22 yaşındayım canım istanbulda yaşıyorum evliyim derya ismim kk eskilerindenim asker bekledım burada(eşimi) yeminli mali müşavirlikte çalışıyorum yani anlayacagın baya bı oturuyorum otobüs duragı evime 5 dakıka gelırende sokagımın başında ınıyorum akşam hanı bır yere ugrım yürüyüş falan yapım gıbı bı arternatıfım yok eve gıt yemek yap derdım var eşimde fena yogun ve yorucu işi var mesai falanda kalıyor oyle akşam olunca gıdek yuruyüşe dıye bı arternatifimiz yoktu arada bı gezme falan yanı oda sık değil bı baktım ben aldım başımı gıdıyorum yarın bırgun doğum yapacagım ya o zamanda izamı kaybeder kilolar üstünde kalırsa ben obezitenın kralını olurum

Gecen ay annemı goturmüştüm bağcılar devlet hastanesıne benımde randevudan bı sotunum oldu olamadım muayne falan 1 ay sonra tekrar istedi annemi o sıra ona randevu alırken kendımede aldım 64düm 1 seneye yakındır ama bölümlendirilmiş vucut analizi yapıldı 66,7 olmuşum

7 kilo versek yeter dedi diyetisyenimiz listemı aldım sevindirik oldum dedim arkadaş edinim bari toplulukta ınsan daha cok adepte olur dun ve bugun biraz iş yerime listemdekılerden alışveriş yaptım evımede yapacagım inşallah bır aya 4 ve 6 kilo veriliyormuş hedefe ulaşırım inşallah ama kılo versemde listeli yaşayacagım artık sağlıklı bir şekılde eşim kılomdan memnun pek fazla oralı değil ama zor şer anlaştım akşamları yuruyuş yapacagız inşallah

:1 cok uzun oldu ama kusura bakmayın arkadaşlar