• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar ben geldim:54: çok şükür su ve elektrik aynı anda var bu gün:52: biryandan makineler çalışırken geçmişe bi bakayım dedim

Selam kızlar,
Hepinize iyi haftasonları dilerim.
Dünkü menümü paylaşıyorum.
Sabah:2 yumurta, pul biber ve lor peynirli omlet,1 domates,1 kupa çay
Öğle:2 dilim tam buğday ekmekli , kasar, marul, domatesli sandviç ve ayran
Akşam:2 içli köfte 1 kase salata
4 litre su
30 dakika yürüyüş yapabildim. (Evde degilim bu haftasonu fek fırsatım olmuyor)
Sevgiler

içli köfte için bende kızartma mı diyecektim açıklamışsın zaten.. 2 taneyle durabilmişsin bence büyük başarı:46: ben başlasam duramam..

selamlar gelemedim dün görevliydim etkinlikte kusura bakmayın :)
dün yaptıgım menüyü paylaşıyim hemen :))
sabah 1k.k peynir 1 yumurta 1 dilim ekmek
ara 1 eti form biskivü
öğlen 1 tabak salata 1 ayran 3 löfte
ara 2 ceviz
akşam sebze pırasa 1 kase çorba yarım dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara yarım elma ve yeşil çay
dün spor yapamadım malesef 2 litre su :54:

spor olmasada menün gayet güzel canım..

Kızlaaaar ben başımı nerelere vurayımmmm.ekler yedim az önce.çok kötüyüm.. 2 ayda ilk defadır bile bile rahat şekilde yedim.hem de içi dolu yağlı krema...ayyy:banghead::banghead::banghead:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kaç tane yedin canım yazmamışsın ben onu merak ettim:1:

Canim benim sut urunlerinden aldigini eklerle yeterince aldin diye dusunuyorum cunku ben diyet doneminde canim cok dondurma cekmisti telefon acip sordum ilk ve son bozmam olmustu :) iki porsiyon meyve ve yogurdu kesmistim dogru hatirliyorsam :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canlarım dondurma sütlü tatlı olduğu için özellikle sadeyse sos falan yoksa ara öğünden kesersin özelliklede akşam araöğünü gider.. ama ekler sütlü tatlıya girmez hem hamurişi hem çikolata hemde krema:50: bu durumda ekmekten kesersin öncelikle.. yaz geliyor en masum kaçamak sade dondurma ama haftada 3 kaçamağı geçersen kilo veremezsin:50: bunlar da benim bildiklerim genel olarak...

günaydın kızlar ben geldim:54: çok şükür su ve elektrik aynı anda var bu gün:52: biryandan makineler çalışırken geçmişe bi bakayım dedim

içli köfte için bende kızartma mı diyecektim açıklamışsın zaten.. 2 taneyle durabilmişsin bence büyük başarı:46: ben başlasam duramam..

canlarım dondurma sütlü tatlı olduğu için özellikle sadeyse sos falan yoksa ara öğünden kesersin özelliklede akşam araöğünü gider.. ama ekler sütlü tatlıya girmez hem hamurişi hem çikolata hemde krema:50: bu durumda ekmekten kesersin öncelikle.. yaz geliyor en masum kaçamak sade dondurma ama haftada 3 kaçamağı geçersen kilo veremezsin:50: bunlar da benim bildiklerim genel olarak...
Sağol canım valla bir sürú yemek hazırlamıştî annem ben hakkımı içli kofteden yana kullandım, tek tesellim suda haşlanmış olması. Kızartma olsaydı yemezdim sanırım canım. Bu arada elektrik su durumuna senin adına sevindim canım.

