• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam canım izinli yazayım listeye.

Oh iyi gezmissin ne güzel.

Kucukmus baya

Akşam çok az olmuş

Canım senin evde tartin yoktu dimi.aslında uygun fiyatları teknosadan aldık yediyle ben fakir marka yag kas ayrı gösteriyor 39 tl daha uygun larida var. Ayrıca yarın sabahtan bildirmen gerekmiyor kilonu akşam da bildirebilirsin. Listeyi yarın akşam hazirlarim.

Bildir yinede kilonu istersen cuma sabah bildir bu defa

Bu ne yavrum hiç bişey yememissin nerdeyse.

tamam canım cumaya kadar toparla diyorsun yani:1: 2gün asılayım madem enazından sabitte kalayım... kızımı gördün mü canım face de:52:

Yerim ben onu. Ay ne güzel ya, bizde gittik o bıdîklar sarkilar söylediler, tiyatro, dans izledim ve kızımı öyle hayal ettim, o bile güzeldi inan, seni çok iyi anlıyorum.

sorma canım ne haldeydik.. kız anneleri forumu zaten bizim grup anlıyorsunuzdur beni:1: inşallah sende göreceksin canım o günleri..

Canlarim benim dedim ya kosturmaktan bisi yapamadim ki oradan oraya oradan oraya bittim tukendim resmen. Zaten artik bu sekilde yapa yapa midem alisti duzelticem hepsini ins.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar berile mesaj yazmıştım nasıl oldun diye eşi cevap yazmış iyi değil dualarinizi eksik etmeyin diye. Hastane deymis kemoterapi aliyomus.hepiniz dua edin lütfen.

dualarımız beril le tabiki canım.. yakın zamanda şifa bulur inşallah, rabbim yardımcısı olsun..

Kızlar bugün sizlerle pek ilgilenemedim. Dün akşam eltimler geldiler az önce gittiler ama kızları bizde kaldı face de resimlerini ekledim yediyle Danescim gormusunuzdur.pazara kadar bizdeler 3 cocuklu olduk o yuzden evdeyken faxla takilamam burda belki.

tamam canım cumaya kadar toparla diyorsun yani:1: 2gün asılayım madem enazından sabitte kalayım... kızımı gördün mü canım face de:52:
Gördüm gördüm çok guzelsiniz maşallah. :nazar:
Iyi akşamlar hepinize.
Bugün çok yorgunum, menümü yazıp uyumak istiyorum.
Sabah:1 dilim ekmek (tambugday) az krem peynir, incecik bir dilim kaşar peyniri, domates, salatalık ve çay
Öğle:4 köfte ,4 kaşık pilav, 4 kasik yoğurt
Akşam: Büyük bir tabak salata (domates, salatalık, acı biber, göbek salata ile hazırladım , içine 1 kaşık keten tohumu ekledim) 1 küçük tavuk göğüs (avuçiçi kadar)ayran
Ara:1 elma,1 cb süt
3 litre su
Karışık çay içtim.
2 saat parkta kosturdum.
Günü kapattım.
Iyi uykular, tatlı rüyalar canlarım.

Güzel olmuş canım. Iyi uykular.

bende menümü yazayım kızlar madem, bu gün daha iyi bir menü aslında saatler biraz karışık oldu koşturmadan..

sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle

öğle saat 15 gibi: yarım mangallık sucuk, çoban salata, 2 tavuk pirzola, 3 dilim kadar beyaz ekmek

akşam: 1 probiyotik yoğurt

geç geldik gelince hala acıkmadığım için sadece yoğurtla geçiştirdim

su 1 lt ancak olmuştur,2 kupa meto çayı, spor yok

Kızlar bugün sizlerle pek ilgilenemedim. Dün akşam eltimler geldiler az önce gittiler ama kızları bizde kaldı face de resimlerini ekledim yediyle Danescim gormusunuzdur.pazara kadar bizdeler 3 cocuklu olduk o yuzden evdeyken faxla takilamam burda belki.

