• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet ya benim de hiç umudum yok.sanki hiç mezun olamıycam...ayrıca sanki topiye bir şey oldu.yeni gelenlerde dyrmuyor ya. Sen yine yeni arkadaşlar al kaptan...

nereye gidiyoruz hayatım.daha buralardayız...ama hakketen bizden başka kimse yok ki burda.3aydır buradayım katılımı çok çok iyi olanlar oldu,kilo verimi de super. Ama bir yerden sonra bir şeyler oluyor,işleri çıkıyor ve paylaşımları çok aşağı düşüyor...

Senin motivasyonun düşdümü kuzum?neden ki kilo verimin de iyiydi . kuzuyu da öpüyorum çok.benim kızın da dişleri çıktığında burnu akıyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yeniler durmadı canım biri sağlıksız besleniyodu biri kuralları begenmedi.
hoşgeldin diyecektim ama vazgeçmişsin.biraz deneseydin olurdu aslında.sen bilirsin .

canım ben de bu aralar bütün bitki çaylarını bıraktım.geçen ay neredeyse tüm ay boyunca kanamalarım oldu.ben de acaba bu çaylar mı yaptı dedim.bilemiyorum.yeşil çay,form çayı,metabolizma çayı derken dengem mi bozuldu acaba.
Maydanoz falan yapiyo kani sulandiriyo canım.
sabah:bir buçuk dilim kepek ekmek,peynir

ara:bir bardak ayran,bir kupa çay

öğlen:bir porsiyon kabak yemeği,bir kase yoğurt,bir dilim beyaz ekmek

ara:(burdan sonra sapıttım)bir küçük dilim kek,bir poğaça,bir bardak limonata

ara:bir kahve,bir lahmacun(avuç kadar)

akşam:bir porsiyon taze fasulye,bir lahmacun

ara:iki bardak çay
Öğleden sonra cosmusun bebeem.
aslında hamur işi ve tatlı yediğim için daha çabuk acıkıyorum sanırım.birbirini tetikliyor bunlar.benim kaynana beslemeyi çok sever.okuldan direk ona geçiyorum.kız uyanana kadar yemeğimi yiyorum arada ikramları bitmiyor.evde olsam yemiyorum o kadar.bişey de diyemiyorum kadına.neyse pastalar bitti sanırım dün.inşallah bugün bişey vermez:)

evet canım kahvaltı gerçekten çok etkili zaten yumurta en tok tutan besinlerden birisi.ben de bu hafta erken kalkabilsem haşlayım dedim ama hep geç kalıyorum okula.bakalım yarın olursa haşlayım.ben de hafta sonu öyle yaptım kahvaltıyı ve çok etkili oldu.
Evet o tur gidalar aciktoriyo.
kızlar kusura bakmayın cuma günü hastalığım sebebiyle işe gelemedim 63,9 kıloyum dünde durumum fenaydı dedım cumada ızın aldım barı bugun de gıdemeyecegım 1 haftalık yıllık iznı kullanım toparlanım oyle gelim işe dedım ama sağolsun patron bey kabul etmemiş iznimi bugun zor şer kalktım geldım işe ilerleyen zamanlarda ne olur bılmıyorum durumum cunku beynım dolu resmen cok fena grıp olmuşum ve hala gecmedı her tarafım büklüm büklüm ağrıyor geçmişe bakmadım daha arkadaşlar dırek açıklamamı yapım
Geçmiş olsun kuzum. Dert etme bu perşembe bildir kilonu ikiye boleriz.
günaydın hanımlar

dünkü menümü yazayım hemen

sabah
nesfit süt

ara
yok

öğlen
tonlu salata
bir dilim kepekli ekmek

ara
1 yeşil çay
1 avuç kabak çekirdeği( bu iyi bir diyet listesinde vardı hem de akşam)

akşam

1 tabak bezelye
yarım tabak bulgur pilavı
yoğurt

spor yok
çocukları uyuturken uyumuşum :((
Beğendim ama sonunda bi klasik var sanki çocukları uyuturken :34:
kızçenin sahte doğumgünü kutlu olsun :)) heeepppp mutlu olsun inşallah

sağol tatlım, işler karışık bu tarafta biliyosun beni :(((

ben yeşil çaydan başka içemiyorum çok takıntılıyım ben şu otlar böcekler konusunda ben yaa :(

bişey yapmalı heyyy bişey yapmalı :)) ben sanki full burdaymışım gibi bi de bişey yapmalı diyorum. evet gökçe hanım bişey yapmalı mesela topiğe daha fazla gelmeli di mi :52::41: bu yumruk da kendime :))

