• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrikler canim ben daha spor yapamadım ama hafta sonu yuzme öğrenmeye gidiyom

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay cok sevindim adina elifide gotur oda ogrensin kuzucugum

kuzum yeşil elma değilde normal kırmızı veya sarı elma kullan o ekşiliği keskinliği giderecektir bence??
Deneyim gulum sen hangisini kullaniyorsun
Seninkinin tadi nasil keskinmi, sirkemsimi, tatlimi ay birseye benzet catliyacam yawww
***4. TAKIM 353. ETAP***

Ebrueva:(72.5/ / /% )
Merve10er:(76.0/ / /% )
Damlanur10:(68.6/ / /% ) 1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Kararrrsabirr:(89.0/ / /% )
gogo2405:(69.8/ / /% )
defne2222:(56.5/ / /% )
tutatse85:(59.9/ / /% )
cupcake22:( 80.0 / / /% )
Cansu544:(108.0/ / /% )
Beril77:( / / /% )izinden döndü
Ellanazz:( / / /% )yeni üye hedef kilosu[/

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Girmeyedebilirim kizlar izin devam edebilir kiloyu verene Kadar
Hakkiniza resmen tecavuz ediyom boyle

hoş bulduk canlarım...be bi temizlik bi kk yapınca cevaplar biraz geç oluyor:1: öğleden sonrada gezmelerdeyim şimdiden akşam yemeğini hazırlamam lazım.. bilen varmıdır bu fellak köftesi ağır birşey midir öğlen yemek yemeden gidip arkadaşta onu yesem nasıl olur ki?
Ne o kiz borekler morekler yolarim bak
Ben yemiyom sizde yemeyin
Vallahi kacamak yapana sisko dombili derim:52:
O da doğru canım ama ben yokken yazmışsınız baya bişeyler yetişemedim.
Bende yürüyüşe çıkıyorum.
Sevgiler.
Haydi bol terlemeler
***4. TAKIM 353. ETAP***

Ebrueva:(72.5/ / /% )
Merve10er:(76.0/ / /% )
Damlanur10:(68.6/ / /% ) 1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Kararrrsabirr:(89.0/ / /% )
gogo2405:(69.8/ / /% )
defne2222:(56.5/ / /% )
tutatse85:(59.9/ / /% )
cupcake22:( 80.0 / / /% )
Cansu544:(108.0/ / /% )
Beril77:(73.0 /76.0 /+3 /%-0.68 )347. Etapta izne ayrılan üye izinden döndü kilosu 6'ya bölündü
Ellanazz:( 84.7 / / /% )yeni üye hedef kilosu 60

4.TAKIM ORTALAMASI: %
Cogunu hic gormedim Burda son zamanlarda
Ebruyu biliyom da
Mesela cansuyu

dünkü menümü yazayım hemen:)

kahvaltı: 2kk peynir, 5 zeytin, 2 minik domates, 2 dilim ekmek

ara:10 fındık

öğle: sebzeli tavuk haşlama 1 porsiyon, salata, 1 küçük kase cacık, 2 yemek kaşığı kadar acılı ezme

ara:3 kare bitter çikolata,şekersiz açık çay

akşam:6 yemek kaşığı kabak yemeği, 1 kase sarımsaklı yoğurt, az yeşillik

ara:1 su bardağı yarım yağlı süt (tarçınlı)
su:1,5 litre
Su az degilmi
farkettim:)

inşallah istediğin kilıya dönersin canım

ben de bi ara almaya karar vermiştim ama kullananlar bir süre sonra yapmıyorsun bi kenarda kalıyor diyince vazgeçtim.

iyidir canım.sen de sitenin azizliğine uğramışsın akşam

hadi bugün son evine kavuşuyorsun canım.

oldukça hafif ve güzel olmuş canım

bravo arkadaşım

ağır bir yemek değil canım.porsiyonu az tutarsan bişey olmaz.
Yuz verme kiz porsiyonu kacirir sonra Ben agzimin acarim bakkkkk
Kotu kadin muzeyyenligim tutuverir ansizin

ben çıkayım kızlar.benka işim var izin alırsam onları halledeyim.yarın arkadaşlar gelecek hazırlık yapmam lazım iş çok
Oooo cis gunune simdiden hazirlik yaniiii

farkettim:)

inşallah istediğin kilıya dönersin canım

ben de bi ara almaya karar vermiştim ama kullananlar bir süre sonra yapmıyorsun bi kenarda kalıyor diyince vazgeçtim.

iyidir canım.sen de sitenin azizliğine uğramışsın akşam

hadi bugün son evine kavuşuyorsun canım.

oldukça hafif ve güzel olmuş canım

bravo arkadaşım

ağır bir yemek değil canım.porsiyonu az tutarsan bişey olmaz.
Teşekkür ederim canım.

