• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

GOGO ben dün diyetisyenime sormuştum da evet külah çok kaloriliymiş bana yeme dedi sade dondurmadan 2-3 top yiyebilirsin ama içinden öyle çikolata parçaları falan olmasın dedi. yada şu sade küçük kup lar varya onlardan 1 tane dedi haftada en fazla 3 kez ama.

Dogruymus demekki bi daha yemem artık. Sen nasılsın canım hastaniz vardı nasıl oldu.

Selam fıstıklar, Ben bugün mutluyum valla, geçen hafta ki kiloma indim sayılır sonunda.
Bu arada Ay önümüzde ki 15 gün küçülen fazdaymış, yani iştahımız da küçülecek, azalacak :1: Diyet için verimli günler. Sizleri bilmiyorum ama ben çok takip ederim ay'ı çok faydasını gördüm bir çok konuda. Unutmadann beni de o listeye yazın lütfenn şuan: 57.5, hedefim: 600 gr olsun yani 56,9 :))

selam cnm ayy bnm midem çok küçüldü heralde zaten aydan mı yoksa kız:) şaka bir yana diyetisyenin verdiklerini bile zor yer oldum midem almıyo:

Dünkü menümü yazayım unutmadan.

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 kk peynir, 2 dilim t.b ekmek, 1 çay

yeşil çay

Öğle: Fırında patatesli tavuk (4 parça patates, 1 but- yağsız tuzsuzdu. Haşlama desek yeridir :1: ), 2 kaşık pilav

Ara: 1/2 açma, çay

Akşam: 1,5 kepçe pazılı yarmalı yoğurt çorbası, 3 kaşık makarna, salata

1 dondurma

1,5 lt su.

selam canlar
önce menümü yazayım, dün gece arkadaşım aklımı çeldi film seyrettik " kelebeğin rüyası" çok geç uyudum :( uykum vaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr:43::43:

sabah
nesfit
süt

ara
yeşil çay
5 eti burçak

öğlen
ızgara köfte
ayran

ara
nescafe
karam :26:

akşam
1 tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek

su 1,5 lt
spor 1 saat yürüyüş
Güzel olmuş canım, o karamda adet göremedim 1 paket değildir dimi:1:

yeşil çay

Öğle: Fırında patatesli tavuk (4 parça patates, 1 but- yağsız tuzsuzdu. Haşlama desek yeridir :1: ), 2 kaşık pilav

1 dondurma

1,5 lt su.
Güzel olmuş, miktarlarî az tutmussun, pilava makarnaya rağmen beğendim canım.

gogo bu arada beni haftaya listeye alırmısın cnm yeter bu kadar izin bana:) birde geçmişi tam okuyamadım ama bir liste muhabbeti dönüyor yeni bir yarışma mı var hemen katılayım:)
Yazarım canım. Haftalık hedef belirledi herkes haftaya verene ödül veremeyene ceza vercez.
selam canlar
önce menümü yazayım, dün gece arkadaşım aklımı çeldi film seyrettik " kelebeğin rüyası" çok geç uyudum :( uykum vaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr:43::43:

sabah
nesfit
süt

ara
yeşil çay
5 eti burçak

öğlen
ızgara köfte
ayran

ara
nescafe
karam :26:

akşam
1 tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek

su 1,5 lt
spor 1 saat yürüyüş
Güzel olmuş canım

yeşil çay

1 dondurma

1,5 lt su.

Beğendim ben

Evet canım başka yere bakmadım ama 170 kalori yazıyor

Çok ilginç napcaz peki ayımı izliycez akşamları. Listeye kendini eklemek için alıntı yap başta ve sonda
yazilarini sil hedefini ekle cavapla ya bas oldu bittiii..

Günaydın canım, süper valla.
Bu kuculen buyuyen ay mevzulari benimde ilgimi cekiyor ama çok vakıf değilim detayina. Bilgi vermen iyi olur arada.

selam cnm ayy bnm midem çok küçüldü heralde zaten aydan mı yoksa kız:) şaka bir yana diyetisyenin verdiklerini bile zor yer oldum midem almıyo:

Kızlar diyet konusunda ilk defa dikkat edicem bende ay olayına ama, saç bakımlarında çok faydasını gördüm ayda 1 cm uzayan saçlarımı bir ayda 4 cm uzattığımı bilirim ayın günlerini doğru kullanarak. Tabi bakım falan çok ugrastırıcı olduğu için devam etmiyorum :8:. Özellikle epilasyon tarihlerini kaçırmam ve inanılmaz değişim yaşadım baya azaldı tüylerim ( evet baya baya tüylüyüm ben :30:)
Ben kozmikbakım.blogspot'u takip ediyorum. KK'da bir arkadaşta paylaşıyor bu bilgileri http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=592422&highlight=dolunay+epilasyonu ilk sayfasında detaylı bilgilendirmiş bakın isterseniz.

