- 19 Kasım 2013
- 18.937
- 34.280
- 798
http://www.kadinlarkulubu.com/forum.php?styleid=71
Burdan bi denermisin? Ben böyle kullaniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım, sen nasılsın?Günaydın nasılsınız kızlar erkencisiniz :)
aynen öyle canım.ben de farkettim.Karbonhidrat aciktiriyor kizlar, ciddi söylüyorum 1 koca tabak makarna ye 1 saat sonra miden kazinir.
Ben acikmamak icin minimumda tutuyorum karbonhidrati.
Canım bilgisayardan girdigimiz hali varya öyle giriyorum ben, mobil site, klasik site diyorya klasiği sectin mobili sevmedigim icin. Google dan ara, klasik site mobil site cikar klasigi sec canim. Program varsa telde kayitli onuda sil bir dene düzelir belki canım. Umarım ise yarar. Ben hic laptop, tablet acamiyorum kızım birakmıyor sagolsun eşşek.
Aslinda bisey yok herşey iyi canim ama bi mutsuz hissediyorum sanırım monotonluktan oldu, esimde anlamis olacakki annene gidelim bu gece kalalim dedi yarinda izin vermis kendine gün bize kalsin dedi. Insanoglu nankör derlerya o hesap benimki sanırım canim. Toparlarim sağolasın.
Günaydın canım, sen nasılsın?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum.php?styleid=71
Günaydın nasılsınız kızlar erkencisiniz :)
Canlar ben çıkıyorum, şurup alip geliyim kizima drla konuştum burun akıntısı icin öneride bulundu alip gelirim yine.optum hepinizi.
aynen öyle canım.ben de farkettim.
ben de normal bilgisayuardan girer gibi giriyorum.mobili denemedim.ben de bilgisayar açamam evde kız hemen geliyor.aslında tel de açamıyorum hep saklıyorum evde.çünkü görünce hemen alıp kurcalıyor.videoları seyretmek istiyor hep.ben de bu kadar haşır neşir olsun istemiyorum açıkçası.
iyi olmuş annene gidecekseniz.ya bu eşler böyle işte.hemen de anlarlar.iyiki varlar.onlarla hayat daha çekilir,daha güzel.seninki de boğa burcu.benimkide.evine ve ailesine çok düşkündür.çok ince ruhlu ve romantiktir.
Canlar ben çıkıyorum, şurup alip geliyim kizima drla konuştum burun akıntısı icin öneride bulundu alip gelirim yine.optum hepinizi.
bunu nasıl telden girecem yav.anlamadım
günaydın canım.evet .sen nerdesin.
bunu nasıl telden girecem yav.anlamadım
günaydın canım.evet .sen nerdesin.
Anladim canim. O zaman tarayicini degistir dene mesela chrome kur sanırım hallolur, chrome varsa yandex kullan bi dene bakalım.
Eşim Boga burcu ve tam boga özellikleri var sagolsun, hep derlerya erkeklere guvenilmez vs ben guvenirim sonsuz gerçekten evini sever çok baglidir. Tek kötü yani tersi pistir çok. O kadar da olsun diyorum çünkü, duzenli tertipli evine bagli olmasinin yanında hiçbişey kaliyor siniriduymasinda
Ben kactim canım, surubu alip geleyim. Daha ilerlemeden , zaten zayif hastalanirsa iyice kuculecek bende cidden depresyona giricem, musaitim zaten.
Optum canım
tamam ben de zaten burdan giriyorum.giriş te değil aslında ğroblem.siteye giriyorum.sadece yazı yazamıyorum.bir tel c,ce mi sorsam bilemedimCanim yukariya sifre giriceksin klasik site bu zaten. Ben bunu kullaniyorum.