Günaydınlar herkese. Hemen dünkü menümü paylaşayım.
Sabah domates salatalık peynir 2 dilim çavdar ekmeği

ara yarım elma

öğlen yulaf ezmesi süt

ara yarım elma

akşam 1 kepçe çorba 4 kaşık pırasa bi parça tavuk

Ara yarım elma

su 2 lt
spor 1 st yüzme baya ilerleme kaydettim tahtayi ucundan tutuyom haftaya kol calismaya baslariz dedi hocam
Menünde süper,1 saat yüzmede süper canım. Çok güzel kilo bildirimin olur bu hafta senin bu gidişle canım. Tebrikler.:56:

4tane gözleme,1tane de ekler yemiştim o gün . dondurma ve ekler için yazdığın açıklama çok doğru olmuş canım.ben zaten dondurma çok sevmem,yersem de sade sini yerim.şanslıyım o konuda...

Günaydın, hepinize iyi bir hafta dilerim.
Bol bol kilo verdiğimiz, sağlıklı beslendigimiz, metabolik hızımızın tavan yaptığı güzel bir hafta olsun inşallah.
Sevgiler.

Sonunda rahatça oturabildim.menulerimide yazmadım yaziyim geçmişe bakayım.
Perşembe
sabah gec kalktım 2 dilim ekmek peynir 1 yumurta domates salatalık

ara yulaf ezmesi elma süt karışık

akşam 1 kepçe çorba 1 kabak dolması yoğurt

ara portakal

su 2 lt yi geçti
spor 30 dk yürüyüş

cuma
2 dilim ekmek peynir 1 yumurta 1 tatlı kaşığı reçel

ara nescafe 1 minik kurabiye kendim yapmıştım arkadaşım için

öğlen yulaf ezmeli elma süt

ara yok

akşam arabaşı corbasi 3 kepçe bu unlu ve tavuk etli bi çorba o yüzden başka bisey yemedim. Yoğurt 1 kase

su 2 lt.
spor 30 dk.yürüme

çorbanın yanına hamurundan yememişsin herlade canım.. öyleyse zararı yok bence güzel olmuş...
Ben de bugum cerez yedimm cok kotu hissediyorum ve bir corba kasigi kadar kremsanti yedim cilekle beraber
haftasonu kaçamak zamanı:1:
Teşekkürler kızlar. Kaçamak yapıyorum tabikide ama sınırı aşmadan yapmaya çalışıyorum. Elbette canımız herşeyi çekiyor bu kiloları boşuna almadık ama dengede tutmaya çalışıyorum. Annem 1 ay kaldı onun hatırına dengeyi bozdum 3 kilodan fazla geri aldım. Bugün biraz fazla kacamak yaptım bu durumda yarın ve öbür gün kasmam lazım. Hatta yazıyım şimdi menümü yattım nasılsa.
Sabah patatesli yumurta 1 yemek kaşığı ve bir peynirli poğaça kendim yapmıştım hazır değil.

Kahvaltiyi 10 da yaptim. Sonra cok yakın arkadaşımın ikizlerinin dogum gününe gittik.saat 2 den akşam 7 ye kadar yediklerim şöyle.
1 minik poğaça 3 mercimek köftesi Zeytinyağlı yaprak sarma 3 tane 2 biber 1 patlıcan dolmasi kuru ve oldukca kucuklerinden. 1 ince dilim pasta.
İşte size kaçamak su 2 lt spor yok üstelik. Arkadaşımı bırakıp yüzmeye de gidemedim. Hee başka ikramlarda vardı ben yalnızca çok sevdiklerimi yedim.

bir haftasonu kaçamağı daha :50: haftaiçi telafi edersin sen...

Şimdo fox izliyordum.saatler bu gün çekilmemiş Türkiyede.amannn.aramızda 3saat varmış yahu:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

canım benim sen nerdesin şaşırıyorum arada:1:

Canım en ideali ayda 4 kilo vermek haftada 1.5 biraz yüksek tabiki haftada 2 kiloda vericeksin ama sen ortalamanı ayda 4 kilodan yap bence :)

canım yedixxl nin kilosu fazla o yüzden 6 kilo hesaplayabilir diye biliyorum ben... başlarda 6 gider sonra azalır fazlası gittikçe..

