• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hakketen mi canım?Daha da kötü olmasın?bir de ikisinden de 1poşet kullanıyorum sallama çay,2defa çay yapıyorum onunla...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hakkatten diyom bitki çayları alışkanlık haline gelip etkilemiyo sonra arasıra ara vermek gerek.

Ben zaten bir öyünde makarna ya da pilav yersem ekmek yemem kuzum. ..

Beyaz çay formdan beyaz çay diye alıyorum. Ne bileyim ya işlenmemiç çay deniyor.çayln beyaz çiçeklerinden yapılıyormuş...

Canım ama ben hiç bir şeye hayır demedim az da olsa yedim mantı falan..

Bende yedim arada pasta mantı canım ama kararlıyım yemicem en azından yememeye kasicam zararı bana surwyi uzatıyorum. 4 ay süre verdim kendime en az 65 olmak istiyorum eylüle kadar. Bakalım basarabilecekmiyim.

Raporumu da vereyim...
Sabah peynir,ekmek,beyaz çay
Ara 1dilim siyah ekmek ,beyaz çay,2dilim elma
Öyle 1minik kepçe çorba,1domates 1yumurtayla az zeytinyağlı menemen,çeyrek salatalık,yoğurt,2dilim ekmek
Ara 1dilim ekmek,kraker.resimdekinin yarlsl,yeşil çay
Akşam 3 köfte,1/6 fırında patates,1.5dilim ekmek
Ara yeşil çay

Spor yok,2litre su...

Bitanem çok ekmek yemissin sanki ya. Sabah ne kadar yedin bilmiyorum ama 5.5 dilim saydim ben sabah hariç. Ekmegi azaltip yerine yogurt salata tarzı bişey koyabiliyorsan muazzam olur.

Iyi geceler fistıklar.
Bugünkü menümü paylaşıyorum.
Sabah:1 küçük Istanbul simidi (el kadar bisey) az krem peynir, az kahvaltilik sos (simitin icine incecik bir surümluk) bir domates, yarim salatalik ve 1 aci sivri biber daha bitmedi yarim kibrit kutusu kaşar peyniri dogradim salata yaptim tuzsuz ve 2 damla zeytinyagi döktüm yedim.
Ara:yok
Öğle: 3 köfte, 4 kaşık yogurt ve 1 küçük kase salata
Ara:5 tane altinbasak bisküvi
Akşam:2 yk pırasa (cok yemek istemiyorum içinde pirinç oldugu icin) 4 kasik yogurt ve 1 küçük kase salata
Ara: 4 tane malta erigi (tanesi 6 ila 9 kcal arasindaymis) tatlı niyetine yedim 1 cay bardağı tarcinli süt ictim.
3 litre su
2 saat parktaydim, yarim saat araba kullandim kalan 1.5 saat hareket halindeydim.
Sabah aksam sirkeli su ictim, tabiki kahvemi ictim.
Günü kapattım şükür.
Destan yazdım yine kusura bakmayın uzun oldu.

Iyi geceler fistıklar.
Bugünkü menümü paylaşıyorum.
Sabah:1 küçük Istanbul simidi (el kadar bisey) az krem peynir, az kahvaltilik sos (simitin icine incecik bir surümluk) bir domates, yarim salatalik ve 1 aci sivri biber daha bitmedi yarim kibrit kutusu kaşar peyniri dogradim salata yaptim tuzsuz ve 2 damla zeytinyagi döktüm yedim.
Ara:yok
Öğle: 3 köfte, 4 kaşık yogurt ve 1 küçük kase salata
Ara:5 tane altinbasak bisküvi
Akşam:2 yk pırasa (cok yemek istemiyorum içinde pirinç oldugu icin) 4 kasik yogurt ve 1 küçük kase salata
Ara: 4 tane malta erigi (tanesi 6 ila 9 kcal arasindaymis) tatlı niyetine yedim 1 cay bardağı tarcinli süt ictim.
3 litre su
2 saat parktaydim, yarim saat araba kullandim kalan 1.5 saat hareket halindeydim.
Sabah aksam sirkeli su ictim, tabiki kahvemi ictim.
Günü kapattım şükür.
Destan yazdım yine kusura bakmayın uzun oldu.

Yazınca uzun olmuş ama yediklerin normal olmuş.

Evde olunca benim düzen kaçtı yine 2 öğün 2 ara öğün gidiyorum 2 gündür. O kadar turta elmalı kurabiye yaptım uzak durdum (yedicim gördü resimleri) dün de kızımla kek yaptık bugün ondan yedim 1 dilim yanlız keke az şeker koymustum yağ koymayida unuttum isabet olmuş bugün dayanamadım yedim.:18:

Bende face e takılıyodum o da sıktı.