Telden bu linke tıklayıp gireceksin galiba. Buralardayım canım iş ev çocuk yetişemiyorum hiçbir şeye sanki...
kızçenin sahte doğumgünü kutlu olsun :)) heeepppp mutlu olsun inşallahdolu+ yağmur ardından fırtına ve sel geldi kızlar çok fena 2 gündür burası... elektrikler yeni geldi dünde doğru dürüst yoktu zaten sormayın nöbet çok fena geçtitır yoldan çıkmış selde hastayı kurtarıcaz derken ambulansla nerdeyse bizde gidiyorduk ucundan kurtardık oldukça maceralı bir nöbetti
bu günde evdeyim kızımın sahte doğumgünü için pastasının siparişini verdim süslemeleri falan aldım eve girdim kıyamet koptu ardından hemen resimlerini çektim bende.. yarında annem geliyor ardından hazırlık falan yoğun işte bu ara sonuçta... 15inde eşimi yolcu edicez artık ondan sonra buralarda olurum... yeni arkadaşlardan kalan kimse olmamış galiba hoşgeldiniz diyecektim ama
neyse işte kızlar sonuç olarak +1 kg ile geliyorum artmazsa.. fazla birşey yemedim ama az ve düzensiz yemenin bedeli oldu bu artık gelince hallederiz hep beraber öpüyorum hepinizi..
sağol tatlım, işler karışık bu tarafta biliyosun beniMerakla bekliyorum kitabı canom. Kolay gelsin sana islerinde.
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Hergün bir önceki günün menüsünü içtiğin su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz canım.
Ambulansta olmak zor iş canım yaa kolay gelsin sana.
Cevap yazarken benimkiler hadi deyince çıktım telefon sarjdaydi burasida açık kalmış superim ben yaa. Şimdi yürüyüşten geldik kendime metabolizma çayı kaynatmistim onu içicem. Ne zamandır kilo veremedim diye üzülüyorum aklıma çayı yapmak gelmiyo neyse yaptım bugün bikaç gün iciyim bakalım ne olur.
Bende yapicam dedim yapamadim cayi sabah ilk is onu demliycem.. Gogocum burasi hepten sakin kalmis ya.. Ben girip okuyorum ama pek bisey de yazmiyorum sözde izindeyim ya:) 1 takim ne alemde orasi hareketli mi bari?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok iyiysin laf yok yani şu motivasyonu ben de bir yakalayabilirsem süper olacakKızlar bu gün diyet adına güzel bir gün geçirdim.kahvaltım sıkı bir tek.
sabah 2yumurta,2dilim ekmek,2kaşık lor peyniri
Ara çay
Öyle 3tane yaprak sarma,2kaşlk yoğurt,1dilim ekmek,salata
Ara minik dondurma.
Akşam 1domates,1salatalık,kk peynirden yapılmış salata,2kaşlk pul bib.li yoğurt
Ara çay
3litre su,1saat falan yürüyüş. ..
diş patlatma çok zor geçiyor, Allah kolaylık versin gülümSenle ben birmiyim canım ya, benim kiloma göre ohoo, sen zayifsin baya. Sende mezun olucam yazmistin bi yerde sanki.
Iyi olur canım salata, birde disarda nasil yıkıyorlar vs bilmiyoruz ya. Kitabıda merakla bekliyorum, motivasyon bitiyor dönem dönem, işe yarar belki. Bende yok şuan mesela, regl olucam olamiyorum sistim sanki.
Canım çok geçmiş olsun ya, neler atlatmissiniz. Kuzunun doğumgünü kutlu olsun, sahtede olsa.
Geldim canım, kuzum uyumuyor, burnu akıyor bi yandan, bi yandan 2 tane dişi patliyor, hali yok hic ama uyumuyor inatla.
Hadi bakalım canım, inşallah işe yarar.