Yaşım büyüdü metabolizmam yavaşladı. Hastanedekine gittim bi ara burunlarindan kıl aldirmiyolar hastanede calisiyosun diye ozel ilgi bekledigini dusunuyolar. Neyse bende hata arafa sporu birakiyorum diyete dikkat etmiyorum.

benim çalıştığım hastanedeki iyiydi ama onunda rahatlığı öldürüyordu beni... amann verirsin ne olacak diye sabit 1400 kalori listesini koydu önüme... ve ben 1,5 ay sonunda 1.5 kilo verebilmiştim...büyükşehirdeyseniz imkan varsa özele gidin bencede destekler konusunda da yardımcı oluyor özeldekiler..

Evet canım benim ayrıca google chorme kullanıyorsan zenmate eklentisini yüklersen girilio youtube yoksa banada yasaklı :) Google a zenmate yaz çıkıo :)

ay bunu öğrendiğim iyi oldu ya leslie yapamıyorum yoksa:52:

ara yarım elma

öğlen yulaf ezmesi süt

ara yarım elma

Ara yarım elma

su 2 lt
spor 1 st yüzme baya ilerleme kaydettim tahtayi ucundan tutuyom haftaya kol calismaya baslariz dedi hocam
Güzel olmuş kaptan.şu yulafln bağırsaklara hayrı varmı?tavsiye edermiain?
herkese günaydın:52:
Günaydın bebişim. .
Tskler cnm ben bir arastiriyim bu tartiyi birde simdi okulla ev arasi yurumeyi dusunuyorum okul sonrasinda 5 km mesafe ins. Haftada 3 gun bile yurusem iyi olur bakalim insallah soguk ve kar olmaz da yururum malesef benim yasadigim yer kutup gibi daha bugun bile kar yagdi -18 de oluyor bazen :(

Sent from my HTC Incredible S
Ne güzel işte tempolu yürürsün.5km.e çok güzel.saatini de ayarlarsın kaç dakika yürüdüyünü bilirsin...
Kıyamam. Canım cay bardağına süt doldur, icine tarçın at iç canım. Seni biraz bastırır canım.
Yok tatlım ya uydum öylece...asla o vakit 1sey yemezdim.o saatte yemek yemek günlük zahmetine yazık etmek demek...
Karabiberli yoğurt ne işe yarıyor canım, ben pul biberlisini yapiyorum da ondan sordum.
Pul biber almadım daha ben de acı olsun diye karabiber kullanıyorum...:D
Sen yürüyüş yapsan yeter şimdilik azdan basla mesela 30 dk. Diğer sporlar kas yapıyo yürüyüş zayiflatiyo. O tartilar farkli canım burda aktarlarda var bazı hastanelerdede var. Illa senin oralardada vardır.

Güzel olmuş bence.

İyi çokta kötü olmamış.

Beğendim

Sorun değil canım zor elektrik su yok Allah kolaylık versin.

Ben de kaptana katılıyorum...

çorbanın yanına hamurundan yememişsin herlade canım.. öyleyse zararı yok bence güzel olmuş...

haftasonu kaçamak zamanı:1:

bir haftasonu kaçamağı daha :50: haftaiçi telafi edersin sen...

canım benim sen nerdesin şaşırıyorum arada:1:

canım yedixxl nin kilosu fazla o yüzden 6 kilo hesaplayabilir diye biliyorum ben... başlarda 6 gider sonra azalır fazlası gittikçe..

benim çalıştığım hastanedeki iyiydi ama onunda rahatlığı öldürüyordu beni... amann verirsin ne olacak diye sabit 1400 kalori listesini koydu önüme... ve ben 1,5 ay sonunda 1.5 kilo verebilmiştim...büyükşehirdeyseniz imkan varsa özele gidin bencede destekler konusunda da yardımcı oluyor özeldekiler..

ay bunu öğrendiğim iyi oldu ya leslie yapamıyorum yoksa:52:

Ben Baküde yaşıyorum kuzum.azeriyim...

