• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hadi kızlar bu hafta 3müz de tartılmıyoruz.1kere perşenbe tartılalım.bir de öbür perşenbe.ben yarln sabah annemlerde akşam düyündeyim,15inden 2 3 gün annemlerde.nasıl yapıcam.inşallah bu hafta güzelce eksilirim de devam ederim.yarın da kaçamak yapmamaya çalışırım perşenbe için...offf...hiç sevmiyorum misafirlikleri,yemek yeyilecek yerleri...
Bende annemdeyim akşam gidiyorum canım bi kac gun kalirim belki iyi olur.
Tartilmiyoruz persembeden başka gün anlastik.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende sabah geç kalktım öğlen oluyodu nerdeyse. Sonrada kostutmacayla geçti yemek yap çamaşır yıka as lazer kontrolüm vardi ordan nöbete. Yarın neler yapicam bakalım.
Hadi bakalim canim. Is bitmiyoki ya, bide çalışıyorsun zor canım ne diyim.

Kızlar yarın gece kaynanatör gidiyor.sabah da erkenden kızımı babasıyla annemlere yolluyorum(benim gitmeme gerek kalmadı)sonra bir güzel uyurum kaynana gelip de kaldırnazsa tabi,sonra evi toparlayıp düyüne hazırlanıcam.çok iyi hiss ediyorum kendimi.şimdi de bulaşık ütü falan var onları hall etmem gerek. Bitirip gelicem hemen...

Kızlar yarın gece kaynanatör gidiyor.sabah da erkenden kızımı babasıyla annemlere yolluyorum(benim gitmeme gerek kalmadı)sonra bir güzel uyurum kaynana gelip de kaldırnazsa tabi,sonra evi toparlayıp düyüne hazırlanıcam.çok iyi hiss ediyorum kendimi.şimdi de bulaşık ütü falan var onları hall etmem gerek. Bitirip gelicem hemen...

Gözün aydın canım benim.

Nasıl Olmuş kızlar yegenimin kızı oldu ona ördüm.

Eklentiler

• $1399998678653.webp
    $1399998678653.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 47
Ellerine sağlık canim cok güzel olmuş.
Yakaladım siziiii.burdasınız işte.gördüm gördüm...
Nasıl Olmuş kızlar yegenimin kızı oldu ona ördüm.

Super olmuş kuzum benim.çok ta marifetliymişiz....

İyi akşamlar canlar. Müthiş bir diyetgünün ardından hemen menümü paylaşayım.
Sabah 2dilim ekmek,2kaşık lor peyniri,çay
Ara çilek
Öyle 2haşlama yumurta,1domates,salatalık ve peynirden salata,2kaşık pul bib.li yoğurt
Ara yarım aktivia
Akşam 2kaşık patlıcan yemeyi(kuru soğan,patlıcan,patates,domates,patatesinden minik yedim,1.5dilim ekmek,3kaşık yoğurt, salata
Ara 2hurma,çay belki aktiviamın gerisini içerim

2.5litre su,1saat falan yürüyüş...
Not: salata dediyimde domates,salatalık,yeşillik karışımı kast etmiş olucam onun için her defasında adıyla yazmayayım,sadece salata yazıcam.yoğurduda kaç zamandır pul bib.li kullanıyorum,onu da her defasında yazmayayım. Çaylarım da yeşil çay ve beyaz çaydır bu günden itibaren

