• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende yollardayim nöbete gidiyom. Kulağım bi tikaniyo bi açılıyo bi garip yüzmeye gidemedim yürüyüş te yok kociş izin vefmiyo daha kötü olur diye.ama dün kandirdim çarşıya gittik yuruyerek cok hızlı değil ama yürüyüş yürüyüş tür dimi.menümü yazayım düzensiz oldu biraz haftasonu işte.

Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir közlenmiş kırmızı biber 1 çay kaşığı bitter sarelle çay

ara 2 ceviz 2 kuru kayısı

öğlen yok ilaç yüzünden uyumayi tercih ettim

ara yarım muz

Akşam 3 köfte 4-5patates kızartması yoğurt salata

ara kızım waffle istedi onda az yedim ceyrekten azdı yani meyvelerinden biraz yedim

su 2.5 lt
spor 1 st gidiş 1 st dönüş yürüyüş

Gecmis olsun gogocum :/ cok zordur kulak isi ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar sinavdan geldim cok uykum var yaticam simdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecmis olsun gogocum :/ cok zordur kulak isi ya

Teşekkür ederim kızlar geçer inşallah yürüyüş yapmam lazım hareket olmayınca kiloda gitmiyo hayırlısı artık ne diyim.

Bende yollardayim nöbete gidiyom. Kulağım bi tikaniyo bi açılıyo bi garip yüzmeye gidemedim yürüyüş te yok kociş izin vefmiyo daha kötü olur diye.ama dün kandirdim çarşıya gittik yuruyerek cok hızlı değil ama yürüyüş yürüyüş tür dimi.menümü yazayım düzensiz oldu biraz haftasonu işte.

Sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir közlenmiş kırmızı biber 1 çay kaşığı bitter sarelle çay

ara 2 ceviz 2 kuru kayısı

öğlen yok ilaç yüzünden uyumayi tercih ettim

ara yarım muz

Akşam 3 köfte 4-5patates kızartması yoğurt salata

ara kızım waffle istedi onda az yedim ceyrekten azdı yani meyvelerinden biraz yedim

su 2.5 lt
spor 1 st gidiş 1 st dönüş yürüyüş
Geçmiş olsun canım.

Herkese merhabaaa :)

Bugun o kadar acaip bir gun oldu ki benim icin baya yogun baya baya yogun oldu anlayacaginiz.

Bildirimi yaparken hepsini ozet gececegimm

Sabah
Yesil kahve ( ac karnina)
2 dilim cavdar ekmegine yagsiz peynirli tost
Salatalik
Sekersiz cay

Arkadasimi otogara biraktim, eve yuruyerek geldim. (4,6 km)

Ara
1 kase yulaf ezmeli yogurt

Oglen
3 adet kofte :D
4 ck pilav

Ara
Yok

Sebebi iseee eve geldim pazar arabasini kaptim kuru temizlemeciye gittim dayimin ceketini aldim ananeme gectim oglen yemegimi yedim pazara gittik. Pazardan alisverisi yaptik ananemi eve biraktimm ben oradan eve gectimmm bir yesil kahve yapip soluklandim ve yemege giristim :)

Yesil kahve

Aksam
6/7 ck kabak citmesi
2 dilim cavdar ekmek
3 ck yogurt

Kuafore gitmemiz lazimdi gittik hadi bir kahve icelim dedik teyzosla gittim bir baktim arkadasim oturduk bir baktim diger ortak arkadasimiz teyzem kalkti biz oturduk :D dedik hadi eglenmeye gidelim guzel bir yere gittik tabi zip zip zipladim hic oturmadim. Herkes bira, vodka goturdu. Ben iki sise sade soda 1 sise su ictim ve simdi evime geldim hemen uyuyorum :) bol bol kalori yakmisimdir he bide uzerine orada regl oldum tarti gunune denk gelmeyecek cok sevindim

Oh oh kop kop yaptın geldin he. Iyi yapmışsın bitanem. Icki icmemekle iyi yapmışsın , alkole karşı olduğumdan değil tvde bi doktor ictiginiz bardağın yarısı yağ dedi. Yag icmis gibi dedi, hic farkı yokmuş yani.

Kızlar evimdeyim nihayet. Çok uykum var ama çokta işim var mecbur uykuyu es geçip işlere girisiyorum.
Hepinize iyi pazarlar.
Uyuyan arkadaşlar benim içinde uyuyun , iyi uykular.
Gogocum sanada iyi nöbetler.

Buda benim öğlen yemeğim

Eklentiler

• $1397986345891.webp
    $1397986345891.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 26
Oh oh kop kop yaptın geldin he. Iyi yapmışsın bitanem. Icki icmemekle iyi yapmışsın , alkole karşı olduğumdan değil tvde bi doktor ictiginiz bardağın yarısı yağ dedi. Yag icmis gibi dedi, hic farkı yokmuş yani.

Biliyorum ya o yuzden uzak durdum zaten alkolsuzdr gayet guzel eglendim yani :D

Kızlar evimdeyim nihayet. Çok uykum var ama çokta işim var mecbur uykuyu es geçip işlere girisiyorum.
Hepinize iyi pazarlar.

Hosgittin evine :)

Uyku durumu benimde ayni ya :( yorgunlukta var bir yandan boyle kolumu kaldircak halim kalmadi

Saat 9 da kalktim kahvaltimi yapip evi temizlemeye giristim. Simdi bir tek banyom kaldi aksamada yemek yapmicam balik yemeye gidicez alisverise de cikmam lazim aksam olsada uyusam :D

Merhaba canlarım.umarım herkes güzel haftasonu geçiriyordur.ben bu sabah yazamadım . kızımla kocamlaydım.sonra öyrencim geldi gitti.şimdi de kocama bizi gezmeye götürmesini söyledim,ama huç gidiciye benzemiyor.sağ olsun pazarları evde oturmaya bayılır:mad::mad::mad:

Uyku durumu benimde ayni ya :( yorgunlukta var bir yandan boyle kolumu kaldircak halim kalmadi

Saat 9 da kalktim kahvaltimi yapip evi temizlemeye giristim. Simdi bir tek banyom kaldi aksamada yemek yapmicam balik yemeye gidicez alisverise de cikmam lazim aksam olsada uyusam :D

Yediciğim güzelce eylenmişsin.e geç uyuyunca böyle olursun işte kuzum benim...

Buda benim öğlen yemeğim

Oh oh afiyet olsun...şimdi o pilavmı?kaç kaşık oluyor o kadarı.ben de öylen 4kaşık yedim de.2 o kadardı.

Hepinize iyi pazarlar.

Oh oh benim de günlerce uyuyasım var.

Oh oh balık aglarmış mideye inipte rakı gelmeyince. Balıkları aglatıcaksın yani canım. Afiyet olsun simdiden.
Bende gece olsun diye bekliyorum uyuyabilecegim mechul ama işte umut benimki.
Bide bu halde kızımı avmye götürdüm Angry Bırds standî kurmuşlar top atıyorsun falan. Kafam kazan gibi oldu ya eve zor attım kendimi.
Sana kolay gelsin canım, evin isi hic bitmiyor maalesef.

Back
X