gördüm canım kaçamak yaptın mı dışarda yemişsiniz:1: sen benim kaçamak yaptığım resmi beğenmişsin ya çok utandım ya:30: yarım kuşbaşılı pide yemiştim o gün pidesi çok çok inceydi :1:

Canlarim benim dedim ya kosturmaktan bisi yapamadim ki oradan oraya oradan oraya bittim tukendim resmen. Zaten artik bu sekilde yapa yapa midem alisti duzelticem hepsini ins.

kolay gelsin canım 2 gündür bende perişanım valla.. özelden face i yazdım birde sana canım...

Olmazsa cuma sabahta bakarım durumuma bende iki gündür maydanoz kaynatıp içtim ödem söksün diye bakalım ne olcek.
bende menümü yazayım kızlar madem, bu gün daha iyi bir menü aslında saatler biraz karışık oldu koşturmadan..

sabah: 1 kase yulaf ezmesi sütle

öğle saat 15 gibi: yarım mangallık sucuk, çoban salata, 2 tavuk pirzola, 3 dilim kadar beyaz ekmek

akşam: 1 probiyotik yoğurt

geç geldik gelince hala acıkmadığım için sadece yoğurtla geçiştirdim

su 1 lt ancak olmuştur,2 kupa meto çayı, spor yok
Güzel yinede aç olmayınca yoğurt yada salata iyi oluyo.
gördüm canım kaçamak yaptın mı dışarda yemişsiniz:1: sen benim kaçamak yaptığım resmi beğenmişsin ya çok utandım ya:30: yarım kuşbaşılı pide yemiştim o gün pidesi çok çok inceydi :1:
Hehe suç üstü yaptım. Biz dışarda yemedik kızlar dondutma istediler onu yedik bende az bişey yedim tabii

Günaydın canlarım. Tartı zamanı ama ben çok korkuyorum.ya neden böyle oldu ki bu hafta . bakalım ne çıkıcak....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eveeeet.rezillerdeyimmm,rüsvalardayımmm...kafamı taşlara virasım var.kızlar 66.500 olmuşum.guya 700 artmışım.ama ödem olduğu kesin.dünden bugüne yarım kilo gitmiş guya.ben yarın sabah da erkenden tartılıcam eyer iyiye doğru 1deyişiklik olursa paylaşırım canlar.moralim bozuldu ya.ne güzel 65i görücekdim bu hafta....yoksa korktuğum başıma mı geldi. Metobolizmam durdu mu?:what::what::what::what::what::what::what::what::what:

selamlar geçen hafta bildirim yapamamıştım malesef bu hafta tartım 72.900 gösteriyo şişkinligimde var sanırım bilemiyorum daha iyi olur diyodum ama bunada şükürr :16:

Spordan olduğunu sanmam canım. Belki regl olcandir yada havalar isinmaya başladı ondan olabilir.bugün maydanoz kaynat içine limon sık ic ödem çözücü etkisi var. Bendede aynı durum var dün akşam maydanoz kaynatıp içtim yinede bu sabah 69.4 çıktım tartıda yarın takımı ikimizde etkiliycez üzülme kafana takma bence.

Gayet güzel toparlamissin canım daha ne olsun.

Normal diyetisyen listesi.