Güzel olmuş canım, o karamda adet göremedim 1 paket değildir dimi:1:

Güzel olmuş, miktarlarî az tutmussun, pilava makarnaya rağmen beğendim canım.

Sağol canım toparlamam lazım artık :)

Selam fıstıklar, Ben bugün mutluyum valla, geçen hafta ki kiloma indim sayılır sonunda.
Bu arada Ay önümüzde ki 15 gün küçülen fazdaymış, yani iştahımız da küçülecek, azalacak :1: Diyet için verimli günler. Sizleri bilmiyorum ama ben çok takip ederim ay'ı çok faydasını gördüm bir çok konuda. Unutmadann beni de o listeye yazın lütfenn şuan: 57.5, hedefim: 600 gr olsun yani 56,9 :))

çok sevindim tebrikleeerrr:46:
Geçmiş çok geçmemiş neyse.dünkü menümü yazayım bari gelmişken
saba 1 haşlanmış yumurta az peynir 2 dilim cavdar ekmegi

ara nescafe

öğlen 1 kepçe çorba salata 4 kaşık tavuk döner 1 dilim ekmek

ara 2 erik 1 eti misir pirinç citirindan 2 kakaolu bisküvi

akşam salata 4 köfte 2 dilim ekmek

su 2.5 lt
spor 1 st yürüyüş çarşıda 1 top dondurma yedim
dün aksamda fazla oldu dondurmanın kulahini yemiştim sonra fat secret e girerken baktım ki kalorisi çok yuksekmis.bidaha yemem. Eve gelince 30 mekik yaptim 100 ip atlama hareketi 10 dk koşu odada aşağı yukarı. Külah acaip suçlu hissettirdi kendimi:18:
vaaawwww spor müthiş olmuş ama o ne ya külahın tadı bile yok kalorisine bak utanmazın :)) yemeğe değmez:9:

Çok uzgunum ya bende canım, izliyorum haberleri ve daha çok üzülüyorum o insanlara, caresizliklerine off off. Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah. Söylenecek çok şey varda, sorumluları Rabbimin adaletine havale ediyorum. ..

Günaydın gogom, kolay gelsin
Amin, sorumluların cezalarını kat be kat fazla çekmelerini diliyorum.

Günaydın kuzular anca gelebildim sabah uyuyakalmısım işe geç kaldım :53: geçmişe bakarım az sonra:12:
günaydın aşkooooooooooooooooo:3:

Günaydın güzeller.
Güzel bir gün olsun dilerim, bu şartlarda ne kadar güzel olabilirse artık.
Damlam, tutastem sizede özellikle gunaydin, buralardasiniz gördüm sizi.
Sana da canım, bu acılar ders olur umarım ve çocuklarımıza aydınlık günler bırakabilecek sorumluluğu getirir.

Evet hafif yiycem.pasta falan var ama yemiycemmmmn.

Benden ok.çok güzel olur. Fakat ben kendime hedef belirleyemiyorum kötü olan o.300gr olsun ya.sonumta pazartesiden evde olacağım.vere bilirim bu kadar.ya da çok mu yapsam.tutum hatta ben durumu özet geçeyim sen bana hedef belirle.pazara kadar kaçamak yapa bilirim.pazartesiden düzeni otururum.şimdi dün fazla olmadı cısss olarak sadece 2 parmak kadar çiy börek yedim,1de peynirli milföy yedim.2kaşık pilav,2sarma,salata yedim.pastaya ve mayonezli salatalara dokunmadım.bugün de muhtemelen öyle olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de 500gr koydum ilk deneme zorlanmıyım diye, kolaya kaçtım yani:36:

kızlar sanırım son karar şu yönde özetlersek.bu hafta hedeflediği kiloya gelen bir öğününü istediği bir yemeği yiyerek kendini ödüllendirmiş olacak.hedefine ulaşamayan ise 1 saat spor yaparak kendine ceza vermiş olacak.aslında buna ceza demeyelim de veremedikleri için uğraşacak.haftaya hazırlık yapacak.
ellanın bir tespiti var ki doğru.bir kaç hafta üst üste hedefine ulaşan hep yemek ödülü alırsa ona sadece zararı dokunur.yani bu yemek ödülü bu haftaya özel olsun.önümüzdeki haftaya başka bie ödül koyarız.daha sonrakine yine yemek koyabiliriz.ne dersiniz
1 saat ekstra spor muuu:53: yani şimdi ben 1 saat yürüyorum kaybedersem 1 saat de fazladan :50: çok insafsızcaaa:36::52:

tatlım resmen müthiş bir değişim olmuş.hiçbir foto diğerine benzemiyor bu arada.hepsi farklı kişiler gibi sanki.sarı saç kesinlikle out.koyu renk kesinlikle in.bu arda saç tonun da şekli de yüzüne çok güzel olmuş.tespitin doğru yani.

