• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hem seni keser canim hemde bal diger tatlilara oranla daha masum :) birde mesela bunu yapacagin gun kahvaltinda zeytin yeme karsilamaz ama dengeler cunku zeytin yerine bal ve recel hakki oluyor tabi 1,5 2 cay kasigi kadar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım bi ara musliye koydugum sute 1 tatli kasigi koyup oyle yerdim , dün hic aklıma gelmedi:1: beynim beni yanlış yonlendiriyor galiba:-)

Sağol canım bi ara musliye koydugum sute 1 tatli kasigi koyup oyle yerdim , dün hic aklıma gelmedi:1: beynim beni yanlış yonlendiriyor galiba:-)

Olsun ya vicdan azabi cekecek bir sey yapmamissin. Simdi oyle bir durum oluyor ki benim gibi yeni baslamis sisman rambolar icin :D bu degisimler olsun veya bu tarz ufak kacamaklar iyi degil. Soyle hedefime en azindan %50 yaklasmis olsam evt gerekli olculerde dengeleyerek her seyi yerim ama benim icin suan olmaz ama senin icin sknti olmaz diyettinde uzun bir yol aldin sonucta

Canım farkediyor baya. Süper ya. Bende inşallah paylasirim bigün böyle resimler.
Bi de boyun uzun canım kilonu gòstermiyorsun.
Saol canım şimdi daha toparladım görenler biraz daha zayifladin diyolar kilom farketmedi ama yüzme toparliyo sanırım.
Dünkü menümü paylaşayım bu arada.
Sabah:2 dilim tam buğday ekmeginden, ince 2 dilim kasarli tost,1domates,1 kupa cay
Öğle: 2 yumurtayla yapilmis karabiberli omlet ve 2 kaşık pulbiberli yogurt
Ara:3 tane eti tutku
Aksam:1 ince dilim yagsiz tavada pisirilmis et,3 yk.kuskus makarna,2 yk.yogurt
100 mekik (mekik aletiyle)
30 dakika yürüyüş
3 litre su,2yesil cay
1 nescafe
1 Türk kahvesi
Güzel olmuş tutku yemişsin ama sporun güzel.
Ben de tatlıyı çok severim . kuru pasta lara,şerbetli tatlılara bayılırım ama öyle fazla yemem...çayla severim. ..mesela 1dilim kuru pasta,1tane baklava doyarım daha da istemem. Ben de biskolata ve benimo hastasıyım ya...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben serbetli pek aramamda kunefeyi çok severim iki çatal alsam yeter mesela ama çikolatalı tatlara dayanamam.

Seviyiyor olsam yerdim he:-) iyimis canim sadece kahvaltida yiyorum ekmek zaten.

Bende hepsinin listesi vardi ya nelerin nelerle degisimi oldugu hakkinda bulabilirsem onu buraya sizlere paylasirim tatlidan tutun yemege tuzluya abur cubura vs vs hepsine denkli gelen seyler var.

Saol canım şimdi daha toparladım görenler biraz daha zayifladin diyolar kilom farketmedi ama yüzme toparliyo sanırım.

Güzel olmuş tutku yemişsin ama sporun güzel.

Ben serbetli pek aramamda kunefeyi çok severim iki çatal alsam yeter mesela ama çikolatalı tatlara dayanamam.

Ay bana tatli hic demeyin ya cikolata ile aram hic yoktur. Nadir ister canim ama bende kunefe ve hosmerime asigim diyebilirim. Baklavayida severim ama kurusunuu ayrica nese saymicam canim cok istedi :(

Son düzenleme:
Üzülme canım sen iyi durumdasin. Doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler canım. Kocana çok takılma erkekler öyle biraz durtmek gerekiyo. Biz 13 seneyi bitirdik hala aynı en sonunda bari canlı çiçek al dedim menekşe falan alıyo. Bi sene ekmek yapma makinası almıştı.

Anaaaam herkes 88 limi yaa ben 77 liyim..

Saol canım teşekkür ederim valla artık geçti gitti takılmıyorum napiyim artık seneye ne olacak bakalım :)

Kızlar sizin için tüm imkanlarimi seferber ettim mekik çekme programı buldum desem abartı olur tabi. Eltiskom bulmuş bizde yapabiliriz. O da diuet yapiyomus 1 aydır kendine minik posetlere ara öğün hazırlamış 4-5badem 3-4üzüm 1 kuru kayısı mesela. Banada verdi minik posetlerdende verdi bende yapicam çok akıllıca olmuş.