Akşam la öğlen yemeği yer degistirmeli canım öğlen az akşam çok olmuş..
Yok ya regle daha var...bu hafta kötü olucak galiba...herkes şikayet de şimdiden...
Ben o kaçamaklardan bir tane atsam ağzıma gerisi geliyor işte :1: Nefsine hakimsin ne güzel. :nazar:
1 adet çekirdekte ayrı güzelmiş :9:
Ben de öyleyimdir...karar karardır.yemiycem dedim mi biter..
ne yapım canım göz hakkı dedim :-d :-d yok yok yermıyım fırça yerım yoksa burada :1::1::1:
Ohhh iyi burdakı fırçaların korkusu var...
Haklisiniz kizlar bence de izne ayrilmaliyim.suan cok spora da diyete de odaklanamadim zaten.takimdan ayrilip da donmek istersem oyle bir sansim kalmiyor.opuyorum hepinizi cok.tesekkur ediyorum :) izinden dondugumde hepiniz erimis olun ben de dahil :))

Inşallah canım . hayat da başarılar sana...
Canım dünkü bulgurda yapabilir o sisligi yarın daha iyi olur muhtemelen.
Hmmm . haklısın canım.ne yapmışsa yapmış işte...
Sağol canım biliyorum , duymuştum burda daha once ama asla pastane simidi almam ben hani şu ince gevrek içinde neredeyse hic hamur olmayan simitlerden bu yani istanbul simidi. 4 dilim degilsede 3 dilimdir kalori acisindan maximum birazdan resmini eklerim canim
Ben de hep o incecik kuru simitler var ya tuzlu taş gibi onlardan yerim hep...
Dünkü menüm.
Sabah:1 büyük salatalık, 1 domates ,1kk peynir,1 yumurta haşlanmış ve cay
Öğle:3 tane ceviz kadar köfte ve 2 parmak patates,1 catal pilav (sulu yemekti kofteyle patates)
Aksam: 2 yk bakla,2yk yogurt
9 gibi acıktım 2 ince grissini yedim.
2 saat avmde dolastim sabahta 30 dakika yürüdüm.
Suyumu 3 litre ictim.
Demleme karışık cayimi ve yesil kahvemi ictim.
Tabiki Türk kahvesiz bir günüm geçmez onuda içtim hatırlamasamda:1: biliyorum.
Güzel olmuş Eylülüm...
Kuzular merhabaa. Yorgunluktan oluyorum resmen bildirimimi yapayim.

Sabah
1 fincan yesil kahve

Misir gevregi ( 6 ck misir gevregi, yarim su bardagi sut)

Ara
Yok

Oglen
2 adet haslanmis yumurta
2 dilim normal ekmek
1 adet kozlenmis kirmizi biber
1 adet salatalik
1 kutu visne suyu

Aksam
Misir gevregi ( sabahki gibi )

Bugun discide randevum vardi 11 de kostur kostur gittim ciktim oradan manikure gittim ise baslamadan bir duzelsin istedim oradayken telefon geldi olculerimi aldirmam gerekiyor, otele gel dediler. Ciktim oradan yuruye yuruye otele gittim o ara 2.66 km yurudum yuksek tempolu. Gorusmelerim bitti. Oradan ciktim eve kadar yurudum yine. Anneannem yumurta haslamis iki tane oglen dedigim 4tu yedigimde :( simdide misir gevregi yedim bos gecmesini istemedigim icin. Yesil kahve icer gunumu kapatirim.