sanırım herkesin genel fikri ödülün yemek olması, cezanın spor olması yönünde gibi

sanırım öyle olacak

güzel omuş canım.artık menüler düzgün hepimizde

teşekkür ederiz güzel dileklerin için arkadaşım.

yaaa iki gündür ben açılış yapıyorum.bakıyorum gelmemişsin.kendi evine geçince yine eski düzene geçeriz.hadi bakalım güzel ve hafif bir kahvaltı ile başla güne.ben geç kaldığım için dünden kalan gözlemeden 4,5 parça yedim.bir kupa çay içtim.
teşekkürler çok motive oldum şindik he heeee:7:

Günaydınlar fıstıklar.herkes için güzel birgün olsun . içiniz benimki gibi huzur dolu olsun inşallah.hayatınızdakı sizi sıkan her şey,her kes sizden 1kaç günlük uzak dursun...gönlünüz mutlu,kalbiniz sevgi dolu olsun inşallah..

Amiiinnn, buna çok ihtiyacım vardı..

Bence de ceza spor ödül öğün olabilir. Ama kendini ifsa etmekte cok caydirici olabilir :)

Gerçekten cok yogunsun nasıl aldın bu kilolari :) odul ceza konusunda sana katılıyorum spor icin vakit ayirmak zor oluyor fazladan spor caydırıcı olur hem faydali olur diger hafta icin :) ödül konusunda da insan kendini ne kadar sıkarsa o kadar cok sey çekiyor canı. Öğün ödülü bu acidan heveslendirici olabilir bir hafta kacamaksiz gecirince bir öğünu rahatça yiyebilecek olmak motivasyonu arttırır bence.

Bir öğünden birsey olmaz bence devamli olmayacagi icin kilo almayiz hem de metobolizmayi şaşırtmis oluruz :)
Bir bilsem, bir bilsem. Halbuki kuş kadar yiyordum:26::36::17:

Daha once kac kilo verdin alttaki fotoğraf ta ikiside sensin değil mi...

Haftalık hedef daha iyi olacak sanki :)
evet canım hepsi benim 30 kilo verdim daha önce :))

Iyi geceler güzeller,
Kac gündür unutuyorum bugün aklimdayken menumu yazayim.
Sabah:salatalık, domates, biber, peynir ile salata,1 dilim tam buğday ekmek
Oglen. karpuz peynir
Aksam:4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, 4 kaşık yoğurt
Ara:2 yk kadar sütlü irmik tatlısı (saat 6.30 gibi)
1 saat yürüyüş yaptim.
Bol su içtim.
Günü kapattım.
güzeeellll

Gokcem bahsettiğin kitap bu dimi aldım bugün markette görünce

eveeetttt ya ben daha alamadım :((

Ben yüklendim valla canım salata karpuz ne bulduysam yedim:1: simdide sütlü tatlı yedim sacmasapan bi menu cikardim yani. Bu saatten sonra mutfak kapandî bana.

Buralardayım canım, temizlik yaptim arada baktim kimse yoktu yazmadım bişey pek. Iyi aksamlar bu arada.
bugün ben de başlıyorum kesin, öğleden önce markete gidip alayım , söz :34:

liste------------bu haftaki kilo----------hedef kilo
masumcuk----------- 81,6 -------------1 kg
Ellanazz ---------------76-------------- 1,500 kg
tutaste85 -------------56,9 ------------800 gr
ED2006 ---------------63,5-------------1 kg
gogo2405 ------------68,1 ------------600 gr
Ebrueva --------------- -------------
Damlanur10 ----------64.2 -----------300gr
Topraks ------------- 68------------ 500 gr
sadness1012 --------57.5 ----------500gr

eveeeet listemiz tamam gibi.ebru da sanırım netten dolayı yok.bütün arkadaşların bu hafta hedeflerine ulaşmaları dileğiyle.inşallah mutlu olacağımız sonuçlar elde ederiz.bu arada kimler ödül olarak ne yemek istiyor yazsın bakalm.neler çıkacak ortaya.

eveeeet listemiz tamam gibi.ebru da sanırım netten dolayı yok.bütün arkadaşların bu hafta hedeflerine ulaşmaları dileğiyle.inşallah mutlu olacağımız sonuçlar elde ederiz.bu arada kimler ödül olarak ne yemek istiyor yazsın bakalm.neler çıkacak ortaya.

pizza yemek ısterım 1 dilim :-d :-d zararı cok olmasın bari 1 dilimcik

vaaawwww spor müthiş olmuş ama o ne ya külahın tadı bile yok kalorisine bak utanmazın :)) yemeğe değmez:9:

Sana da canım, bu acılar ders olur umarım ve çocuklarımıza aydınlık günler bırakabilecek sorumluluğu getirir.