Eklentiler

• $1396691533992.webp
    $1396691533992.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 32
Olsun ya vicdan azabi cekecek bir sey yapmamissin. Simdi oyle bir durum oluyor ki benim gibi yeni baslamis sisman rambolar icin :D bu degisimler olsun veya bu tarz ufak kacamaklar iyi degil. Soyle hedefime en azindan %50 yaklasmis olsam evt gerekli olculerde dengeleyerek her seyi yerim ama benim icin suan olmaz ama senin icin sknti olmaz diyettinde uzun bir yol aldin sonucta

Yok bitanem hepimiz ayniyiz yani kilomuzdan memnun degiliz , yeni baslamak yada eski olmak bisey degistirmez ama gözümüz dönüyor bazen bu da bi gerçek. Illaki kaçamak yapılıyor. Spor bosa gidiyor o kaçamak yüzünden ben ondan üzülüyorum yoksa verecegiz hepimiz Allahın izniyle inşallah.

Kızlar sizin için tüm imkanlarimi seferber ettim mekik çekme programı buldum desem abartı olur tabi. Eltiskom bulmuş bizde yapabiliriz. O da diuet yapiyomus 1 aydır kendine minik posetlere ara öğün hazırlamış 4-5badem 3-4üzüm 1 kuru kayısı mesela. Banada verdi minik posetlerdende verdi bende yapicam çok akıllıca olmuş.

Süper atıştırmalık olur canım onlar.
Bu listeye ben uyamam sanırım mekik aletiyle cekiyorum mekiği ben, onunla kolay oluyor ama onsuz 130 mekik cekebilenin kondisyonu cok iyi olmalı bence. Zaten normal cekilen mekikle, aletle yapilan arasinda yakilan kalori farkida var .Ara verme durumu iyi ama ben bazen yorgun olunca yada fırsat bulamayip cekemiyorum bir iki gün demekki ara vermek gerekli bişey.

Son düzenleme:
görme canım napcan karı:1: dağa falan çıkarsın özlersen.. ben öyle yapmak isterdim kendi adıma:1: sizin oralar neresiydi gogcum? ege mi yoksa:27:
Aslında egeliyim memleketim uşak ama Kocaeli'de yaşıyos
Süper atıştırmalık olur canım onlar.
Bu listeye ben uyamam sanırım mekik aletiyle cekiyorum mekiği ben, onunla kolay oluyor ama onsuz 130 mekik cekebilenin kondisyonu cok iyi olmalı bence. Zaten normal cekilen mekikle, aletle yapilan arasinda yakilan kalori farkida var .Ara verme durumu iyi ama ben bazen yorgun olunca yada fırsat bulamayip cekemiyorum bir iki gün demekki ara vermek gerekli bişey.

Yok bu tam değil yarım mekik zaten resimdeki gibi ben baslacam ama 50 bile yapamam sanırım.

selam kılar nasılsınız bakalımm
gogocum süper fark etmiş tebrik ederim seni ayrıca mekik programı bulmuşsun cidden çok iyi bende bugün başlıyorum artık sporuma kaldığım yerden metabolizmam hepten yavaşladı çaylarımada basladım bi toparlanmam lazım dimi ama ^^

Nasıl fark etmiş bak tebrikler valla :)
Saol canım.
selam kılar nasılsınız bakalımm
gogocum süper fark etmiş tebrik ederim seni ayrıca mekik programı bulmuşsun cidden çok iyi bende bugün başlıyorum artık sporuma kaldığım yerden metabolizmam hepten yavaşladı çaylarımada basladım bi toparlanmam lazım dimi ama ^^
Teşekkürler canım bi yerden başlamak lazım dimi. Eltimde face booktan bulmuş guzel sayfalar var facedede..

Saol canım.

Teşekkürler canım bi yerden başlamak lazım dimi. Eltimde face booktan bulmuş guzel sayfalar var facedede..

evet canım facede cok güzel sayfalar var cidden :))
ya koşu bandım bozuldu ya 20 dakika çıktım yürüyorum tak diye durdu açmaya çalıştım tık tık tık sesler çıkarıyo göstergeler ötüyo flnn noldu anlamadım ya :/ kaç defa açtım kapadım ya :(( sonrasında hiç açılmıyo artık aglamak istiyorum cidden :(( bayağı olmuştu alalı eski epey ama off evdekilerle konuşucam yeni bir tane almak şart oldu artık oda gelir 1 haftaya anca ya :ssz::ssz:

İyi geceler kuzular. Bakın bu gün kızıma ne aldım.

Eklentiler

• $1396722914062.webp
    $1396722914062.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 35
Back
X