çok iyiysin laf yok yani şu motivasyonu ben de bir yakalayabilirsem süper olacak

diş patlatma çok zor geçiyor, Allah kolaylık versin gülüm

kız yaza 15 gün kaldı sen unut onu:36::33:

dönem dönem olur kızlar ama aklına değişik bir fikir gelen varsa iyi olur bir de aynı anda burada olunca sohbet güzel oluyo. biz gün içinde ya da akşamları denk geldiğimizde yıkılıyodu burası, böyle geçmişe doğru cevap vermek sıkıcı oluyo:24:

günaydııınnn dur ben tekim şimdi yazar yazar kendi kendime ilerletirim:52: top bende:30:

ben oğlanın okulu için 6 da kalkıyorum o zaman telden bi ceee diyim bari :)))

evet bitki çaylarının bu gibi etkileri olbiliyor, bence en güzel ve masumu yeşil çay tatlım:)

lahmacunlar fındık lahmacunsa sorun yok bence de hem arada hem akşam cısss :)) sen de benim gibi spor yapmamış totoyu büyütmüşsün:30::26:

benim de gözüm doymuyo :43::43:

bu doğru olabilir ama benim de kötü bir huyum var moralim bozukken karbonhidrat canavarı oluyorum:27:

Yaz derken hazirani kastetmesiydim agistosta izne aytilcam 15 inden sonra.ama pek umit yok bende .

yeniler durmadı canım biri sağlıksız besleniyodu biri kuralları begenmedi.

Maydanoz falan yapiyo kani sulandiriyo canım.

öğleden sonra cosmusun bebeem.

Evet o tur gidalar aciktoriyo.

Geçmiş olsun kuzum. Dert etme bu perşembe bildir kilonu ikiye boleriz.

Beğendim ama sonunda bi klasik var sanki çocukları uyuturken :34:

Yaz derken hazirani kastetmesiydim agistosta izne aytilcam 15 inden sonra.ama pek umit yok bende .

tamma canım 63,9 dum cuma sabahı yıne tartıldım solerım dıye ama bugun tartıldım yıne aynı canım kilom

Bende tek şişman beyniniz kitabı vardı yasemin soysalin dun aklıma geldi kitapliga baktım göremedim bi arkadaşa verdiğimi hatırladım. Nöbete gitcem bugün gidince istiyim ondan bu kitabida alip okuyim bari . Edirne gezisinden beri dikkatli besleniyurum yürüyüş yüzme kacamak yok yeşil çay içiyorum kilom hala aynı hatta artiyo eksiliyo cildircam yaa

Son düzenleme:
Bende yek şişman beyniniz kitabı vardı yasemin soysalin dun aklıma geldi kitapliga baktım göremedim bi arkadaşa verdiğimi hatırladım. Nöbete gitcem bugün gidince istiyim ondan bu kitabida alip okuyim bari . Edirne gezisinden beri dikkatli besleniyurum yürüyüş yüzme kacamak yok yeşil çay içiyorum kilom hala aynı hatta artiyo eksiliyo cildircam yaa

Al bendende o kadar gogocum ya. Regl olucam sistim sanki.

Al bendende o kadar gogocum ya. Regl olucam sistim sanki.
Motivasyonunun neden düstüyü anlaşıldı kuzum.
Bende tek şişman beyniniz kitabı vardı yasemin soysalin dun aklıma geldi kitapliga baktım göremedim bi arkadaşa verdiğimi hatırladım. Nöbete gitcem bugün gidince istiyim ondan bu kitabida alip okuyim bari . Edirne gezisinden beri dikkatli besleniyurum yürüyüş yüzme kacamak yok yeşil çay içiyorum kilom hala aynı hatta artiyo eksiliyo cildircam yaa

Çok şükür ben de eksiliyor.dün verdiyiniz gazla bugün öyleni de çok hafif geçirdim.hem tartının eksildiyini görünce insan daha bir gazlanıyor.düşünsenize dün akşam da bu gün öylende sarma vardı ama ben yemedim...

aynı kitap sanırım gogocum :))

Çok şükür ben de eksiliyor.dün verdiy7iniz gazla bugün öyleni de çok hafif geçirdim.hem tartının eksildiyini görünce insan daha bir gazlanıyor.düşünsenize dün akşam da bu gün öylende sarma vardı ama ben yemedim...

Gecikti canım, belirtiler basladi ama gerginlik moral bozukluğu ondan sanirim, gecen haftadan beri boyle.

Çok şükür ben de eksiliyor.dün verdiyiniz gazla bugün öyleni de çok hafif geçirdim.hem tartının eksildiyini görünce insan daha bir gazlanıyor.düşünsenize dün akşam da bu gün öylende sarma vardı ama ben yemedim...