Son düzenleme:
tamam ben de zaten burdan giriyorum.giriş te değil aslında ğroblem.siteye giriyorum.sadece yazı yazamıyorum.bir tel c,ce mi sorsam bilemedim

aynı durumdayız canım.sen ben,ellanaz,damla çocukların yaşları çok yakın.en hareketli zamnları.geçecek inşallah.ben kendimi hiiç zorlamıyorum.olduğu kadarıyla.yemeği yetiştirirsen ne ala.olmazsa hemen hafif bişeler ya da dışardan.temizlik olmadıysa.bölüm bölüm yapıyorum.biraz süpür biraz sil.ertesi gün toz al vs.napim olduğu kadar.sen de öyle yap.eşin biraz senin yükünü hafifletsin.yoksa zaten yetemezsin.
Evet ya cok hareketli yerinde durmuyor yaramaz uyanikken hicbirsey yapamıyorum neye elimi atsam benden önce koşuyor. Bende zaten olduğu kadarıyla yapmaya çalışıyorum yarim yamalak evin isleri... bahar temizliği yapmak istiyorum baslayamadım bir türlü esim pek yardımcı olmuyor faydasindan cok zarari var hatta aksam evi topluyorum öğlen eve geldigimde heryer darmadağın oluyor. Benim canim da hicbirsey yapmak istemiyor öyle gorunce.. ne doluymusum bende daha yazacaktım da yeter dedim :)
kızlar kusura bakmayın cuma günü hastalığım sebebiyle işe gelemedim 63,9 kıloyum dünde durumum fenaydı dedım cumada ızın aldım barı bugun de gıdemeyecegım 1 haftalık yıllık iznı kullanım toparlanım oyle gelim işe dedım ama sağolsun patron bey kabul etmemiş iznimi bugun zor şer kalktım geldım işe ilerleyen zamanlarda ne olur bılmıyorum durumum cunku beynım dolu resmen cok fena grıp olmuşum ve hala gecmedı her tarafım büklüm büklüm ağrıyor geçmişe bakmadım daha arkadaşlar dırek açıklamamı yapım
Çok geçmiş olsun canim.
günaydın hanımlar

dünkü menümü yazayım hemen

sabah
nesfit süt

ara
yok

öğlen
tonlu salata
bir dilim kepekli ekmek

ara
1 yeşil çay
1 avuç kabak çekirdeği( bu iyi bir diyet listesinde vardı hem de akşam)

akşam

1 tabak bezelye
yarım tabak bulgur pilavı
yoğurt

spor yok
çocukları uyuturken uyumuşum :((
Gayet güzel
Ne güzel yaa bende bi sorun var oda beynimde galiba kendimi motive edemiyorum.

Verdiğin linke baktım ismi farklı canım yarın çarşıya gidersem bakıcam senin dediğin kitaba.gerçi daha önce okuyarak zayiflamayi denemistim olmamıştı yinede bi bakayım:52:
Insan kafaya cok takinca da veremiyor galiba stresle alakali herhalde bende oyle oluyor en azindan cok düşününce hic veremiyorum. Ilerde bu konuyla alakli yuksek lisans yapicam hatta doktora kuzum biraz büyüsün de :)
Selam kızlar.
Nerdesiniz huhuu.

Geldim ama biraz gec oldu galiba :)

Ara çilek
Öyle 2haşlama yumurta,1domates,salatalık ve peynirden salata,2kaşık pul bib.li yoğurt
Ara yarım aktivia
Akşam 2kaşık patlıcan yemeyi(kuru soğan,patlıcan,patates,domates,patatesinden minik yedim,1.5dilim ekmek,3kaşık yoğurt, salata

Not: salata dediyimde domates,salatalık,yeşillik karışımı kast etmiş olucam onun için her defasında adıyla yazmayayım,sadece salata yazıcam.yoğurduda kaç zamandır pul bib.li kullanıyorum,onu da her defasında yazmayayım. Çaylarım da yeşil çay ve beyaz çaydır bu günden itibaren

Süpersin canim menün super olmus gecen hafta veremedin ama bu hafta kesin atak yaparsin... aaa birgün kalmis tartiya yeni farkettim :)

Kizlaar kendimi cok kötü hissediyorum. oglen eve gelince oğluşumu uyuttum bende televiyonun karsisinda uzandim biraz dinleneyim diye uyumuşum (dun geceden uykusuzdum.) Sonra kuzumun sesiyle kendime geldim aglayarak yanima gelmis. Besiginden cikmis nasil cikmis anlayamadım sok oldum resmen besiginin kenarlari yüksek nasil cikti hala anlayamıyorum. Nasıl uyumuşsam sesini hic duymadım yanima gelincee uyanabildim. Kötü oldum ya :(

Damla kactin mi hemen... eee ben geldim Kimse yok bende gidiyorum iyi geceler herkese yarın görüşürüz.

