• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

liste------------bu haftaki kilo----------hedef kilo
masumcuk----------- 81,6 -------------1 kg
Ellanazz ---------------76-------------- 1,500 kg
tutaste85 -------------56,9 ------------800 gr
ED2006 ---------------63,5-------------1 kg
gogo2405 ------------68,1 ------------
Ebrueva --------------- -------------
Damlanur10 ---------- --- ---------
Topraks ------------- 68------------ 500 gr
sadness1012 --------- ----------

kızlar ben de karşıya geçicem, çok yoğun bir hatunum yani bildiğiniz gibi değil:ssz:

sabah maalesef bir poğaça yedim gün içinde bol bol koştırayım da erisin bari :))

çıkana kadar buralardayım canlar

resim yükliycektim.

biri öncesi sonrası eylüldü sanırım 63 kilo
diğeri kasım yine 63 civarı elbiseli olan
son olarak da şimdiki durum :(( kotlu olan

$63 kilo.webp $68 kilo.webp $öncesi sonrasý.webp

gogo2405 ------------68,1 ------------600 gr

tutaste68 .!.:
tamamdır canım.bu hedefşeri listeleyelim hergün gözümüzün önünde olsun o zaman.iyi olmuş o bisiklet müthiş kardiyo yaptırıyor.bir hafta dayak yemişsin gibi olur her yerin.biz de her hafta köye gidiyoruz.gerçi benimki gönüllü bir gidiş.sen de bahane üret .bu hafta işlerim var de .ertele.market,temizlik,vs. diye yetiştiremiyorum felan de.

sağol canım.sen de hızlı başladın.senin de az kaldı 79lara

tamamdır canım.seni de listeye alalım.inşallah bu haftalaık hedef kilolar bizi hareketlendirir.haadi bakalım güzel bir sonbuç olsun bekliyoz.
Anlaştık canım ben uyarım bu ceza ödül ne olursa, yeterki iyi olsun hepimiz için.

tebrikler canım.bence güzel bir sonuç.her hafta çok kilo veremezsin zaten.bağırsakların için bol bol salata tüket.kahve de çalıştırır.
Sağol canım, çıktım sebze aldim biraz salataya yukleniyum biraz
şimdi daha iyi oldu.ya acaba ceza yerine hedefe ulaşanlara ödül mü koysak.cezbedici olsun ki heveslenelim değil mi.
Ceza dusunelim, odulde olur
Kızlarrrr selam BEN BU HAFTA İZİNLİYİM AMA YİNE DE KİLO BİLDİRİMİ YAPAYIM BURDANSİZE:)

SABAH DİYETİSYENE GİTTİM KONTROLÜM VARDI:)
SONUNDA OBEZİTE SINIRINDAN ÇIKTIM:) 96 KİLOYLA BAŞLAMIŞTIM DİYETE BUNDAN TAM 4 AY ÖNCE. ŞU ANDA 81.5 KİLOYUM:) TOPLAMDA 14.5 KG GİTTİ AYYY DÜŞÜNÜYORUMDA KOCAMAN BİR ÇOCUK ÇIKMIŞ İÇİMDEN RESMEN:) NEYSE DURMAK YOK TAM GAZ DEVAM:):)

GEÇEN HAFTA:84.1
BU HAFTA:81.5
FARK:2.600
% 3.09
Tebrik ederim canım.
Kızlar hepiniz kilo bildirdiniz saolun varolun. Paylaşım alanında bi karar alındı bu haftaki somaa olan üzücü olaylardan dolayı bu hafta yaris olmasin diye haftaya 2 etap birleştirilip ortalamaları ikiye bolcez.
Diğer hedef konusunda odulmu olsun ceza mı ortak karar verelim herkes yazsın fikrini.
Canim diger takimlarin yaptigi gibi kendimizi ifşa edebiliriz.
ceza caydırıcı hedef de cezbedici olsun ki uğraşaşlım.ceza bizlerin de göreceği bileceği bir şey olmalı.ne bileyim 15 dk bir mesaj yazmak gibi mesela.bu şimdi aklıma geldi.olacağı anlamına gelmiyor.yani demek istediğim şey bunun zorlayıcı aynı zmanda takip edilecek bir şey olması.ödül olarak da küçük hediyeler mi göndersek birbirimize.zaten az kişiyiz.bunlar maddi değeri olan şeylerden ziyade sembolik küçük şeyler olabilir.bir mektup bile olabilir.beyin fırtınası yapıyotum şuanda arkadaşlar.fikirlerimizi paylaşalım ki güzel bir şey çıksın
Canim kendimizi diger takimlarda ifşa edebiliriz kilo vermeyince caydırıcı olur.
resim yükliycektim.

Eki Görüntüle 1114843 Eki Görüntüle 1114844 Eki Görüntüle 1114845

Canim gayet iyi, ben şuan 60lara gelmek için can atiyorum valla.

