• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın canım bizde de dün kar yağdı.. bugün de güneş var:1:
Biz buralarda kar gormuyos hiç :(
Şimdi baktım 5ci olmuşuz.ama olsun ya.sonuç iyiydi bence.sadece daha iyileri de varmış.olsun...önemli olan burda olmak ve zayıflamak. Derecenin ne önemi var?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim dışımda hepiniz verdiniz az çok

Yok kuzuş. Yarin sinavim var yds maalesef alanyada yapmiyorlar sinavi antalyaya gitmek zorunda kaliyoruz :) yarin sinava girip geri gelcem evimee :p ise galiba 20 nisan gibi baslarim hoff afakanlar basti yine :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alanyada hangi oteldesin kuzum.çok güzel oralar ben bekarken ev arkadaşımla tatil yapmıştık küçük bi pansiyonda kalmıştık birde dim çayına gitmiştik cok begenmistim orayı.

Alanyada hangi oteldesin kuzum.çok güzel oralar ben bekarken ev arkadaşımla tatil yapmıştık küçük bi pansiyonda kalmıştık birde dim çayına gitmiştik cok begenmistim orayı.

Green Garden Apt. Oteldeyim ben dimcayi guzeldir ya yazin su alanyada resmen can kurtaran gorevi goren bir yer :)

Günaydın güzeller. Güzel bir haftasonu geçirin emi.
7den beri ayaktayım anca fırsat buldum gelmeye. Kahvemi içerken bakıyorum biraz.
Birazdan yemek işini kolaylayıp mekik cekicem kızım uyanmazsa tabiki.
Sevgiler.

Dünkü menümü paylaşayım bu arada.
Sabah:2 dilim tam buğday ekmeginden, ince 2 dilim kasarli tost,1domates,1 kupa cay
Öğle: 2 yumurtayla yapilmis karabiberli omlet ve 2 kaşık pulbiberli yogurt
Ara:3 tane eti tutku
Aksam:1 ince dilim yagsiz tavada pisirilmis et,3 yk.kuskus makarna,2 yk.yogurt
100 mekik (mekik aletiyle)
30 dakika yürüyüş
3 litre su,2yesil cay
1 nescafe
1 Türk kahvesi

Sabah:2 dilim tam buğday ekmeginden, ince 2 dilim kasarli tost,1domates,1 kupa cay
30 dakika yürüyüş
3 litre su,2yesil cay
1 nescafe
1 Türk kahvesi
Annna 3tane eti tutku çoookmuş.bari 1ni yeseydin yahu...mekik dedin de aklıma geldi ben de yapayım kalkıp...
Yok kuzuş. Yarin sinavim var yds maalesef alanyada yapmiyorlar sinavi antalyaya gitmek zorunda kaliyoruz :) yarin sinava girip geri gelcem evimee :p ise galiba 20 nisan gibi baslarim hoff afakanlar basti yine :(

Ayyy o zaman iyi şanslar canım...

30 dakika yürüyüş
3 litre su,2yesil cay
1 nescafe
1 Türk kahvesi

Guzel olmus canim menun bir tane ara yapmissin yanilmiyorsam 3 adet eti tutku ile dengelemissin

Gözüm döndü ya canım. Ben çok severim tatlıyı, bu kadar zaman yememem mucize:1:

Ben de tatlıyı çok severim . kuru pasta lara,şerbetli tatlılara bayılırım ama öyle fazla yemem...çayla severim. ..mesela 1dilim kuru pasta,1tane baklava doyarım daha da istemem. Ben de biskolata ve benimo hastasıyım ya...

Ben de tatlıyı çok severim . kuru pasta lara,şerbetli tatlılara bayılırım ama öyle fazla yemem...çayla severim. ..mesela 1dilim kuru pasta,1tane baklava doyarım daha da istemem. Ben de biskolata ve benimo hastasıyım ya...

Valla canım ben tatlısız yasayamazdım, iyi durdum yine bence. Bu krizi de böyle gecistirdim bakalım ama reglim yaklasiyor muhtemelen yine isteyeceğim süt, muz gecistirecegim artık yapacak bişey yok.

Canım 2 dilim baklava 500kcal,1 tane ye zaten, benimkinin paketinin kalorisi o kadardır he:1::1:

Başarılar dilerim canım ve iyi yolculuklar.

Valla canım ben tatlısız yasayamazdım, iyi durdum yine bence. Bu krizi de böyle gecistirdim bakalım ama reglim yaklasiyor muhtemelen yine isteyeceğim süt, muz gecistirecegim artık yapacak bişey yok.

Canim eger tatli krizin tutarsa en guzeli yogurdun icine bal koy birazcik hem saglikli olur hemde dogal bir sey olmus olur

Tesekkur ederim canim benim

Son düzenleme:
Sağol canım aklımda olsun, yogurdumu kendim yapiyorum zaten deneyeyim.

Hem seni keser canim hemde bal diger tatlilara oranla daha masum :) birde mesela bunu yapacagin gun kahvaltinda zeytin yeme karsilamaz ama dengeler cunku zeytin yerine bal ve recel hakki oluyor tabi 1,5 2 cay kasigi kadar.

Back
X