• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menü süper yaa nasıl yapiyosun böyle duzenli.:44:

canım ya evdeyken kolay düzenli beslenmek birde ıvır zıvır olmayınca kaçamak yapma şansımda olmuyor.. daha annem başımda bu kadar çok yemeyle kilo mu verilir diyor, ona kalsa iyice azaltacak benim menüleri destek sağlam yani:1: birde 1.5 kg + dayım onun telaşı var tartılmadım bakalım yarın nasıl olacak:18:

Ne oldu bize ya böyle canım.
Sağolasın daha yeni uyucam inşallah bi aksilik olmazsa 11de uyandı kuzum yeni uyutabildim.

Teşekkür ederim canım, iyi geceler,unutmadan ip mi var hepinizde ya. Benim yokki nerde satılır? Iyilesiyim atlarım bende.

Kahvaltı olsaymis daha iyi olurmus sanki canım.

Milföy olmasaymis iyiymis canim ama sabah çok az yemissin biraz daha salata vs yeseymissin daha tok gecirirdin günü. Bendede hic düzen yok bugünlerde ne gecerse elime onu yedim kacamak yok gibi ama sacma sapan oldu 2 gündür.

Tamam canım geliriz bir aksilik olmazsa inşallah. Iyi geceler

Mecburen öyle oldu canım, bana kalsa yatak dosek yatardimda olmadı.

Iyi geceler canım, menü süper olmuş coook begendim.

Canım kıstıkca patlak veriyor ya, süreç uzun, zaman geliyo umutsuzluğa kapiliyoruz çok normal. Ben diyet kelimesini kullanmamayi düşünüyorum artik sanırım beynimiz bunu kıtlık gwliyor depola diye algiliyor kilo veremiyor yemek istiyoruz, sağlıklı besleniyorum dicem artik diyette değilim.

Hepinize iyi geceler, Tatlı rüyalar, uyuyorum bende çok şükür. Öpüyorum.

sağol canım birde bugünün menüsünü gör sen... sabah müsliyle gittim akşama kadar aç aç gezdim ardından da saldırdım resmen.. uykum da var ama spor yapmalıyım bu akşam dünde kaldı zaten...

Ise geldim kahvaltımı yaptım şimdi çalışma zamanı.
Dünkü menümü yazayım unutmadan
sabah büyük bi elma

ara 3 kuru erik 2 ceviz

öğlen yağsız salata az tavuk sote az yeşil fasulye 2 dilim ekmek

ara elma

akşam 1tabak makarna Peynirli. Söğüş salata

ara 3 un kurabiyesi:17:

su 2 lt
spor gezme

canım kahvaltı yapmadan çıkmazdın sen..akşamda makarna yemişsin kaçamağın suçlusu bence o.. e kurabiyelere de afiyet olsun kilo olmasın diyeyim artık olmuş olan:1:

Bugünün menüsü nü yazayım hemen hazır fırsat varken:) bedava wifi buldum yoldayım eve gidiyorum:)
Kahvaltı : yok:(
Öğle:1 porsiyon sebzeli piliç, 1 bardak ayran
Ara; 1 yesil çay, 6-7 yeni dünya
Akşam: 4tane mercimek köftesi, 1 ayran
Su:2 litre ancak olmuştur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

genel olarak çok güzel olmuş ama kahvaltı olmadan metabolizma çalışmaz ki... vardır bir sebebin bişey demiyorum..

Raporumu verip uyuyayım...
Sabah 1dilim ekmek,1kaşık süzme yoğurt,çay
Ara çay
Öyle 2.5köfte,2dilim ekmek,domates,yoğurt
Ara 1dilim elme,2milföy(az önce tarif etmişdim ) çay
Akşam domates,salatalık,yeşillik,peynirle yapılmış salata
Ara çay

3litre su,spor yok

milfoyü de akşam yediklerinle halletmişsin canım sen..genel olarak güzel olmuş bence..
Günaydın Canlarrr :16: kahvaltı yapamadım henüz yaa evden domates salatalık getirmeyi unutmuşum yumurta haşlayacağım, çok acıktım çok:56:

Dünkü menümü yazayım;

Sabah: 1/2 domates, 1/2 salatalık, 1 kkden az peynir, 2 dilim kepekli ekmek, çay

Öğle: 4 kaşık kabak yemeği, 3 kaşık bulgur (salçasız, tavuklu), 3 kaşık yoğurt

ara: meyveli yoğurt 2 kaşık

Akşam: 1 kepçe yayla çorbası, 4 kaşık kabak, bol salata, 1,5 dilim kepekli ekmek

1,5 lt su

dün leslie yapacağım demiştim eltim bizdeydi yapamadım üstüne bir de dondurma yedik :1:

Kızlar bu arada benim bünye tatlı konusunda isyan ediyor o kadar alışmışım ki bol bol yemeye, zor karşı koyuyorum. Bu arada tuzu da aşırı severim ama yemeklere az koyup sonradan eklerdim hep, şuan çok tuzsuz olan yemeklere bile tuz eklemiyorum uzun zamandır.

dondurmayı sade yeseydin canım enazından.. menünün kalanı çok güzel olmuş öğle azda olsa protein almışsın.. akşamda bulgur pilavı yok gayet iyi olmuş..

kahvaltı olaydı iyiydi canım haricinde güzel olmuş.