Seninkinin tadi nasil keskinmi, sirkemsimi, tatlimi ay birseye benzet catliyacam yawww

Haydi bol terlemeler

Ebruyu biliyom da
Mesela cansuyu

Su az degilmi

Sagol canım, hala disardayim yuruyus bitti kizimi sitenin parkinda oynatiyorum terledim baya

dünkü menümü yazayım hemen:)

kahvaltı: 2kk peynir, 5 zeytin, 2 minik domates, 2 dilim ekmek

ara:10 fındık

öğle: sebzeli tavuk haşlama 1 porsiyon, salata, 1 küçük kase cacık, 2 yemek kaşığı kadar acılı ezme

ara:3 kare bitter çikolata,şekersiz açık çay

akşam:6 yemek kaşığı kabak yemeği, 1 kase sarımsaklı yoğurt, az yeşillik

ara:1 su bardağı yarım yağlı süt (tarçınlı)
su:1,5 litre
Canım biraz daha su icebilsen iyi olur bence.

kızlarrr günaydın ayy bütün aksilikler beni buldu yahu:(:( dün sitede çalışma vardı giremedim zaten. sonrada site şifremi kabul etmedi habire hatalı diyo sıfırlıyom yeni şifre alıyom yine hatalı diyo. ama neyse sonunda düzeldi ve bende girebildim siteye sonunda:):)

napıyonuz nasıl gidiyo?

aralarda okurken berilcim çayın midesini bi tuhaf yaptığını söylemiş? sirke tadı kokusu geliyo diyodu yanlış değilsem. ben kokulara karşı çok hassasım tadı kötü olsa katlanırım ama kokusu kötü olunca kusuyorum direk hiç tahammülüm yoktur. ama öyle bir tadı ve kokusu olmaması gerekiyo çok güzel kokuyo kaynarken de sonrasında da. ne zaman içmeliyim diye sorarsanız kızlar bu tarifi ben tamamen diyetisyenimden aldım ve bana yemeklerden sonra dedi. berilin de dediği gibi buzdolabında olduğu için soğuk oluyo zaten yemeğe başlamadan ısınması için doldurup bırakıyorum bardağımı ılıyınca da içiyorum yemekten bi 15 dak. sonra falan yarım saat sonra da olur.
Bende bugün yapacağım inşallah cayını canım.

Benim cayin tadi resmen sirkeye benziyorrrr
Sizinkide oylemi

Insallah yaaa

Haftaya süper olacak bu hafta spora bir adapte olayim

Kepek boregi masum yapmiyor
Ayrica uzmanlar kepegi tercih ettirmiyor demir emilimine engel oluyor diye
Tam tahil
Unsa saf Kara bugday unu olmali

Dogru diyorsun hafta ici olmus gibi yeyip persembe detoks yapip mushil Alan bile var
Detoks yapıp kilo verip bir günde, herkes tarafından aslansın kaplansın diye pohpohlanıp , tarifini bizede ver denilen var canım ama iyikide var, benim sizlerle tanısmama vesiledir bu. Ve tabiki sağlıklı kilo vermeme motivasyonumada çok katkısı oluyor sizlerinde sağlıklı beslenmenizin.

ısınma sayılabilir ancak canım:)

çok güzel tebrik ederim canım.doğru demiş diyetisyenin.ben de kendimde farkettim onun için bu hafa haşlama sebze ve daha küçük porsiyon ayarladım

güzel olmuş canım

menün güzel.salataya yağ dökmezsen salatanın vitaminleri açığa çıkmaz canımçaz yağ dök.işkence yapma kendine:)emziriyotmuşsun.ben de emziriyorum.açıkçası ben diyete başladıktan sonra sütüm çok azaldı.şuanda yok denecek kadar az.seninki memeye düşkünmüş.sıkıntı olmasın sana sonra.kaç aylıktı bebğin.benimki 14. ayda

öğlenin salatayla geçiştirilmiş canım.az olmuş.aşamalı olarak porsiyonları küçültürsen daha faydalı olur hem de vücut yoksunluk yaşamaz.vücudun buna alışıp kilo alman durduğunda daha da azaltamazsın meünün çünkü zaten çok az.en azından öğlene de bir et haşlama ve sebze haşlama ekle istersen.

hadi artık gel lütfen.ne bitmez bi düzen kurmaymış:)

özledik zaten canım

güzel canım.iki günde hızlı başladın olaya.gerisi gelir.

ben yemekten 10 -15 dk sopnra içiyordum.zaten dolapta muhafaza edileceği için.çıktığında soğuk oluyıor.ılımasını bekleyene kadar yemek yiyorum.15 dk sonra da içiyorum.

