• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yiyip yiyip pisman olma oldu iste onlar yag :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:p:p:pyok hakketen pişman deyilim.çünki çok bir şey deyildi.bence 1dilim ekmek yerineydi.üzerindekiler de hiç biri yasak deyil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Akşama çorbamı da yaptım.acılı super bir sebze patlaması.fakat yulafı suda pişirip de elmayla da yiye bilirim,kızıma yapıcam nasılsa, bakıcam artık...acıkmazsam hafif geçiririm.çünki öyleni çok geç yedim.4buçukda falan . burda saat şimdi 6buçuk ya...

Oyumuzu kullandık geldik hayırlı olsun inşallah. Bugün yüzmeye gitcem inşallah dün kayış attım bugün atmiyim dimi ama.

Ben bunu hiç bilmiyordum.vallaha ben bir defaya yarım litre içiyorum.yoksa unutuyorum içmeyi...

Bana yasak filan deyil.dirük açıldı.ay canım benim ne kadar güzel olmuşsun öyle.hakketen yemin ederim yüzünün nasıl inceldiyi,nasıl güzellesdiyin gözle görünüyor yani.tebrik ederim.uzun bir video olduğu için tam izleyemedim daha ama seni görübcü kocaman gülümsedim.sanki yüzüne böyle nasıl desem huzur çökmüş ya...

Yavaş yavaş iç ama bundan sonra bi tane su şişesi al senin yanında dursun bardakla içince unutuosun su şişesi olursa yanında dolu bi tane unutmazsın canım :)

Sana yasak olmaz tabi sen Türkiyede değilsin :) Ayrıca çok saol iltifatların için teşekkür ederim :))

Ebruuuu tatlım o çayı hazırlarken.toz tarçın,toz karabiber kullansam olur mu?bir de su ne kadardı?

Canım toz tarçın olurda toz karabiber olmaz bence süzemezsin çünkü onu kötü olur tadı ama istersen dene yinede sonuçta aynı şey sadece içimi zor olur faydasında değişiklik olmaz suda bi ölçü yok ben tüm tencereyi dolduruorum aşa yukarı 1.5 2 litre falan yani :)

merhaba arkadaslar bugun esim ise gidince hemen buraya kosdum daha mutfakta bulasiklarim var :9::9: nasilsiniz bakayim kusura bakmayin ben okula baslatim ogrenciyim artik okuldan sonar ev yemek darken birde esim gelince onunla ilgilendigim icin buraya fazla giremiyorum :18: sizleri takip edemiyorum sorun olurmu acaba

Canım toz tarçın olurda toz karabiber olmaz bence süzemezsin çünkü onu kötü olur tadı ama istersen dene yinede sonuçta aynı şey sadece içimi zor olur faydasında değişiklik olmaz suda bi ölçü yok ben tüm tencereyi dolduruorum aşa yukarı 1.5 2 litre falan yani :)
Akşam yapıcam inşallah.yarın içerim artık.o kadarını ne kadar sürede bitirmem gerek?bir de ne zaman içmeliyim?
Yavaş yavaş iç ama bundan sonra bi tane su şişesi al senin yanında dursun bardakla içince unutuosun su şişesi olursa yanında dolu bi tane unutmazsın canım :)

Sana yasak olmaz tabi sen Türkiyede değilsin :) Ayrıca çok saol iltifatların için teşekkür ederim :))

tamam yapmaya çalışırım.hakketen şişeden içince yavaş içiliyor...

