Selam herkese..biz piknik yaptık bugün hava çok güzel burda..
birtek öğle yemeği yerine kısır yedim ayranla..evdeyim şimdi çok işim var çookk..
en son 2 hafta önce çay demleyip pikniğe hazırlandıkta kar yağdı
Tabikide haklisiniz ama bazen yemeye mecbur kalindiginda secenek olmadiginda aklimizda bulunmasi acisindan yazdim ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynı fikirdeyim...
İyi akşamlar hepinize.
Kusura bakmayın gelemedim çok bugün.
Gece uyumadim pek, tam uyudum kızım kalktı saat 7de, babasına sattım 11de geldiler baba kız acıkmişlar. Kahvaltı ettik. Saat 1de kızımla yürüyüşe çıkarken kapıda ağladı, arabasına oturmak istemedi, babamız duymuş o giyindi geldi çıktık hepberaber parka tam 2.5 saat kosturdum orda. Sonra ciktik parkdan eşim lahmacun yiyelim dedi, yok dedim ,2gündur aç geziyosun sütün kesildi çocuk huysuzlanıyor vs. dedi ve kendimi lahmacun yerken buldum.2 tane almış eşim 1 tanesini yedim ve ayran içtim.
Sabah 83.600dü kilom ya, ne güzel 83leri görmüştüm.
Neyse menümüde yaziyim.
Sabah 1 dilim tt ekmek,1 ince dilim kaşar peyniri,1 yumurta haşlanmış.
Ara:5 cilek
Saat4 de:1 lahmacun, ben ayran.
Simdi yovita yiyeceğim sadece 1 tane
Ara:süt içerim 9 gibi.
2 litre su
2 yeşil cay ictim bugün.
Suyu 3e tamamlar,1 kupa bitki çayı daha icerim.
Birde metabolizma hızlandıran caydan da iciyorum günde 3 bardak yazmayî unutuyorum hep ama.
Günü böyle kapatırım artık bana kaçamak yok.
Sevgiler.
canım emziriyorsan yüklenme bencede.. süt azalmasın aman çok kıymetli o... emzirirken çaylar içiliyormu ki acaba öğrendin mi?
Suan cok mutluyummm ve sizinle hemen paylasmak istiyorummmm teyzecigim bana bugun surpriz yapti ve kolumdan tuttugu gibi ayakkabiciya gittik ve cok guzel bir yuruyus ayakkabisi aldimmm artik yuruyuslerime cikmaya hazirim ( ayaklarim vurulmadan![]()
) az once eve geldik burada hava gercekten yaz gibi inanamazsiniz pazara gittik bol bol sebze aldikk ve simdi giyinip yuruyuse cikiyorumm aksam menumu paylasirim sizlere kizlar gorusuruzz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi hayırlı olsun güle güle eskit...