ben 69 kilo ile başladım..ama ondan önce 72 falandım kendim 1 ay rejim yapmıştım..sonra buraya katıldım..
Darisi bizim basimiza coook koskocaman tebrik ederim seniii helal olsun canim arkadasim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 69 kilo ile başladım..ama ondan önce 72 falandım kendim 1 ay rejim yapmıştım..sonra buraya katıldım..
Eki Görüntüle 1051745 böyle bişey yaptım canım. Fena olmadı bence. Gece vakti bu kadar oluyor.
bu hafta akşamları hep yürüdük çocuk çombalak
yoksa çok hızlı veremiyorum ben malesef onun etkisi var..şu metabolizma çayıda hızlandırıyor..
eşimde diyette onuda soktum diyete akşamları baklava yiyordu![]()
Darisi bizim basimiza coook koskocaman tebrik ederim seniii helal olsun canim arkadasim
valla hepsinin etkisi oluyor.özellikle eşinin de diyete girmesi işleri kolaylaştırıyor.
Canım dogum günün kutlu olsun, ailen ve sevdiklerinle nice mutlu senelere.Eki Görüntüle 1051693
Bugün doğum günüm eşim ne hediye alsa beğenirsiniz ? iphone kılıfı takma tırnak uyduruk bi manikür seti! Bende ona 10 gün sonraki doğum gününde jilet koltuk altı deodarantı birde cetvel alıcam bence gayet şahane olur heralde... Ya artık bu kaç oldu çok moralim bozuk 3 sene olcak ve bi kere adam gibi hediye almadı bana ya![]()
bakalım yine buralarda olcam ama kilo alırsam kızın ha:18:
çok güzel olmuş canım.bizler böyle pastaları gidip pastanelerden çok çok paralara alıyoruz.ellerine sağlık.
Teşekkür ederim, gece vakti süsledim işte olduğu kadar.pasta süper valla![]()
Günaydın kuzucuklarımmmmmm.içimden haykıran bir mutlulukla size yaziyorum....tartının bana verdiyi mutluluklaaaaaa....klzlar 66.600 olmuşummmm...çok mutlu oldum.haftalardır 200gr falan veriyordum.bu hafta 1100gr vermişimmmm.yehhhhhhu.demekki dikkat edince su içince oluyormuş böyle güzel...bir de acaba meto çayın bir faydası varmıdır...belki de vardır.
Geçen hafta 67.700
Bu hafta 66.600
Fark 1100
Yüzdeyi şimdi hesaplarım unutmuşum yine...hadi kalkın.kalkın da güzel haberlerle gelin...bir de pazartesi 67, dün 67.400falandım galiba hiç umudum yoktu bugüne...ama çok şükürrrr...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1051693
Bugün doğum günüm eşim ne hediye alsa beğenirsiniz ? iphone kılıfı takma tırnak uyduruk bi manikür seti! Bende ona 10 gün sonraki doğum gününde jilet koltuk altı deodarantı birde cetvel alıcam bence gayet şahane olur heralde... Ya artık bu kaç oldu çok moralim bozuk 3 sene olcak ve bi kere adam gibi hediye almadı bana ya![]()
Canım tebrikler, darısı basımıza , arada uğra olurmu?geçen hafta 55.7 bu hafta 55.1
fark 600 gram..
evet gogocum ben mezun olmak istiyorum artık ne olcak şimdi?
bu arada tabi aralarda neler olduğunu nasıl mücadele ettiğimi yazcam damla şöyle uzun uzun![]()
Eki Görüntüle 1051693
Günaydın kuzucuklarımmmmmm.içimden haykıran bir mutlulukla size yaziyorum....tartının bana verdiyi mutluluklaaaaaa....klzlar 66.600 olmuşummmm...çok mutlu oldum.haftalardır 200gr falan veriyordum.bu hafta 1100gr vermişimmmm.yehhhhhhu.demekki dikkat edince su içince oluyormuş böyle güzel...bir de acaba meto çayın bir faydası varmıdır...belki de vardır.
Geçen hafta 67.700
Bu hafta 66.600
Fark 1100
Yüzdeyi şimdi hesaplarım unutmuşum yine...hadi kalkın.kalkın da güzel haberlerle gelin...bir de pazartesi 67, dün 67.400falandım galiba hiç umudum yoktu bugüne...ama çok şükürrrr...
Gayet iyi canım, hic bozma moralini, haftaya daha iyi olur. Tebrikler.Gunaydin kuzucanlar moralim bozuldu ben biraz daha fazla bekliyordumneyse bunada sukur
Gecen hafta; 101,6
Bu hafta ; 100,2
Fark ; 1,4
Yuzdelik ; 1,38![]()
Süper canım valla, iyi geldi bana.Hadi size motivasyon benden
Gayet iyi canım, hic bozma moralini, haftaya daha iyi olur. Tebrikler.