Yeni bir video daha çektim sonunda kanalımıza :)

[video=youtube;hg8tKEk3FVE]https://www.youtube.com/watch?v=hg8tKEk3FVE[/video]

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: vidiyon cok guzel olmus canim anlattiklarin cok guzel ve anlayisli dillerine saglik insallah bende bu kilolardan kurtulurum ne guzel zayif ve saglikli olmussun .sana bir sorum olmusdu turkiyede diyetisye gittiginde verdigin kiloyu yagdanmi yoksa kasdanmi yada su dan vermissin diye nasil anlasiliyor ben burda diyetisyene gittigimde normal tartiyla tarti ve kilo bukadar vermissin diyordu ve ben sonar gitmemeye basladim . ikinci sorumda suan ben 100 kilonun uzerindeyim eger sipor yaparsam yaglar kasami donusur :5: aboww bu yaglar kas olursa nasil veririm bennn sonar kafam karisti

kızlarrr ben cumartesi çarşı pazar yaptım. komşum için gittik aslında ben bişey almayı düşünmüyodum bir süre daha. her zaman gittiğimiz bir kumaş pantoloncu var amca kendisi dikiyor atölyesinde ama birbirinden güzel kumaş klasik pantolonlar. ben diyete başladığımda gitmiştik en son yani bundan 2 ay önce (ben 96 kg iken= şu an 88.2 kg) ben 46 bedene sığamamıştım da 48 ancak olmuştu zar zor siz düşünün artık durumun vahimliğini:(:( ama bu gittiğimizde 1 tane pantolonu çok beğendim alıp almamak da çok kararsızdım bir dene dediler 48 i yokmuş tabi 46 olsun belki olur dedim bi giydim oldu çuval gibi:) hemen 44 ünü istedim vee süper oldu içine rahatlıkla girebildim:):) komşum da 44 giyiyor o çok zayıftı ben diyet yaptım bütün pastaları börekleri mantıları geri çevirdim onlar yediler gözümün önünde tabii haliyle iki ayda ben 8 kilo verdim onlar aldılar 8 olmasada 4-5 kilo. ama şok oldum görseniz 44 bedenin içine girince incecik durdu üzerimde ki ben daha 88.2 kiloyum yani vermem gereken kilo daha çokkkk ama bu gazla veririm yani:) tabi o pantolonu o mutlulukla aldım hemen:)
tebrikler canim insallah 36 li bedenleride gorursun

Eki Görüntüle 1035999
Kızlar basarabildimmi bilmiyorum ama size bugünden bir kare paylasiyorum. Kızımın tombikleri cimlerde pıtı pıtı yürüyorr:16:

:emir_bebek::emir_bebek:
oyoyo yerim ben o tombik tombik ayaklari masallah
İyi aksamlar arkadaslaar hemen bildirimimi yapiyorum

Sabah
1,5 dilim ekmek ( zorla yiyorum sabahlari cok istahli olamiyorum)
2 kk peynir
Domates
5 adet yesil zeytin
Sekersiz cay

Ara
Bir adet armut

Oglen
Kuru biber haslamasi sarimsakli yogurtlu
Havuc turp rendesi tuzsuz
2 dilim ekmek

3.84 km sıkı tempo yuruyus ( 45 dk )

Ara

1 kupa sekersiz sutsuz kahve

1,5 su bardagi lahana suyu

Aksam

Yumurtali pazi
2 dilim ekmek
1 kase yogurt

1 kupa yesil cay

BiraZdan kendime yarim elma ve yarim armuttan salata yapip gunumu kapatacagimm :)

guzel bir menu olmus canim

selam bende oy kullandım sonra arkadaşın çocuğunun doğumgününe gittik
3 çeşit tatlı vardı birde poğaça ile mercimek köftesi
adetlerimiz çok kalorili yahu:52:

Oylar aciklanmaya basladi kizlar. :)

Bu arada menumu paylasayim haberlere geri doneyim

Kalkar kalkmaz buyuk bir bardak su ictim ve 5,84 km mesafeyi 1 saatte yurudum

Sabah
2 dilim ekmek
1 adet haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
3 adet siyah zeytin
Sekersiz cay

16 adet mekik

Ara
5 adet badem ici

Oglen

Yumurtali, dereotlu kabak citmesi
3 yk pul biberli yogurt
2 dilim ekmek

Ara
1 adet elme

1 su bardagi lahana suyu

Aksam
Kozlenmis patlican yemegi ( diyet icin ideal)
1 kase pul biberli yogurt
2 dilim cavdar ekmegi