Çok süper olmuş canım, bravo.
kız yaza 15 gün kaldı sen unut onuYaza kadar mezun olmam lazım canım yeterince oyalandim![]()
Evet ya benim de hiç umudum yok.sanki hiç mezun olamıycam...ayrıca sanki topiye bir şey oldu.yeni gelenlerde dyrmuyor ya. Sen yine yeni arkadaşlar al kaptan...
nereye gidiyoruz hayatım.daha buralardayız...ama hakketen bizden başka kimse yok ki burda.3aydır buradayım katılımı çok çok iyi olanlar oldu,kilo verimi de super. Ama bir yerden sonra bir şeyler oluyor,işleri çıkıyor ve paylaşımları çok aşağı düşüyor...
Senin motivasyonun düşdümü kuzum?neden ki kilo verimin de iyiydi . kuzuyu da öpüyorum çok.benim kızın da dişleri çıktığında burnu akıyor...
Günaydın canlarım.hadi uyanında gelin.sayfaları ilerletmemiz gerek....
ben oğlanın okulu için 6 da kalkıyorum o zaman telden bi ceee diyim bari :)))günaydın arkadaşlar.damla erkenden açılışı yapmışsın canım.ilk ben olurum dedim ama sen daha erkencisin
evet bitki çaylarının bu gibi etkileri olbiliyor, bence en güzel ve masumu yeşil çay tatlım:)hoşgeldin diyecektim ama vazgeçmişsin.biraz deneseydin olurdu aslında.sen bilirsin .
canım ben de bu aralar bütün bitki çaylarını bıraktım.geçen ay neredeyse tüm ay boyunca kanamalarım oldu.ben de acaba bu çaylar mı yaptı dedim.bilemiyorum.yeşil çay,form çayı,metabolizma çayı derken dengem mi bozuldu acaba.
lahmacunlar fındık lahmacunsa sorun yok bence de hem arada hem akşam cısss :)) sen de benim gibi spor yapmamış totoyu büyütmüşsünsabah:bir buçuk dilim kepek ekmek,peynir
ara:bir bardak ayran,bir kupa çay
öğlen:bir porsiyon kabak yemeği,bir kase yoğurt,bir dilim beyaz ekmek
araburdan sonra sapıttım)bir küçük dilim kek,bir poğaça,bir bardak limonata
ara:bir kahve,bir lahmacun(avuç kadar)
akşam:bir porsiyon taze fasulye,bir lahmacun
ara:iki bardak çay
benim de gözüm doymuyobenim bu aralar iştahımı kontrol etmem gerekiyor.aslında daha doğrusu çok sık acıkıyorum.resmen midem gurulduyor.günler uzadığından mı yoksa benden mi kaynaklı bilmiyorum.
bu doğru olabilir ama benim de kötü bir huyum var moralim bozukken karbonhidrat canavarı oluyorumKarbonhidrat aciktiriyor kizlar, ciddi söylüyorum 1 koca tabak makarna ye 1 saat sonra miden kazinir.
Ben acikmamak icin minimumda tutuyorum karbonhidrati.
tamam ben de zaten burdan giriyorum.giriş te değil aslında ğroblem.siteye giriyorum.sadece yazı yazamıyorum.bir tel c,ce mi sorsam bilemedim
aynı durumdayız canım.sen ben,ellanaz,damla çocukların yaşları çok yakın.en hareketli zamnları.geçecek inşallah.ben kendimi hiiç zorlamıyorum.olduğu kadarıyla.yemeği yetiştirirsen ne ala.olmazsa hemen hafif bişeler ya da dışardan.temizlik olmadıysa.bölüm bölüm yapıyorum.biraz süpür biraz sil.ertesi gün toz al vs.napim olduğu kadar.sen de öyle yap.eşin biraz senin yükünü hafifletsin.yoksa zaten yetemezsin.
Hosgeldin gökçe,
Menunu beğendim canım, kabak çekirdeği tuketilebiliyor diyette diye biliyorum bende ama aycekirdeginin bir kalorisi var akıllara zarar, şok oldum.
Gecenlerde 30gr'lık paketlerde yağsız kavrulmus şekilde satiliyordu malatya pazarinda kalorisine bir baktim dedim nesi sağlıklı bununkabakcekirdeginin kalorisi nasıl bilmiyorum ama.