Kizlaar kendimi cok kötü hissediyorum. oglen eve gelince oğluşumu uyuttum bende televiyonun karsisinda uzandim biraz dinleneyim diye uyumuşum (dun geceden uykusuzdum.) Sonra kuzumun sesiyle kendime geldim aglayarak yanima gelmis. Besiginden cikmis nasil cikmis anlayamadım sok oldum resmen besiginin kenarlari yüksek nasil cikti hala anlayamıyorum. Nasıl uyumuşsam sesini hic duymadım yanima gelincee uyanabildim. Kötü oldum ya :(
Aman kuzum kötü olduğun şeye bak.ne olucak.nasıl gelmiş se gelmiş.nihayetinde sağsalim gelmiş yanına. Bu da onun için bir başarı sonuçta. Senin oğluş kaç aylıktı tatlım?
Süpersin canim menün super olmus gecen hafta veremedin ama bu hafta kesin atak yaparsin... aaa birgün kalmis tartiya yeni farkettim :)

Evet tatlım.bu defa kimse unutmamalı perşenbeyi.yoksa kaptan çok kızıcak ona...

Damla kactin mi hemen... eee ben geldim Kimse yok bende gidiyorum iyi geceler herkese yarın görüşürüz.

Yok tatlım ya . kızıma rüya öyününü verdim.uyuyorum şimdi.iyi geceler tatlım.iyi geceler herkese...

Ellerine sağlık canim cok güzel olmuş.
Teşekkürler canım.
Yakaladım siziiii.burdasınız işte.gördüm gördüm...

Super olmuş kuzum benim.çok ta marifetliymişiz....

Saol canım eh biraz var yetenek :17:
Ara çilek
Ara yarım aktivia

Süpersin canım.
Evet ya cok hareketli yerinde durmuyor yaramaz uyanikken hicbirsey yapamıyorum neye elimi atsam benden önce koşuyor. Bende zaten olduğu kadarıyla yapmaya çalışıyorum yarim yamalak evin isleri... bahar temizliği yapmak istiyorum baslayamadım bir türlü esim pek yardımcı olmuyor faydasindan cok zarari var hatta aksam evi topluyorum öğlen eve geldigimde heryer darmadağın oluyor. Benim canim da hicbirsey yapmak istemiyor öyle gorunce.. ne doluymusum bende daha yazacaktım da yeter dedim :)

Çok geçmiş olsun canim.

Gayet güzel

Insan kafaya cok takinca da veremiyor galiba stresle alakali herhalde bende oyle oluyor en azindan cok düşününce hic veremiyorum. Ilerde bu konuyla alakli yuksek lisans yapicam hatta doktora kuzum biraz büyüsün de :)

Geldim ama biraz gec oldu galiba :)

Haklısın canım bu ara çok takıntı yaptım ama elimde değil çıkmıyor aklımdan. Neyse yarın tartilmiyorum perşembe tartilip kaldiriyorum tartiyi gözümün önünden.
Bazen oluyo öyle şeyler canım benimki arabasindan düşmüştü 4 aylık bile değilken evde hemde kasla goz arasında.
Aman kuzum kötü olduğun şeye bak.ne olucak.nasıl gelmiş se gelmiş.nihayetinde sağsalim gelmiş yanına. Bu da onun için bir başarı sonuçta. Senin oğluş kaç aylıktı tatlım?

Evet tatlım.bu defa kimse unutmamalı perşenbeyi.yoksa kaptan çok kızıcak ona...

