• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok cnm pide ödül değil benim diyetisyenim verdiği için yedim yarım porsiyon etli pide yanında 2 bardak ayran ve bol salata akşam veya öğle yemeği için yiyebilirim serbest:)
Afiyet olsun canım, diyet listen sana uygun sanırım maşallah çok güzel kilo verdin bu hafta. Ne biliyim diyette ben pide yesem kaçamak derim adına ondan öyle düşündüm sanırım.

***4. TAKIM 362. ETAP***

Ebrueva:(68.0/ / /% )bildirimde bulunmadı
Damlanur10:(65.0/64.2 /0.8/%0.63 )kilosu 2'ye bölündü
gogo2405:(68.2/ 69.2/ +1/%-0.73 )kilosu 2'ye bölündü
tutatse85:(57.4/55.2 / 2.2/%1.92 )kilosu 2'ye bölündü
Ellanazz:( 76.7/ 75.0/ 1.7/%1.11 )kilosu 2'ye bölündü
Topraks:( 68.5/68.5 /0 /%0 )kilosu 2'ye bölündü
ED2006:(64.9/ 64.6/0.3 /%0.15 )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu 3 e bölündü izne ayrılmak istiyor
sadness1012:(57.4 /57.1 /0.3 /%0.26 )kilosu 2'ye bölündü
Masumcuk:(82.3/82.1 / 0.2/% 0.12)kilosu 2'ye bölündü
Ddanes: (54.3/ 55.0/ +0.7/%-0.32 )359.etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 4'e bölündü
Kararrrsabirr: (84.1/ 80.9/ 3.2/% 1.90)360.etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 2'ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %0.46

Afiyet olsun canım, diyet listen sana uygun sanırım maşallah çok güzel kilo verdin bu hafta. Ne biliyim diyette ben pide yesem kaçamak derim adına ondan öyle düşündüm sanırım.

sağol cnm:) evet listem bana uygun olarak düzenlendiği için hiç veremiyorum dediğimde bile 15 günde en az 1 kg vermiştim. üstelik spor yok neredeyse tatlım. olabilir cnm herkes öyle diyodu sen çok mu ekmek yedin falan diye ama diyetin dışına çıkmadım hiç. serbest olduğu için sanırım 4 ayda 4 kez yemişimdir belki.

Güzel olmuş :)) Dün benimde annem getirmişti yeni pişmiş sarmaa, çok yerim diye sofraya az koydum ama 6 tane götürdüm :1:

Tatlım seninde pide gözüme çarptı ama anladığım kadarıyla azıcık, bugün bende mecburi öyle bir şey yiyeceğim. bir de akşam ekmek tüketmektense bulgur daha iyi diye düşünüyorum. Güzel menü.

cnm pide bana serbestti diyetimde ondan yedim:) kaçamak değil yani:)

Canım bu yemek konusunda sana nerde yasiyorsun bilmiyorum ama istanbulda büyük marketlerde hazır sandvicler var ucgen sekilde icinde tonbaligi dahil biseyler oluyor kepekli ekmeklede var tavsiye edebilirim tabi koyabilecegin bir buzdolabi varsa.
Sağolasın canım inşallah. Gamsız olması iyi canım bu hastalık kafaya takan herseyi dert edinen insan hastaligi degil kesinlikle. Allah yardimcisi olsun

İstanbuldayım ama köyü diyelim :1: büyük marketler otobüs mesafesinde canım. Amin canım sağolasın gamsız olmakta işe yarıyor işte.

Aksam karpuz varsa evde peynirle yiyebilirsin bol bol kalorisi çok düşük, acikirsan ki sanmiyorum süt icersin ara olarak dengelersim canım.

karpuz var canım ama olmamış sanki hiç sevmedm :1: ya onla ya da müsliyle geçiştirebilirim. Doymazsam salatalık yerim :)
cnm pide bana serbestti diyetimde ondan yedim:) kaçamak değil yani:)

Doğru canım sen diyetisyene gidiyordun unutmuşum, afiyetler olsun o zaman :)) zaten kınama anlamında demedim çünkü başta belirttiğim gibi ben çok daha beterini yedim bugün :1::36:

***4. TAKIM 362. ETAP***

ED2006:(64.9/ 64.6/0.3 /%0.15 )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu 3 e bölündü izne ayrılmak istiyor
Ddanes: (54.3/ 55.0/ +0.7/%-0.32 )359.etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 4'e bölündü
Kararrrsabirr: (84.1/ 80.9/ 3.2/% 1.90)360.etapta izne ayrılan uye gerı dondu kılosu 2'ye bölündü

Ben 4.takıma girdim mi? Ne yapayım ?