Birazdan 1 kupa limonlu yesil cay icerim.
Gunu kapatirim.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: vidiyon cok guzel olmus canim anlattiklarin cok guzel ve anlayisli dillerine saglik insallah bende bu kilolardan kurtulurum ne guzel zayif ve saglikli olmussun .sana bir sorum olmusdu turkiyede diyetisye gittiginde verdigin kiloyu yagdanmi yoksa kasdanmi yada su dan vermissin diye nasil anlasiliyor ben burda diyetisyene gittigimde normal tartiyla tarti ve kilo bukadar vermissin diyordu ve ben sonar gitmemeye basladim . ikinci sorumda suan ben 100 kilonun uzerindeyim eger sipor yaparsam yaglar kasami donusur :5: aboww bu yaglar kas olursa nasil veririm bennn sonar kafam karisti
İlahi kız o kadar güldüm ki.beni de hep sıkmıştır o konu.ben 65e 63e düsdükten sonra pilatese başlıycam sıkılaşmak için...
selam bende oy kullandım sonra arkadaşın çocuğunun doğumgününe gittik
3 çeşit tatlı vardı birde poğaça ile mercimek köftesi
adetlerimiz çok kalorili yahu:52:
Hmmm.yedin dimi onlardan?dünkü menümden bugünkü pizzamdan dolayı kimse ye hesap sormuycam:p
Oylar aciklanmaya basladi kizlar. :)

Bu arada menumu paylasayim haberlere geri doneyim

Kalkar kalkmaz buyuk bir bardak su ictim ve 5,84 km mesafeyi 1 saatte yurudum

Sabah
2 dilim ekmek
1 adet haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
3 adet siyah zeytin
Sekersiz cay

16 adet mekik

Ara
5 adet badem ici

Oglen

Yumurtali, dereotlu kabak citmesi
3 yk pul biberli yogurt
2 dilim ekmek

Ara
1 adet elme

1 su bardagi lahana suyu

Aksam
Kozlenmis patlican yemegi ( diyet icin ideal)
1 kase pul biberli yogurt
2 dilim cavdar ekmegi

Birazdan 1 kupa limonlu yesil cay icerim.
Gunu kapatirim.

Güzel olmuş menün kuzum.ah şu yaz çok güzel olacak ya.bol bol sebze yiycem.ayrıca kocamdan da onay aldım artık kızartma yok...güzel olacak güzel. ..

Evet canlarım nihayet uzun bir aradan sonra ben de raporumu vereyim...resmimi de yaptım.aslında keşke her kesin resim paylaşma gibi imkanı olsa.ben yapmaya çalışıcam bakalım.

Kahvaltı 1kk peynir,halka şeklinde minik dilimleri olan 3dilim ekmek(hepsi bir dilim normal ekmek eder bence),4zeytin,dereotu,yeşil çay
Ara 1/4elma,1dilim portakal
Öylen bir ince dilim pizza,1kase karabiberli yoğurt
Ara yeşil çay
Akşam 1.5kepçe sebze çorbası,1 minik kase karabiberli yoğury,dereotu
Ara yeşil çay
Su 2litre,spor 20dakika leslie,aslında yarım saat yapıcaktım ama kızım ağladığı için yarım kaldı...

Metabolizma çayını da yaptım yarın içicem inşallah.