Evet unutmak yok persembeyi zaten gerginim kilo veremiyom diyeee:24::37::36:

Ben yazmadım yine menülerimi
Dün sabah 2 dilim cavdar ekmegi peynir salatalık

Ara elma

Öğle semizotu yemeği 1 parça fırında tavuk salata 2 dilim ekmek

Ara erik yenidünya 2 tane

Akşam yoğurt çorbası 1 kepçe salata yumurtalı ıspanak 4 kaşık mercimek yemeği

Ara muz

Su 2.5 lt
Spor 1 st 15 dk yürüyüş

Bugün sabah yani 12 de
2 dilim cavdar ekmegi peynir salatalık 1 tatlı kaşığı reçel

Ara nescafe

Ara eti form bisküvi 1 paket işe giderken minibüste yedim

Akşam 3 fırında mücver evden getirmistim 2 kaşık çorba şehriye si pismemis yiyemedim tavuk vardı pismemis oda 2 çatal aldım onuda yiyemedim garnitür patates vardı 2 kaşık ondan yedim.ve elma yedim

Ara 1 dilim börekve yine 1 elma.

Su 2.5 lt ve 1 sisesini limonlu ictim
Spor 20 dk ve 10 dk yürüyüş

günaydın kızlar.günün ilk açılışını ben yapayım bari.damla gelmiştir dedim ama daha uğramamış.bugün düğüne gidecekti sanki.

canım aynı hissi ben de kızımı mama sandalyesinde otururken gördüşğümde hissetmiştim.yatağı için bir önlem almak gerek gibi.
Ben yazmadım yine menülerimi
Dün sabah 2 dilim cavdar ekmegi peynir salatalık

Ara elma

Öğle semizotu yemeği 1 parça fırında tavuk salata 2 dilim ekmek

Ara erik yenidünya 2 tane

Akşam yoğurt çorbası 1 kepçe salata yumurtalı ıspanak 4 kaşık mercimek yemeği

Ara muz

Su 2.5 lt
Spor 1 st 15 dk yürüyüş

Bugün sabah yani 12 de
2 dilim cavdar ekmegi peynir salatalık 1 tatlı kaşığı reçel

Ara nescafe

Ara eti form bisküvi 1 paket işe giderken minibüste yedim

Akşam 3 fırında mücver evden getirmistim 2 kaşık çorba şehriye si pismemis yiyemedim tavuk vardı pismemis oda 2 çatal aldım onuda yiyemedim garnitür patates vardı 2 kaşık ondan yedim.ve elma yedim

Ara 1 dilim börekve yine 1 elma.

Su 2.5 lt ve 1 sisesini limonlu ictim
Spor 20 dk ve 10 dk yürüyüş

güzel ve hafif olmuş canım.pişmemiş yemekler de sana denk düşmüş:)

günaydın kızlar.günün ilk açılışını ben yapayım bari.damla gelmiştir dedim ama daha uğramamış.bugün düğüne gidecekti sanki.
Günaydın canım. Evet damla düğün hazırlığı falan diyodu gelir ilerleyen saatlerde
canım aynı hissi ben de kızımı mama sandalyesinde otururken gördüşğümde hissetmiştim.yatağı için bir önlem almak gerek gibi.

güzel ve hafif olmuş canım.pişmemiş yemekler de sana denk düşmüş:)

Aşçılar farklı sanırım hastanede yemekler bazen güzel bazen kötü oluyoo

Günaydın canım. Evet damla düğün hazırlığı falan diyodu gelir ilerleyen saatlerde

Aşçılar farklı sanırım hastanede yemekler bazen güzel bazen kötü oluyoo

Günaydın canlarımmmm.şimdi kalkıyorum ya.sabah kalktım kızımı babasıyla annemlere yolladım uyudum.şimdi kalkıyorum daha . özledim sizi ya...kalkıp işlerimi yapıp. .bakım falan yapıcam.bu arada kahvaltı da yapmam gerek.saat omuş 11:02 yaaa...

Back
X