Ben daha yeni aldım elime telefonu bakmadım bugün icimdende gelmedi canım facebooka girmek, cok sıktı bu yemek ve siyasi paylasımlar artı reklamlar vs.
Biliyomusun böyle oturunca isim bitiyo ya gece kızım da uyuyor bir boşluk hissediyorum sanki bişey eksik gibi. Cok enteresan ya.

Evde olunca benim düzen kaçtı yine 2 öğün 2 ara öğün gidiyorum 2 gündür. O kadar turta elmalı kurabiye yaptım uzak durdum (yedicim gördü resimleri) dün de kızımla kek yaptık bugün ondan yedim 1 dilim yanlız keke az şeker koymustum yağ koymayida unuttum isabet olmuş bugün dayanamadım yedim.:18:

Olsun bitanem arada olur öyle, iyi dayanmissin. Resmen sabrımız irademiz sınanıyor yasak ya ondan cazip geliyor belkide. Resimler nerdeki ben görmedim canım.

Ben daha yeni aldım elime telefonu bakmadım bugün icimdende gelmedi canım facebooka girmek, cok sıktı bu yemek ve siyasi paylasımlar artı reklamlar vs.
Biliyomusun böyle oturunca isim bitiyo ya gece kızım da uyuyor bir boşluk hissediyorum sanki bişey eksik gibi. Cok enteresan ya.
Benim elimde örgü var ama yinede kızımın sesini özlüyorum o uyuyunca boşluk oluyo. Birde yaz tatilini bizimle gecirmiyo 3 senedir biz her yaz depresyondayiz kari koca
Olsun bitanem arada olur öyle, iyi dayanmissin. Resmen sabrımız irademiz sınanıyor yasak ya ondan cazip geliyor belkide. Resimler nerdeki ben görmedim canım.

Aa resimleri buraya koymadim face e koymustum gizem ordan gördü canım

Benim elimde örgü var ama yinede kızımın sesini özlüyorum o uyuyunca boşluk oluyo. Birde yaz tatilini bizimle gecirmiyo 3 senedir biz her yaz depresyondayiz kari koca

Aa resimleri buraya koymadim face e koymustum gizem ordan gördü canım
Ay kıyamam ya çok zor olmalı canım, eşimle resimlerine baktik az önce kızımın uykuda ozluyoruz yaninda olmamak...
Allah kolaylik versin canım ne diyebilirimki.
O kadar mamalar yapmışsın buraya koymamissin oldumu simdi canim ya , askolsun.
Buraya koymuyorsan şayet ben o facebook bilgilerini ozel mesaj olarak istiyorum, seni ekliyorum,bakıp gözümü doyuracagımda:1:

Ay kıyamam ya çok zor olmalı canım, eşimle resimlerine baktik az önce kızımın uykuda ozluyoruz yaninda olmamak...
Allah kolaylik versin canım ne diyebilirimki.
O kadar mamalar yapmışsın buraya koymamissin oldumu simdi canim ya , askolsun.
Buraya koymuyorsan şayet ben o facebook bilgilerini ozel mesaj olarak istiyorum, seni ekliyorum,bakıp gözümü doyuracagımda:1:

Yaa birda hepimiz diyet yapcaz diye debeleniyoz kimsenin gözü kalmasın dedim.

O da doğru ama ben doyuyorum ya sanki bakinca canim. Suandada jamie oliver'in yemek programini izliyorum, esim habire yiyip ictigi icin yanımda bagisiklik kazandim sanirim. Mesaj attim bu arada canim.

Evet bakinca doymaya alıştım bende . Ben başka bi yemek programı izlerken eşim dayanamayıp hece 12 de kokoreç alıp gelip yemisti geçenlerde acayip gulmustum ona :9:
ekledim canım.

Evet bakinca doymaya alıştım bende . Ben başka bi yemek programı izlerken eşim dayanamayıp hece 12 de kokoreç alıp gelip yemisti geçenlerde acayip gulmustum ona :9:
ekledim canım.
Bende ekledim canım seni. Dokturmussun valla helal olsun. Turtayı annem oyle cizgili yapar o geldi gözümün onüne.
Ay bu esler sirf sabotaj yahu. Bide benim esim kuzuyu koy önüne bitirir kalkar masadan ama eskiden spor yaptığı icin metabolizma hızlı. Olan bana oluyor onunla yiyince, oturup bakıp doyuyorum artık.

Back
X