Canlarım yazmıyorum ama yazışmaları okuyup çıkıyorum.biliyorsunuz annemlerdeyim.ceza ödül yöntemini beyendim.bence ceza spor ödül de öğün olmalı.mesela sevdiyim bir yemeyi yemek. Ama bir yandan da ödül olarak öğün iyi olmaya da bilir aslında.sonuçta yediyimiz kendimize ceza olur.ne de olsa ek kalori.ama ceza mutlaka spor olmalı.mesela 1hafta boyunca günde 1saat spor(yürüyüş+pilates).bi de ben şu ifşa olayına çok karşıyım.zaten buraya biri yazdığında da sinir oluyorum.zafer yazıları yazmak çok daha güzel bence.hatta deyişiklik yapalım.hedefine ulaşanlar her takımda kendini övecek gürurlanacak mesajlar yazsın.tabi bence...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ancak geldim kızlar
çok yorulduuummmmm, şimdi de eşyalrımı toparlayıp eve gidicem. Allah'ım bu tempoya nasıl kilo aldım ben yaaa :43:

ceza ve ödül konusunda ben fikrimi söyledim siz nasıl uygun görürseniz ben uyarım. Yanlız şu başka topiklere gidip yazma olayı da bana çok tetikleyici gelmiyor. Cezada örneğin ben günde 1 saat spor yapıyorsam fazladan atıyorum her gün yarım saat spor cezası alırsam 1,5 saat spor yapmış olurum. Her ne kadar bu bizim için iyi olsa da zaten zor spor yaptığımız için caydırıcı olabilir. Yani ceza güzel.

Ödülde ise serbest öğünde canımızın çok istediği birşeyi yiyemiyoruz ama hedefe ulaşırsak yiyeceğimiz için bu da motive edici olacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta bu kaçamakları yapmazsak zaten bir süre sonra ödül olmasa da atıcaz kendimizi yemeklerin içine:52:

Yavrum yirim ben senii
eveeeeeeeeeetttttttt ye ama yağlı göbişten azalsın azıcık:52::52: ayyy düşünemedim birden çok kötüüüü :))))

Anlaştık canım ben uyarım bu ceza ödül ne olursa, yeterki iyi olsun hepimiz için.

Sağol canım, çıktım sebze aldim biraz salataya yukleniyum biraz

Ceza dusunelim, odulde olur

Tebrik ederim canım.

Canim diger takimlarin yaptigi gibi kendimizi ifşa edebiliriz.

Canim kendimizi diger takimlarda ifşa edebiliriz kilo vermeyince caydırıcı olur.

Canim gayet iyi, ben şuan 60lara gelmek için can atiyorum valla.
salata evet ben de salataya yüklenmek istiyorum ama o beni istemiyo sanırım:36::56:
pek bişey kalmamış görürsün kendine 6 lı rakamları gördüğünde vereceğin bir ödül belirle. sıkı bir ödül olsun. uzun vadeli hedeflerimden biri saçımı kahveye boyatmak, diğeri bacağıma dövme(geçici) yaptırmaktı. İkisini de yaptım , ayrıca son mezun olduğumda da 36 beden pantalon almıştım.

Evet yeri gelmişken ben de ilk hedef 65 için kendime ödül düşüneyim hemeeeeeeennnnnnn. heyoooooooo:7::21:

kürt çalar çingene oynar olmamış
topraks çalar topraks oynar olmuş
o yüzdeeeennnn ben kaçar hatunlar:3::3:
evime gideyim kuzularıma:34:

Canlarım yazmıyorum ama yazışmaları okuyup çıkıyorum.biliyorsunuz annemlerdeyim.ceza ödül yöntemini beyendim.bence ceza spor ödül de öğün olmalı.mesela sevdiyim bir yemeyi yemek. Ama bir yandan da ödül olarak öğün iyi olmaya da bilir aslında.sonuçta yediyimiz kendimize ceza olur.ne de olsa ek kalori.ama ceza mutlaka spor olmalı.mesela 1hafta boyunca günde 1saat spor(yürüyüş+pilates).bi de ben şu ifşa olayına çok karşıyım.zaten buraya biri yazdığında da sinir oluyorum.zafer yazıları yazmak çok daha güzel bence.hatta deyişiklik yapalım.hedefine ulaşanlar her takımda kendini övecek gürurlanacak mesajlar yazsın.tabi bence...

Ödül sevdiğimiz yemek olursa kilo alırız canım ya sanki. Desifre olayi caydırıcı olur bence, kimse 2.ye yazmak istemez diğer takimlara gidip.

eveeeeeeeeeetttttttt ye ama yağlı göbişten azalsın azıcık:52::52: ayyy düşünemedim birden çok kötüüüü :))))

salata evet ben de salataya yüklenmek istiyorum ama o beni istemiyo sanırım:36::56:
pek bişey kalmamış görürsün kendine 6 lı rakamları gördüğünde vereceğin bir ödül belirle. sıkı bir ödül olsun. uzun vadeli hedeflerimden biri saçımı kahveye boyatmak, diğeri bacağıma dövme(geçici) yaptırmaktı. İkisini de yaptım , ayrıca son mezun olduğumda da 36 beden pantalon almıştım.

