Bu arada ben kendimi tanıtayım sizlere,
Adım Gizem 25 yaşındayım.
Kilo her zaman problemim olmuştur. 19 yaşındayken diyetisyene gitmiştim. 86.7 kilo 1,73 boyundaydım. Diyetisyenimin dediklerini harfi harfine yaptım. Hiç bir şekilde sözünden çıkmadım. Mayısın ortasında başlamıştım Eylülün başında 67 kiloyu görmüştüm. Fakat akabinde hemen rahatsızlandım. Safra kesemde taş oluşmuştu ve doktor direk hızlı kilo verip vermediğimi sordu. Kontrollü olmasına rağmen rahatsızlandım. O dönemlerde üniversite sınavına hazırlanıyordum hemde uzun soluklu bir ilişkimin bitmesi kilolarıma geri dönüş yapmamı sağladı

Üniversiteyi kazanıp yurtlarda yaşayınca direk hazır gıdalara yöneldim, alkol çok tükettim, uyku düzenimi bozdum ve kilo aldıkça aldım

Bir çok kez diyete başladım yarım bıraktım, biber hapı kullandım, 9 lu çaylar içtim fakat hep yarım kaldı. Durum böyle olunca en son 101 i görmüştüm. Açıkcası bir bölgemde değil orantılı olarak kilom dağılmış olsa bile beni bir çok yönden olumsuz etkiledi. Bütün bu zamanlar içerisinde zayıflamak isteyip hiç bir şey yapmamak beni çok sinir etti. 2 aydır kafama koymuştum fakat sürekli erteliyordum. Daha doğrusu kendimi hazır hissetmiyordum. 12 Martta tamam dedim ve başladım. Kilomu ölçmedim, moralimin bozulmasını istemedim fakat sonra buraya denk geldim, böyle bir grubun olmasıda beni gerçekten aşırı derece motive etti. Bugün hemen bir tartı aldım. 106 kilo geliyorum fakat yemekten sonra tartıldım. Daha sağlıklı olması için ben kilomu yazmaya yarın sabahtan başlamak istiyorum. Tekrardan hoşbuldum. Umarım hepimiz amaçlarımıza ulaşırız.