Ben 4.takıma girdim mi? Ne yapayım ?

Hoşgeldin canım iki hafta deneme süresi var katılım iyi olursa 1 haftaya düşebilir. Öncelikle ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Şuanki kilonu ve hedef kilonu yazarsan sevinirim. Hergün bir gün önceki menü su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz canım.

Hoşgeldin canım iki hafta deneme süresi var katılım iyi olursa 1 haftaya düşebilir. Öncelikle ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz. Şuanki kilonu ve hedef kilonu yazarsan sevinirim. Hergün bir gün önceki menü su ve yaptığın spor miktarını paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz canım.

Tamam, o zaman şu andaki durumu anlatarak başlayayım:

Başlangıç Kilosu : 112 kg
Başlangıç Tarihi: 7 Nisan 2014
23 Mayıs itibariyle kilo: 98.8 kg.
Verilen Kilo: 12.2 kg
Hedef Kilo: 63 kg

MENÜ - 23 MAYIS (Bugünü az önce minik bir fark hariç kapattım)

Sabah
İki dilim Uno Denge Light ekmek arasına light ince dilim kaşar
1 fincan şekersiz çay

Öğlen
Beyaz peynir, ceviz katkılı roka&marul salatası (yağsız-ekstra tuz ilavesiz)
Maden suyu

Ara öğün
1 avuç kadar Nesfit

Erken Akşam Yemeği
Kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
Ayran

SPOR
Sabah 20 dakika hızlı tempo yürüyüş
Öğlen 25 dakika orta tempo yürüyüş
Akşam (planlanan) 65 dakika orta tempo yürüyüş

Ara öğün-Akşam
1 kase yoğurt ve bir galeta

Haftasonları internete bağlanamıyorum; Cumartesi günüm oğlanın dersleri ve kızlarla oyun vs ile geçiyor; artı ev işleri... Pazar da dışarı gezmesi vs oluyor. O yüzden ancak hafta arası aktif olabilirim. Umarım bu sorun yaratmaz.

selam kızlar ancak yazmaya fırsat bulabildim
öncedünün menüsünü yazayım:
kahvaltı:1 dilim ekmek,2 kk light peynir.5zeytin
ara:5i1arada çay
öğle: yarım porsiyon etli pide,1 bardak ayran
ara:3 kare bitter çikolata, 1 fincan 5 i bir arada çay
akşam: 8 yemek kaşığı bulgur pilavı,2bardak ayran,salata
ara:1elma

okurken gördüm zaten diyetisyen listesiymiş, gayet güzel :)

kola olmasaymış keşke:(onun yerine light ıce tea veya şekersiz limonatalar var cnm onları tercih edebilirsin.
her zaman içmiyorum arada diyet ya da zero öyle genelde ayranı tercih ediyorum.

Güzel olmuş :)) Dün benimde annem getirmişti yeni pişmiş sarmaa, çok yerim diye sofraya az koydum ama 6 tane götürdüm :1:

Tatlım seninde pide gözüme çarptı ama anladığım kadarıyla azıcık, bugün bende mecburi öyle bir şey yiyeceğim. bir de akşam ekmek tüketmektense bulgur daha iyi diye düşünüyorum. Güzel menü.
kara lahana sarmasını çok severim ama ben de tuttum kendimi:)))

***4. TAKIM 362. ETAP***

ED2006:(64.9/ 64.6/0.3 /%0.15 )1 kez bildirimde bulunmadı kilosu 3 e bölündü

haftaya 67,5 hedefim, bu sefer tutturucam

Sevin sevin canım bence, benimde 2 tane pantalonum var öyle, ilk zamanlar giremiyordum (demekki o bedenden daha büyüktü bedenim) bir süre girince icine sevinmistim, simdi düşüyor belimden ben seviniyorum şahsen ama tek sorun alışverişe gitmem gerek ben 1 beden daha kuculup oyle gitmek istiyorum.
Canım o hastalığın adını bile anmaktan hoslanmiyorum ben babami kaybettim 10 yil önce, şükür kurtulmuş bundan sonra daha dikkatli bir yaşantı sürer Allahin izniyle daha iyi olur canım.
geçen sene zayıflayınca aldıklarımla idare ediyorum hala, çok mutluluk verici birşey ama şu an aldığım 36 bedenler olmuyo :( onlara da giricem İnşallah yeniden

kızlarrr ben kaçar önce hastahaneye gitcem ordan da kursa:)

haftasonu giremem muhtemelen evde netim yok:(
mutlu hafta sonları, benim de zor net var ama vakit yok. Sanki hafta içi var da :((( Yarın işe gelmiycem arkadaşım doğum yapmış ziyarete gidicez.

