- 20 Nisan 2013
- 11.493
- 20.292
- 398
Geçmiş olsun canım kolay gelsin ayrıca. Bende yapayım tekrar met. Çayını ama bu sefer zencefil koymiycam.Selam kızlar kimse yok yine burda. Bi denk gelemedim size bugün.
Sabah bir kalktım mutfakta sular var yerde ayy dedim bu ne. Saat 4 ve ben yeni temizleyebildim ya
Kızım firsat vermedi , hanım gezdi geldi zoraki uyudu.
Simdi metabolizma çayını yapiyorum inşallah unutmam içmeyi kızlar ya. 3 gündür sistim resmen. Birde yesilcay, rezene, anason, kiraz sapi aldım demlemek icin az once ictim daha öğle yemegi yemedim.
Sizler nasılsınız.
Yogurda kahvemi onuda bi deniyim bakiim.selam fıstıklar nabersinizz ^^
metabolizmam tekrar eski düzenine dönüyo kızlarr çok sevinçliyim bu yüzden cumaya kadar ciddi kilo vericem herhalde hehe
bu arada suları tarçınlı içiyorum ben atıyorum şişenin içine çubuk tarçını ohh hem tatlı bişeymiş gibi oluyo ^^
birde süt yada aralarda yoğurt yerken içine yarım çay kaşıgı tarçın ve kahve atıyorum metabolizmayı hızlandırıyo çok iyi geliyoo ve tabiki yeşil çay
sizinde benim gibiyse deneyin derim kızlarr ^^ şimdi spor yapmaya gidiyorum sonra görüşürüz![]()
Üzülme canım olur öyle şeyler. Hayırlısı herşeyin dimi ama.Kızlar üzgünüm bir az.dün kardeşimin eşine hamilelik testi yapdık silik pozitiv çıktı.bugünde adet olmuş...ben de hamilesin dedim.kardeşimi falan müjdeledim.şimdi kötü oldum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyi uykular bebiseKızlar nerdesiniz???gelinnn.ben kuzumu yatırdım da geldim.
HoşgeldinKizlarrr ben geldimmmm:)
Ben iyiyim kendi adıma sen nasılsın.Sizler nasılsınız? ? Geçmişi yarın okurum inş :)
Az once yürüyüşten geldik bikaç resim cektim eklicem birazdan görüşürüz kızlar.