Ne güzel yaa bende bi sorun var oda beynimde galiba kendimi motive edemiyorum.
aynı kitap sanırım gogocum :))

Verdiğin linke baktım ismi farklı canım yarın çarşıya gidersem bakıcam senin dediğin kitaba.gerçi daha önce okuyarak zayiflamayi denemistim olmamıştı yinede bi bakayım:52:

Selam kızlar.
Nerdesiniz huhuu.
Burdayım kuzummmm. ..
Ne güzel yaa bende bi sorun var oda beynimde galiba kendimi motive edemiyorum.

Verdiğin linke baktım ismi farklı canım yarın çarşıya gidersem bakıcam senin dediğin kitaba.gerçi daha önce okuyarak zayiflamayi denemistim olmamıştı yinede bi bakayım:52:

Bi de hiç tartıya çıkmadan bir hafta geçirsene.mesela şu perşenbe tartıl,1 de öbür perşenbe.ortada tartınma ve diyetine devam et.belki halledersin.anlıyorum seni ya.tartıya çıkıp ta eksilmediyini görmek çok moral bozucu.insan eksildiyini gördükce motivasyonu artıyor...ne bileyim ya ne yapalım ki sana...daha perşenbeye var...

Burdayım kuzummmm. ..

Bi de hiç tartıya çıkmadan bir hafta geçirsene.mesela şu perşenbe tartıl,1 de öbür perşenbe.ortada tartınma ve diyetine devam et.belki halledersin.anlıyorum seni ya.tartıya çıkıp ta eksilmediyini görmek çok moral bozucu.insan eksildiyini gördükce motivasyonu artıyor...ne bileyim ya ne yapalım ki sana...daha perşenbeye var...

Naber canım ? yine incin top oynuyor topikte ya. Merak ettim.

Selam kızlar.
Nerdesiniz huhuu.
Geldim burdayım. Nobetciyim bu akşam ben
Burdayım kuzummmm. ..

Öyle yapayım canım tartı ayagimin altında sürekli kaldırayım bari perşembe tartilip.

Öyle yapayım canım tartı ayagimin altında sürekli kaldırayım bari perşembe tartilip.

Kolay gelsin canım. Benimde kizim uyudu bugün hasta diye cikarmadim disari. Hep geldim kimse yoktu. Şimdi uyandi.
Bende Damlanin dediği gibi yapicam ya, moral bitiyo eksi gormeyince tartida. Haftaya surpriz olsun bana bakiyim belki daha iyi olur.

Kolay gelsin canım. Benimde kizim uyudu bugün hasta diye cikarmadim disari. Hep geldim kimse yoktu. Şimdi uyandi.
Bende Damlanin dediği gibi yapicam ya, moral bitiyo eksi gormeyince tartida. Haftaya surpriz olsun bana bakiyim belki daha iyi olur.

Hadi kızlar bu hafta 3müz de tartılmıyoruz.1kere perşenbe tartılalım.bir de öbür perşenbe.ben yarln sabah annemlerde akşam düyündeyim,15inden 2 3 gün annemlerde.nasıl yapıcam.inşallah bu hafta güzelce eksilirim de devam ederim.yarın da kaçamak yapmamaya çalışırım perşenbe için...offf...hiç sevmiyorum misafirlikleri,yemek yeyilecek yerleri...

Bende sabah geç kalktım öğlen oluyodu nerdeyse. Sonrada kostutmacayla geçti yemek yap çamaşır yıka as lazer kontrolüm vardi ordan nöbete. Yarın neler yapicam bakalım.

Hadi kızlar bu hafta 3müz de tartılmıyoruz.1kere perşenbe tartılalım.bir de öbür perşenbe.ben yarln sabah annemlerde akşam düyündeyim,15inden 2 3 gün annemlerde.nasıl yapıcam.inşallah bu hafta güzelce eksilirim de devam ederim.yarın da kaçamak yapmamaya çalışırım perşenbe için...offf...hiç sevmiyorum misafirlikleri,yemek yeyilecek yerleri...

Evet anlaştık tartilmayalim bir hafta. Kolay gelsin canım zor oluyo gezme.bende hafta sonu Eskişehir e gitcem nasıl geçer bakalım.

Evet anlaştık tartilmayalim bir hafta. Kolay gelsin canım zor oluyo gezme.bende hafta sonu Eskişehir e gitcem nasıl geçer bakalım.

Hakketen kolay gelsin ya.bugünde güzel geçti.bakalım önümüzdeki günler nasıl olur inşallllah perşenbe yüzümüz güler...

Back
X