çok iyi olmuş. Ya bu meto çayını sormuştum sanırım sana canım ama unuttum ben :26: nasıl yapıyordun bunu ?
canım bu defa bişeyleri fazla kattım heralde çok acı oldu çay.. ben bildiğim gibi yazayım kızlar da yanlışım varsa düzeltsin..
1 parça taze küçük doğranmış zencefil, yarım demet maydanoz, 1yeşil elma kabuklarıyla çekirdeği çıkartılmış dilimlenmiş,1 limon kabuklarıyla dilimlenmiş, 2 kabuk tarçın, 1 yemek kaşığı tane karabiber 2 lt suya ekle 30 dk kaynat 30 dk demle süz dolaba at yemeklerden sonra 1er fincan...
***4. TAKIM 362. ETAP***

Ebrueva:(68.0/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
Damlanur10:(65.0/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
gogo2405:(68.2/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
tutatse85:(57.4/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
Ellanazz:( 76.7/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
Topraks:( 68.5/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
ED2006:(64.9/ / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu 3 e bölündü
sadness1012:(57.4 / / /% )kilosu 2'ye bölündü
Masumcuk:(82.3/ / /% )kilosu 2'ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

canım ben yokmuyum listede..

attım canım. 1 ayda 2,7 kg verdim ama bir çoğu ödemdi sanırım :1:

Diyetarkadasim.com canım. telden girenler için ise; diyetarkadasim.com/m
bende aynı siteden bakıyorum orda da ddanesim canım.. bu ara pek girmedim ama en doğru orasının hesapları gelmişti bana ve kullanımı da kolay..

günaydın kızlar
dünkü menümü yazayım hemen

sabah
1 kepekli, beyaz peynirli sandviç
çay

ara
eti form tatlı kraker gibi bişey çıkarmış ondan yedim

öğlen
tavuklu salata
ayran
1 dilim ekmek

ara
1 karam :24:
nescafe

akşam
1 dilim altın ekmek
çk az peynir
3 zeytin
2 dilim salam

akşam yemek yoktu kahvaltı ettik

gece 3-4 erik
7-8 kiraz

su 2 lt
spor 1 saat yürüyüş

karam dışında gayet güzel :nazar:

Selam kızlar seminerim vardı sabahtan oraya gittim saat 2 de yine devam edecek. öğle arası olunca hemen bir gelip bakayım dedim. Napıyonuz?
geziyoruz çalışıyoruz arası bişey canım..
Kızlaaarrrr :36::36::36: çok sıkıldım ders çalışmam gerekiyor, kitabı açmaya bile gitmiyor elim :31:

ne dersi canım açıköğretim mi?

anam kimselerde kalmadı bende kaçıyorum.. damlanurum burdaydın nereye kaçtın hemen??? ellenaz canım senin menüyü göremedim bi sen kalmışsın:52: i,yisindir biraz daha umarım.. iyi akşamlar kızlar gece gelebilirim belki uyumazsam görüşürüz..

canım kahvaltı yapmadan çıkmazdın sen..akşamda makarna yemişsin kaçamağın suçlusu bence o.. e kurabiyelere de afiyet olsun kilo olmasın diyeyim artık olmuş olan:1:

genel olarak çok güzel olmuş ama kahvaltı olmadan metabolizma çalışmaz ki... vardır bir sebebin bişey demiyorum..

milfoyü de akşam yediklerinle halletmişsin canım sen..genel olarak güzel olmuş bence..

dondurmayı sade yeseydin canım enazından.. menünün kalanı çok güzel olmuş öğle azda olsa protein almışsın.. akşamda bulgur pilavı yok gayet iyi olmuş..
Ben sabahlari hastanede yapıyorum kahvaltimi mecburen evden hazırlayıp gidiyorum dün canım bişey istemedi kocaman bi elma yedim.
canım bu defa bişeyleri fazla kattım heralde çok acı oldu çay.. ben bildiğim gibi yazayım kızlar da yanlışım varsa düzeltsin..
1 parça taze küçük doğranmış zencefil, yarım demet maydanoz, 1yeşil elma kabuklarıyla çekirdeği çıkartılmış dilimlenmiş,1 limon kabuklarıyla dilimlenmiş, 2 kabuk tarçın, 1 yemek kaşığı tane karabiber 2 lt suya ekle 30 dk kaynat 30 dk demle süz dolaba at yemeklerden sonra 1er fincan...

bende aynı siteden bakıyorum orda da ddanesim canım.. bu ara pek girmedim ama en doğru orasının hesapları gelmişti bana ve kullanımı da kolay..

Varsın canım Kararrrsabirr da var ekliycem ikinizide.

anam kimselerde kalmadı bende kaçıyorum.. damlanurum burdaydın nereye kaçtın hemen??? ellenaz canım senin menüyü göremedim bi sen kalmışsın:52: i,yisindir biraz daha umarım.. iyi akşamlar kızlar gece gelebilirim belki uyumazsam görüşürüz..