Evet yeri gelmişken ben de ilk hedef 65 için kendime ödül düşüneyim hemeeeeeeennnnnnn. heyoooooooo:7::21:
Ben yüklendim valla canım salata karpuz ne bulduysam yedim:1: simdide sütlü tatlı yedim sacmasapan bi menu cikardim yani. Bu saatten sonra mutfak kapandî bana.
kürt çalar çingene oynar olmamış
topraks çalar topraks oynar olmuş
o yüzdeeeennnn ben kaçar hatunlar:3::3:
evime gideyim kuzularıma:34:
Buralardayım canım, temizlik yaptim arada baktim kimse yoktu yazmadım bişey pek. Iyi aksamlar bu arada.

Gokcem bahsettiğin kitap bu dimi aldım bugün markette görünce

Eklentiler

• $1400178239123.webp
    $1400178239123.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 43
Iyi geceler güzeller,
Kac gündür unutuyorum bugün aklimdayken menumu yazayim.
Sabah:salatalık, domates, biber, peynir ile salata,1 dilim tam buğday ekmek
Oglen. karpuz peynir
Aksam:4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, 4 kaşık yoğurt
Ara:2 yk kadar sütlü irmik tatlısı (saat 6.30 gibi)
1 saat yürüyüş yaptim.
Bol su içtim.
Günü kapattım.

resim yükliycektim.

Eki Görüntüle 1114843 Eki Görüntüle 1114844 Eki Görüntüle 1114845
Daha once kac kilo verdin alttaki fotoğraf ta ikiside sensin değil mi...
gogo2405 ------------68,1 ------------600 gr

Haftalık hedef daha iyi olacak sanki :)

Bence de ceza spor ödül öğün olabilir. Ama kendini ifsa etmekte cok caydirici olabilir :)
ancak geldim kızlar
çok yorulduuummmmm, şimdi de eşyalrımı toparlayıp eve gidicem. Allah'ım bu tempoya nasıl kilo aldım ben yaaa :43:

ceza ve ödül konusunda ben fikrimi söyledim siz nasıl uygun görürseniz ben uyarım. Yanlız şu başka topiklere gidip yazma olayı da bana çok tetikleyici gelmiyor. Cezada örneğin ben günde 1 saat spor yapıyorsam fazladan atıyorum her gün yarım saat spor cezası alırsam 1,5 saat spor yapmış olurum. Her ne kadar bu bizim için iyi olsa da zaten zor spor yaptığımız için caydırıcı olabilir. Yani ceza güzel.

Ödülde ise serbest öğünde canımızın çok istediği birşeyi yiyemiyoruz ama hedefe ulaşırsak yiyeceğimiz için bu da motive edici olacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta bu kaçamakları yapmazsak zaten bir süre sonra ödül olmasa da atıcaz kendimizi yemeklerin içine:52:
Gerçekten cok yogunsun nasıl aldın bu kilolari :) odul ceza konusunda sana katılıyorum spor icin vakit ayirmak zor oluyor fazladan spor caydırıcı olur hem faydali olur diger hafta icin :) ödül konusunda da insan kendini ne kadar sıkarsa o kadar cok sey çekiyor canı. Öğün ödülü bu acidan heveslendirici olabilir bir hafta kacamaksiz gecirince bir öğünu rahatça yiyebilecek olmak motivasyonu arttırır bence.
Ödül sevdiğimiz yemek olursa kilo alırız canım ya sanki. Desifre olayi caydırıcı olur bence, kimse 2.ye yazmak istemez diğer takimlara gidip.
Bir öğünden birsey olmaz bence devamli olmayacagi icin kilo almayiz hem de metobolizmayi şaşırtmis oluruz :)

Bence de ceza spor ödül öğün olabilir. Ama kendini ifsa etmekte cok caydirici olabilir :)

Gerçekten cok yogunsun nasıl aldın bu kilolari :) odul ceza konusunda sana katılıyorum spor icin vakit ayirmak zor oluyor fazladan spor caydırıcı olur hem faydali olur diger hafta icin :) ödül konusunda da insan kendini ne kadar sıkarsa o kadar cok sey çekiyor canı. Öğün ödülü bu acidan heveslendirici olabilir bir hafta kacamaksiz gecirince bir öğünu rahatça yiyebilecek olmak motivasyonu arttırır bence.

Bir öğünden birsey olmaz bence devamli olmayacagi icin kilo almayiz hem de metobolizmayi şaşırtmis oluruz :)
Doğru canım ama şu var 2 -3 hafta aynı kişi üstüste birinci olsa , o arkadasimiza zarar vermiş olmazmiyiz? Amacimiz zayiflamak ya, o açıdan diyorum.

Back
X