1 saat ekstra spor muuu:53: yani şimdi ben 1 saat yürüyorum kaybedersem 1 saat de fazladan :50: çok insafsızcaaa:36::52:

güzeeellll

Başla canım, artık yaz geldi herşey elimizin altında. Daha aktif ve sağlıklı olabiliriz.
Diğer konudada pek bişey degisecegine ihtimal veremiyorum canım biri çıkar bu şartlarda tekme tokat adam döver,ve aciklama olarak sükunetimi koruyamadıgım için uzgünüm der, (acılı bir insanı sille tokat dovdugu onemli değil, sukunetmiş) diğeri küfür eder yumruk atar, bir diğeri kafaları güzel öldüler der sıyrılır. Yazık ya valla yazık. Bu suursuzca tavırlar, laflar acıtıyor içimi en çokta. İnsanın değeri bu kadar bu ülkede işte gördük bir kez daha.

Valla bitanem, benim canım bişey istemiyor bugünlerde, haftaiçi bildiriyim olurmu?

Evet canım başka yere bakmadım ama 170 kalori yazıyor

Çok ilginç napcaz peki ayımı izliycez akşamları. Listeye kendini eklemek için alıntı yap başta ve sonda

Kızlar diyet konusunda ilk defa dikkat edicem bende ay olayına ama, saç bakımlarında çok faydasını gördüm ayda 1 cm uzayan saçlarımı bir ayda 4 cm uzattığımı bilirim ayın günlerini doğru kullanarak. Tabi bakım falan çok ugrastırıcı olduğu için devam etmiyorum :8:. Özellikle epilasyon tarihlerini kaçırmam ve inanılmaz değişim yaşadım baya azaldı tüylerim ( evet baya baya tüylüyüm ben :30:)
Ben kozmikbakım.blogspot'u takip ediyorum. KK'da bir arkadaşta paylaşıyor bu bilgileri http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=592422&highlight=dolunay+epilasyonu ilk sayfasında detaylı bilgilendirmiş bakın isterseniz.

Sağol canım toparlamam lazım artık :)
Bende bakayım bi o sayfalara saol canım

güzeeellll

Saol canım. Günaydın tekrar. Kitabı dün markette görünce atladım hemen başladım okumaya ama daha önsöz deyim :9:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638

arkadaşlar soma için,kk da yardım kampanyası başlatıldı. desteklerseniz sevinirim
Bakıyorum hemen

Ayy gözüme çok geldi birden 600 gr. Benim yemek istediğim bişey gelmedi aklıma. O kadar versem zaten mutluluktan dört Köşe olurum:52::32::8:

pizza yemek ısterım 1 dilim :-d :-d zararı cok olmasın bari 1 dilimcik
bak bak sen.inşallah ödülü alırsın
Valla bitanem, benim canım bişey istemiyor bugünlerde, haftaiçi bildiriyim olurmu?
olur tabi canım
Bende bakayım bi o sayfalara saol canım

Saol canım. Günaydın tekrar. Kitabı dün markette görünce atladım hemen başladım okumaya ama daha önsöz deyim :9:

Bakıyorum hemen

Ayy gözüme çok geldi birden 600 gr. Benim yemek istediğim bişey gelmedi aklıma. O kadar versem zaten mutluluktan dört Köşe olurum:52::32::8:

bence de canım.aslında şöyle bir şey farkettim.herkes ödülü yemek olarak istiyor ama yemekten de korkuyor.nasıl işlemiş içimize diyet menüleri.aferim bize.çoğumuz zaten herşeyi abartmadan yiyoruz.ama bu ödül olunca daha bi güzel olacak sanırım.

ofisin mutfağına giriştim bir güzel temizlik yaptım, bir de salata malzemelerini aldım mı tamamdııırrr :))

şimdi bir ara öğün yapıyım sonra gidip alışveriş yapıyım. Kozmik bakım bloğuna da bir göz atayım bakayım :))

Back
X