kızlar düşündüğüm kadar aktif olamıyorum farkındayım, biliyorum ki burada geçen zaman bizim motivasyonumuzu arttırıyor ancak hem özel hem iş yaşantım bu ara o kadar çorba ki çocukları bile zor görüyorum. Beden yorgunluğumun yanında kafam da çok yoğun adapte olamıyorum. İdare edeceksiniz beni biraz artık. Vallahi bırakırsanız şişecem yine:43::43:

kızlar düşündüğüm kadar aktif olamıyorum farkındayım, biliyorum ki burada geçen zaman bizim motivasyonumuzu arttırıyor ancak hem özel hem iş yaşantım bu ara o kadar çorba ki çocukları bile zor görüyorum. Beden yorgunluğumun yanında kafam da çok yoğun adapte olamıyorum. İdare edeceksiniz beni biraz artık. Vallahi bırakırsanız şişecem yine:43::43:
Gidemezsin bi yere, öyle yağma yok canım. Islerini düzenle yoluna koy, gel kaynatalim bol bol.

Kızlar yürüyüşe gidiyorum, öptüm hepinizi

Canim birakmayiz seni, herseyden once moral bozuklugu mahfediyor insani. Umarim asarsin problemleri. Sismek yok :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah
1 fincan şekersiz çay

Öğlen
Maden suyu

Ara öğün
1 avuç kadar Nesfit

Erken Akşam Yemeği
Ayran

SPOR

Ara öğün-Akşam

Haftasonları internete bağlanamıyorum; Cumartesi günüm oğlanın dersleri ve kızlarla oyun vs ile geçiyor; artı ev işleri... Pazar da dışarı gezmesi vs oluyor. O yüzden ancak hafta arası aktif olabilirim. Umarım bu sorun yaratmaz.

Hosgeldiniz tebrik edwrim cok guzel kilo vermissiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah
1 fincan şekersiz çay

Öğlen
Maden suyu

Ara öğün
1 avuç kadar Nesfit

Erken Akşam Yemeği
Ayran

SPOR

Ara öğün-Akşam

Haftasonu burası pek aktif değil zaten o yüzden sorun olmaz. Menün iyi olmuş.
okurken gördüm zaten diyetisyen listesiymiş, gayet güzel :)

her zaman içmiyorum arada diyet ya da zero öyle genelde ayranı tercih ediyorum.

kara lahana sarmasını çok severim ama ben de tuttum kendimi:)))

haftaya 67,5 hedefim, bu sefer tutturucam

geçen sene zayıflayınca aldıklarımla idare ediyorum hala, çok mutluluk verici birşey ama şu an aldığım 36 bedenler olmuyo :( onlara da giricem İnşallah yeniden

mutlu hafta sonları, benim de zor net var ama vakit yok. Sanki hafta içi var da :((( Yarın işe gelmiycem arkadaşım doğum yapmış ziyarete gidicez.
Inşallah bu defa tutar hedeflerimiz

Bırakmak yok canım.

Iyi geceler kızlar hepinize.
Bugünkü menümü yazayım.
Sabah:2 dilim yumurtalı ekmek (firinda uno denge) az krem peynirle
Öğle:pirinçli ıspanak yemeği 3yk,3yk yoğurt, 3 dilim karpuz.
Aksam:2 yk makarna,2 köfte,2 dilim karpuz
Ara:Algida mini nugger (87kcalmis çok sevdim)
4 litre civari su ictim.
Metabolizma çayı içtim.sabah maydanoz kürü yaptım ictim.
1.5 saat parkta kosturdum.
Aksamda 1 saat 10 dakika yürüyüş yaptim.
Günü kapattim.

ben geldim uzun zamandır pc den girmemiştim büyük büyük göreyim dedim.sonuç lisatelerini hazırlama sırası bizdeydi onla uğraştım. tutatse 3. oldu tebrik ediyorum canım.takım olarak 4. olduk hepinizi öpüyorum sevgiler.:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Back
X