Canım balık çok yağlı gibi geldi ondan yağsız yaptım salatayı. Ama aklımda olsun söylediğin bilmiyordum.
Kızım 18 aylık, su ictigim sürece çok sıkıntı yaşamıyorum 4litre kadar içiyorum. Birde artık herseyi yiyor az da olsa, bende eskisi kadar kasmıyorum canım hatta doktoru kesmemi istiyorda ben 2 yaşa kadar icsin diyorum yettigi kadar.

Canım biraz daha su icebilsen iyi olur bence.
Su su suuuuu
Süpersin canım. Böyle devam et. Gitsin kilolar, gelsin yeni ciciler.
Kesinlikle katiliyorum bacim
Evet kızımda sokak çocuğuna döndü cimlerde yuvarlana yuvarlana, anne kız bıcı bıcı yaptık.
Hic zamanimiz olmuyor kiskandim sizi

Detoks yapıp kilo verip bir günde, herkes tarafından aslansın kaplansın diye pohpohlanıp , tarifini bizede ver denilen var canım ama iyikide var, benim sizlerle tanısmama vesiledir bu. Ve tabiki sağlıklı kilo vermeme motivasyonumada çok katkısı oluyor sizlerinde sağlıklı beslenmenizin.
Her serde bir hayir vardir degilmi
Hem onemli olan tarti degil bence bacim daralmasi
Canım balık çok yağlı gibi geldi ondan yağsız yaptım salatayı. Ama aklımda olsun söylediğin bilmiyordum.
Kızım 18 aylık, su ictigim sürece çok sıkıntı yaşamıyorum 4litre kadar içiyorum. Birde artık herseyi yiyor az da olsa, bende eskisi kadar kasmıyorum canım hatta doktoru kesmemi istiyorda ben 2 yaşa kadar icsin diyorum yettigi kadar.

Bende 19 ay emzirdim.minisim 22 aylik simdi

$image.webp
Tanisik sekerim elif hanimla

Offf ya yazdım ama gelmediii...

Neler oluyooooor..???

Kızlar sabahdan siteye giremedim yaaa.şifre yanlış diyordu. Sonunda deyuşdirdim şifremi...dün de sanırım bi yoklama vardı burda giremedim akşam.zaten dün de annemlerdeydim.bu gün de bayram burada.

Haydi bol terlemeler

Ebruyu biliyom da
Mesela cansuyu

Su az degilmi

cnm ben ne denk gelirse onu kullanıyorum özel olarak bir elma çeşidi demedi bna doktorum ama yeşil elma kullandığım zaman daha ekşi keskin oluyo. normalde tadı tarçınlı nane limon gibi bişey özellikle de ılıkken süper oluyo tadı da kokusu da:):)

bu arada su az oldu farkındayım ama içemedim valla işte bugün zorluyom bakalım.

Su su suuuuu

Kesinlikle katiliyorum bacim

Hic zamanimiz olmuyor kiskandim sizi

Her serde bir hayir vardir degilmi
Hem onemli olan tarti degil bence bacim daralmasi

Bende 19 ay emzirdim.minisim 22 aylik simdi

Canım Allah bağışlasın minisini. Çalışıyorsun sanırım. Kıyamam kıskanma bitanem, benimde ayrı kalacağım günler yaklasiyor.
Aynen insanın kendini kandırmasının anlamı yok, kilo vermek öyle olmuyor ne yazıkki. Yoksa 1 hafta yiyelim icelim 1 gün detoks yapalım , niye bu kadar kasalım dimi canim.

Kızlar sabahdan siteye giremedim yaaa.şifre yanlış diyordu. Sonunda deyuşdirdim şifremi...dün de sanırım bi yoklama vardı burda giremedim akşam.zaten dün de annemlerdeydim.bu gün de bayram burada.

cnm dün sitede bakım çalışması vardı sanırım bizde giremedik çalışmadan sonra da şifrelerde bir problem oldu bnmde sabah hep yanlış diyodu zor bela değiştirdim.

Back
X