hoşgeldin canim Aferin bu arada.. Ben spor spor diye söylenirken benim yok kaç gündür..Kuzularım ben geldim.geç geldim ama 45dakikalık leslie,vee 20dakikalık pilates yaparak geldim. Çok mutluyum cezamı da yaptım haaaa....eylülüm çok çok haklısın.zaten ben de haftalık hedefi tuttursam asla yemezdim. Yazık ya.şimdi ne güzel kilo vermişsin geri almanın sana ne faydası aksine zararı olacak.taktir ettim seni.ayrıca ben de 4aydır döner falan,hiç bir fastfoodu yemedim.62leri görünce yerim...
Tutucum hastaymışsın canım.hem de en kötüsü kuzumuz da hastaymış.Allah acil şifalar versin.artı da olmazsın canım ya.dikkat ederdin.ne güzel hedefe yaklaşmışsın...
Kararsabr canım çay için müthiş açıklama yapmışsın.benim meto çay da çok çok çok acı oluyor.yanıyorum resmen içeken.ben de iyi metobolizmam çalışıyor diye seviniyorum...hihihi çok komikmişim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Naber kızlar yoruldum yaa girdiğim vaka uzun sürdü birde üstümde kurşun gömlek vardı. Şimdi biraz kotap okuyup nescafe içiyorum birazdan çıkarım kocisim gelir almaya. Akşam görüşürüz öptüm hepinizi.
Geçmiş olsun canim bende 4 vaka yaptim arka arkaya geldim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.