- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 37
Hedef ne?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yazdım ya tatlım hedef önce 63,sonra 60ı görmek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hedef ne?
Canım en ideali ayda 4 kilo vermek haftada 1.5 biraz yüksek tabiki haftada 2 kiloda vericeksin ama sen ortalamanı ayda 4 kilodan yap bence :)
67 ye az kaldı dimi benim hedefim 60 tı ulasamixam galiba bu gidisle.
354. Etap birincisi beril77, tebrikler!![]()
![]()
Başarının devamını ve sağlıklı kilo vermeni dilerim..
Yazdım ya tatlım hedef önce 63,sonra 60ı görmek.
Canım en ideali ayda 4 kilo vermek haftada 1.5 biraz yüksek tabiki haftada 2 kiloda vericeksin ama sen ortalamanı ayda 4 kilodan yap bence :)
Sağol canım ama içli köfte candır, hele anne yapmışsa yemeden olmaz. Ben bu haline şükür ediyorum çünkü masada daha bir sürü yiyecek vardı karnıyarık, kızartma vs. Bu kadar az yiyebilmek mucize gibi birsey oluyor öyle bir ortamda.
Bugün bir arkadaşım spor hocasının söylediği birsey paylasti benimle. Suyu öyle lıkır lıkır icmemek gerekliymis, oturarak ve cay kahve icer gibi icmek gerekiyormuş, ayakta ve bir dikiste icilen su direk bağırsaklara gidip vücuttan atılıyormuş ve islevini tam yerine getiremiyormuş.Ben dikkate almaya karar verdim. Deneyeceğim inşallah unutmazsam. Çünkü aklıma geldikçe dikiyorum kafaya ya ben![]()
Canım ama senin malesef yavaş yavaş gidiyobide uzun zamandır diyettesin galiba metabozlimanı şaşırtman gerek sen hastanede diyetisyene falan gidomusun ?
Ya ben duzgun besleniyorum yani elimden geldigince duzgun besleniyorum. Sonuc nasil olacak bilmiyorum hic. Ben dedim yeri gelir 2 kilo gider yeri gelir 500 gr gider ortalama 1,5 dedim bende
Anladim simdi 4 kilo 7 kilo fazlaligin var yani? Oyle cok yokmus senin. Cook kati bir diyete gerek yok o zmn ama yinede kacamaklarin ust uste olmasin sen iradeli ol bugun yeme pizza :) ne kalmis surada hedefine benim hedefime 37 36 kilo var :) tut kendini :)
Yaşım büyüdü metabolizmam yavaşladı. Hastanedekine gittim bi ara burunlarindan kıl aldirmiyolar hastanede calisiyosun diye ozel ilgi bekledigini dusunuyolar. Neyse bende hata arada sporu birakiyorum diyete dikkat etmiyorum.
Yaaa sen ne inatçı diyetisyenim oldun benim:sly::sly::sly:yeme de yeme diyon....ben iradeliyimdir aslında.kızlar az çok bilir belki.ama herkes masa başında toplanmış pepsiyle pizza yerken ben nasıl dayanayım ki,ama ben yedim yadur resmini paylaşayım.üzerine 1kk kadar haşlanmış kirmizi et koydum.kaşar da çok çok az.e affedersin her halde:sly::sly::sly:yanında da bol karabiberli yoğurt...
Anladım canım haklısın ama işte diyetisyenimin dediğine göre ve benim tecrübe ettiğime göre ayda 4 maksimum 5 kilo idealmiş :)
Yeni bir video daha çektim sonunda kanalımıza :)
[video=youtube;hg8tKEk3FVE]https://www.youtube.com/watch?v=hg8tKEk3FVE[/video]
Biz izleyemiyoruz yasakli :) o kapaktaki sarisin bayan sen misin?
Evet canım benim ayrıca google chorme kullanıyorsan zenmate eklentisini yüklersen girilio youtube yoksa banada yasaklı :) Google a zenmate yaz çıkıo :)
Ben bunu hiç bilmiyordum.vallaha ben bir defaya yarım litre içiyorum.yoksa unutuyorum içmeyi...
Evet doğru aynen katılıyorum suyu yavaş yavaş içmekte lazım 2 dkkada 1 litre su içmekle olmuyor sürekli yudum yudum içmekte lazım ayrıca :)
Evet ya onu hep söylerler bir yasdan sonra kilo verilmesi zor oluyormuş...Yaşım büyüdü metabolizmam yavaşladı. Hastanedekine gittim bi ara burunlarindan kıl aldirmiyolar hastanede calisiyosun diye ozel ilgi bekledigini dusunuyolar. Neyse bende hata arafa sporu birakiyorum diyete dikkat etmiyorum.
Sağ ol tatlım.inşallah yağ olmaz yaaaa...iyi hadi afiyet bal olsun yag olmasin
vazgeciremedim seni yaaa
Yeni bir video daha çektim sonunda kanalımıza :)
[video=youtube;hg8tKEk3FVE]https://www.youtube.com/watch?v=hg8tKEk3FVE[/video]
Sende hastane dışında bi yere git canım o zaman izin gününde madem öyle havalı havalı davranıolar en azından metabozlimanı şaşırtmanın bi yolunu göstermeleri lazım
Ben bunu hiç bilmiyordum.vallaha ben bir defaya yarım litre içiyorum.yoksa unutuyorum içmeyi...
Evet ya onu hep söylerler bir yasdan sonra kilo verilmesi zor oluyormuş...
Sağ ol tatlım.inşallah yağ olmaz yaaaa...
Bana yasak filan deyil.dirük açıldı.ay canım benim ne kadar güzel olmuşsun öyle.hakketen yemin ederim yüzünün nasıl inceldiyi,nasıl güzellesdiyin gözle görünüyor yani.tebrik ederim.uzun bir video olduğu için tam izleyemedim daha ama seni görübcü kocaman gülümsedim.sanki yüzüne böyle nasıl desem huzur çökmüş ya...