Evet kuzum buradayım sonra çıkmam gerekdi. Ben geldim.siz yoksunuz şimdi de.görüyormusun kuzum bak herseyde bir hayır vardır.kocan gitti annen geldi.şimdi herşey iyi yani. ..

Kızlar selam napiyonuz çiğkofte partisine davrtliyim ancak gidiyorum yoldayım daha:)
Menümü yazayım; Kahvaltı: yarım simit, 2dilim peynir, 5 zeytin
Öğle Yemeği : 1kase mercimek çorbası
Ara:2 elma
Akşam; yemek yemedim çiğkofte yemek için. Normalde 8 köfte hakkım var ama vakit geç oldu oyüzden ben 4 köfte yanında ayran marul geçiştirmek istiyorum.
Su: 2 litre
Spor : ayy bugün ordan oraya baya bir yürüyüş yaptım telfnmdaki adimsayar 9129 adım diyor:)

Geçmişe çok bakamadım yarın sabah erken bakmayı planlıyorum okula biraz erken gitmem gerek bunun için:)

Cnm bana diyetisyenim verdiği de şöyle:
2 elma
1 limon
Yarım demet maydanoz
1 çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
1 kök zencefil
2 litre su 15 dakika kaynayacak

Oh ne güzel.keşke ben de yapa bilsem.bugün de yapamadım bir şey...

Evde yap canım ip atliyomus gibi zıplama yap.
Kızlar selam napiyonuz çiğkofte partisine davrtliyim ancak gidiyorum yoldayım daha:)
Menümü yazayım; Kahvaltı: yarım simit, 2dilim peynir, 5 zeytin
Öğle Yemeği : 1kase mercimek çorbası
Ara:2 elma
Akşam; yemek yemedim çiğkofte yemek için. Normalde 8 köfte hakkım var ama vakit geç oldu oyüzden ben 4 köfte yanında ayran marul geçiştirmek istiyorum.
Su: 2 litre
Spor : ayy bugün ordan oraya baya bir yürüyüş yaptım telfnmdaki adimsayar 9129 adım diyor:)

Hmm afiyet olsun güzel olmuş.
Yarın tarti günü hepimizin yüzü gülsün tartiya çıkınca ins:)

Inşallah canım.
Cnm bana diyetisyenim verdiği de şöyle:
2 elma
1 limon
Yarım demet maydanoz
1 çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil
1 kök zencefil
2 litre su 15 dakika kaynayacak

Bende yapıyorum ama zencefil aci yapıyo katmıyorum.

Iyi akşamlar kızlar,
Bugün yogundum ugrayamadim kusura bakmayin.
Menümü yazıp sonra geçmişe bakayım biraz.
Sabah:yarim simit, domates salatalık, krwm peynir, az beyaz peynir, cay
Ara:küçük bir kase sütlac
Öğle: el kadar tavuk firinda pismis, salata
Aksam:2 tane minicik patlıcan dolma, yoğurt
Günü kapattim.
1 saat yürüyüş yaptim
Bol su ictim.

***4. TAKIM 362. ETAP***

Ebrueva:(68.0/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
Damlanur10:(65.0/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
gogo2405:(68.2/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
tutatse85:(57.4/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
Ellanazz:( 76.7/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
Topraks:( 68.5/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
ED2006:(64.9/ / /% )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu 3 e bölündü
sadness1012:(57.4 / / /% )kilosu 2'ye bölündü
Masumcuk:(82.3/ / /% )kilosu 2'ye bölündü
Ddanes: (54.3/ / /% )359.etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 4'e bölündü
Kararrrsabirr: (84.1/ / /% )360.etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 2'ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

günaydın kılzar bildirimi yapayım hemencecik..

izin öncesi: 54.3

bu hafta:55.0

fark:+0.7

yüzdesi :% -0.32

ancak bu kadar toparlabilmişim kızlar +1.5 den geriye kalan +0.7

günaydın kılzar bildirimi yapayım hemencecik..

izin öncesi: 54.3

bu hafta:55.0

fark:+0.7

yüzdesi :% -0.32

ancak bu kadar toparlabilmişim kızlar +1.5 den geriye kalan +0.7

Günaydın hayatım.bugün sen benden önce gelmişsin kızım 1saat geç kalkınca ben de buraya geç geldim hadi tartınıp geliyorum hemen.çok tırsıyorum çoook.

Herkese günaydınlaaaar.umarım hepimiz güzel sonuçlarla geliriz.ben de korktuğum kadar deyilmiş.en azından sabitim.65.200leri gördükden sonra sabit kalmaya seviniyorum nerdeyse.öbür haftayı yazıcaz galiba

Öbür hafta 65.000
Bu hafta 64.200
Fark 800
Yaaa.yine yüzdüyi yazmayı unuttum..
Not:hesaplayıp ekledim. 1.23 yüzde.

Son düzenleme:
Back
X