8/ / /% )
defne2222:(56.5/ / /% )
tutatse85:(59.9/ / /% )
cupcake22:( 80.0 / / /% )
Cansu544:(108.0/ / /% )
Beril77:(73.0 /76.0 /+3 /%-0.68 )347. Etapta izne ayrılan üye izinden döndü kilosu 6'ya bölündü
Ellanazz:( 84.7 / / /% )yeni üye hedef kilosu 60

4.TAKIM ORTALAMASI: %

hoş bulduk canlarım...be bi temizlik bi kk yapınca cevaplar biraz geç oluyor:1: öğleden sonrada gezmelerdeyim şimdiden akşam yemeğini hazırlamam lazım.. bilen varmıdır bu fellak köftesi ağır birşey midir öğlen yemek yemeden gidip arkadaşta onu yesem nasıl olur ki?

cnm ağır değil diye biliyorum bir porsiyon yiyebilirsin bence.

dünkü menümü yazayım hemen:)

kahvaltı: 2kk peynir, 5 zeytin, 2 minik domates, 2 dilim ekmek

ara:10 fındık

öğle: sebzeli tavuk haşlama 1 porsiyon, salata, 1 küçük kase cacık, 2 yemek kaşığı kadar acılı ezme

ara:3 kare bitter çikolata,şekersiz açık çay

akşam:6 yemek kaşığı kabak yemeği, 1 kase sarımsaklı yoğurt, az yeşillik

ara:1 su bardağı yarım yağlı süt (tarçınlı)
su:1,5 litre

Son düzenleme:
Hayırlı yolculuklar canım size. Arkadaş haftaya gelicek canım görüştük.

Güzel olmuş. Su bu ara bende 2 yi zor içiyorum bazen az bile oluyo.

Canım ddanes arkadaşımız 9. Takimdan bize geçicek onu konusuyoduk.
farkettim:)
inşallah istediğin kilıya dönersin canım
merveee koşu bandı daha mı rahat ? nasıl yapabiliyor musun? ben düşünüyorum ama maddi olarak beni aşıyor malum daha öğrenci sayılırım. yaa ben çok yoğun çalıştığım için dışarda yürüyüş yapcak kadar vaktim olmuyo hafta içi. akşamları da havalar soğuk oluyo. ben zatürre bronşit geçirdiğim için azcık serin bile olsa hava hemen hastalanıyorum günlerce ateşli yatıyorum o yüzden havanın çok sıcak olması lazım falan filan işte evde olsa iyi olur aslında fiyatlarına da hiç bakmadım bu aralar ne kadar özellikleri falan da pek bi fikrim yok.
ben de bi ara almaya karar vermiştim ama kullananlar bir süre sonra yapmıyorsun bi kenarda kalıyor diyince vazgeçtim.
tutaste kuzum naber nasıl gidiyor???
iyidir canım.sen de sitenin azizliğine uğramışsın akşam
evet benimde şifre problem oldu..
tam girdim derken elektrik gitti..bende bu hafta dikkat ettim bayağı..bugünde kursumun son günü..bu aşkam sınav var ve bitecek..akşamları evde olmayı özledim..belki o zaman daha düzenli olurum..
hadi bugün son evine kavuşuyorsun canım.
1 saat yürüyüş
20 dakika yürüyüş.
Sevgiler.
oldukça hafif ve güzel olmuş canım
Dun gercekten sporla kacaksiz goceksiz bir gune basladimmmm sonunda.
bravo arkadaşım

ağır bir yemek değil canım.porsiyonu az tutarsan bişey olmaz.

dünkü menümü yazayım hemen:)

kahvaltı: 2kk peynir, 5 zeytin, 2 minik domates, 2 dilim ekmek

ara:10 fındık

öğle: sebzeli tavuk haşlama 1 porsiyon, salata, 1 küçük kase cacık, 2 yemek kaşığı kadar acılı ezme

ara:3 kare bitter çikolata,şekersiz açık çay

akşam:6 yemek kaşığı kabak yemeği, 1 kase sarımsaklı yoğurt, az yeşillik

ara:1 su bardağı yarım yağlı süt (tarçınlı)
su:1,5 litre

güzel olmuş canım her zamanki gibi.

ben çıkayım kızlar.benka işim var izin alırsam onları halledeyim.yarın arkadaşlar gelecek hazırlık yapmam lazım iş çok

Back
X