Kızlar şu içtiyim meto çayı içimi hala yakıyor.hiss ediyorum yani.demekki metobolizmam da çalışıyor...:confused::confused::confused:

:p:p:pyok hakketen pişman deyilim.çünki çok bir şey deyildi.bence 1dilim ekmek yerineydi.üzerindekiler de hiç biri yasak deyil.

bende pizzanın neden o kadar kalorili olduğunu anlayamıyorum :50:

merhaba arkadaslar bugun esim ise gidince hemen buraya kosdum daha mutfakta bulasiklarim var :9::9: nasilsiniz bakayim kusura bakmayin ben okula baslatim ogrenciyim artik okuldan sonar ev yemek darken birde esim gelince onunla ilgilendigim icin buraya fazla giremiyorum :18: sizleri takip edemiyorum sorun olurmu acaba

okul ve evlilik kolay gelsin canım sana ne diyeyim..

selam bende oy kullandım sonra arkadaşın çocuğunun doğumgününe gittik
3 çeşit tatlı vardı birde poğaça ile mercimek köftesi
adetlerimiz çok kalorili yahu:52:
kalorilide ne kadar yedin canım :1:
Oylar aciklanmaya basladi kizlar. :)

Bu arada menumu paylasayim haberlere geri doneyim

Kalkar kalkmaz buyuk bir bardak su ictim ve 5,84 km mesafeyi 1 saatte yurudum

Sabah
2 dilim ekmek
1 adet haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
3 adet siyah zeytin
Sekersiz cay

16 adet mekik

Ara
5 adet badem ici

Oglen

Yumurtali, dereotlu kabak citmesi
3 yk pul biberli yogurt
2 dilim ekmek

Ara
1 adet elme

1 su bardagi lahana suyu

Aksam
Kozlenmis patlican yemegi ( diyet icin ideal)
1 kase pul biberli yogurt
2 dilim cavdar ekmegi

Birazdan 1 kupa limonlu yesil cay icerim.
Gunu kapatirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay haftasonu kaçamaksız bir menü:46::52:
Evet canlarım nihayet uzun bir aradan sonra ben de raporumu vereyim...resmimi de yaptım.aslında keşke her kesin resim paylaşma gibi imkanı olsa.ben yapmaya çalışıcam bakalım.

Kahvaltı 1kk peynir,halka şeklinde minik dilimleri olan 3dilim ekmek(hepsi bir dilim normal ekmek eder bence),4zeytin,dereotu,yeşil çay
Ara 1/4elma,1dilim portakal
Öylen bir ince dilim pizza,1kase karabiberli yoğurt
Ara yeşil çay
Akşam 1.5kepçe sebze çorbası,1 minik kase karabiberli yoğury,dereotu
Ara yeşil çay
Su 2litre,spor 20dakika leslie,aslında yarım saat yapıcaktım ama kızım ağladığı için yarım kaldı...

Metabolizma çayını da yaptım yarın içicem inşallah.

Resmi koymayı unuttum

canım genelde dengeli olmuş bence.. dereotunu seviyorsun galiba:1:

Selam güzeller , nasılsınız?
2gündür çok aktif olamadım, arada baktım ama yazamadım yoğun bir haftasonuydu benim için.
2 günlük menülerimi paylaşayım aklımdaykenm
Dün
Sabah:2 dilim kepek ekmek,2 yemek kaşığı kadar domates salatalık karışık, 1haşlanmış yumurta, yarim kibrit kutusu peyaz peynir.
Öğlen:Bir küçük kase mantı.
Akşam:1 kase çorba (dereotlu kabak ) 1 kase salata,1 dilim kepek ekmek.
50 dakika yürüyüş, 2 litre kadar su
Bugün
Sabah :2 dilim tam buğday ekmek,2 ince dilim kaşar, az domates, az beyaz peynir.
Öğle:1 kase pul biberli yogurt, el kadar fırın poşetinde yagsız pisirilmis et
1 dilim tam buğday ekmek
Akşam:2 tane biber dolması, salata,yoğurt
3 litre su,45 dakika yürüyüş, 1 Türk kahvesi
Iyi akşamlar hepinize, merakla sonuçların aciklanmasini bekliyorum bende. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

haftasonu için iyi gibi canım.. mantıya sos koymadığını farzediyorum...

