Menü süper yaa nasıl yapiyosun böyle duzenli.:44:
canım ya evdeyken kolay düzenli beslenmek birde ıvır zıvır olmayınca kaçamak yapma şansımda olmuyor.. daha annem başımda bu kadar çok yemeyle kilo mu verilir diyor, ona kalsa iyice azaltacak benim menüleri destek sağlam yani
Ne oldu bize ya böyle canım.
Sağolasın daha yeni uyucam inşallah bi aksilik olmazsa 11de uyandı kuzum yeni uyutabildim.
Teşekkür ederim canım, iyi geceler,unutmadan ip mi var hepinizde ya. Benim yokki nerde satılır? Iyilesiyim atlarım bende.
Kahvaltı olsaymis daha iyi olurmus sanki canım.
Milföy olmasaymis iyiymis canim ama sabah çok az yemissin biraz daha salata vs yeseymissin daha tok gecirirdin günü. Bendede hic düzen yok bugünlerde ne gecerse elime onu yedim kacamak yok gibi ama sacma sapan oldu 2 gündür.
Tamam canım geliriz bir aksilik olmazsa inşallah. Iyi geceler
Mecburen öyle oldu canım, bana kalsa yatak dosek yatardimda olmadı.
Iyi geceler canım, menü süper olmuş coook begendim.
Canım kıstıkca patlak veriyor ya, süreç uzun, zaman geliyo umutsuzluğa kapiliyoruz çok normal. Ben diyet kelimesini kullanmamayi düşünüyorum artik sanırım beynimiz bunu kıtlık gwliyor depola diye algiliyor kilo veremiyor yemek istiyoruz, sağlıklı besleniyorum dicem artik diyette değilim.
Hepinize iyi geceler, Tatlı rüyalar, uyuyorum bende çok şükür. Öpüyorum.
sağol canım birde bugünün menüsünü gör sen... sabah müsliyle gittim akşama kadar aç aç gezdim ardından da saldırdım resmen.. uykum da var ama spor yapmalıyım bu akşam dünde kaldı zaten...