günaydın kızlar ben geldim
çok şükür su ve elektrik aynı anda var bu gün
biryandan makineler çalışırken geçmişe bi bakayım dedim
içli köfte için bende kızartma mı diyecektim açıklamışsın zaten.. 2 taneyle durabilmişsin bence büyük başarı
ben başlasam duramam..
spor olmasada menün gayet güzel canım..

canlarım dondurma sütlü tatlı olduğu için özellikle sadeyse sos falan yoksa ara öğünden kesersin özelliklede akşam araöğünü gider.. ama ekler sütlü tatlıya girmez hem hamurişi hem çikolata hemde krema
bu durumda ekmekten kesersin öncelikle.. yaz geliyor en masum kaçamak sade dondurma ama haftada 3 kaçamağı geçersen kilo veremezsin
bunlar da benim bildiklerim genel olarak...
Selam kızlar,
Hepinize iyi haftasonları dilerim.
Dünkü menümü paylaşıyorum.
Sabah:2 yumurta, pul biber ve lor peynirli omlet,1 domates,1 kupa çay
Öğle:2 dilim tam buğday ekmekli , kasar, marul, domatesli sandviç ve ayran
Akşam:2 içli köfte 1 kase salata
4 litre su
30 dakika yürüyüş yapabildim. (Evde degilim bu haftasonu fek fırsatım olmuyor)
Sevgiler
içli köfte için bende kızartma mı diyecektim açıklamışsın zaten.. 2 taneyle durabilmişsin bence büyük başarı
selamlar gelemedim dün görevliydim etkinlikte kusura bakmayın :)
dün yaptıgım menüyü paylaşıyim hemen :))
sabah 1k.k peynir 1 yumurta 1 dilim ekmek
ara 1 eti form biskivü
öğlen 1 tabak salata 1 ayran 3 löfte
ara 2 ceviz
akşam sebze pırasa 1 kase çorba yarım dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara yarım elma ve yeşil çay
dün spor yapamadım malesef 2 litre su![]()
spor olmasada menün gayet güzel canım..
kaç tane yedin canım yazmamışsın ben onu merak ettimKızlaaaar ben başımı nerelere vurayımmmm.ekler yedim az önce.çok kötüyüm.. 2 ayda ilk defadır bile bile rahat şekilde yedim.hem de içi dolu yağlı krema...ayyy:banghead::banghead::banghead:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benim sut urunlerinden aldigini eklerle yeterince aldin diye dusunuyorum cunku ben diyet doneminde canim cok dondurma cekmisti telefon acip sordum ilk ve son bozmam olmustu :) iki porsiyon meyve ve yogurdu kesmistim dogru hatirliyorsam :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canlarım dondurma sütlü tatlı olduğu için özellikle sadeyse sos falan yoksa ara öğünden kesersin özelliklede akşam araöğünü gider.. ama ekler sütlü tatlıya girmez hem hamurişi hem çikolata hemde krema