Aman kuzum az yemelere 1sey demem de bu yememek olmuş zaten . kötü. ..
Arkadaşlar berile mesaj yazmıştım nasıl oldun diye eşi cevap yazmış iyi değil dualarinizi eksik etmeyin diye. Hastane deymis kemoterapi aliyomus.hepiniz dua edin lütfen.
Canım benim mesajını akşam okudum çok kötü oldum vallah.Allah yardımcısı olsun.dua ettim onun için.çok üzüldüm ya.srn biliyorsundur.şimdi hastalığın hangi boyutundadır kemoterapi alıyorsa?
Iyi akşamlar hepinize.
Bugün çok yorgunum, menümü yazıp uyumak istiyorum.
Sabah:1 dilim ekmek (tambugday) az krem peynir, incecik bir dilim kaşar peyniri, domates, salatalık ve çay
Öğle:4 köfte ,4 kaşık pilav, 4 kasik yoğurt
Akşam: Büyük bir tabak salata (domates, salatalık, acı biber, göbek salata ile hazırladım , içine 1 kaşık keten tohumu ekledim) 1 küçük tavuk göğüs (avuçiçi kadar)ayran
Ara:1 elma,1 cb süt
3 litre su
Karışık çay içtim.
2 saat parkta kosturdum.
Günü kapattım.
Iyi uykular, tatlı rüyalar canlarım.
Güzel olmuş bence...
selam kızlar kızımın gösteri telaşı bitti çok şükür.. çok tatlı oldu benim kızım teyzeleri ya anlatamam:43: anne baba zırıl zırıl ağladık sormayın çabuk geçiyor zaman ne çabuk büyüdü böyle diyorum kendime.. okul mezuniyetlerinde düğününde ne olur halimiz hiç bilmiyorum, anasınıfı gösterisinde bu kadar duygulanır mı insan... ardından da pikniğe götürdük kızımı birde orda yoruldu sabah 6 dan beri ayaktayız ki nöbet yorgunluğum ayrı bu gün.. ve ben yine diyetime dikkat edemedim dün nöbette de berbattı listem... yarına toparlama şansım yok gibi eşim gidene kadar da gelen giden çok olur dikkat edebilirmiyim bilmiyorum.. gogocum yarın bildirim yapmazsam beni bekleme bildirimde bulunmadı yazıver canım:34: önden peşin peşin söyliyeyim kesin artıdayım bildirim yapmam öyle olursa.. bu haftalık beni mazur görün hepiniz durum böyle işte kızlar...
Ay canım benim.ben de kızımın 1başarısını görürsem hemen duygulanırım...
Amannn ya çok kıskandım ben sizi...
Nasil yani noldu Berile

Canım beril kanserdi galiba...
selamlar geçen hafta bildirim yapamamıştım malesef bu hafta tartım 72.900 gösteriyo şişkinligimde var sanırım bilemiyorum daha iyi olur diyodum ama bunada şükürr :16:

Desene aynı durumdayız.geçen hafta kaçtın ki kuzum...farkı falan yazsana...

Dün çok karışık oldu günüm gelemedim kızlar.ama yetişdim herkese cevapladım.sadece dün akşam uykudan önce 1baktım.berilin haberini gördüm çok kötü oldum.hepimiz dua edelim.yeniler bilmez ama çok dolu dolu bir kızdı,hayat doluydu...neşesiydi takımın...çok severim ben berili...

Son düzenleme:
Raporumu da veremedim haliyle...

Sabah domates,1dilim ekmek,peynir.
Ara 3badem.beyaz çay
Makarna,5kaşık qurud (tamamen yağsız yoğurt),domates,salatalık
Ara beyaz çay
Akşam 4kaşık etli sebze yemeyi(et,havuç,kabak,domates,biber,az zeytiyağında karıştırıp üzerine su ilabe edip pyl biberli kekikli enfes bir yemek oldu.kendi icadımdı),azcık makarna,qurud
Ara süt,yeşil çay

Dün saat 6dan sonra sadece sütü ve yesil çay içtim...gündüz 40 dakika sonra 20dakika açık havada 30 dakika falan da hipermarketde alıveriş yaparken yürüdüm...1.5litre su içtim..

Nerdesiniz kızlar sabah sabah tam çene çalıcak kıvamdayım.kimse yok...

***4. TAKIM 358. ETAP***

Ebrueva:(69.5/ / /% )
Damlanur10:(65.8/ / /% )
Kararrrsabirr:(85.6/ / /% )
gogo2405:(68.6/ / /% )
tutatse85:(58.0/ / /% )
cupcake22:( 75.7 / / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu ikiye bölündü
Cansu544:(105.0/ / /% )3.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
Ellanazz:( 81.4 / / /% )
ddanes:( 54.5/ / / % )
oluroylebazen:(78.9 / / /% )izne ayrılmak istiyor
yediXXL:(97.2/ / /% )