• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hehe 1.de kiloluydum baya o ustumdeki elbiseyi deniycem bi merak ediyorum nasıl olcak. O zaman korseyle zor girmiştim.

aaaaa o çoktanki resim mi?ben de yenilerden sandım ya.neden bu kadar farklı diye düşünüyordum,herhalde yakından çekilmiş ondan dedim. taytla olan yeni,elbiseyle olan eski mi?çok çok fark var kuzuzcum...

neredesin canım?nasılsın??bir geldin artık geliyorum dedin sonra kaçtın,yoksun bir kaç gündür.pcden katılım bu açıdan iyi ya.kimlerin burada olduğunu görüyorsun.ed2006 da hep okuyor ama yazmıyor:20::20::20:

selam hatunlar,

kayıp geldi:26::18:
cepten bir türlü alışamadım o yüzden bilgisayar açmayınca gelemiyorum. üç gün yazlık kışlık değişimi ve temizlik vardı. aa pardon cumartesi dışardaydım.
fena değildim çok kaçamak yok ama reglim yaklaşıyo çok acıkıyorum :(((

dosyalarımı toparlıyım geçmişe bakıcam.

Ilki yeni galiba canım gayet incesin.
Elbiseli eski diğeri yeni
aaaaa o çoktanki resim mi?ben de yenilerden sandım ya.neden bu kadar farklı diye düşünüyordum,herhalde yakından çekilmiş ondan dedim. taytla olan yeni,elbiseyle olan eski mi?çok çok fark var kuzuzcum...
Yakından başka resim varmı bakayım bi.taytla olan dün çekildi göbeğim çok var gitse süper olcak.
süpersiniz :nazar:1. fotoda daha zayıf duruyorsun, senin boyun kaç canım
167 cm boyum bebeğim
selam hatunlar,

cepten bir türlü alışamadım o yüzden bilgisayar açmayınca gelemiyorum. üç gün yazlık kışlık değişimi ve temizlik vardı. aa pardon cumartesi dışardaydım.

Hoşgeldin kuzum bende gezdim haftasonu hep.

Buda sticker sız olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400575256258.webp
    $1400575256258.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 57
selam hatunlar,

Hoş geldin canım.ben de cepten uygulamayla girmeyi seviyorum...

Yakından başka resim varmı bakayım bi.taytla olan dün çekildi göbeğim çok var gitse süper olcak.

167 cm boyum bebeğim

Canım benim o göbekten çok deri sallanmasına benziyor. Ben de bir şu göbekden ve simit den kurtulsam tam olucak. ..

selam hatunlar,

Hoşgeldin canım. Ah o regl bu hafta da beni mahvetti ama geçti şükür. Takma kafana hele tartıya çıkmamak çok isabet oluyor bu günlerde :)

167 cm boyum bebeğim

boyun uzunmuş canım, boyunu bilmediğim için daha kilolu duruyosun sanıyordum ben seni ama maşallahın var.

kızlar bankaya çıkıcam, gogocum süper olmuşsun ha gayret az kaldı kızıııııııımmmmmmmm:))

geçmişe de bakamadım offf bana yardımcı lazım :(((

acıktım ayrıca da:56::56:

ne söylendim ama :1:

kızlar bankaya çıkıcam, gogocum süper olmuşsun ha gayret az kaldı kızıııııııımmmmmmmm:))

geçmişe de bakamadım offf bana yardımcı lazım :(((

acıktım ayrıca da:56::56:

ne söylendim ama :1:

bende bankaya gideceğim pfff tabi patron bey açarsa telefonu, çıkarım şimdi kesin bir evrak falan gerekir ona, sanki kendi işimi halletmeye gidiyormuşum gibi laf söyler birde. ay bende çok söylendim :1:

Hoş geldin canım.ben de cepten uygulamayla girmeyi seviyorum...

Canım benim o göbekten çok deri sallanmasına benziyor. Ben de bir şu göbekden ve simit den kurtulsam tam olucak. ..

Yok canım yaa bayaa bildiğin göbek kocaman hemde.

Selam güzeller,
Çok yoruldum ya. Hergün kosturmaca bide calismadigim halde, calissam ne olur bilemiyorum. Yemegin bir kısmını hallettim ancak geldigimden beri.
Kendime hic vakit ayiramiyorum ben ya, kitap okumaya bayılırım onu bile yapamıyorum, siz kendinize vakit ayirabiliyomusunuz? Varsa bi formülü banada deyiverin.

ayy cnm bulursan formülünü bana da haber et:)

kahvaltı:1 yumurta
1kk kaşar 2 dilim çavdar ekmeğinden yapılmış yağsız tost, 5 zeytin,

ara:1 elma

öğle:4-5 kaşık patlıcan (yoğurtlu),2 dillimekmek

ara:yok:(

akşam: 2 bardak ayran,patlıcan közleme

ara:1 kupa yeşil çay,2 elma

yaa kızlar bnm evde netim yok o yüzden tatillerde giremiyorum:( okulda da çok az fırsat bulabiliyorum. ama şansımı zorluyorum artık napım:)

Cnm bnm evde de telefon dada netim yok haliyle araya bir haftasonu üstüne de 19 Mayıs tatili girince 3 gün gelemedim:(

Cnm biraz daha kapalı olanları var ondan alırsın sende yüzmek süper yaa birde vakit olsa:)

yaa kızlar bnm evde netim yok o yüzden tatillerde giremiyorum:( okulda da çok az fırsat bulabiliyorum. ama şansımı zorluyorum artık napım:)
Evet canım anladım zaten öyle olduğunu.sen imkanını buldukca gel kuzum.
kahvaltı:1 yumurta
1kk kaşar 2 dilim çavdar ekmeğinden yapılmış yağsız tost, 5 zeytin,

ara:1 elma

öğle:4-5 kaşık patlıcan (yoğurtlu),2 dillimekmek

ara:yok:(

akşam: 2 bardak ayran,patlıcan közleme

ara:1 kupa yeşil çay,2 elma

İyi tatım...

Kızlar bnm ders calismam gerek. Akşam da kursum var. 4.40 gibi çıkarım.

Kızlar benim motivasyon çok düştü ya.yemek yemek istiyorum tıka basa.çok sinirliyim.ne yapıcam ya...şimdi 2 tane 2parmak büyüklüyünde içi reçelli milföy tatlı yedim çayla.ve doğal olarak yine istiyorum iyiki bitti.

Back
X