Canım Allah kolaylık versin, çok zor ya.

hemde nasıl zor... karakışta hazırlıklı oluruz da bu zamanda kar tipi şaştık kaldık sorma:50: hala kar yağıyor dışarıda buda heran elektriksiz susuz kalabilirim demek... donduk 2 gündür kaloriferler de çalışmayınca...

ara yarım elma

öğlen yulaf ezmesi süt

ara yarım elma

Ara yarım elma

su 2 lt

menün güzel olmuş :46: yüzmede ilerlemene de sevindim ne güzel ya..

bende pizzanın neden o kadar kalorili olduğunu anlayamıyorum :50:

okul ve evlilik kolay gelsin canım sana ne diyeyim..

kalorilide ne kadar yedin canım :1:

ay haftasonu kaçamaksız bir menü:46::52:

canım genelde dengeli olmuş bence.. dereotunu seviyorsun galiba:1:
Sevmek ne kelime bayıldığım tek yeşillik...çok severim..
Zencefil ve biberin etkisi oluyor canım. Bende kullandım gayet iyi bir çay, bir de unutmasaydım düzenli icmeyi:1:

Evet ben daha bu gün başladım bir tek kiraz sapı bulamadım bir de ek olarak zencefil koydum.inşallah cumaya kadar yapıcam.bakalım bana etkisi ne olacak...

haftasonu için iyi gibi canım.. mantıya sos koymadığını farzediyorum...

hemde nasıl zor... karakışta hazırlıklı oluruz da bu zamanda kar tipi şaştık kaldık sorma:50: hala kar yağıyor dışarıda buda heran elektriksiz susuz kalabilirim demek... donduk 2 gündür kaloriferler de çalışmayınca...

menün güzel olmuş :46: yüzmede ilerlemene de sevindim ne güzel ya..
Yok canım ne sosu ya:1: yasakk yasakkk:1:
Kışı hiç sevmem Allah kolaylık versin valla.

Sevmek ne kelime bayıldığım tek yeşillik...çok severim..

Evet ben daha bu gün başladım bir tek kiraz sapı bulamadım bir de ek olarak zencefil koydum.inşallah cumaya kadar yapıcam.bakalım bana etkisi ne olacak...

Hadi bakalım, inşallah faydalı olur. Neler içip yiyoruz yazık bize yaw

kızlar bende menülerimi yazayım cumada yazmadım heralde başlıyorum...umarım doğru hatırlıyorumdur..

cuma günü:

sabah 1 kase müsli yarım yağlı sütle

öğle:2 yumurtadan biberli omlet, yeşil salata, 1 dilim tam buğday

ara: 1 probiyotik yoğurt

akşam: zeytinyağlı kabak yemeği, 3 kaşık yoğurtla

ara: 2 kuru kayısı

cmt günü:

sabah: 1 kase yulaf ezmesi yarım yağlı sütle

öğle: 2 yumurtadan biberli omlet, yeşil salata, 1 dilim tam buğday

ara: yarım pk kepekli çubuk, 20 gr labne peyniri

akşam:zeytinyağlı kabak yemeği 3 kaşık yoğurtla

pazar günü:

sabah 1 kase yulaf ezmesi yarım yağlı sütle

ara: 2 kuru kayısı

öğle: tavuk göğüs sote, yeşil salata, 1 dilim tam buğday

ara: 1 probiyotik yoğurt

akşam: 1 tabak kepekli makarna yoğurtlu yağsız

ara: 1 kk beyaz peynir, 1 küçük parça bitter çikolata:1:

genel olarak iyi bir haftasonu oldu.. makarnayı canım çekti nedense onca şey varken hayal edilecek bende kepklisinden yaptım yedim:52: o bozdu biraz ama:1:

Hadi kahveye gelin bana.
$20140331_104335.webp

Back
X