Son düzenleme:
Resmi koymayı unuttum

Eklentiler

• $1396204708404.webp
    $1396204708404.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 58
Selam güzeller , nasılsınız?
2gündür çok aktif olamadım, arada baktım ama yazamadım yoğun bir haftasonuydu benim için.
2 günlük menülerimi paylaşayım aklımdaykenm
Dün
Sabah:2 dilim kepek ekmek,2 yemek kaşığı kadar domates salatalık karışık, 1haşlanmış yumurta, yarim kibrit kutusu peyaz peynir.
Öğlen:Bir küçük kase mantı.
Akşam:1 kase çorba (dereotlu kabak ) 1 kase salata,1 dilim kepek ekmek.
50 dakika yürüyüş, 2 litre kadar su
Bugün
Sabah :2 dilim tam buğday ekmek,2 ince dilim kaşar, az domates, az beyaz peynir.
Öğle:1 kase pul biberli yogurt, el kadar fırın poşetinde yagsız pisirilmis et
1 dilim tam buğday ekmek
Akşam:2 tane biber dolması, salata,yoğurt
3 litre su,45 dakika yürüyüş, 1 Türk kahvesi
Iyi akşamlar hepinize, merakla sonuçların aciklanmasini bekliyorum bende. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Selam güzeller , nasılsınız?
2gündür çok aktif olamadım, arada baktım ama yazamadım yoğun bir haftasonuydu benim için.
2 günlük menülerimi paylaşayım aklımdaykenm
Dün
Sabah:2 dilim kepek ekmek,2 yemek kaşığı kadar domates salatalık karışık, 1haşlanmış yumurta, yarim kibrit kutusu peyaz peynir.
Öğlen:Bir küçük kase mantı.
Akşam:1 kase çorba (dereotlu kabak ) 1 kase salata,1 dilim kepek ekmek.
50 dakika yürüyüş, 2 litre kadar su
Bugün
Sabah :2 dilim tam buğday ekmek,2 ince dilim kaşar, az domates, az beyaz peynir.
Öğle:1 kase pul biberli yogurt, el kadar fırın poşetinde yagsız pisirilmis et
1 dilim tam buğday ekmek
Akşam:2 tane biber dolması, salata,yoğurt
3 litre su,45 dakika yürüyüş, 1 Türk kahvesi
Iyi akşamlar hepinize, merakla sonuçların aciklanmasini bekliyorum bende. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Vallaha açlıktan geberiyom...menünü okuyunca ağzım sulandı resmen.2ayda ilk defadır açım,aç yatıyorum yani.nedeni bence ekmek yemedim ya o...ah pizza yaktın beni.hemen uyumam gerek...

Teşekkürler kızlar. Kaçamak yapıyorum tabikide ama sınırı aşmadan yapmaya çalışıyorum. Elbette canımız herşeyi çekiyor bu kiloları boşuna almadık ama dengede tutmaya çalışıyorum. Annem 1 ay kaldı onun hatırına dengeyi bozdum 3 kilodan fazla geri aldım. Bugün biraz fazla kacamak yaptım bu durumda yarın ve öbür gün kasmam lazım. Hatta yazıyım şimdi menümü yattım nasılsa.
Sabah patatesli yumurta 1 yemek kaşığı ve bir peynirli poğaça kendim yapmıştım hazır değil.

Kahvaltiyi 10 da yaptim. Sonra cok yakın arkadaşımın ikizlerinin dogum gününe gittik.saat 2 den akşam 7 ye kadar yediklerim şöyle.
1 minik poğaça 3 mercimek köftesi Zeytinyağlı yaprak sarma 3 tane 2 biber 1 patlıcan dolmasi kuru ve oldukca kucuklerinden. 1 ince dilim pasta.
İşte size kaçamak su 2 lt spor yok üstelik. Arkadaşımı bırakıp yüzmeye de gidemedim. Hee başka ikramlarda vardı ben yalnızca çok sevdiklerimi yedim.

Anne candır , anneye karşı gelinmez, bende 2 gündür annemdeydim, içli köfte, mantî yedim maalesef.
Yediklerin çok kötü değil canım ya.

Vallaha açlıktan geberiyom...menünü okuyunca ağzım sulandı resmen.2ayda ilk defadır açım,aç yatıyorum yani.nedeni bence ekmek yemedim ya o...ah pizza yaktın beni.hemen uyumam gerek...

Kıyamam. Canım cay bardağına süt doldur, icine tarçın at iç canım. Seni biraz bastırır canım.

Back
X