- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 37
Canım doktorumuz soylemisti, ne zaman cis yaptım , kaka yaptım derse o zaman hazirdir diye. Benim kızım kakasî gelince söylüyor ama lazımligina oturup yapmiyor bu sebeple daha erken diye düşünüyorum ben. Sende doktorunuza sor yada iyice araştır bence canım, hazır değilse zorlamanın zararı olur.
Canım bunaltiyor seni bence sadece, hislerin bundan karmaşık bu kadar bence.
Kıskanç demekki. Benimki bikiniyede bişey demiyoda ben yakistiramiyorum kendime.
Sen seviyosunda surekli tepende diye kiziyosun bence.
o olay bende de oluyor canım ya bazen çok sevecen olurum kaynanama karşı, bazen her dediği batar içten içe nefret ettiğimi düşünürüm. Biz yine de sevmeye bakalım sonuçta yakın oturuyoruz mecbur yüz yüze bakıyoruzzaten 3 günlük dünya onlarda gelmiş bu yaşa, değişmeleri imkansız. Duymayalım görmeyelim bir çok şeyi:)
Ay kızlar ne kadar iyi anlatmışsınız beni.hakikaten ayrı olduğumuzda çok iyiyiz,çok.hani kardeşimin düyün zamanı annemlerde kalıyordum ya o kadar iyiydik ki.aslında o herseye karışmasa hiç problemimiz olmaz.ki biz nişanlılık zamanı saatlerce tel.da konuşurduk.annem kadar severdim neredeyse. Şimdi ise böyle ayrı olunca iyi birlikde olunca fena...of of...ki bizim ayrı olma gibi bir durumumuz asla asla ama asla mümkün deyil...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.